banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 06:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 31 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: pik.ba WTF ?!
PostPoslato: 14 Okt 2011, 20:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
ne znam da li ste primetili ali ovi iz pika su ukinuli opciju RS u pretrazivanju(ranije su bili kantoni +RS )...te uveli podelu BIH po kantonima...gde je Banjalucka jedna od regija...generalno,meni ovo odgovara pri pretrazi...ali EBOTE...stvarno nisu normalni ovi iz federacije...kompleksasi najobicniji !!!

Vrh

Tema posta: Re: pik.ba WTF ?!
PostPoslato: 14 Okt 2011, 20:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Jebo im ja mater!

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2011, 20:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Pa nema ni federacije. Ono jeste stvarno bilo kretenski kad nešto tražiš i recimo ako uneseš samo BL neće ti prikazati artikle iz Čelinca, a ako uzmeš cijelu RS, izbaci ti neke iz Čajniča ili Kalinovika.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2011, 21:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ne kazem ja da nije na neki nacin olaksana pretraga...ali moglo se to uraditi na pretrazivanje preko vecih gradova...ovako uvodis nove regije(koje ne postoje u stvarnosti)...po meni previse politicke konotaicje(a oni koji prate malo vise,videce de su regije savrseno multietnicke) :/

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2011, 03:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Ma Turci politiku uvode i u wc šolje, a kamo li ne u internet prodavnice. A ovamo nama stalno nešto pričaju o velikosrpskoj i Četničkoj politici.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 00:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 22 Jan 2011, 14:59
Slika
Kod mene ima, a i na njihovoj FaceBook stranici ima status :

Pik.ba
Konačno, svi korisnici i artikli iz RS-a su sada podjeljeni na četiri regije: Banjalučka, Dobojsko-Bijeljinska, Sarajevsko-Zvornička i Trebinjsko-Fočanska. Opcije su dostupne sa naslovne (clanovi) i sa rezultata pretrage na http://www.pik.ba. Uživajte :)

DJ SKYZER - Balkan Party Mix #1

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 10:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ma da...kazu da su ovo uveli RADI KORISNIKA IZ RS..da njima olaksaju pretragu...pa se onda pozivaju na neku pricu o regijama RS..pa zasto onda jednostavno nisu stavili u ovom opadajucem meniju nesto tipa ...

REPUBLIKA SRPSKA :

- REGIJA 1
- REGIJA 2
- REGIJA 3 ...

realno,zaboli mene i za BIH i za RS...medjutim pun mi je K ovih politickih sranja,gde na svakakvim glupostima ljudi trpaju svoje misljenje...skoro sam bio u sarajevu za jedan projekat...super stvar,vezano za mlade ljude iz cijele BIH...super ekipa koja to radi i odavde i iz sarajeva..i znate na cemu se zakacimo...zato sto taj jedan lik insistira da se sa sajta makne pojam REPUBLIKA SPRSKA,jer kao moze da vredja nekoga iz FBIH...i onda mi prospe onu SDP pricu kako smo svi mi isti

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 16:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma nema sa njima ni zajedničkog života ni suživota, mislim da je to svakom ko ima imalo inteligencije, probali smo, evo već prošlo 16 godina, a nismo se pomerili skoro ni centimetra. Zato treba stvarati šansu i iskoristiti je prvom prilikom i doviđenja, zbogom, daleko im lepa kuća.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 16:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2011, 21:59
Sada su popravili regije prije je bilo samo RS a sad su uveli i regije iz RS,a to su :Banjalucka,Dobojsko-Bjeljinska,Sarajevsko-Zvornicka,Trebinjsko-Focanska regija...i to je u redu

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 16:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
A jesmo zapaljivi :lol: :lol: :lol: ... koga boli sto su uveli regije u RS, bitno je da je lakse traziti.....

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2011, 23:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Bitno je, jer te regije zvanično ne postoje. A najžalosnije što kod nas Srba sve prođe, jer stalno nam ,,NIJE BITNO'', pa sad imamo na srpskim televizijama reklame i titlove na hrvatsko-turskom jeziku, latinici i sl i milion drugih primera. :angry4:
Uvek nešto prođe polako na mala vrata i kroz iglene uši al' na naš račun, nikad ništa da prođe što se njima ne sviđa. :( :angry4:

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2011, 07:12 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Okt 2011, 08:24
wizzy_bl je napisao:
ne znam da li ste primetili ali ovi iz pika su ukinuli opciju RS u pretrazivanju(ranije su bili kantoni +RS )...te uveli podelu BIH po kantonima...gde je Banjalucka jedna od regija...generalno,meni ovo odgovara pri pretrazi...ali EBOTE...stvarno nisu normalni ovi iz federacije...kompleksasi najobicniji !!!

Hoćemo li to politički zakuvati..... :evil3:
pik tačka ba

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2011, 13:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
dukicas je napisao:
Bitno je, jer te regije zvanično ne postoje. A najžalosnije što kod nas Srba sve prođe, jer stalno nam ,,NIJE BITNO'', pa sad imamo na srpskim televizijama reklame i titlove na hrvatsko-turskom jeziku, latinici i sl i milion drugih primera. :angry4:
Uvek nešto prođe polako na mala vrata i kroz iglene uši al' na naš račun, nikad ništa da prođe što se njima ne sviđa. :( :angry4:

Ne biti seljak :wink: .... E da se ovako brines sto penzioneri nemaju sta jesti gdje bi ti bio kraj :D ....

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 22:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

A ljudi, boze sacuvaj. Pa ukljucite malo mozak, koga boli kurac sto smo mi svi u govnima i sto nismo normalna drzava koja ima regije, kantone ili sta vec, ovako je lakse pretrazivati oglase.
Ako ja hocu da kupim auto, lakse mi je izabrati Banjalucku regiju nego citavu RS pa da mi izbacuje i oglase iz Trebinja a ja necu da putujem pola dana autobusom da bi dosao vidjeti auto i da me na kraju lik odjebe.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 22:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Ова претрага је уведена на мој приједлог! :) Зар није сада боље, куцам нпр телефон неки и одаберем Република Српска а оно избаци Невесиње,уопште није било функционално. чак сам им и базу послао и прихватише :D Ви се препирете ту а неки од вас нису ни чули да РС има нодално-функционалне регије, у коју сте ви школу ишли?

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2011, 07:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ja od svog prvog posta pisem da je pretrazivanje olaksano,medjutim regije i koncept regionalne BIH mi cijepa usi,u ovom slucaju oci...da smo normalna drzava regionalna podijela je nesto cemu bi svakako trebali teziti,zbog stvaranja mikro trzista, olaksanja u poslovanj bla bla bla...medjutim posto nismo normalna drzava i sto se desavalo sve ovo...ovaj koncept se pokusava iskoristiti za neke druge stvari!da se razumemo nisam protiv BiH,niti sam od onih koji sanjaju nezavisnu RS...medjutim strasno me nervira kad slusam suplje price politicara koji rade nesto govoreci da je iz tih prostih razloga,a visi ciljevi su u igri...tako ocigledno,pa i gluperdama poput mene! da sumiramo...jeste olaksano,ali po meni i dalje brisanje pojma RS,predstavlja potez pun politickih konotacija...al dobro,ja sam samo jedna gluperda,tako da ova tema se moze LOCK

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2011, 15:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

[quote="wizzy_bl"]ali po meni i dalje brisanje pojma RS/quote] :scratch:
Koga boli briga jel tu pise RS, BiH, Jugoslavija, Srbija ili Tunguzija?Meni je bitno da mogu izabrati Banja Luku i lakse naci oglase koji meni odgovaraju.

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2011, 20:25 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Значи људи вам олакшају претрагу,а ви се буните...Плус,пик је приватни сајт,не јавна установа....

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2011, 20:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
mora se u sve ubaciti politika ... PIK nam je ukinuo RS :D

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2011, 22:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

A to što je privatni sajt znači da manje mrze Srbe, e jest, al' kad bi se za*ebavali. I TV1 i NTV Hayat su privatne televizije pa pljuju R.Srpsku i sve što je srpsko do maksimuma. Ako je već to dobronamerno odrađeno, onda je trebalo biti odvojeno i iznad da piše Republika Srpska pa ispod te tri regije.

P.S. Sad će da plaćeni politički izdajnici da ionako pocepanu Srbiju regionalizuju, a stranka koja to promoviše i obćava svakom selu skupštinu, predsednika i vladu se skraćeno zove ,,URS'' misleći na Ujedinjene Regione Srbije, ali ja je zovem Uništenje Republike Srbije. Toliko o regionalizaciji = razbijanje kompaktne i celovite strukture na molekulčiće. :-(

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 31 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]