Шајин je napisao:
све ме нејебало
колико ја познајем женску анатомију(мада не баш најбоље), одстрањивање јајника нема никакве везе са величином "радног простора" тј. са величином вагине,односно, вагиналног канала и његовог обима. тако да то што ти осјећаш да је унутрашњост "шупље празна" чисто сумњам да је то због оперисаних јајника.
и одакле ти да она баш због тога теже доживљава вагинални оргазам?? јеси ли размислио да је можда до тебе. и знаш ли да се свако женско тијело разликује?
једне могу доживјети оргазам само за вријеме стимулације клиториса и то је углавном и најчешћи оргазам. доста жена може доживјети и вагинални оргазам, али опет све то зависи од особе до особе и од још неколико фактора...
затим, неке жене могу доживјети анални оргазам, а неке не могу.
неке кажу да има Г тачка и да су тако доживјеле оргазам који је другачији и који се деси стимулацијом баш посебног дијела вагиналног канала, а неке кажу да Г тачка и не постоји...
умјесто што си донио ту неке закључке да су јајници криви за све боље да си написао шта је тачно проблем и питао за рјешење...
O Šajine sivi tiću, fino si ti njemu objasnio ali... Čovjek ovjerava milfaru ti s njemu našao pričat šta je G tačka.

Ako su joj odstranili gotovo čitave jajnike znači šta. Znači da su joj se pojebali hormoni, što imajući u vidu ulogu hormona u ženskoj a bogami i muškoj seksualnosti pa može imat širok spektar nepovoljnog dejstva od nekih tako šta ti ga ja znam gluposti do situacije da ako se uklone kompletni to uvede ženu u hiruršku menopauzu. Aj dobro kod nje nisu komplet ali pošto je kod nje lučenje estrogena, progesterona a bogami i testosterona manje žena se teže napali, gubi apetit i uglavnom je suva dole

. Koliko mi je poznato slabo tu pomaže hormonska terapija, slabo pomaže išta, ne pomaže ni voda majko sa korita Ivanova. Tako da dobar je ako ipak uspije da postigne nešto. Sexy motherfucker. Zašto je šuplja, i šta on podrazumjeva pod tim šuplja, nemam pojma, može biti da je puno prešla.
Tako da sdragane dajem svoju forumsku reputaciju da ovaj dio oko njezinog otežanog orgazma nije baš do tebe i ako ćeš se bolje osjećati, evo ti avatar na korištenje pošto mene neće biti na forumu neko vrijeme.
Jebiga počela školica, mora da se uči, ne mogu da podnesem da mi sin Miodrag ima bolje ocjene i da diplomira prije oca mu.
Ajte ćao... Vidimo se kad budem neki veliki drmr, čisto da ne bude onih tema da se hitno vrate.

<3 !