banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 16:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 586 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 30  Sledeća

Izaberite opciju
Za brak sam 75%  75%  [ 92 ]
Protiv braka/partnerske zajednice 4%  4%  [ 5 ]
Za zivot u partnerstvu ali bez vjencanja 21%  21%  [ 26 ]
Ukupno glasova : 123
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Okt 2011, 16:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Pa što ne kažete, kasnim :lol:

Nema tu šta da se čeka 4,5 mjeseca, zvanično je dovoljno prijaviti se u toj sedmici pred vjenčanje, bude gužva za maj i septembar, ali se angažuju po potrebi matičari iz okolnih MZ.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2011, 16:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
Jednom me zapalo da gledam Seks i grad i ona najnormalnija među njima, ona Miranda pravnica, crvenokosa, išla na neko testiranje za HIV, šta već...
Pita ju medicinska sestra koliko ste partnera imali do sad...ona konta neko vrijeme i reče 44.
Ostao sam preneražen...44... kako možeš biti intimno blizak/bliska sa 44 osobe? To imperativ? To normalna stvar? Moderno?

Ma mrš!!! Pederi i drolje!

Spoiler:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2v6z2lo1BBk[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2011, 15:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Jutros sretnem prijatelja koji se ozenio proslog ljeta, imaju cerkicu par mjeseci, i u pricu, pitam kako su cure kaze cerkica je kod njega i ok je a zena nema pojma nit' ga zanima i dalje pitam jel' opet na putu posto znam da je ludi karijerista kad ce on meni draga "Nikola" mi smo se razveli ljetos i djete je kod mene :confused1:
A svadba je organizovana mjesecima, bruka novca potroseno, ma perverzija i et', ni godinu braka..
Kako me zatek'o covjek, jos razmisljam o malenoj jer je i on dobra budala..
Tacno je narod izlud'jo..

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2011, 19:40 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ček,ako se on oženio ljetos,ćerkica ima par mjeseci,pretpostavljam da je trudnoća bila jedan od odlučujućih stimulansa da se uđe u brak. Ako je to istina,eto već velike greške u startu. Vjenčati se zbog bebe je bezveze. Na kraju će trpjeti i oni što su se vjenčali i dijete.

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2011, 19:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Proslog ljeta 2010god.ne ovog 2011.Ma nije to bilo odlucujuce, dugo su zajedno i stalno nesto odgadjaju, te dok kupe stan, zavrse fakultete, pocnu da rade i planirali su samo je trebalo da se ozvanici zato me i zatek'o toliko.
Moja sestra se udala radi trudnoce, mladja je od mene i zivo me zanima sta je s' tim brakom, posto sam im na svadbi to rekla pa su se naljutili, k'o da ne znaju da ja ne sutim i za to me nece iznenaditi.

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2011, 19:55 
Administrator
Korisnikov avatar

Pa i mislio sam na prošlo ljeto,vremenski taman odgovara....

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2011, 20:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Prije dva mjeseca se jedna cura udala i nakon četri dana se vratila svojima. Kao nemože ona sa njim i sad neznam jesu li priveli razvod kraju. Pa ako si znala za koga se udaješ koji qrac nisi razjebala sve prije mjesec dana, a ne zvati par stotina gostiju, ti gosti potroše 30-40 hiljada maraka i nakon par dana razlaz.
Nema djece ni na vidiku, tako da trudnoća nije razlog.

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2011, 20:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma jok.. Svadba je zakazana davno pa su se tu negdje i opustili i napravili malecku, cekaj da skontam, mala ima 3.5mjeseca a oni su u junu se vjencali dakle 14 mjeseci a ovamo 12.5.. Nije bila trudna.. Ma ja sam mislila to je bajka, kad njih vidim uvijek kontam jbt kako su srecni, hocu li ja ikad imati tako nekoga.. Kako se covjek zajebe majko draga..

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2011, 20:23 
Administrator
Korisnikov avatar

Jbg,lutrija.....Koliko je bitno da izebereš pravu osobu,toliko je bitno da oboje shvatite da kompromisa mora biti,da ne može biti kako si navikao kod mame ili dok si živio/la sam/a.....Ako nema spremnosti na kompromis i tolerancije ni jedna ljubav vas ne izvuče. Ako ima toga,ljubav je samo šlag na torti....

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2011, 20:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Ko o cemu, Zoka o slagu :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2011, 20:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

I meni i dalje niko nece reci o kakvom je slagu rijec :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2011, 20:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Mrsnom :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2011, 20:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
_зока je napisao:
Jbg,lutrija.....Koliko je bitno da izebereš pravu osobu,toliko je bitno da oboje shvatite da kompromisa mora biti,da ne može biti kako si navikao kod mame ili dok si živio/la sam/a.....Ako nema spremnosti na kompromis i tolerancije ni jedna ljubav vas ne izvuče. Ako ima toga,ljubav je samo šlag na torti....

A ako nema ljubavi, onda pogotovo nema zelje za kompromisom, jer cemu onda polagati zrtvu??? Ljubav je nr 1. kaze ti neko ko je u 14 toj godini m.. ovaj, braka, a uzeli smo se nakon sto je ostala trudna 8)

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2011, 20:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ljubav i kompromis trebaju ići paralelno, a ne da se uslovljavaju...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2011, 22:10 
Administrator
Korisnikov avatar

ERROR je napisao:
_зока je napisao:

A ako nema ljubavi, onda pogotovo nema zelje za kompromisom, jer cemu onda polagati zrtvu??? Ljubav je nr 1. kaze ti neko ko je u 14 toj godini m.. ovaj, braka, a uzeli smo se nakon sto je ostala trudna 8)

Pa nisam mislio na kompromis koji je sam sebi svrha....

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2011, 01:36 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
za brak jok, samo kao partneri dolazi u obzir - cist biznis...

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2011, 01:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2011, 00:53
ERROR je napisao:
A ako nema ljubavi, onda pogotovo nema zelje za kompromisom, jer cemu onda polagati zrtvu???

Мог дједа покојни прадјед питао - бил` ти Ковиљку уз`о? Ковиљку нико ништа није питао. Она 16, он 17 година. Ипак, 53 године складног брака. Кад је баба умрла, дјед се изгубио. Жив је, релативно здрав (колико човјек у 80-ој може бити) али се изгубио...
Они су се научили вољети и поштовати, и знали су рашта су се узели... Данас ми везе немамо рашта се узимамо и шта хоћемо...
Боље је имати добар договор на почетку, а без љубави, него љубав без будућности. Ја се, рецимо, никад не бих женио из љубави...

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2011, 01:57 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
ja u novije vrijeme nisam ni vidio brak iz ljubavi, uglavnom se zene i udaju radi koristi - the winner takes it all..

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2011, 10:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Evil_Dead je napisao:
ERROR je napisao:
A ako nema ljubavi, onda pogotovo nema zelje za kompromisom, jer cemu onda polagati zrtvu???

Мог дједа покојни прадјед питао - бил` ти Ковиљку уз`о? Ковиљку нико ништа није питао. Она 16, он 17 година. Ипак, 53 године складног брака. Кад је баба умрла, дјед се изгубио. Жив је, релативно здрав (колико човјек у 80-ој може бити) али се изгубио...

Moja baka je umrla prije godinu i po. Jos nije prosao dan da on ne jeca za njom.. Nekada mi treba i po pola sata da ga smirim..

Mi danas olako shvatamo ljubav..

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2011, 11:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2010, 23:08
Tetka od moje majke je udario auto i ubio tamo gdje je sada kruzni tok kod Grge. Tetka je umrla sljedeci dan od tuge pored njegovog sanduka.
Znam da je cesto govorila kad sam sa djevojkom (sadasnjom suprugom) dolazio kod nje:"Nije brak djeco uprti pa sprti, nego uprti pa nosi do kraja zivota". Nama je to tada bilo smjesno, naravno, ali kako koja godina prolazi sve bolje shvatam sta je htjela reci.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 586 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 30  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]