banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 17:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 58 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Okt 2011, 17:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/283578 ... patrijarhu

Strasno.

Onda mi neko prica kako pederi nesto namecu i koriste. Ovo je meni 100 puta gore.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 17:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Cim vidim da je saopstenje od LDP,uopste ne citam.

Ne cijenim tu stranku i njenog lidera.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 18:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Elvis Presley je napisao:
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/283578/Vlasti-Jagodine-naterale-decu-da-izadju-na-ulicu-i-masu-patrijarhu

Strasno.

Onda mi neko prica kako pederi nesto namecu i koriste. Ovo je meni 100 puta gore.

Ti si baš isprepadan kad je religija u pitanju.
:roll:
Gore nego OFM koji čim primjeti da se na nekoj temi pominju pederi postavlja spoiler.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 18:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da moje dijete obavezuju da ide mahati patrijarhu koji dolazi u kolima od nekoliko stotina hiljada maraka onda bih mozda i bio isprepadan.
Ovako mi se to samo gadi.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 18:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Schlager je napisao:

Ovaj je isprepadan od LDP kao ofm od pedera. To pokazuje samo tvoju ogranicenost.
p.s. Slazem se sa Elvisom. Religija je sad postala nesto nametljivo neistomisljenicima kao sto je to nekad bio komunizam.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 18:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
A kako je tek bilo grozno kada su nas tjerali da dočekujemo štafetu mladosti. To je 1000 put gore od ovoga ...
Odnosno 100000 puta gore od parade. :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 18:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2011, 18:54
Još jedan dokaz da pravna i sekularna Srbija uopšte ne funkcionišu.. Događaj je veoma sličan (ma kakvi sličan - gori 100 puta) onom kada je HDZ plaćao da dođeš u Zg gledati papu i njegovu cirkusku svitu..

Nego, kada je već okupio toliku djecu i roditelje, što im gospodin Irinej ne reče koju o dodjeljivanju ordena "Beli anđeo" onom Pohotniju Pahomiju kako li se već pravilno kaže..

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 18:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

jellyfish je napisao:
Schlager je napisao:

Ovaj je isprepadan od LDP kao ofm od pedera. To pokazuje samo tvoju ogranicenost.
p.s. Slazem se sa Elvisom. Religija je sad postala nesto nametljivo neistomisljenicima kao sto je to nekad bio komunizam.

Ima tu i adekvatnijih naziva od "ogranicenost",mozda gadjenje,alergija,ma nemam pojma koji je pravi izraz...Recimo,poredim to sa situacijom da moram odmah prebaciti kanal kad vidim zmiju na nekoj televiziji...to je otprilike taj osjecaj,a ako je "ogranicenost" pravi naziv za to sto ne mogu duze od 2 sec gledati Cedu Jovanovica,Borku Pavicevic,Biljanu Srbljanovic,Sonju Biserko ili Natasu Kandic,onda prihvatam da sam ogranicen,nhf....

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 18:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Elvise, mene je ova vijest isto zatekla kad sam je pročitao, ali kad opet spominješ ono, ne kontam:
kako možeš bezazlenim smatrati paradu pedera i njihovo propagiranja najlakšeg načina za dobijanje AIDS-a? :roll:

Nemojte sad i ovu temu odvesti u offtopic, vijest je trebala biti objavljena na podforumu duhovnost & religija, temi o bezakonju u SPC.
Slažem se da je sve postalo nametljivo, ali braćo i sestre, jeste li primjetili kako su Srbi u ovih godinu dana postali ravnodušni?

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 18:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Halpert je napisao:
ali braćo i sestre, jeste li primjetili kako su Srbi u ovih godinu dana postali ravnodušni?

Upravo zato sam i poredio ovo sa glupim pederima.
Postali su ravnodusni na sve (bitno) a tako zapaljivi za gay paradu (koja je potpuno nebitna).

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 18:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
A sta tek da je Tito dosao...

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 19:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
zipo je napisao:
Gore nego OFM koji čim primjeti da se na nekoj temi pominju pederi postavlja spoiler.

Pederi..

Slika

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 19:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Pa šta bi bilo da je parada pederluka održana uz odobravanje javnosti, prošlo bi 50-tak studenata i adolescenata sa šarenim balonima, sve bi se završilo mirno,
ali godinu dana brzo će proći i onda bi, 2. oktobra 2012. bila održana još veća gay parada velikih dimenzija i popraćena autobusima nakaradnih gostiju iz Evrope koji su slušali o Beogradu kao mjestu punom tolerantnih ljudi i dobrog noćnog provoda!

Pogledajte vijest na index.hr-u, piše da patrijarh već 80 godina nije dolazio u Jagodinu!!! :lol:
http://www.index.hr/vijesti/clanak/vlasti-jagodine-natjerale-djecu-da-izadju-na-ulicu-i-masu-patrijarhu/577606.aspx

Sa druge strane, slučajeva ''nedopustive zloupotrebe djece u političke i vjerske svrhe'' bilo je kolko hoćeš u Srbiji, pravo kaže jedan komentator u tom blicovom članku, šta je sa onim klincima koji su sa nastavnicima i pedagozima prije tačno 11 godina protestovali protiv Slobinog režima?

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 19:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Schlager je napisao:
jellyfish je napisao:
Schlager je napisao:

Ima tu i adekvatnijih naziva od "ogranicenost",mozda gadjenje,alergija,ma nemam pojma koji je pravi izraz...Recimo,poredim to sa situacijom da moram odmah prebaciti kanal kad vidim zmiju na nekoj televiziji...to je otprilike taj osjecaj,a ako je "ogranicenost" pravi naziv za to sto ne mogu duze od 2 sec gledati Cedu Jovanovica,Borku Pavicevic,Biljanu Srbljanovic,Sonju Biserko ili Natasu Kandic,onda prihvatam da sam ogranicen,nhf....

Pa ne gotivim ni ja Cedu kao licnost, ali njegov politicki program mi je ok.
S druge strane, ni najmanje se ne slazem s politikom Karadzica, Mladica, Seselja itd. i veliki sam protivnik njihovih ideja, ali mi ne smeta pogledati kad su na televiziji. Slicno kao sto mi ne smeta i cak volim gledati Staljina na tv i sl. iako su mi politicka skroz suprotna Staljinovim isto kao i Karadzicevim. Dakle, treba razdvojiti neslaganje od netrpeljivosti.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 19:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Каква је ово патка. Прочитајте шта је Патријарх изјавио у Јагодини па ће вам бити јасно шта је толико засметало ЛДП-у.
Морала се пустити нека прича да се овај догађај оцрни у јавности.
Најгоре кад ми о овим стварима кења један Чеда који је некад носио икону на протестима и узвикивао "За краља и отаџбину".

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 19:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Dakle, treba razdvojiti neslaganje od netrpeljivosti.

I tako 15 godina? Da ga slusam i dalje?

Recimo da mi je bio simpatican 1996 kao lider studentskog pokreta i setnji za rusenje milosevica,cak i do 5.oktobra (priznajem da sam bio mlad i glup).Ali tesko mi je povjerovati da ga neko moze slusati i 2011,kad se zna da nema dana radnog staza a ima vile,dzipove i desetak tjelohranitelja i kad se zna koji fondovi ga finansiraju za koje ciljeve,kad se zna da je vise bio u Silerovoj nego u svojoj kuci,....

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 19:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2011, 18:54
АЛЕКСАНДАР je napisao:
Каква је ово патка. Прочитајте шта је Патријарх изјавио у Јагодини па ће вам бити јасно шта је толико засметало ЛДП-у.

Šta je izjavio? ne mogu da izguglam..

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 19:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Citiraj:
Пред Србијом је једно велико искушење јер јој нуде да уђе у Европу, али са "страшном ценом" да се одрекне Косова и Метохије, изјавио је патријарх српски Иринеј.

"Ако треба да жртвујемо Косово и Метохију да бисмо ушли у Европу, да им се онда захвалимо на њиховој доброти и љубави. Нека нас оставе саме, нека нам не чине оно што су нам недавно учинили, а да наше Косово остане са нама", рекао је патријарх, након служења парастоса код Споменика погинулим Јагодинцима за ослобођење и уједињење од 1912. до 1918. године.

Иринеј се запитао шта смо ми, ако се одрекнемо својих светих земаља. "Зар се смемо и можемо одрећи наше свете земље? Не смемо то дозволити. Они који су нам некада били пријатељи, или смо их таквима сматрали, данас то нису јер нам одузимају оно што нам је најдрагоценије и најсветије. Хвала им на таквом пријатељству", поручио је патријарх Иринеј.

Говорећи о томе да је недавно боравио у Пећкој патријаршији, патријарх Иринеј је рекао да је земља на Косову заливена крвљу од косовске битке до данас.

Након литургије, коју је патријарх служио јутрос у цркви светих апостола Петра и Павла, уз саслужење епископа шумадијског Јована, патријарх је исказао задовољство због присуства великог броја људи, а нарочито деце.

Либерално демократска партија саопштила је да се у току данашњег дана Комесаријату за људска права ЛДП, јавио се велики број грађана Јагодине тражећи заштуту од самовоље појединаца из градске управе који су преко директора школа наредили ученицима и запосленима да у недељу 16. октобра дочекају патријарха Иринеја.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 20:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
jellyfish je napisao:
Pa ne gotivim ni ja Cedu kao licnost, ali njegov politicki program mi je ok.

pretpostavljam da je ovo neka sala koju ja ne mogu da skontam...pa cedu ni rodjena majka ne gotivi...volio bih samo da vidim mentalni profil ljudi koji za njega glasaju,ako glasaju.
Schlager je napisao:
kad se zna da nema dana radnog staza a ima vile,dzipove i desetak tjelohranitelja i kad se zna koji fondovi ga finansiraju za koje ciljeve,kad se zna da je vise bio u Silerovoj nego u svojoj kuci,....

ruke su mu zuljevite od baustela :lol: :lol: :lol:
old fashion men je napisao:

Slika

:lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 20:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

I?
Kakve veze njegova izjava o Kosovu ima sa djecom iz Jagodine??

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 58 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]