banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 01:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1278 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 64  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Okt 2011, 13:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
http://www.njuz.net/navijaci-se-saopstenjem-oprostili-od-fudbalske-reprezentacije-srbije/

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2011, 22:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Albanski hakeri greškom napali sajt LDP-a

BEOGRAD, TIRANA, 28. oktobar 2011, (Njuz) – Grupa albanskih hakera koja se predstavlja pod pseudonimom UČK-UR izjavila je kako je pored nekoliko srpskih sajtova, greškom oborila i sajt Liberalno demokratske partije. U saopštenju na njihovom sajtu, objavljeno je kako planiraju da grešku isprave što pre.

Neki od sajtovi koje je ova grupa napala su Demokratska stranka, Studenica, Ergela Ljubičevo, Žika slika, Seksi kostimi i drugi. Za svaki napad obrazac je identičan – na hakovanom sajtu pojavljuje se slika velike Albanije, koja pored matične države obuhvata Kosovo i delove južne Srbije, Makedonije, Crne Gore i Grčke, zajedno sa plažama na Halkidikiju.

- Sa sajta „Žute strane“ kopirali smo liste političkih partija, institucija i crkava iz Srbije i po automatizmu oborili prvih nekoliko. Najlakše je bilo oboriti sajt PUPS-a jer nam nije ni tražena lozinka – rekao je u izjavi za časopis Svet kompjutera neimenovani član ove grupe.

- Nakon što smo kopi-pejstovali virus na nekoliko srpskih sajtova, istog popodneva dobili smo mejl iz LDP-a u kojem nam je skrenuta pažnja na nesporazum. Ubrzo smo uvideli grešku i ovim putem im se izvinjavamo. Pošto smo im obrisali celu bazu, obavezali smo se da ćemo im napraviti ceo sajt iznova. Naš šef već piše saopštenja ove partije koja će se naći na sajtu. Neka smo našli pretragom na Guglu, a neka ćemo sami da napišemo i sigurni smo da neće mnogo da se razlikuju od originalnih – rekao je neimenovani član ove grupe.

Inače, na sajtu DSS-a koji je oboren još pre tri nedelje, i dalje stoji slika Velike Albanije, a na naše pitanje šta su preduzeli povodom toga, iz stranke smo dobili odgovor da prvi put čuju da im je sajt oboren, dok je nekoliko članova te stranke postavilo pitanje od kada oni to imaju sajt.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2011, 14:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Student ogorčen jer roditelji još uvek žive kod njega :lol: :lol:
Student Filozofskog fakulteta u Beogradu Srđan Arsić (26) ogorčen je na svoje roditelje koji, iako su oboje zaposleni i prema njegovim rečima „za srpske prilike imaju sasvim solidna primanja“, još uvek žive u njegovom stanu na Karaburmi.

- Proteklih godina sam bio tolerantniji jer sam smatrao da će u nekom trenutku sami shvatiti da je došlo vreme da se odsele, ali oni se prave kao da to ne primećuju – otkriva Srđan koji kaže da je dok je imao 20 godina to još i mogao da opravda, ali da sada to postaje veoma neprijatno.

- Ako ovako nastave može se dogoditi da žive kod mene i kada budem imao 30 godina. Ko zna, možda i kad budem imao 35. Šta ako se jednog dana oženim, da li će oni i dalje smatrati da im je ovde mesto – pita se Srđan i dodaje da se njegovi roditelji svesno prave da ne primećuju da su nepoželjni u njegovom stanu, sve zbog njihove potrebe da ga kontrolišu i imaju uvid u njegov život.

- Moji roditelji imaju neku čudnu potrebu da ih zanima sa kim se viđam, kada sam se vratio kući, da li sam bio pijan, da li sam lepo jeo, da li sam se prikladno obukao, i ko zna šta još? Sve ovo mi je smetalo još u srednjoj školi, ali tada sam tada sam preko toga još mogao da pređem jer je tako bilo svima u mom okruženju. Sada je već drugačija situacija, mnogi moji prijatelji žive sami i ovo počinje da me užasno nervira – smatra Srđan koji kaže da ma koliko pokušavao da bude neprijatan i stavi roditeljima do znanja da su nepoželjni u njegovom stanu, oni nikako da tako nešto i prihvate.

- Nedavno mi je jedan prijatelj rekao da bih možda mogao i ja da se odselim, što me je malo zbunilo. Rođen sam u ovom stanu i nikada se nisam selio, dok su se moji već selili po tri-četiri puta, pa bi im ovo lakše palo. Što je još važnije, oboje imaju dobre plate i ne bi im bio velik problem da odvoje 200 evra za neki stan, dok bih ja u tom slučaju morao da nađem neki posao što bi me dosta omelo u planu da do juna očistim treću godinu – kaže Srđan.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2011, 14:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ovi sa Njuza nisu ni malo normalni... Kako im samo padnu na pamet ovakve stvari :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2011, 14:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vehabija Jašarević pao na prijemnom za Al Kaidu

SARAJEVO, 30. oktobar 2011, (Njuz) – Sarajevski napadač Melvid Jašarević koji je prekjuče pucao prema američkoj ambasadi u centru Sarajeva nije uspeo tim činom da položi prijemni ispit za članstvo u najuglednijoj međunarodnoj terorističkoj organizaciji Al Kaida, saznajemo iz izvora u toj instituciji.

Uradak gospodina Jašarevića je, prema rečima šefa HR-a Al Kaide, bio „prilično neodređen, traljavo isplaniran, bez fokusa i sa jako, jako slabim zaključkom“.

- Naravno da nam je drago što postoji toliko kandidata koji pokušavaju da se upišu u našu organizaciju – kaže Adnan Gulšair el Šukrijumah, šef sektora za razvoj Al Kaide -Međutim, mi imamo jako visoke standarde u pogledu toga šta može da prođe kao stvarno efektno ubistvo nevinih civila radi zastrašivanja, a ono što je Mevlin pokazao u petak jednostavno nije dovoljno dobro ni za neku običnu lokalnu separatističku organizaciju, kamoli za nas. Čovek nije uspeo da izazove ni sopstvenu smrt i time eventualno zasluži mesto na nebu među ostalim mučenicima.

Ni snimci napada koji su osvanuli na Internetu ne idu gospodinu Jašareviću u prilog.

- Mogao bi da dobije prelaznu ocenu jedino što se odeće tiče, ali je neoprostivo onakvo tumaranje ulicama poput turiste bez mape. Interesuje me šta je uopšte zamislio da uradi, pošto se to iz snimka uopšte ne vidi – priča el Šukrijumah – Doduše, ovi snimci su vrlo zabavni, gledamo ih ovde u kampu svaki dan i umiremo.

Gospodin el Šukrijumah tvrdi da će Al Kaida pratiti svaki budući napad na neverničke institucije, sa ciljem da u svoje redove pokuša da draftuje „svakog iole preživelog kandidata“.

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2011, 18:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
Pacijentu iz anusa izvadili protivavionski metak od 11 cm
http://www.nezavisne.com/novosti/ex-yu/ ... 13390.html

Nepokoreni je gej i voli oruzije....zakljucite sami :P

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2011, 19:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pravda za Džontru! :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2011, 19:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
alkibijad je napisao:
Pacijentu iz anusa izvadili protivavionski metak od 11 cm
http://www.nezavisne.com/novosti/ex-yu/ ... 13390.html

Nepokoreni je gej i voli oruzije....zakljucite sami :P

Alkibijade nemo' da te bombardujem :angry4: cccc šta ti je ljubomora pa nisam ja Džontru poslao na nagradno odsustvo :evil3:
Ko je rekao da sam gej oca mu je8em u vr' guzice :mad:
Spoiler:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2011, 11:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
http://www.nezavisne.com/novosti/hronik ... 13540.html

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2011, 00:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jan 2007, 21:17
hahaha sta sve necu procitati ne mogu da vjerujem, 5+

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2011, 14:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2006, 22:37
Citiraj:
Tadić: Nemojte da mi dirate Mrku!

Posle više od godinu dana, od kada je svečano proglasio početak radova i uz pretnju ostavkom obećao završetak izgradnje deonice Koridora 11 duge 12,6 kilometara do novembra ove godine, ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić ponovo je došao u Nerpričavu. Ovoga puta, veliko gradilište sa resornim ministrom obišao je i predsednik Srbije Boris Tadić, koji je ujedno i predsednik Nacionalnog veća za infrastrukturu. Pošto Mrkonjić nije bio raspoložen da odgovara na pitanja novinara "Blica" zbog čega se kasni radovi na deonici Ub-Lajkovac , u odbranu ministra priskočio je predsednik Tadić.

Blic: Zašto ste davali nerealne rokove? Za prvu deonicu ste rekli da će biti završena u oktobru.
Mrkonjić: Odakle vi znate da su rokovi nerealni? Vi kao znate bolje od mene kakvi rokovi treba da budu? Pa šta, 120 godina nismo radili ništa!
Blic: Pa zašto ih onda dajete?
Mrkonjić: Zato da bismo stigli nešto da uradimo! Ali neću sada da oduzimam reč predsedniku...
Tadić: A vi nemojte da mi dirate Mrku sada, dirajte ga kad nisam tu.
Mrkonjić: Apsolutno! Oni ovde i ne dođu kad niste tu!
Tadić: I ja sam se ljutio na Mrku zbog tih rokova, ali on ima neku drugu logiku da kad da rok, ubrzava proces. Kad bi dao sporiji rok, onda bi bilo još sporije. Je l’ tako, Mrko?
Mrkonjić: Tako je!
Tadić: To je kao kad student ima ispit i uči za junski ispitni rok, a velika je verovatnoća da će ga u stvari položiti u septembru. To svi koji studiraju veoma dobro znaju. Eto, sad sam objasnio stanovnicima o čemu se tu radi...

Izvor Blic.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2011, 16:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja sam morao da provjerim da li je ovo istinita vijest. Nažalost jeste. Njuz.net ima zaista žestoku konkurenciju.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2011, 18:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Transport divljih zveri:

http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Zanim ... ih-spasili

Slika

Slika

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2011, 18:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
:notworthy:

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2011, 21:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Tadić pristao da potpiše „Preokret za 360 stepeni“

http://www.njuz.net/tadic-pristao-da-po ... 0-stepeni/

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SL135uL2XZA[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 17:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Čovek našao 20 godina star kondom u kondomatu

NIŠ, 11. novembar 2011, (Njuz) – Mladić I.A. (24) iz Niša, preksinoć je u jednom noćnom klubu u Nišu kupio kondom star tačno 20 godina. Kondom je kupio u automatu za prezervative u toaletu jednog noćnog kluba.

- Izgleda da niko nikada nije kupio kondom iz ovog automata. Ni meni do sada nije palo na pamet da tako nešto uradim, ali šta ću, takve je bila situacija – tek sam upoznao devojku, a sve trafike u blizini su bile zatvorene. Nisam imao drugu opciju – jada se I.A. novinaru našeg lista.

- Ne sećam se ko je postavio taj automat, verovatno neko od prethodnih vlasnika kluba – kaže trenutni vlasnik i menadžer M.P. – Razmišljali smo se da skinemo taj automat, ali mi se učinilo da daje toaletu malo elegancije. Stvarno mi nije palo na pamet da će neko pokušati da stvarno kupi kondom iz njega. Pogledali smo unutra, videli da je pun prezervativa, što znači da niko nikad tu nije kupio kondom pre ovog mladića.

I.A. je primetio da nešto nije u redu sa kondomom nakon što je prezervativ pukao nakon samo tri sekunde upotrebe.

- Pogledao sam omot i video da na njemu piše da je rok za upotrebu kondoma istekao pre 17 godina, što bi značilo da je proizveden negde pre 20 godina.

Povodom ovog slučaja se oglasio i Sekretarijat za zdravlje republike Srbije koji u saopštenju poručuje da kondomati stvarno lepo izgledaju u toaletima, ali da ne treba biti naivan i stvarno ih koristiti za kupovinu kondoma.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 13:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Stotinu đaka se izgubilo na planini Ovčar, spasioci ih pronašli promrzle između stena

Oko 100 učenika osnovnih škola iz Valjeva i Lazarevca sinoć je oko 21.15 časova spaseno na planini Ovčar nakon što su se izgubili u šumi i zaglavili između dve stene odakle nisu mogli da pronađu izlaz. Akcija, u kojoj je učestvovalo oko 30 članova Planinarskog društva ’’Kablar’’, vatrogasaca i policajaca, trajala je više od tri sata.

U spasavanju dece, sa kojima je bilo i petnaestak nastavnika i planinara, učestvovali su i meštana podovčarskih sela. Đaci su u subotu otišli na planinarenju po planini Ovčar.

Učenici su se pod vođstvom jednog od planinara iz društva ’’Kablar’’, nakon posete manastirima Sretenje i Trojice, umesto da krenu obeleženom planinarskom stazom ka dvadesetak minuta udaljenoj Ovčar Banji, uputili kroz šumu neobeleženim delovima planine i stigli do dveju stena odakle više nisu mogli ni napred ni nazad.

- Brzo je angažovana grupa ljudi koja je odmah došla na lice mesta i počela je evakuacija jednog po jednog đaka bezbednosnim sajlama, kojima smo ih sa stena spuštali na put. Bilo je dramatično, s obzirom da je bila noć i da se radilo o velikoj grupi ljudi, ali, na svu sreću, sve se uspešno završilo – kaže jedan od spasilaca Goran Nikolić i Turističke organizacije Čačka.

Učenici su tokom noći bezbedno stigli svojim kućama.

:lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2011, 16:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

http://failblog.org/2011/11/16/epic-fai ... -her-work/

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2011, 21:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Europska komisija nakon tri godine istraživanja: Ne, ne smijete napisati na boce vode da voda spriječava dehidraciju

Ne, ne smijete napisati na boce vode da voda sprječava dehidraciju, presudila je Europska komisija nakon tri godine istraživanja i izazvala salvu smijeha i kritika na svoj račun, pri čemu su posebno inspirirani bili u Britaniji. - Euro gori, Europa se raspada, ali oni su postojani: preplaćeni birokrati koji čekaju svoje visoke penzije i brinu se je li u redu tvrditi ono što je očito - komentirao je Roger Helmer, konzervativac u parlamentu.

Dopuštenje za reklamu

Kako je objasnio njegov kolega: - To je ono u čemu je Bruxelles najbolji. Tri godine su vijećali o temi da bi na kraju sazvali 20 profesora da oni zaključe može li se voda prodavati kao sredstvo protiv dehidracije iako je njen nedostatak simptom dehidracije. Naime, europsko je tijelo odbilo dvoje znanstvenika, savjetnika jednog europskog proizvođača, koji su zatražili dopuštenje za reklamu da “redovita konzumacija može smanjiti rizik od dehidracije tijela”. Odluka znači da na boce u EU nitko ne smije staviti takvu tvrdnju. Kazna je inače dvije godine zatvora. “Unija ima veze sa znanošću kao i sa zdravim razumom”, komentirali su Britanci.
Odbačeno pravilo

“Ovako nešto nismo čuli od zakona o kvrgavim krastavcima”. To je pravilo odbačeno 2008. nakon što je postalo međunarodni predmet sprdnje.

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2011, 10:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Forumaš banovan zbog trolovanja

Starčevica, 21.11.2011, (Gnjuz) – Moderatori jednog od najvećih foruma u BiH, slannaforum.com, banovali su forumaša zbog trolovanja teme.

Iako moderatori nisu dužni da obrazlažu svoje postupke, nezvanično se saznalo da je banovani forumaš trolovao čitavu jednu temu i to postom od pola stranice, te da mu se više nije moglo gledati kroz prste. Dotični je moderatorima odranije poznat kao bundžija, prznica, provokator i uopšte virtuelni ugursuz.

Jedan forumaš, koji je želio ostati anoniman, izjavio je kako je prijatno iznenađen i uzbuđen zbog ovog događaja.

- Banovani je bio zaista zla osoba, volio da se svađa i napada ljude, te smatram da ga je trebalo još ranije sasjeći, sa ili bez povoda. Ali je u svakom slučaju lijepo kad se već našao zgodan povod za tako što. Ovo je dokaz da je pravda slijepa...hoću reći spora, ali dostižna - izjavio je neimenovani forumaš.

Drugi forumaš, koji se takođe nije htio predstaviti, imao je samo riječi pohvale za moderaciju.

- Čuo sam da na drugim forumima ima svakakvih moderatora, tvdoglavih, sujetnih, osvetoljubivih, ali kod nas to, na sreću, nije slučaj. Ovdje se zaista ne može desiti da vas banuju zbog neke gluposti ili trivijalnosti, ili nedajbože ličnih razloga, na primjer, da se zamjerite moderatorima. Naši moderatori se ne ponašaju kao razmažene princeze, kao što je slučaj na nekim drugim forumima, i mislim da možemo biti zahvalni nebesima na tome - rekao je forumaš.

Svi članovi slannaforum.com se nadaju da će ovakvi potezi obilježiti početak jedne nove virtuelne ere, u kojoj neće biti samovolje i bahatosti, već harmonije i ljubavi.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1278 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 64  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]