banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jun 2025, 09:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6057 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 303  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Okt 2011, 21:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
I ja sam pao na Porto. Mogli su u nadoknadi pobjediti i jedni i drugi,ali ovaj rezultat je najrealniji. Apoel me bas iznenadio,necu vise igrati protiv njih.
Sav besmisao ove globalizacije je na ovoj utakmici dosao do punog izrazaja.Kontas igraju Portugalci protiv Kiprana,a ono na terenu 20 Brazailaca u obe ekipe!Kako samo uspijevaju dobiti drzavljansvo!!!

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2011, 21:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Mislio sam da će Barsa ići na +3, Čelzi petica! :D

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2011, 21:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
gledao sam ja i prije apoel i nerviram me ta njihova cvrsta igra sa puno faulova na sredini, u dobrani disciplinovano kao vojska i brze kontre. mislio sam da ce to porto u prvom poluvremenu rjesiti ali kad sam vido o cemu se radi znao sam sta je....jbga bice bolje sutra nadam se.
Branee opusteno prognozirao X2...kapa dole.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2011, 21:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Šakal ima li te? A da, možda je na temi Zadnji tiket

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2011, 22:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
ja samo da kazem lav007 i ostalima, poredak necu mijenjati, mjesto nema veze ni sa cim... nije ovo nagradna igra da se ljudi smjenjuju na pozicijama... ali ako bi trebalo tako biti, onda bih prihvatio taskovu zajebanciju za ono koliko para toliko muzike ali ne znam tacnu formulu, duduk sam za excel, a ono je bila dobra fora kao da li bi bio u plusu da si sve redom odigrao i sortirati po tome... ovako jedino je brana sine jesi to ti... jesam tetka uznapredovao... salim se... ako mi tasko javi kako ide ta zajbancija sortiracu po tome, tomi verseti se ponudio za neke filtere da izostavimo ove koji su dali 2 tipa pa nisu nikad vise nista odigrali, javite mi, dajte predloge, ja sam ovako vise za pojest' i popit'

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2011, 22:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ma ostavi tako kako je, sta te briga.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2011, 22:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Najbolje mi je ovo kada nas više ovdje stavi različite utakmice i napiše s.t. zbog veće kvote, a u kladionici može se na tiket staviti samo jedna utakmica iz s.t. ostale se moraju povući iz normalne ponude

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2011, 22:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

mene realno nervira isto sto i tebe... jer jos uvijek nisam iskoristio dzoker st niti cu... danas je npr., apoel na st bio 3.6, 3.7, no nebitno, a najvise me nervira kad na tip koji je 1.3, izvuku 1.5 na st... no to su gluposti, bitna je zabava... to je isto kao kad bi se krenuli frljacati sa kvotama sa bet365 npr 0.5+ na apoel bilo 1.15, a realno slabo ko od ove raje igra na taj nacin, nego mene zanima ona taskova formula za onu ZAJEBNICU ono ko sta kako kome i kako... javi se tasko, ostavi formulu.. :)

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2011, 22:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I ja sam zato da se ukine taj super tip. Istina i ja sam ga koristio par puta. Al da je glupo, glupo je. U Astri na +10 mozes izvuci 1.2 na 1.8.

Prosjecna kvota*procenat pogodjenih:

=(Broj pogodjenih parova/Broj odigranih parova)*Prosjecna kvota
Vjerovatno je to ovako =(D3/C3)*E3 Ako nije, onda promjenis za jednu kolonu gore-dole. Skontaces vec. A ona druga kolona je zesca zaebancija. Nea potrebe. To smo gio i ja palamudili nesto da motivisemo da se igra svaki dan.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2011, 23:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Braneee nisam rekao da me nervira to što se ovdje stavi, već me nervira kladionica da na tiket mogu staviti samo jedan s.t.

A što ga ovdje ukidati kada ga većina kladionica ima? Neka ga, nekad dobro dođe

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2011, 23:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ma to cemo naci, natjeracemo cak i slagera da postuje tu zajebanciju... i to je po meni najrealnije.. i verseti se javio sa nekim filterima da izbacimo ove sto su odigrali 2-3 tip-a sto imaju 100% ucinak, al 20 dana ih niko ne vidi :), misljenja sam da je to najrealnije sto moze biti... (ps. nisam vican ekselu, znam samo osnovne zajebnice i to je to...) haos

ps. barsa
treba ukinuti zato sto je losak, igraj ono sto svi mozemo odigrati... i vozdra... mene nervira i sta bih sad... tako je kako je.... msm da nisam ni predlagao ukidanje, nego samo me nervira :)

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 08:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
ovo sa s.t. mislim da uopste nije ni bitno, po meni kvota nije uopste ni bitna ja ovo gledam kao vid zazanja u kojem se mogu pronaci neki parovi za eventualni tiket. tabela je tu cisto radi konkurencije da ljude malo podstakne na razmisljanje i dataljnije analize da bi imali sto boljih parova...

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 08:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Nemam pojma, po meni ne bi bilo bitno da je kvota 2.6 u s.t. a 2.4 inace, pa hajd kao da jos malo pojaca.....1.5 s.t. a 1.3 regularno mi je vec bezveze..........ova za zezanje si u pravu, pa ako se sta ubode dobro i jest

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2011, 16:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Stavim prvo keca na Utd. Onda kontam, ne igraju oni cesto X medjusobno, ovo je prava prilika. I onda na kraju prepravim na dvicu. Nesto mi je United tanko izgledao zadnje dve tekme, kontam da bi oni garavi mogli docekati svojih pet minuta.

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2011, 16:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Citiraj:
On the other side Ambri is cope with big roster problems and facing many injured players lately. Bilance of this problems is 8 defeats in a row (5 in regular time and 3 in overtime) and before todays game they will face one more time huge injury crisiss. According to official site 9 of their players will not play today and some of them are key players.
AMBRI INJURED LIST:
Defenders:
Reto Kobach - 13 apps, 1 assist - important player
Daniel Grassi - 5 apps
Mark Schuthess - 8 apps - important player
Forwards:
Paolo Duca - 2 apps, 2 assists ... One of key players for Ambri in last 3 seasons
Alain Demuth - out from start of the season - non important
Trevor Meier - out from start of the season
Martin Kariya - 12 apps, 5 goals, 5 assists - KEY PLAYER
Erik Westrum - 8 apps, 1 goal, 4 assists - important player
Vitaliy Lakhmatov - 14 apps, 4 goals, 5 assists - KEY PLAYER

Kec je po 1.85, mozda se negdje i hendi moze naci.........

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2011, 16:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2007, 23:50
Ташко je napisao:
Stavim prvo keca na Utd. Onda kontam, ne igraju oni cesto X medjusobno, ovo je prava prilika. I onda na kraju prepravim na dvicu. Nesto mi je United tanko izgledao zadnje dve tekme, kontam da bi oni garavi mogli docekati svojih pet minuta.

Ja sam mislio da cu biti jedini, ali imam neki shmek za ovo kolo, mada moze lako biti da im Man Untd ocita bukvicu...otkad god pratim Barclays Premiership, nesto preko zadnjih desetak godina oduvijek sam bio na strani Sitija u ovom derbiju, a jos kad su bili znatno slabiji pogotovo...

btw,
u prethodnim pobjedama su isto "garavi" bili glavni akteri....Goater, Anelka, pa onda Darius Vassell i Benjani...i naravno neizostaviti Shaun Wrigh Phillipsa :wink:

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2011, 16:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Caicedo...

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2011, 18:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

batica je napisao:
sad sam gledao Lausanne i mislio ga staviti kao tip dana 1 3.2 al ne'am hrabrosti...

I dođe, 1:0

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2011, 18:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Barsa je napisao:
Fiorentina - Catania (zg) 0-2 (1.75)

FT 2:2

Fiorentina me sruši po 100-ti put. Pu

Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2011, 19:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 15:34
ooooooo jebem ti sve!!
Pa jel moguce da liverpul sve ovo promasi,kako me sjebase jos na kraju one dve sanse :angry4:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6057 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 303  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]