old fashion men je napisao:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=b0rLnQ2KO-8Msm lik pola sata roka i teroriše grad, a oni se hvale večeras uspješnom akcijom policije, pogledajte tu sprdnju

Ti sa onom slikom ismijavanja specijalca jer mu je u trcanju malo spao sljem, mislim da nikako ne mozes ili ne zelis biti objektivan. (jesi li ti ikad trcao sa sljemom na glavi)
Sarajevski specijalci nisu supermeni, ali ako malo proguglas vidjet ces kakve su rezultate ostvarivali na svjetskim takmicenjima.
Zadatak je uradjen vise nego dobro, ko misli drugacije, fura se na Counter-Strike-a, GTA i raznorazne filmove.
"Covjek" uopste nije bio prijetnja za lokalno stanovnistvo, to je i budala mogla shvatiti nakon sto je ispucao 50-60 metaka prema ambasadi, a ne prema stotinama ljudi koji su se tu zadesili. Prasinari su osigurali mjesto, cekali specijalce koji su to uradili kako su i trebali odraditi, poginulih 0, terorista ziv uhapsen.
Generalno misljenje raje po forumima je da su prasinari trebali izletiti na ulicu i sa 30-40 metara se popucati sa likom koji ima kalash, a oni sa pistoljcicima, rizikujuci da ce fuliti pa ubiti ili raniti nekoga.
Meni iskreno nikako nije jasan cin ovog teroristickog sljama, sta je mislio sa ovom "predstavom"
Previse je neozbiljno izgledalo, a da je mislio nesto veliko uraditi, on sa kalashem puca prema ambasadi kojoj je kako neko rece "i trava blindirana". Na kraju hoda gore dole, bez ikakvog cilja i rezona.
Uglavnom, sljam vehabijski protjerati jednom za svagda
P.S. izvlacenje ranjenih od strane gradjana Sarajeva koji su ludjaku izlazili na cistinu da bi pomogli ranjenima, svaka cast
taj isti bradonja je ranio kolegu od tih istih prasinara, a oni osigurali mjesto ma nemoj meni se cini da su osigurali svoje debele guzice iza onih zidova
ja neznam ali ako neko puca iz automatskog oruzja u policiju i po zgradama to vjerovatno samo kod vas nije prijetnja po stanovnistvo
A o specijalcima samo pogledaj kad se okracu i gule u onim dzipovima, jesu li i to vjezbali po tim svjetskim takmicenjima,
Bilo gdje bi ovakav slucaj bio rijesen po kratkom postupku, dobio bi 2 rupice na glavi jednu vecu jednu manju ipak bi po reakciji policije a i specijalaca rekao da nisu htjeli na svog