banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 18:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1278 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 64  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Okt 2011, 08:53 
:lol: :lol:

Slika

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2011, 08:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ukoliko poredimo njegove lješnjake s veličinom vjeverice...Respect...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2011, 09:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
sadržala je veveričiju golotinju

Ahahah... Za početak kastriranje svih životinja po kratkom postupku, ako misle ih prikazivati na TV-u.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 19:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Lažni azilanti vraćeni iz Beograda u Niš

BEOGRAD, 6. oktobar 2011, (Njuz) – Članovi porodice Petrović, koje su istražni organi priveli prošle nedelje u Beogradu, kasno sinoć su deportovani natrag u Niš.

Tokom istrage, istražni organi su utvrdili da je Dragan Petrović (37) sa svojom ženom Ljubicom (34) i dvoje maloletne dece došao u Beograd sa željom da se tu zaposli i nastani za stalno.

Iako je Dragan Petrović tokom istrage tvrdio da je u Beograd došao samo preko leta u posetu šuraku jer nije imao novca da decu odvede na letovanje, istraga je utvrdila da je Dragan u više firmi konkurisao za posao, kao i da je aktivno tražio stan za svoju porodicu u beogradskim prigradskim naseljima. Shodno rezultatima istrage, sud je doneo rešenje da se porodica Petrović deportuje natrag u Niš i da sama snosi troškove tog transporta.

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da su azilanti koji u sve većem broju iz istočne i južne Srbije dolaze u Beograd veliki problem koji zemlja ima u ovom trenutku.

- Srbija je bogata zemlja i više nema razloga da se ljudi doseljavaju u Beograd kao nekada. Životni standard građana je isti u svim delovima zemlje a troškovi života su čak i niži u manjim mestima. Stoga zaista ne razumem ljude koji ostavljaju svoj dom da bi radili u Beogradu za 300 evra a kiriju za stan plaćali 250 evra – istakao je Tadić i dodao da je država Srbija odllučna da se obračuna sa ovakvim lažnim azilantima koji nisu zadovoljni sredinom u kojoj žive.

S obzirom da sve veći broj azilanata iz unutrašnjosti zemlje stvara velike probleme vlastima, Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić najavio je i nove mere koje će MUP preuzeti u cilju sprečavanja ove pojave. Dačić navodi da će od sada svi putnici u autobusima Niš Expressa, Bor Travela, Jedinstva Vranje i drugih prevoznika iz visoko rizičnih krajeva Srbije morati da pokažu povratne karte prilikom dolaska u Beograd, kao i po hiljadu dinara za svaki dan koji nameravaju da provedu u glavnom gradu. Uz to, studenti iz unutrašnjosti moraće svake godine da podnose dokaz da su upisali sledeću godinu studija i da ne ostaju u Beogradu bezveze kao mnogi propali studenti pre njih.

Miloš Mileusnić

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 10:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Penzioner propustio Dnevnik
Nesvakidašnji događaj uzbunio je sinoć građane koji su, nemogavši da veruju svojim očima, javljali našoj redakciji:

- Penzioner u parku a pola 8 je!

- Obavestite i Ginisa!

- Alarmirajte nadležne, kako može da izdrži a da ne vidi vremensku prognozu? To u njegovim godinama može da bude kobno!

Na licu mestu zatičemo dotičnog Vitomira Stratimirovića (74), penzionisanog tehnologa, kako spokojno hrani golubove sedeći na klupi, ponašajući se kao da se apsolutno ništa ne dešava.

Pitamo ga da li zna šta je sada na TV-u, strahujući od njegove reakcije, znajući za zabeležene slučajeve nadljudske snage koju bi penzioneri dobijali ako bi im se nešto isprečilo da dođu kući u to vreme ili ako neko nepromišljeno hoće da uzme daljinski.

- Šta? – reče nehajno.

- Dnevnik – rekosmo, vaš reporter ustuknivši za korak, a snimatelj skočivši u žbun.

- A, to? Ma, nema veze – ponovo nas je iznenadio odgovorom ovaj neobični starkelja, nastavljajući da baca zrnevlje pticama.

Stigla je i ekipa hitne pomoći, razvejavši nam sumnje da se radi o napadu senilnosti ili poslednjem stadijumu alchajmerove bolesti u kojem i najprisebnijem penzioneru može da se desi da zaboravi na svoju omiljenu emisiju.

Čovek je bio za svoje godine izuzetno zdrav, šta ga je nagnalo na ovakav potez?

Okupljalo se sve više ljudi, slikalo ga, neki su hteli i da ga pipnu, neki da bace kamenčić, sve u opštem neverovanju čemu prisustvuju.

- To je neka greška prirode, treba ga zatvoriti i sprečiti da širi dalje svoju bolest! – vikali su neki. A drugi: – Ne, trebamo ga pustiti da slobodno živi, šta je on kriv što je takav.

Pošto se uveliko završio Dnevnik, na kome je uživo bio glavna vest, drugi penzioneri, koji nisu odmah zaspali posle odjavne špice, spuštali su se iz okolnih zgrada da vide Večernjeg Izroda, kako su ga zvali oni što ga osuđuju, ili Izabranog, onog koji će po legendi povesti sve penzionere u obećanu mitsku zemlju, Kalemeglandiju.

Sve vreme, zbunjeno je gledao Vitomir, govoreći da ne vidi šta je problem što je jedan jedini Dnevnik propustio, želevši da se malo prošeta na svežem vazduhu.

- Ma nemoj, oćeš sutra svi na Kališu da te zezaju što ne znaš kad će penzija? Ili koliko je poskupeo zejtin – komentarisali su prisutni, na šta je Vitomir govorio da može to da sazna i u kasnijim vestima, ili ujutru, ili u novinama… – Nije to – to! – gnevno su govorili njegovi protivnici.

- Šta je sledeće, da ne ustajemo u 4 ujutro da pravimo red u pošti, banci, bolnici…Ako dozvolimo ovo, ko zna na čemu će se zaustaviti? – rasprava se nastavljala, svi smo uviđali da se neće završiti na dobrom.

Ali, oni koji su se usuđivali da ga podrže, sa probuđenom nadom su ga pitali za još predloga šta čovek može da radi od pola 8 do 8 uveče, i je l’ smeju da propuste i reprize “Porodičnog blaga“.

- Pokaži nam i vodi nas, o Izabrani – hipnotisano su govorili.

Video je Vitomir da je ceo slučaj iznad njega, i da može da se sve izrodi u katastrofu neobjašnivih razmera, rekavši da će prihvatiti svaku kaznu koju mu propišu, samo da se poredak univerzuma vrati na staro stanje.

Vrhovni penzionerski savet je zakazao sednicu za sutra gde će se sve rešiti, a mi smo se povukli znajući da smo videli nešto što niko nikada nije, niti će opet, jer statistike jasno kažu da je verovatnoća da na vas padne leteći tanjir koji vozi Elvis Prisli dok Inzagi postiže gol koji nije iz ofsajda duplo veća nego da vidite penzionera koji propusti Dnevnik.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 18:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
Vader je napisao:
Pošto se uveliko završio Dnevnik, na kome je uživo bio glavna vest, drugi penzioneri, koji nisu odmah zaspali posle odjavne špice, spuštali su se iz okolnih zgrada da vide Večernjeg Izroda, kako su ga zvali oni što ga osuđuju, ili Izabranog, onog koji će po legendi povesti sve penzionere u obećanu mitsku zemlju, Kalemeglandiju.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
preduhitri me :P

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 12:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Popisivači se čudno osećaju dok ih građani posmatraju
Iako je popis stanovništva još uvek u toku, veliki broj popisivača prijavio je kako se osećaju čudno dok ih građani posmatraju kako upisuju podatke u obrasce, rečeno je danas u Centralnoj popisnoj komisiji.

Popisivači se najčešće žale na osećaj nelagode u stomaku dok ih građani posmatraju, i to je najizraženije kod popisivača oba pola starosti od 18 do 60 godina.

Neki popisivači, i to uglavnom oni mršaviji, prijavili su recimo da ih gojazni građani gledaju čudno, ali sličan slučaj je i sa gojaznijim popisivačima, koje uglavnom merkaju siromašniji i mršaviji građani, što je čest slučaj u manje razvijenim opštinama po Srbiji. Određeni broj ženskih popisivača prijavio je kako ove popisivačice osećaju čudnu nelagodnost dok ih posmatraju muškarci između 16 i 90 godina starosti, i to uglavnom udovci, ali i oni oženjeni.

- Kad god na red dođe pitanje o broju seksualnih odnosa nedeljno, mnogi građani bi krenuli čudno da se ponašaju – rekao je za Njuz Slavenko Milijaš, jedan od ovlašćenih popisivača na teritoriji opštine Čačak – Primetio sam da me najčudnije gledaju oni koji su odgovorili da imaju više od 7 seksualnih odnosa nedeljno, ali i oni koji ih imaju između 1 i 3 godišnje. Oni koji su imali 2 do 3 seksa nedeljno nisu pokazivali bilo kakvu promenu u ponašanju – rekao je ovaj mladi popisivač.

- Jedan građanin mi je sve vreme uzimao hemijsku olovku i raspitivao se kako radi – rekla je Violeta Kusović, popisivačica iz opštine Tutin i dodala „kako je jedva uspela da završi popis jer joj je pomenuta osoba stalno gurkala ruku i čudno klimala glavom“.

Naš poznati psiholog, Žarko Trebješanin, imao je svoje viđenje čudnog ponašanja koje popisivači pokazuju dok vrše popis.

- Otuđenost je velika, mnogima niko, osim poštara, godinama nije pozvonio na vrata. Zato postoji to vezivanje između popisanog i popisivača, nešto slično kao između kidnapera i taoca. S toga je nelagoda koju osećaju popisivači zaista čudan fenomen i postavlja se pitanje da li su popisivači uopšte kvalifikovani za nelagodnosti – rekao je Trebješanin, koji je i sam čudno posmatrao vašeg izveštača dok je pravio intervju.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 16:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

UEFA ponovo kaznila Srbiju: Pižon selektor do 2013!
Iz sedišla UEFA-e u Nionu kasno sinoć stiglo je saopštenje u kojem se navodi da je ova organizacija odlučila da kazni Fudbalski savez Srbije tako što će ga onemogućiti da smeni selektora Srbije Vladimira Petrovića Pižona do kraja kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine.

- Česti neredi koje prave srpski navijači na gostovanjima svoje reprezentacije, kao i njihovo konstantno zviždanje tokom intoniranja protivničke himne, naveli su nas da odlučimo da još jednom sankcionišemo Fudbalski savez te zemlje – stoji u saopštenju UEFA-e, koje je potpisao njen predsednik Mišel Platini.

- Dosadašnja praksa bila je visoka novčana kazna, kao i nekoliko mečeva pred praznim tribinama, ali se u slučaju Srbije ona se pokazala neuspešnom. Nakon brojnih analiza šta bi navijači ove reprezentacije zaista mogli da dožive kao sankciju, ekspertski tim UEFA-e doneo je odluku da zabrani Fudbalskom savezu Srbije da smeni svog selektora Vladimira Petrovića Pižona do kraja narednog ciklusa kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu, kao i da njemu onemogući da sam podnese ostavku na tu funkciju – navodi se u saopštenju.

Selektor Srbije Vladimir Petrović Pižon smatra da je naš savez dobro prošao prilikom izricanja ove kazne.

- Moglo je da se dogodi da meč protiv Makedonije u narednom ciklusu kvalifikacija igramo pred praznom Marakanom, tako da se može reći da smo sjajno prošli, pogotovu ako se uzme u obzir da je najveći problem u ovim kvalifikacijama bilo odsustvo sreće – kaže Pižon, koji je kao najbolji primer nedostatka fortune naveo izvođenje penala.

- Skoro da sam ubeđen sam da bi Stanković, Krasić, Kolarov ili čak Pantelić bolje izveli penal od Vidića, ali prevelika je odgovornost da kao jedan selektor vi budete taj koji će odlučivati o tome ko će izvesti najstrožu kaznu. Zbog toga sam odlučio da igrači na licu mesta igrom zimi-zami-zum odrede ko će izvesti penal. Verujte mi da sam se za glavu uhvatio kada sam video da se Vidić približava lopti, ali šta da se radi, tako je htela sudbina – izjavio je Pižon koji se osvrnuo na postavljenu taktiku zbog koje su ga poslednjih meseci kritikovali mnogi novinari.

- Ne vidim šta je loše u taktici koju sam postavio sa deset igrača u polju i jednim na golu – kratko je prokomentarisao Pižon.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 16:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Feb 2009, 12:30
Dokaz da svi kopiraju Srbe
http://www.moodiranje.com/kolumne/dokaz ... raju-srbe/

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 16:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ovi primeri nalaze se u jednom od udžbenika za šesti razred osnovne škole. Složićete se, jedan je malo neobičan.
Slika

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 16:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Slazem se. Cudi me da se navodi primjer lozovace kad ona ne potice iz nasih krajOva.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 16:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Slazem se. Cudi me da se navodi primjer lozovace kad ona ne potice iz nasih krajOva.

:D

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 17:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2005, 00:47
Tasko nemoj biti glupaca

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2011, 10:41 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2011, 09:56
BEOGRAD, 13. oktobar 2011, (Njuz) – Prvo zvanično srpsko udruženje teoretičara zavere „3aBePa“ raspušteno je nakon samo tri dana postojanja, pošto su članovi uspešno razotkrili pravi razlog postojanja ove organizacije i potom onemogućili njen dalji rad.
Kao osnovni razlog za formairanje jednog ovakvog udruženja na ovim prostorima članovi navode potrebu da se srpskom narodu konačno otkrije istina o svetskoj vladi iz senke koja već godinama podriva naše srpsko biće.
- Ovo je prvi pokušaj da se teoretičari zavere koji rade na različitim projektima raskrinkavanja, od lekovitog čaja iz rtanjske piramide, preko otrovnih tragova aviona kojima nas svetski moćnici godinama truju, pa sve do pokušaja da se dođe do Teslinog tajnog oružja, da navedem samo nekoliko primera, udruže radi boljeg i efikasnijeg delovanja na svim poljima. Problem je nastao kada se već na prvom okupljanju započela diskusija oko toga ko zapravo stoji iza našeg udruženja – priča Lakić Milićević, sada već bivši član ovog udruženja.
Pripadnici ovog nekadašnjeg društva su nakon samo tri dana uspeli da dođu do više različitih teorija o pravoj pozadini sopstvenog konspirativnog društva i uspešno raskrinkaju same sebe. Neke od teorija za koje se osnovano sumnja da su tačne uključuju i masonsku ložu iz Tutina, sletanje na Mesec snimljeno na jednom polju pored Prokuplja, Josipa Broza Tita koga je jedan od članova video u Rakovici, ali i olupinu vanzemaljskog broda u seoskom ataru blizu Negotina.
Iako udruženje više ne postoji, njegovi članovi najavljuju dalju saradnju u neformalnom obliku, sa ciljem da dokažu kako je golman Slovenije Handanović pokazao glavom Vidiću gde da šutira penal.

Read more: http://www.njuz.net/udruzenje-teoretica ... z1aeZGHqfn

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 17:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Čudo! Pokvareni gedžeti misteriozno se oporavljaju na grobu Stiva Džobsa
Dvojici Amerikanaca koji su rano jutros posetili grob Stiva Džobsa povodom obeležavanja 16. oktobra, dana Stiv Džobsa, iznenada su proradili pokvareni iPad i iPhone.

Uređaji su proradili kada su ih fanovi spustili na Džobsov grob, odnosno kada su dotakli spomenik. Dvojica Amerikanaca najpre su bili prestrašeni, a potom su utvrdili da njihovi gedžeti ne samo da su proradili, već su dobili i bolje performanse.

- Na mom iPadu je duplirana RAM memorija, dok je iPhone mog prijatelja dobio čak trostruko veću brzinu procesora. Uređaji su proradili kad smo ih spustili na Stivov grob, jer smo hteli tu da ih ostavimo u znak počasti prema najvećem sinu američkog naroda. Ovo je čudo – izjavio je Džošua Merion iz Konektikata.

Kalifornija je tokom današnjeg prepodneva postala pravo mesto hodočašća. Alta Mesa memorijalni park, koji se nalazi nadomak Palo Alta, od jutros je zakrčen hiljadama Apple fanovima, koji hrle da svoje bolesne uređaje prinesu grobu Stiva Džobsa. Od trenutka kada je Džošua Merion na Twitteru napisao šta se njemu i njegovom prijatelju desilo u Alta Mesi, na putevima prema Palo Altu su se formirale kilometarske kolone onih koji žele da se lično uvere u čudo na Džobsovom grobu.

Dopisnik Njuza iz San Franciska, koji je trenutno na licu mesta, javlja da su angažovane sve lokalne gradske službe da omoguće pristup Alta Mesi i smanje gužve, ali da je prevelik broj onih koji hrle ka grobu Stiva Džobsa.

- Policija, vatrogasne službe i konjica još uvek nekako izlaze na kraj sa pridošlicama, ali dodatan problem stvara to što su i mnogi policajci usred radnog vremena nestali sa dužnosti i otišli na Džobsov grob da izleče svoje gedžete. Stručnjaci za sada nemaju objašnjenje ovog fenomena, ali ovaj događaj značajno utvrđuje uverenje da bi Stiv Džobs trebalo da bude proglašen svecom. Neki ga već i zovu ’Presveti Stiv Džobs’, a postoje i predlozi da se sedište Applea proglasi crkvom, a sam Apple-religijom, tako da bi ubuduće Apple fanovi mogli da postanu Apple vernici – zaključuje naš izeštač.

Prema poslednjim informacijama koje stižu iz SAD, broj izlečenja gedžeta na grobu Stiva Džobsa raste iz sata u sat, a prema nepotvrđenim informacijama, zabeleženi su i slučajevi izlečenja poremećaja kod ljudi koji su izazvani korišćenjem kompjutera, telefona i drugih uređaja.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 18:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2006, 22:37
U valjevu most za nikuda

Citiraj:
Zeznuli i Tita, most na Neretvi barem časno stradao za potrebe filma. Valjevski samo spojio obale.

Most preko Kolubare, vredan pola miliona evra, postavljen je tako da ne vodi praktično nikud, bolje reći pravo u livadu, piše "Press".

I dok se narod čudi i zbunjuje, opštinari i dalje daju nesuvisle odgovore i ljute se kada ga neko uopšte i pomene. Ljutnuo se krajem marta i Zoran Drobnjak, direktor Puteva Srbije, na svečanosti prilikom završetka radova, kada su ga novinari "budalasto" pitali čemu će ovaj most, zapravo, da služi.

- Kako ne znate. Pa svuda u svetu mostovi spajaju obale, delove grada, pa čak i države - reče neimar, napusti građevinu i Valjevcima ostavi domaći zadatak da razmisle šta će dalje s njim.

A da se i sama lokalna vlast češe po glavi i razmišlja kako da ovaj most sa dve široke pešačke staze, dužine 70 i širine 6,5 metara, privede nameni, može se zaključati i po tome što niko u opštini ne može precizno da kaže kada će se prilazni putevi završiti, a još manje da objasni zašto je postavljen baš na ovom mestu.

A cela priča, manje-više, svodi se na ono - kad je džabe i babi je milo! Valjevci su oberučke prihvatili predlog da im Putevi Srbije podignu most preko Kolubare, ali se nisu previše opterećivali time gde bi trebalo da ga postave.

Zato ga, navodi Press, i danas koriste jedino retki pešaci i brojni znatiželjci, koji kažu da ovakve građevine nema nadaleko. Em je prelepa, em ne služi ničemu. Osim, možda, kao skakaonica za sletanje u livadu!

Zoran Drobjak obale spaja s mozgom ih razdvaja (foto: Nebojša Marković)

Most preko Kolubare u blizini Ulice Norveških interniraca, umesto da spaja delove grada, za sada spaja samo šljivike i livade. Završava u njivi porodici Ristić, a ovdašnji žitelji kažu da nisu ni sanjali da će u njihovom komšiluku osvanuti ovako lepa građevina. Doduše, nadali su da će imati i neke koristi, ali...

- Ništa nas nisu pitali, nisu nas čak ni obavestili da će ovde da podižu most. Tek kada su počeli da dovlače mašine, videli smo da se nešto dešava. Odakle most baš na ovom mestu, nikom nije jasno, ali smo se uzdali da će barem nečemu da koristi. Nažalost, slaba vajda... - pričaju komšije.

Oni kažu da "umesto koristi, imaju samo štete. Mnogi ljudi i ne znaju da most završava u livadi, mnogi su motorima završavali na ledini, a nema više ni mira ni tišine. Radoznalci dolaze, gledaju, šetaju i čude se. A čudimo se, bogami, i mi... Valjda će se vremenom nešto i rešiti".

Za sada, koristi jedino kao nadstrešnica čobanima koji na obližnjim livadama čuvaju stada, kao zaštita od kiše. Ponekad naiđe i neki pešak, ali most i dalje tužno zjapi.

Vladimir Rosić, vlasnik livade koja se isprečila ispred betonske građevina, kaže za Press da je bio spreman da gradu pokloni spornih 25 ari livade kako bi most spojio delove grada, ali tvrdi da lokalna samouprava nije prihvatila njegovu ponudu.

Vladimir Rosić hteo da pokloni livadu za put. Opština je neće ni za džabe. (foto "Press")

- Nadležni nisu imali ni malo sluha. Najpre su ga podigli, a da me prethodno ništa nisu pitali, ponajmanje da li sam saglasan sa prodajom parcele. O tome su razmišljali tek kada su radovi okončani. Stoga i nisam prihvatio njihovu ponudu da mi isplate hiljadu evra po aru, sada ću tražiti mnogo više, jer smatram da je sve ovo krajnje neozbiljno - priča Rosić.

- Štaviše, predlagao sam i da poklonim tu parcelu, ali da na mostu postave bilbord na kome bi pisalo da je to dar porodice Ristić. Nažalost, i to su odbili i više se nisu pojavljivali - kaže on.

Vlasnik sporne parcele kaže i da je bio prinuđen da izvođače radova zamoli da postave zaštitnu ogradu kako neko ne bi stradao pred njegovim pragom.

- Plašili smo se da nam neko ne pogine pred kućom, pa smo tražili zaštitnu ogradu, koju su ubrzo i postavili - kaže Rosić.

- Ne znam čemu služi i ko ga je tako zamislio, ali je sramota da ničemu ne služi i da se pare olako bacaju. Valjda je trebalo najpre da reše kuda će ići i šta će spajati, a ne da o tome razmišljaju tek kada se postavi. Ne razumem takvo ponašanje, a iskreno i plašim se... Koliko sutra mogu mi tražiti i da se iselim iz kuće, ako u međuvremenu shvate da im i ona smeta - dodaje on.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 18:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slika

:lol: :lol:

Prejako!

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 16:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

SAD nude vladarima odmetnutih zemalja slobodu da sami odaberu kako će poginuti
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Barak Obama i njegovi najbliži saradnici pozdravili su današnju vest o likvidaciji libijskog lidera Moamera Gadafija.

Na pres konferenciji u Beloj kući Obama je rekao da će SAD u cilju širenja demokratije nastaviti svoju borbu protiv svetskih diktatora, a iskoristio je priliku i da se osvrne na pojedine kritike da su u slučaju današnje Gadafijeve pogibije, ali i smrti vođe Al kaide Osame bin Ladena, SAD pokazale veliku brutalnost.

- SAD neće odstupiti od svojih ciljeva i nastaviće da se bori za širenje demokratije i pravde u svetu, ali moramo uzeti u obzir i kritike kojima smo sve češće izloženi – rekao je Obama – Mislili smo da smo dovoljno učinili kada smo odlučili da bin Ladena sahranimo u moru prema višemesečnoj muslimanskoj tradiciji, ali očigledno ne smemo samo tu da se zaustavimo – izjavio je predsednik SAD.

- Prvi naredni svetski diktator kog će Amerika likvidirati, bez obzira da li je reč o Ahmadinedžadu, Kim Džong Ilu, ili nekom trećem, imaće slobodu da sam odabere kako želi da pogine – najavio je Obama i prokomentarisao da javnost nikada nije zadovoljna, bez obzira da li je reč o vešanju nakon suđenja kao što je bio slučaj sa Sadamom Huseinom, likvidacijom uz direktan TV prenost kao što se dogodilo na primeru bin Ladena, ili pucanju u noge koje su greškom bile promašene, kao što se dogodilo danas sa Gadafijem.

- Tek kada budemo imali jasnu izjavu narednog diktatora u kojoj sam izjavljuje kako želi da pogine, niko više neće imati pravo da prigovori Americi da radi stvari isključivo na svoju ruku – smatra Obama.

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2011, 14:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pronađena nafta u Libiji
Širom Libije je tokom jučerašnjeg dana na više od deset lokacija pronađena nafta, čime se ova zemlja neočekivano našla među najbogatijim zemljama ovom sirovinom. Prema prvim procenama količina nafte u ovoj zemlji mogla bi da iznosi 40 miliona barela.

Libijski stočar Mahmut Im Basri, jedan je od desetoro ljudi koji su juče slučajno otkrili naftu. Mahmut koji živi u blizini grada Sarira na istoku Libije, do otkrića je došao kada je na svom imanju kopao bunar za vodu.

- Imali smo sušno leto ovde u Libiji. Pet kamila mi je već uginulo od žeđi, pa sam se odlučio za stari recept traganja za vodom koji je još moja baka koristila, a to je kopanje rupe u zemlji. Nisam očekivao nikakav rezultat jer je ovde kod nas svuda pustinja, međutim, iznenadio sam se kada je nakon nekoliko udara pijukom, iz zemlje počela da šiklja crna tečnost u vis – rekao je Im Basri u izjavi za CNN.

Članice Organizacije zemalja izvoznica nafte (OPEK) čestitale su Libiji na ovom otkriću, a jedna država, koja čak i ne pripada ovoj organizaciji, Amerika, ponudila je svoju pomoć Libiji u daljim istraživanjima nalazišta nafte. Američka Državna sekretarka Hilari Klinton, izjavila je kako je iz njene zemlje ka Libiji već krenuo tim od 360 inženjera i 2400 radnika sa 14 već montiranih najmodernijih naftnih bušotina, kako bi proverili da li se zaista radi o nafti, a ne eventualno o lož ulju ili butan gasu.

- Tim koji šaljemo na privremeni rad, ako Libija to želi, može ostati i duže i pomoći im da izvade tu naftu. Libijci generalno ne cene mnogo naftu što se vidi i po niskim cenama ovog energenata u njihovoj zemlji. Ni mi ne očekujemo da je ta nafta nekog visokog kvaliteta, ali ipak planiramo da odradimo sva potrebna istraživanja, koja mogu potrajati i nekoliko godina, a možda i decenija – rekla je Klintonova.

Širom Libije u toku je veliko slavlje, gde građani tradicionalnim pucanjem u vazduh proslavljaju ovo otkriće. S druge strane, veliki broj farmera iz okolnih bliskoistočnih zemalja, poput Sirije i Bahreina, podstaknuti ovom vešću, krenuli su u kopanje bunara, kako bi eventualno i svojoj zemlji doneli blagostanje kakvo, nakon nalaženja velikih rezervi nafte, bez sumnje očekuje Libiju.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2011, 21:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
KFOR upotrebio pesme Džastina Bibera protiv Srba u Jagnjenici
http://www.njuz.net/kfor-upotrebio-pesm ... agnjenici/
Citiraj:
Pričali smo kako biber sprej očigledno ne daje rezultate i pitali smo se da li postoji nešto što bi moglo da bude strašnije od toga – kaže komandant Kfora Ernhard Biler – U tom trenutku je neko postavio pitanje kako se ta reč kaže na srpskom jeziku, i kada smo čuli odgovor u sobi je zavladao tajac, pogledali smo se u oči, i u momentu je svima bilo jasno da možda imamo rešenje kako da se rasturimo barikade.

:lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1278 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 64  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]