banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 23:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 25 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Prednost ili mana?
PostPoslato: 05 Dec 2003, 01:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
E ovako, imam jedan problemčić...naime, ljudi kad me vide, često mi daju otprilike 25 i više godina, mada imam nepunih 20. Ova brada, te visina potencijalnog sagovornika u momentu natjera da misli o meni kao o nekom matorcu, da se tako izrazim. U neobaveznom razgovoru sa bilo kim koga trenutno upoznajem, kad dođemo na temu godina, često se dešava da ljudi ostanu izbezumljeni i bez teksta, te to postaje pomalo neugodno. E sad, šta vi kažete, vrijedi li to iskoristiti na adekvatan način, tj. naći neku stariju žensku i lagati za godine? Ili možda imate kakvo pametnije rješenje.

Eto, pa se zabavljajte...ipak, sve je ovo podforum Zabava

:drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Dec 2003, 03:55 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 19 Avg 2001, 01:00
Pa vidi, pazi, gledaj, slusaj, obrati paznju,
i ja imam slican problem (prventsveno zbog visine) ali mogu ti reci da u nekim situacijama je i bolje kada te smatraju starijim. Fizicki izgled tu ima malo udela, jer u razgovoru je vrlo lako provaliti mentalni sklop. Zato ako misle da si stariji, bolje za tebe :]
Najvise me cudi ovo sto si rekao za ribe, da lazes za godine ... Pa zar starije cice ne vole mlado meso ?

Keep it simple.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Dec 2003, 09:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
obrij se i time ces se podmladiti
a sto se tice starijih zeMskih...pa one vole uredno obrijane muskarce
a ti sam odluci sta ces :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Dec 2003, 11:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Slusaj o cemu se radi. Svaki malo napredniji teenager i sve do 22-23 godine je u tom filmu da izgleda starije, da je zreliji nego sto treba ili tako nesto...to je vec legenda! Vjeruj mi, ako imas jacu bradu ili nesto drugo, to je samo povrsna opticka varka koju kada se malo bolje zagledas otkrijes. U ocima se vidi sve!

Samo se ti opusti (pusti i bradu ako hoces) i ponasaj se onako kako se i ponasas, PRIRODNO u skladu sa svojim godinama, a starije koke ako se zapale na piletinu ti brate nemoj propustati priliku vec...

:drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Dec 2003, 11:42 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 24 Avg 2003, 07:38
Prije dvije godine sam bio u situacji da se muvam sa djevojkom za koju sam mislio da je 75 god. Inace ja sam 77 pa reko dve godine, onako djelujem stariji, ma nije to nista... I ona je za mene mislila da sam bar 70 god. pa joj nije velika razlika u godinama. Hehe, kad dodje u prici do licnih karata, ono fazon kako ko na slici izgleda... Ona ispade 68 godiste...
Mislim, nema dalje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Dec 2003, 12:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

kome je smetalo tebi ili njoj ? :))))

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Dec 2003, 13:30 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Okt 2003, 21:18
e ljudi, kod mene je totalno suprotna situacija.za mene ljudi kontaju da sam mladji nekih 5 god.
npr. kada god sam ulazio u onaj ZNJ titanium(5-6 puta)svaki ali bukvalno svaki put su trazili licnu,kao ti si maloljetan(a kada je to bilo... :oops: )

istok je istocno

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Dec 2003, 23:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
ja nemam tih problema...trudim se da izgledam u skladu sa svojim uzrastom :lol:

i vishe volim da izgledam mladje tj. da izgledam kao da imam 19,20 godina ...a da pamet, iskustvo i sve ono sto je vrijedno se talozi na sigurno :P

imam sestru koja je 71 god....a svi misle da je mladja od mene.... :D

a sto se tice piletine ili ti mladih momaka....ima finih momaka..ali sve je to meni brate nesto zeleno po razmisljanju...nikad me to nije privlacilo...i jako mi je cudno kad zene/djevojke padaju na mnogo mladje momke (1,2 godine nije strasno...ali 5-10-15-20 godina :o )...to je potpuno drugaciji nacin razmiljanja i tesko da se mogu imati slicni pogledi i nacini razmisljanja....

nisu dobre ni starkelje :o ...zna se sat je pravo .... taman malo da je stariji..ne pretjerano ..... :P

posto zene brze sazrijevaju...taman ako je muskarac malo stariji onda su taman na istom nivou :wink: :P (jedna feministicka misao :oops: :D )

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Dec 2003, 23:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2003, 23:21
.... zivi u skladu sa godinama i ponasaj se tako! Mislimm, imaces kad biti star i izgledati tako, ako vec sam radis na tome ( da tako izgledas jer to zelis). :wink:
Uzivaj dok si mlad i nosi svoje godine kako im dolikuje.
:wink: Nije mi jasno zasto ljudi od sebe prave neke frajere i napucane trebice, a imaju svega 20 god. ili manje?!? Maaa :lol: :D , a iste kad ostare, sa 50 god. pocinju se skidati i izigravati curice, nosati krpice koje nisu nikad do tad, a cikice farbaju sijede kose i brcice i odjedom ulaze u najbolje godine svog zivota, uzivaju u svojoj mladosti i ljepoti... :D ...(kao :lol:).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Dec 2003, 03:07 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Dec 2002, 23:10
Izgleda da je to normalno za ljude svih uzrasta. Svi teze necemu suprotnom od onoga kakvi jesu. Valjda smatraju da je uvijek bolje tamo gdje oni nisu trenutno prisutni. Ovo bi se moglo razvuci na sire podrucje od farbanja brcica... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Dec 2003, 11:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2003, 09:31
Hehehe, evo ja sam prvi srednje, a gdje god se pojavim, kako u skoli? Kako simpatija? Jel slusa uciteljica?
Usljed moje visine... :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2003, 02:16 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
odradi majicu na kojoj sve pise ( koliko imas godina, kako se zoves, omiljena boja, film itd.)
pa kojoj ne smeta neka se javi a kojoj smeta neka se ide udaviti u wc solji.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2003, 10:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

gipsy ne komentarisi nesto sto probala nisi
evo ja sam bio u vezi sa starijom djevojkom (5 god.) kojoj je bilo cudno sto izgledam starije i ne razmisljam "zeleno"
znaci sve zavisi od osobe do osobe

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2003, 11:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2002, 15:42
Vjerujte da nije lako ni izgledati puno mladje nego koji je broj godina, jer te ljudi na poslu nikako ne shvataju ozbiljno , jer kontaju - Sta se sada ova balavica javlja. :(

Tako da sam jednosatvno morala nekoliko puta da isticem broj svojih godina da bih dobila bar par minuta da kazem i ja koju pametnu. :D

Treba uzivati i ne opteracavati se takvim stavrima, jer svaki period zivota donosi nesto divno i jedninstveno. Zaboravite na izgled vec se opustite i uzivajte. :angel: :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2003, 14:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
BSE je napisao:
gipsy ne komentarisi nesto sto probala nisi
evo ja sam bio u vezi sa starijom djevojkom (5 god.) kojoj je bilo cudno sto izgledam starije i ne razmisljam "zeleno"
znaci sve zavisi od osobe do osobe

ok, jasno je da savko pravilo ima izuzetaka i da svako moze da ima svoj stav....ali ja govorim na osnovu svojih spoznaja...

sada sam u vezi pa o tome ni ne razmisljam 8) ali u vrijeme u kojem nisam bila u vezi...nije se desilo da me impresionira neko mladji....niti da nekog mladjeg mogu da posmatram u tom smislu....

opet kazem....sve je do osobe...ali licno nisam za velike razlike u godinama...niti da je muskarac mnogo stariji, a pogotovo zena....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2003, 16:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2003, 21:51
Lokacija: od sredine lijevog coska u lijevom dzepu desno, cetvrti sto u drugom redu
Izgledam mladje nego sto jesam..mnogi mi ne daju vise od 22je.. :fadein:

Bolest, to sto izgledas starije bih tii pripisala kao prednost..kao manu nikako..bar u tim godinama..kad presisas 36-37..nastoj da uvlacis stomak :P brijes se redovno..i licne dokumente "drzi dalje od dohvata djece".. :lol:

Nikada nisam bila u vezi sa mladjim momkom, svi su bili bar dvije godine stariji od mene, razlika izmedju mog momka i mene je 6,5 godina..odlicno se "uklapamo".. i imamo poprilicno "radnog staza" iza sebe :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Dec 2003, 02:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
unaprijed se izvinjavam ako upadnem sa glupostima, sto je moj obicaj, a iz razloga sto nisam postove osim prvog....
Pa.... mislio sam da ces pitati jeli ti prednost ili mana sto imas krivu kitu, vece jedno jaje od drugog, ili sl.
Jebi ga buraz...Bog krezavom daje orah.... Jesi li poceo celaviti?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Dec 2003, 00:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
WOW people! Slow down...mane me par dana, a nagomila mi se savjeta ovdje. No dobro, kratko ću nešto našvrljati. Ja ni ne nastojim izgledati starije, furanje brade nije ništa do imidž...jel, što moramo svi biti isti, golobradi.
Što se tiče komunikacije sa starijim "tetama" i "čikama", tu mogu biti zaista svakakav, u zavisnosti od situacije i trenutnog raspoloženja. Na stranu ovo lupetanje na forumu, to ne trebate ni čitati (vjerujte mi na riječ, ništa konstruktivno i pametno tu nećete naći). Samo hoću da kažem da mi prilagođavanje ne predstavlja nikakav problem. Znači, ako se traži ozbiljnost, tako se i ponašam i sl.

E, stvarno ne znam jesam li išta ovde napisao što već neko nije. Krevet ispred mene zjapi prazan i zove me umiljatim glasom (come...come...come to my world of nightmares...), te nisam u mogućnosti da odbijem takvu ponudu. Zato, pisaću kad mi se razbistri glava...puno informacija sam danas sejvovao.

Pozdrav! :sleeping:

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2004, 01:36 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 10 Jun 2004, 22:05
THIS IS FUCKING SIMPLE! COUPLE OF WORDS. USE IT TO YOUR ADVENTAGE! sta hvali ako imas bradu, bolje brada nego obrijan ko picka. Musko si, i pokazi se.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jun 2004, 03:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
ocesh josh da ti neko u dlan gleda, baca grah i proriche sudbinu?!?!?!...no vidi se da ti je 20god cim takav topic stavljas :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 25 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]