banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 17:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 579 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 29  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Okt 2011, 10:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Banjalucki_Behar je napisao:
Panzer je napisao:
Neka, neka, napraviće neko i iz BiH sranje. Samo čekam momenat kad će i vama Ameri da naprave igranku na leđima. Zdušno ću se nasmijati tom činu ako ikada do njega dođe..

Pa dobro svi imamo svoje neostvarene zelje. Medutim ja se nikada nisam zdusno smijao "americkom terorizmu" u Srbiji, kada su uvodili "demokratiju", niti se smijem onome sto rade danas na Kosovu, sreca sva pa nas ima svakakvih o ovoj bozijoj basti.

Aj nemoj da sereš. Vidim kako se ne smiješ, jedva si dočekao da napišeš kako je Mevlid iz Srbije...

EDIT: A što se tiče ovih komentara o tome kako ćemo sada lakše dobiti nezavisnost, šuplje priče koje možete mačku o rep okačiti. Vi stvarno mislite da bi sada neko pustio da se stvori većinski muslimanska država u kojoj ima ovakvih tipova kao što je ovaj od juče? Pa lakše je Zapadu dati da se sa nama kolju nego da ih oni moraju držati na lancu... :roll:

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2011, 10:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Panzer je napisao:
Banjalucki_Behar je napisao:
Panzer je napisao:
Neka, neka, napraviće neko i iz BiH sranje. Samo čekam momenat kad će i vama Ameri da naprave igranku na leđima. Zdušno ću se nasmijati tom činu ako ikada do njega dođe..

Pa dobro svi imamo svoje neostvarene zelje. Medutim ja se nikada nisam zdusno smijao "americkom terorizmu" u Srbiji, kada su uvodili "demokratiju", niti se smijem onome sto rade danas na Kosovu, sreca sva pa nas ima svakakvih o ovoj bozijoj basti.

Aj nemoj da sereš. Vidim kako se ne smiješ, jedva si dočekao da napišeš kako je Mevlid iz Srbije...

EDIT: A što se tiče ovih komentara o tome kako ćemo sada lakše dobiti nezavisnost, šuplje priče koje možete mačku o rep okačiti. Vi stvarno mislite da bi sada neko pustio da se stvori većinski muslimanska država u kojoj ima ovakvih tipova kao što je ovaj od juče? Pa lakše je Zapadu dati da se sa nama kolju nego da ih oni moraju držati na lancu... :roll:

Jbte, ispade Mevludin borac za cjelovitu... Jos ce i orden dobit ;P

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2011, 10:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
EDIT: A što se tiče ovih komentara o tome kako ćemo sada lakše dobiti nezavisnost, šuplje priče koje možete mačku o rep okačiti. Vi stvarno mislite da bi sada neko pustio da se stvori većinski muslimanska država u kojoj ima ovakvih tipova kao što je ovaj od juče? Pa lakše je Zapadu dati da se sa nama kolju nego da ih oni moraju držati na lancu...

Bravo!...Ti si jedan od rijetkih koji je skontao poentu,da ovo nista ne valja i da Zapad nece dati Muslimanima jednu ulicu u Evropi u kojoj ce imati svu vlast,a kamoli entitet ili drzavu.Hrvati su tu ubaceni da ih kontrolisu na federalnoj razini a Srbi na drzavnoj.To kontrolisu se odnosi na ono,ako je ministar Bosnjak,zamjenik mu je Hrvat i tako dalje....

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2011, 11:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Panzer je napisao:
Aj nemoj da sereš. Vidim kako se ne smiješ, jedva si dočekao da napišeš kako je Mevlid iz Srbije.

Kreten je rodzen u Srbiji, zivi tamo, i drzvaljanin je te drzave. Medutim to neumanjuje "zlo" koje je nanio bsonjacima u BiH.

Panzer je napisao:
: A što se tiče ovih komentara o tome kako ćemo sada lakše dobiti nezavisnost, šuplje priče koje možete mačku o rep okačiti. Vi stvarno mislite da bi sada neko pustio da se stvori većinski muslimanska država u kojoj ima ovakvih tipova kao što je ovaj od juče? Pa lakše je Zapadu dati da se sa nama kolju nego da ih oni moraju držati na lancu... :roll:

To je Istina, nekome ocigledno odgovara ovaj dogadaj, prvo OHR, imaju alibi za ostanak, a i mnogim drugima nazalost.

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2011, 11:18 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Schlager je napisao:
Citiraj:
EDIT: A što se tiče ovih komentara o tome kako ćemo sada lakše dobiti nezavisnost, šuplje priče koje možete mačku o rep okačiti. Vi stvarno mislite da bi sada neko pustio da se stvori većinski muslimanska država u kojoj ima ovakvih tipova kao što je ovaj od juče? Pa lakše je Zapadu dati da se sa nama kolju nego da ih oni moraju držati na lancu...

Bravo!...Ti si jedan od rijetkih koji je skontao poentu,da ovo nista ne valja i da Zapad nece dati Muslimanima jednu ulicu u Evropi u kojoj ce imati svu vlast,a kamoli entitet ili drzavu.Hrvati su tu ubaceni da ih kontrolisu na federalnoj razini a Srbi na drzavnoj.To kontrolisu se odnosi na ono,ako je ministar Bosnjak,zamjenik mu je Hrvat i tako dalje....

Niko nije rekao da ćemo mi zbog ovoga dobiti nezavisnost, ali ovo je samo početak, sjetićete se da od 95 pa tamo negdje do 2005 godine nije bilo skoro nikavih terorističkih akcija, jer se tada još udaralo na multietnićnost, suživot i toleranciju, a sve zarad ujedinjenja i ukidanja entiteta, a onda nakon godina apstinencije, počeli su polako da pokazuju svoje pravo lice, prvo je jedan alahov ratnik pobio katoličku porodicu koja je slavila božić, a poslije toga je počelo sve učestalije, Bugojno pa evo sada i rafalanje po USA ambasadi... Ovo su stvari zbog koje ćemo mi samo morati još više ojačati svoje granice, te ćemo zbog toga mi biti na dobitku...

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2011, 11:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Schlager je napisao:
Citiraj:

Niko nije rekao da ćemo mi zbog ovoga dobiti nezavisnost, ali ovo je samo početak, sjetićete se da od 95 pa tamo negdje do 2005 godine nije bilo skoro nikavih terorističkih akcija, jer se tada još udaralo na multietnićnost, suživot i toleranciju, a sve zarad ujedinjenja i ukidanja entiteta, a onda nakon godina apstinencije, počeli su polako da pokazuju svoje pravo lice, prvo je jedan alahov ratnik pobio katoličku porodicu koja je slavila božić, a poslije toga je počelo sve učestalije, Bugojno pa evo sada i rafalanje po USA ambasadi... Ovo su stvari zbog koje ćemo mi samo morati još više ojačati svoje granice, te ćemo zbog toga mi biti na dobitku...

Da sve se poklapa sa Milinim dolaskom na vlast :D Malo si samo zabaravio "terorizmic" na "Vukelica" pokusaj ubistva "Kopanje", koji za divno cudo nikada nisu rijeseni, ili je i to put ka nezavisnosti. I sinoc nakon ovoga, Americki ambasador "svecano" izjavljuje da ce USA ostati zauvjek u BiH.

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2011, 11:33 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Pa i sam znaš da je Vukelić stradao u zbog nekih kriminalnih radnji, a ne od ruke terorista, samo je akcija imala karakter terorističkog napada, valjda tvoj mentalni sklop može da razdvoji te dvije stvari...
Kopanja, bilo je raznih nagađanja, tako da o tome nebih baš naširoko i nadugo...

A ako ćeš ove stvari da strpaš u isti koš sa masakrom nad Katoličkom porodicom, samo zbog toga što su slavili svoj najradosniji "blagdan" stvarno sam iznenađen tvojim razmišljanjima o suživotu, toleranciji i multietnićnosti...

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2011, 11:34 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Bravo!...Ti si jedan od rijetkih koji je skontao poentu,da ovo nista ne valja i da Zapad nece dati Muslimanima jednu ulicu u Evropi u kojoj ce imati svu vlast,a kamoli entitet ili drzavu.Hrvati su tu ubaceni da ih kontrolisu na federalnoj razini a Srbi na drzavnoj.To kontrolisu se odnosi na ono,ako je ministar Bosnjak,zamjenik mu je Hrvat i tako dalje....[/quote]
Niko nije rekao da ćemo mi zbog ovoga dobiti nezavisnost, ali ovo je samo početak, sjetićete se da od 95 pa tamo negdje do 2005 godine nije bilo skoro nikavih terorističkih akcija, jer se tada još udaralo na multietnićnost, suživot i toleranciju, a sve zarad ujedinjenja i ukidanja entiteta, a onda nakon godina apstinencije, počeli su polako da pokazuju svoje pravo lice, prvo je jedan alahov ratnik pobio katoličku porodicu koja je slavila božić, a poslije toga je počelo sve učestalije, Bugojno pa evo sada i rafalanje po USA ambasadi... Ovo su stvari zbog koje ćemo mi samo morati još više ojačati svoje granice, te ćemo zbog toga mi biti na dobitku...[/quote]

Da sve se poklapa sa Milinim dolaskom na vlast :D Malo si samo zabaravio "terorizmic" na "Vukelica" pokusaj ubistva "Kopanje", koji za divno cudo nikada nisu rijeseni, ili je i to put ka nezavisnosti. I sinoc nakon ovoga, Americki ambasador "svecano" izjavljuje da ce USA ostati zauvjek u BiH.[/quote]

behar sinoc poslije one tvoje izjave da su vehabije nastale u becu mislio sam da si glup ali sad kad ovo procitam vidim da nisam bio u pravu sad sam siguran u to da jesi

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2011, 11:48 
Stara kuka
Stara kuka

Schlager je napisao:
Citiraj:

Mislim da ovo jednostavno nije tacno i da je jedna od nasih najvecih zabluda , jer da je tako jenki nikad nebi priznali Kosovo u kojem su Muslimani apsolutna vecina zar ne. Mislim da je vrijeme da shvatimo da se nezavisnost kupuje i da ima cijenu, siptari na tome rade od `81god pocevsi od onih isceniranih trovanja pa demonstracija, napustanja univerziteta i uz neprestana lobiranja dosli su do cilja...Skoro...Jedino kod nas jos postoji misljenje da se drzava pravi puskom i vojnickom cizmom zato i jesmo tu gdje smo. Ako neko misli da je zaustavljanje centralizacije BiH zasluga Dodikove korpulentnosti ili boje glasa grdno grijesi, on je samo shvatio kako stvari funkcionisu ali to su nase pare da neko nepomisli da ga smatram pretjerano zasluznog.

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2011, 11:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
"POKUŠALI smo ga odvratiti od vehabizma, ali ništa nismo mogli. On je jednostavno to htio. Bio je fin momak, ali mu se ponašanje pogoršalo kad je prije dvije godine otišao u BiH", ispričala je za Nezavisne novine tetka napadača na američku ambasadu u Sarajevu Senada Jašarević.

Dok je bio u Srbiji bio je dobar. Eto, BiH izvlači samo najgore iz ljudi.

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2011, 11:52 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Sve to za jednostranu nezavisnost super zvuci na papiru,ali bojim se da je realnost drugacija.Zasto sam juce pisao da se zalazem za istorijski dogovor ovdasnjih naroda o razgranicenju i podjeli? Pa zato sto cemo svaku nezavisnost koju dobijemo na silu,ili nepravedno bez dogovora sa njima krvavo platiti. Prvo je pitanje da li cemo je uopste izboriti,a cak i ako je izborimo,sta mi znaci nezavisnost ako ce mi se tri puta mjesecno ovdje po Banjaluci raznositi bombasi samoubice po trznim centrima,borcevim utakmicama,koncertima na trgu ili autobusima u najvecem spicu.
Zato nema srece ni sa jednim rjesenjem bez dogovora svih,a sve drugo je mnogo lakse preko tastature nego u realnom zivotu. Nisu oni kao mi da nas se protjera 300 000 sa vjekovnih ognjista iz Hrvatske i puj-pike ne racuna se vas vjekovni boravak tamo,pojela maca..nisu kao mi koji se ponasamo da Srbi nikad nisu zivjeli ni u Sarajevu ni u Mostaru (a bili smo vecina) ni nigdje...on ne da reci da Banjaluka nije njegova,ili Prijedor,Trebinje........Ovakvi bi se raznosili u tunelu Sveti Rok ili na trajektima kad je najveca guzva da je njima tako nesto uradjeno....
Nadam se da cu dozivjeti neki kvalitetan dogovor ovdje,u suprotnom,nema srece ni za koga ....

Ja znam da danas nije popularno ovako pisati i da je mnogo lakse reci "jebem im mater tursku,treba to odjebati za sva vremena i staviti kineski zid izmedju nas i balija",ali stvari u zivotu ne funkcionisu tako...

Alternativa ovom dogovoru je puska u ruke i brate,ko ce koga sjebati jednom za sva vremena,da se zna ko je gazda,ko kosi a ko vodu nosi...kao rat izmedju sjevera i juga kad ih je konfederacija satrala i otada juznjaci cute i mirni su vec 200 godina....

Znaci,dogovor ili rat....treceg nema,tj ovih medjurjesenja da se jebemo ali da nam ne udje...

Naknadno sam vidio ovo za "Dodikovo zaustavljanje centralizacije",i samo cu napisati da smo prije njegove pojave imali grb,dinar,zastavu,tablice,himnu i vojsku....Sad umjesto svega toga imamo praznu pricu o "zastiti Republike Srpske"

Poslednji put menjao Schlager dana 29 Okt 2011, 11:58, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2011, 11:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2003, 22:29
WinstonWolfe je napisao:
Ма да, и ја кажем да је у питању православни екстремиста, у питању је радикални огранак православне вјере. Подржава га и онај наш патријарх, увозио је те екстремисте за вријеме рата из других братских православних земаља, заједно са српским политичким врхом. Сви смо јуче чули кад је приликом рафалања викао ''Боже помози!''.

'bem ti robiju, kad ne crko' od smijeha :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2011, 11:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
lako je lobirati kada se interesi lobista i države u kojoj lobiraju poklapaju. Kada USA zacrta šta će uraditi ne pomažu ti ni milijarde dolara. Eto Libije i Gadafija kao primjer.
Tako je bilo zacrtano da se SFRJ razbije, a zna se ko je bio na kojoj strani.

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2011, 12:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

veteran 1987 je napisao:
Schlager je napisao:
Citiraj:

Mislim da ovo jednostavno nije tacno i da je jedna od nasih najvecih zabluda , jer da je tako jenki nikad nebi priznali Kosovo u kojem su Muslimani apsolutna vecina zar ne. Mislim da je vrijeme da shvatimo da se nezavisnost kupuje i da ima cijenu, siptari na tome rade od `81god pocevsi od onih isceniranih trovanja pa demonstracija, napustanja univerziteta i uz neprestana lobiranja dosli su do cilja...Skoro...Jedino kod nas jos postoji misljenje da se drzava pravi puskom i vojnickom cizmom zato i jesmo tu gdje smo. Ako neko misli da je zaustavljanje centralizacije BiH zasluga Dodikove korpulentnosti ili boje glasa grdno grijesi, on je samo shvatio kako stvari funkcionisu ali to su nase pare da neko nepomisli da ga smatram pretjerano zasluznog.

Samo sam čekao da neko spomene Kosovo i kako oni imaju muslimansku većinu. Kosovari nemaju nezavisnost, oni su pod protektoratom SAD-a i nema šanse da bi SAD dozvolile da se na Kosovu radi nešto o njihovoj glavi. Budi siguran da onog momenta kad nađu ovakve tipove prvim letom će ih poslati u Gvantanamo. Imam osjećaj da SAD drže Šiptare na veoma kratkoj uzdi, pustili su ih da rade sa Srbima i okolnim državama šta hoće ali neće ugristi ruku koja ih hrani u to sam siguran...

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2011, 12:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Pa i sam znaš da je Vukelić stradao u zbog nekih kriminalnih radnji, a ne od ruke terorista, samo je akcija imala karakter terorističkog napada, valjda tvoj mentalni sklop može da razdvoji te dvije stvari...
Kopanja, bilo je raznih nagađanja, tako da o tome nebih baš naširoko i nadugo...

A ako ćeš ove stvari da strpaš u isti koš sa masakrom nad Katoličkom porodicom, samo zbog toga što su slavili svoj najradosniji "blagdan" stvarno sam iznenađen tvojim razmišljanjima o suživotu, toleranciji i multietnićnosti...

Ajde samo objasni mentalni, sta je razlika izmedu teroristickoga napada na Vukelica (u kojem je ubijen) i ovoga u suknjici( u kojem nije niko stradao). Pokusaj ubistva Kopanje je takode cist teroristicki akt, koji takode nikada nije rasvljetljen.

Ono sto se desilo u Konjicu je uzas, i najveca posljeratna sramota mog naroda, koja je nanjela ogromno zlo mom narodu, i po meni je mnogo vece |"zlo" od ovoga juce.

Medutim kada vec toliko spominjes toleranciju i suzivot, mogao si spomenuti ubitsvo "covjeka" koji bio na postavjanju kamena temeljaca za dzamiju Ferhadiju, ubistvo mlade djevovcice povratnice 2000 god, i kao po straom dobrom obicaju nijedan od ovih slucaja nikada nije rijesen. Dok su ovi svi pohapseni.

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2011, 12:07 
Stara kuka
Stara kuka

`

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2011, 12:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Kako sad okolo Srbi viču kako napadač nije Srbin, a sutra će opet nastaviti sa pričom kako su Bošnjaci poturčeni Srbi :D

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2011, 12:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zabi ga Isusov do balčaka u neku ruku... :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2011, 12:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Hristov je napisao:
Kako sad okolo Srbi viču kako napadač nije Srbin, a sutra će opet nastaviti sa pričom kako su Bošnjaci poturčeni Srbi :D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8s6dlI9y88k[/youtube]

:P

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2011, 12:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Uh nemogu citati ovih 16 stranica o jednom "ekstremisti" (neko ce reci budala al ja to nemislim jer ako je budala nebi birao cilj vec bi pucao odreda),znaci zivi u nekom svom svijetu za koji on misli da treba da bude takav.Moje misljenje je isto da nije vazno jel iz BiH,Srbije,Hrvatske,Slovenije,Austrije da se svim snagama treba boriti protiv takvih istomisljenika.Sad trebal im zabraniti boravak i te obicaje u BiH to se mene nepita i ja neodlucujem ali kao su poceli udarati po drzavi hmmm trebalo bi se razmisliti o tome.
Evo i jedno pismo na koje sam maloprije naletio na Dnevnik99, da vidite razmisljanja za mene normalnoga svijeta

Otvoreno pismo idiotu Mevlidu

Iako znam da u pritvorskim jedinicama ne printaju tekstove sa dnevnika99 i dijele pritvorenicima da čitaju, ipak ću napisati otvoreno pismo praznoglavom mladiću imena Mevlid Jašarević, to vam je onaj radikalni islamista što je kalašnjikovom šarao po američkoj ambasadi u Sarajevu.

Odlučih da ti napišem pismo jer ne vidim razloga kako bih drugačije mogao ispoljiti svoju vlastitu frustraciju pojavom tebe, magarca i tvojih današnjih nedjela. Shvatam da si mlad, shvatam da si skučenih mentalnih sposobnosti, ali uzeti pušku i besciljno pucati po ambasadi ugrožavajući živote nedužnih ljudi, slučajnih prolaznika, ali i radnika ambasade, e to ne kontam. Jednog si i ranio, teško. Junačino ranio si čovjeka koji možda ima porodicu, koji možda školuje djecu, planira možda brak, možda je gej, možda strejt, ali nikako nije dio globalne nepravde i zavjere pod kojom ti, kretenu nađe razlog da pucaš po ambasadi.

Ti si kriv zato što ću od sad, pa dok me ima, slušati Aleksandra Džombića, Rajka Vasića, Dušanku Majkić, Slavuja, Čovića, Dodika jebote kako zavijaju nad najezdom vehabija i osmanlija na njihove miroljubive kršćanske živote. Da, da. Ti si kriv, a ko god poznaje ove nabrojane , zna da smo pošteno najebali i to zbog tebe!

Činiš zločin koji se ionako stavlja na teret svim muslimanima ovoga svijeta. Dok je Bosne, tvoj će lik i djelo krasiti sve antiterorističke pamflete i okrugle stolove. Zbog tebe će sad svako imati pravo da upire prstom u svakog muslimana, Bošnjaka. Ko god pusti bradicu i klekne pred Allahom postaće meta svih onih kojima si ti danas dao krila, kretenu jedan!

Dok ti pišem ovo pismo redaju se reakcije na ovu tvoju glupost i to me čini još ljućim i gorčim. Pa daj mi molim te objasni šta je ovo sve trebalo da znači?! Kakav je bio plan? Jesil ti stvarno mislio da ćeš sa puškom i dvije bombe napraviti neku štetu najosiguranijem objektu u državi? Na trenutak zaboravih da si totalni idiot, izvini, pa naravno da si mislio!

To što si iz Novog Pazara daje priči skroz drugu sliku. Očekujem priče o agresivnom muftiji Zukorliću, težnjama reisa Cerića za političkim prostorom u Srbiji, najezda vehabija kroz Kosovo, jug Srbije u Bosnu i Hercegovinu, a to baš i nisam želio kad sam jutros ustao iz kreveta.

Ima ova zemlja problema i pored tebe, to si trebao da znaš i da budeš malo manje kreten nego što si ispao na kraju. Bilans stanja danas je da si ostao bez šaržera metaka, ranio si čovjeka zašto ćeš odgovarati, dobio si metak u guzicu i gulićeš maksimalnu kaznu jer će se svi htjeti dodvoriti amerima i ti ćeš biti osuđen maksimalno, za primjer drugima.
Truhni u zatvoru, jer si protiv ove zemlje učinio više nego svi njeni neprijatelji ikada!

Dobar plan, svaka ti čast.
Allah imanet

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 579 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 29  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]