banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 14:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 217 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Okt 2011, 21:26 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
siki2086 je napisao:
MonaLisa je napisao:
..joj jadne male prodavačice..

Moja mama radi u prodavnici, zasto je omalovazavas i mislis da je jadna?

niko ti nije mamu spomenuo, već drske radnice

možda najbolji primjer takve žene sam srela u Boriku, u žutim zgradama preko puta San Rema... ušla sam jednom ili dva puta i više nikad :-?

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2011, 21:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Nov 2010, 15:27
Phoenix je napisao:
siki2086 je napisao:
MonaLisa je napisao:
..joj jadne male prodavačice..

Moja mama radi u prodavnici, zasto je omalovazavas i mislis da je jadna?

Vjerujem da je Liza mislila na šmizle koje rade po buticima, sa stavom "ja sam ta i samo ste mene čekali", koja premjeri svaku mušteriju kada uđe pogledom kao da je ušlo govno, žvaće žvaku, govori na telefon, isl.

Ja sam jednom ušla u jednu takvu radnju u Starom zanatskom, gdje se prodaju stvari samo za žene sa 30 kila, a ja sam žena i po, jelte. Trebalo je da kupim neki poklon i baš sam i imala para, jer smo nas dosta skupljali pare pa šta nađemo. Elem,jedna takva šmizla je pravo podletila, i to pred vlasnicom koja mi se poslije izvinjavala. Mislim da joj nije poslije palo napamet tako nešto. 8)

Da, ima ih takvih ali po buticima. Obozavam takve... :D
Budi uvjerena da je rad u prodavnici prehrane jako tezak i fizicki rad. :)

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2011, 21:38 
Stara kuka
Stara kuka

siki2086 je napisao:

Da, ima ih takvih ali po buticima. Obozavam takve... :D
Budi uvjerena da je rad u prodavnici prehrane jako tezak i fizicki rad. :)

Ja sam kao dijete od 14 godina radila u prodavnici svojih roditelja gdje se prodavalo sve od čarapa, preko suđa, pa do tehnike i veš mašina i nisam ni marke za to dobijala, pa sam opet bila ljubazna.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2011, 21:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

MonaLisa je napisao:
Ja sam kao dijete od 14 godina radila u prodavnici svojih roditelja gdje se prodavalo sve od čarapa, preko suđa, pa do tehnike i veš mašina i nisam ni marke za to dobijala, pa sam opet bila ljubazna.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2011, 21:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
Lizo, trebam sutra do SrBca (ozbiljno, stvarno). Gdje je ta prodavnica, da svratim po jogurt i kifle? :-D (Možda mi tvoja mama pokaže neke tvoje slike ili ispriča priče, pa da mogu da te ucjenjujem. Nisam nikad bila u Beču ni Gracu ni nigdje tako, jesam li spominjala ja to već? )

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2011, 21:45 
Stara kuka
Stara kuka

siki2086 je napisao:
MonaLisa je napisao:

Pa? Moj zadatak i nije bio da radim, već da se igram, da čitam, da vizim bicikl kao sva djeca i da učim. Kao da je meni bilo do toga da hodam po prodavnici, slažem robu i udovoljavam nafuranim babama. :roll:
Ne znam samo kako nemaju poštovanja prema poslu i poslodavcu koji im hljeb u kuću donosi, da ne pričam o poštovanju prema mušteriji.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2011, 21:46 
Stara kuka
Stara kuka

Phoenix je napisao:
Lizo, trebam sutra do SrBca (ozbiljno, stvarno). Gdje je ta prodavnica, da svratim po jogurt i kifle? :-D (Možda mi tvoja mama pokaže neke tvoje slike ili ispriča priče, pa da mogu da te ucjenjujem. Nisam nikad bila u Beču ni Gracu ni nigdje tako, jesam li spominjala ja to već? )

Ne radi više, na žalost.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2011, 21:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

MonaLisa je napisao:
Phoenix je napisao:

Ne radi više, na žalost.

:cry: Ebga... A taman kontam gdje doručkovati kod vas u gradu. U centru nigdje bar malo respektabilne pekare ne'a. :angry3: Moraću da pokušam da nađem taj super-duper burek...

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2011, 21:50 
Stara kuka
Stara kuka

sad će tebi Lisa na pp :D

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2011, 21:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

MonaLisa je napisao:
sad će tebi Lisa na pp :D

:D xD

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2011, 22:18 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Joj siki,radio si sa mnom zajedno u groznim uslovima pa se niko nije potužio da smo neljubazni ili da napadamo mušterije....Zadovoljstvo radnika uveliko zavisi od gazde ali ne možeš sebi dopustiti da galamiš na mušterije....

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2011, 22:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Stigmata, kako ne znas gdje je otisla, odjurila je praviti kifle.
A meni se na istom mjestu desila druga sokantna stvar - cura mi se izvinjavala sto sam cekao da dodjem na red da kupim hljeb. Vidim jednu radnicu tamo pored usluzuje nekog i kontam sad cu ja doci na red dok zavrsi sa ovom musterijom, kad pritrcava cura koja radi na pecivima i izvinjava se. A cekao sam dobrih 20 sekundi.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2011, 22:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@Lisao vidjecemo kad ti budes radila za nekog ko ce te levatiti i iskoristavati, da li ces tako pricati i biti nasmijana i ljubazna...

@Zoka, jesmo, ali koliko puta ti je doslo da nekome naneses bol? :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2011, 22:48 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Puno al' samokontrola je jako bitna u radu sa ljudima....Ako je nemaš,traži posao iza kapije na kojoj stoji portir koja te odvaja od mušterije....Fabrika majka.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2011, 23:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Puno al' samokontrola je jako bitna u radu sa ljudima....Ako je nemaš,traži posao iza kapije na kojoj stoji portir koja te odvaja od mušterije....Fabrika majka.

Pa i kad djeca donesu 500 različitih olovaka koje moraš posebno da prokucavaš... :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2011, 23:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Jedna za zoku

Slika

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2011, 23:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ROFLMAO

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 00:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
radim i ja u trgovini i sa svakakvim narodom,od onih koji mi prijete da ce me politi benzinom i zapaliti jer ne dubim na glavi i nisam madjionicar do onih koji mi donose dorucak i cokolade 8) svako je radi s ljudima ,bez obzira na struku zna da je to zaista stresno,dodje i meni nekad da nekog od kupaca prikoljem u najmanju ruku ali sam odlucila da ih ignorisem i smjeskam se,to im vise smeta :lol:
isto tako,ako sam nezadovoljna prodavacicom,konobarom,zubarom...naravno da cu te objekte obilaziti u sirokom luku,svoje pare,koje sam ja zaradila ,ostavicu kome ja hocu,
sto se tice prehrane,najcesce kupujem u merkatoru i uglavnom imam dobra iskustva(osim neke kokoske koja mi je bacila kufle preko pulta pa sam je prijavila i jedne koze sto je radila sa zokom i sikijem,koja je nadmena kao da je predsjednik drzave ali i nju uspjesno izbjegavam )povremeno svratim u moj market na lausu jer su mi usput i rade neki super momci na kasi,cak mi i vrecu brasna potrpaju u auto,jedan se cak ponudio da ide sa mnom do kuce da unese u kucu :lol: )ali u nv su neki svi boze sacuvaj,vjerujem ja da je losa radna atmosfera,puno se radi,plate lose,ali to nije razlog da napadas nekog sto hoce da kupi nesto :-?

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 10:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2007, 17:50
Kupujem u Luni u Boriku uglavnom. Radnice nisu nadrndane, ali ih svaki put moram cekati da dodju na kasu i da izadju ispred na voce. Jednom sam ostavila korpu, jer je red bio 2x oko kase UZAS. Ljeti je najveci problem :( ukljuce klimu na 19 stepeni pa sad vi zamislite kako je uci sa 35 na 19 :). Jednom mi se desilo u Maxiju da je kasirka zzagalamila na mene i jos kao zatvori kasu da ne dolaze, i sad cekam ja da ona meni da racun i naravno nestalo papira u onom za racune. Ona sva isfrustrirana stavlja novu rolnu papiru, ja joj dajem 20 km, a racun je bio 16 i jos nesto,a ona meni vraca mojih 20 i jos 4 km i odmarsira s kase.
A za Moj market sam cula, od neke tetke, sestre sta god, kad se prijavljivala za posao nista joj nisu rekli za platu, a sto je jos bolje ni one sto rade nece da kazu.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 10:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2007, 17:50
Kad smo kod usluge...Peacock u Boski, nek vas ne nanese djavo da radite gore. Bivse 4 radnice su optuzene da su ukrale robu u vrijednosti od 4000 km u toku jedne godine. To znam jer je jedna dolazila kod moje mame po savjet, rekla je da im roba dolazi iz Beograda i da dio robe nema tag, a valjda roba ide prvo poslodavcima pa onda prodavacicama. Vidjela sam na posao.ba da opet traZe radnice :-?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 217 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]