banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 14:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120147 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1459, 1460, 1461, 1462, 1463, 1464, 1465 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 12 Okt 2011, 11:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
a usput,treba i izboriti tu Evropu,tj preteći bar jednog od ova tri što su trenutno iznad nas....

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 12:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Danas sam vidio Profesora, fura rokericu, fascikle i pederusu naravno, i jedno 15 kila manje.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 12:06 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Nekako mi se čini da evropa neće biti problem, Zrinjsi je sam sebe eliminisao, sledeću utakmicu pod bijelim brijegom sa gledaocima će igrati tamo oko Đurđevdana, mislim da su oni otpisani...

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 12:12 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Nekako mi se čini da evropa neće biti problem, Zrinjsi je sam sebe eliminisao, sledeću utakmicu pod bijelim brijegom sa gledaocima će igrati tamo oko Đurđevdana, mislim da su oni otpisani...

Ja mislim da će nam veći konkurent za Evropu biti Čelik nego Zrinjski,koliko god to smiješno zvučalo u ovom trenutku jer su ih do prije par kola svi svrstavali u tešku borbu za opstanak. Ali,onda su smijenili upravu,doveli nove,ambiciozne ljude,pojačavaju se igrački,došao je i Dario Damjanović ovih dana,navijači su zbog smjene uprave konačno prekinuli bojkot vratili na tribine a zna se koliko to znači,pobjedili su u gostima Kozaru,Gošk,remizirali u Trebinju,pobjeđuju kući i očekujem od njih ove godine Evropu,ili kroz prvenstvo ili kroz Kup jer to uopšte nije levatski ni klub ni grad,i samo je bilo pitanje vremena kad će se ponovo trgnuti,kao i mi uostalom.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 12:14 
Bič božji
Bič božji

Mi u subotu puno toga možemo riješiti, pobjedom se vraćamo u sami vrh, a sa bodom smo i dalje glavni kandidat za trofej, a ujedno bi Čeliak eliminisali iz trke, na nama je sve...

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 12:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Прве четвртфиналне утакмице омладинског Купа БиХ биће одигране данас са почетком од 15:30 часова, а најзанимљивији сусрет биће одигран на Градском стадиону, гдје ће Борац угостити Сарајево. У осталим мечевима састају се: Козара – Слобода (Тузла), Широки Бријег – Славија и Орашје – Челик. Реванш сусрети играју се 26. октобра.

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 12:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
GanDra je napisao:
Прве четвртфиналне утакмице омладинског Купа БиХ биће одигране данас са почетком од 15:30 часова, а најзанимљивији сусрет биће одигран на Градском стадиону, гдје ће Борац угостити Сарајево. У осталим мечевима састају се: Козара – Слобода (Тузла), Широки Бријег – Славија и Орашје – Челик. Реванш сусрети играју се 26. октобра.

:)

A umalo da krenem ga gradski uskoro. Kontam protiv Famosa je na gradskom, kad malo sutra :) Hvala na postu, spasi me, a taman htio bjezat s posla.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 12:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Sta mislite da li bi napokon ove godine mogli biti medju nosiocima u kvalifikacijama u Evropi naravno ako je izborimo ?

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 12:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2011, 23:57
Cosa Nostra je napisao:
Sta mislite da li bi napokon ove godine mogli biti medju nosiocima u kvalifikacijama u Evropi naravno ako je izborimo ?

мислим да је то сада реално да будемо носицоци у Европи само ако је изборимо

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 13:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Schlager je napisao:
Ne vjerujem ni ja,čudan mi je i tajming (otkad se to počinje nešto graditi u novembru!),baš sad da se ograđuje pred kraj građevinske sezone i pred zimu, da bi se stvorilo ozračje kako je u Borcu idilično i zapušilo usta ovoj Kopanjinoj struji...

Ali,bez obzira na sve,ipak je nekako lijepo čitati ovakve stvari...

Мени је реално да сад граде ово, јест да зима долази, али мени је пало на памет то да искориштавају ово што гостујући навијачи не могу долазити, па су искористили прилику.

skypostman je napisao:
djuro mutavi je napisao:
mene samo zanima sta je sa sinom od Sipovca koji je u Vojvodini. jer koliko znam Vojvodina ne placa dug Borcu upravo radi dila Sipovca i Vojvodine. sta je sa tuzbom Borca za 40.000 eur koje duguje Vojvodina?

Ја колико сам упућен син му није у Војводини, већ у Трну. :wink:

Ili pak u Javoru :wink:

Михајло игра у Јавору, чујем се понекад са њим, тренира заједно са Вељовићем! :)

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 13:35 
Bič božji
Bič božji

Znači, ipak je Javor... :wink:

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 13:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2010, 11:12
Hoce li slucajno neko izvjestavati protiv Famosa, u 3 utakmica pocinje?

A omladinski kup protiv sarajeva u pola 4? To se moze pogledati zar ne?

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 14:28 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Okt 2011, 14:37
Citiraj:
Свака част свака част! Јеси био кад код нас на утакмици? Има ли тих поштовалаца како ти кажеш још тамо или и једини?

Kod vas nisam ali jesam na onom cuvenom finalu kupa kada je Karalic skinuo penal Pixiju ,a sto se tice postovalaca mogu ti reci da svakom koji se imalo razume u sport a sa ovih prostora je ,normalno je da postuje celo SD Borac jer Borac nije samo Fudbalski vec i bokserski,rukometni,kosarkaski i da dalje ne nabrajam,uostalom mogli ste videti zimus prilikom gostovanja Zvezdi na otvaranju sezone koliko ste aplauza dobili.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 14:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Jankauskas je napisao:
Citiraj:
Свака част свака част! Јеси био кад код нас на утакмици? Има ли тих поштовалаца како ти кажеш још тамо или и једини?

Kod vas nisam ali jesam na onom cuvenom finalu kupa kada je Karalic skinuo penal Pixiju ,a sto se tice postovalaca mogu ti reci da svakom koji se imalo razume u sport a sa ovih prostora je ,normalno je da postuje celo SD Borac jer Borac nije samo Fudbalski vec i bokserski,rukometni,kosarkaski i da dalje ne nabrajam,uostalom mogli ste videti zimus prilikom gostovanja Zvezdi na otvaranju sezone koliko ste aplauza dobili.

To mi je promaklo :( :(

Ja odavno nisam doživio jači zvižduk nego od zvezdinog severa,kad su naši momci krenuli sa zagrijavanja prema tunelu!

Ali,onda su me umirili ovi beograđani na zapadu i rekli da delije tako dočekuju svakog protivnika.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 15:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
djuro mutavi je napisao:
http://www.fokus.ba/nov/index.php?option=com_content&view=article&id=20746%3Apo-evropskim-standardima-&catid=15%3Asport&Itemid=

:D

e dobro je ovo sa platama. pa ako je tako sto ovi momci onda ne igraju kako treba. samo se nerviramo. bravo Sile legendo, obezbjedio je platu (ponovo digao kredit u Novoj banci) i odrzao rijec da je ozbiljan direktor sa ozbiljnom Upravom.
ajmo Borac

нова банка не дере са каматама као kbbl . и то треба да знаш,вултуресу стари :wink:

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 16:20 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Okt 2011, 14:37
Schlager je napisao:
Jankauskas je napisao:
Citiraj:

To mi je promaklo :( :(

Ja odavno nisam doživio jači zvižduk nego od zvezdinog severa,kad su naši momci krenuli sa zagrijavanja prema tunelu!

Ali,onda su me umirili ovi beograđani na zapadu i rekli da delije tako dočekuju svakog protivnika.

Kao sto rekoh ,poznavaoci sporta a ne navijaci,jer priznaces na severu kao i na jugu malo ima onih starijih koji pamte pre raspada zemlje.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 16:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
4:0 za nas

Bravo Baja, bravo momci, neka je sa srećom

Poslednji put menjao Borac u srcu dana 12 Okt 2011, 16:28, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 16:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Ko su bili strijelci ?

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 16:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Ova utakmica je dobrodosla u ovakvoj situaciji. Bolje nego da prvu pod Stojnicem igraju na gostovanju u Zenici.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 17:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Dujakovic,Damjanovic,Sakan i Runic

P.S. Juniori pobijedili sarajevo takodje 4-0

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120147 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1459, 1460, 1461, 1462, 1463, 1464, 1465 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]