dovlatheking je napisao:
Ice_Man je napisao:
dovlatheking je napisao:
meni predaje rigorozna(ljubica cankovic)...no coment...neka bakica predaje osnove et i telekomunikacija...veze nema...tomic predaje matematiku...pitajte starce za njega i znace ko je on...

...simic je sjajan predavac predaje mi primjenu...a simo poseban slucaj...coek trazi ZNANJE...nije da se hvalim al sam dobio 4 kod njega...

...fiziku predaje neka nova najniza ocjena 4

,mjerenja predaje isto neki novi isto je blag na ocjenjivanju...ako sam nesto vazno zaboravio recite...

P.S. drugi sam razred...

Bakica

to ona branka i meni predaje telekomunikacije

veze s vezom,al ode sad za mjesec i po,cuo sam da ce gacanovic mozda zauzeti njenu poziciju,a onda blago meni

Blago se vama iz fizike,kod nas alvir,danas nam pricao o prvom filmu dokumentarcu o banja luci

predavo je i nama alvir prosle god. ma kralj kad se napije pobudali

...ko kaze da bakica odlazi???????P.S kakav je gacanovic na ocjenivanje i ovako uopste???
Odlazi za mjesec i po dana,u elektrokrajnu kao neki savjetnik,barem je tako nama rekla,kod gacanovica nema pitanja i kontrolnih,on ima neke svoje vjezbe svaki petak po 5-10 min koje ti radis,te on boduje to na neki svoj nacin,te ti dadne ocjenu na kraju

a ovako uopste,nisam vidio naucenijeg covjeka od njega,stvarno zna sve

al kolo za navojdenje protivteknovske rakete

pa mislim stvarno

Sto se tice bakice,sad kod gacanovica ne znam pola stvari zbog nje ! ona nama nista nije pokazivala,samo diktirala teoriju koju smo imali u knjizi vec,i zato sad kad radim neki zadatak kod gacanovica u drugom razredu iz osnova (bakica je predavala osnove1) nemam pojma pola

sad ove ko telekomunikacije predaje...al evo prosle god kad su 4 imali maturu ,ona ce "jao,kakava je ovo muzika,kakvi su ovo narodjanjaci,ovo moje usi ne mogu da podnesu,kako to mogu pjevati,ja moram napustiti cas " i ode

mi ju pitamo "profesorice hoce na kotrolnom biti zadaci,ili samo zadaci " a ona klimne glavom i "samo zadaci"

Erazmo Roterdamski je napisao:
Stratovarius je napisao:
:lol: Vjerovatno je to on, a nisam znao za taj nadimak, mi smo ga zvali Frljo ili, kako ga je Tomić zvao, Ofi

100 % tačno ovo za Nedju. Tek kasnije nam bude svima žao, ali jebi ga, tako je.

snajpercic mu je nadimak,ne znas koga cilja