banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 13:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 132  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Okt 2011, 15:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Od mladih savicevic najvise pokazao po meni...

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 15:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Brigel je kralj.Ne mozes toliko trenirati,a opet toliko neznati.Respekt za njega.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 15:10 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Nisam gledamo utakmicu, nemam Arenu. Znači opet loša partija naših?

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 15:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Nada bueno.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 15:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Erazmo Roterdamski je napisao:
Nisam gledamo utakmicu, nemam Arenu. Znači opet loša partija naših?

Beskrvno. Ja razumijem i miks ekipu i sve, ali da može onako, e jebiga. Naročito Kaluđerović koji je mrtvac jedan obični.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 15:20 
Bič božji
Bič božji

Nema od njega ništa, a baš sam se obradovao njemu kada je došao iz Rada. Šteta.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 15:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Onda ga nisi gledao u radu i ofki.Telence je on i tamo bio.U ofki je bio rezerva.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 15:32 
Bič božji
Bič božji

Znam da je davao golove dok je bio u Radu, sad da li je bio tele, to ne znam. Znam da je malo malo pa kad ćitam o utakmici Rada pisalo dao on gol. Konto sam dobar je, a i onako po vizičkoj gradji mi baš izgledao ko da će biti dobar.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 15:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Znam da je davao golove dok je bio u Radu, sad da li je bio tele, to ne znam. Znam da je malo malo pa kad ćitam o utakmici Rada pisalo dao on gol. Konto sam dobar je, a i onako po vizičkoj gradji mi baš izgledao ko da će biti dobar.

Centarfor sa izgledom i konstitucijom 12ogodisnjeg djeteta ti je izgledao kao da ce biti dobar :lol: ... Mezenga ima konstituciju za napadaca,kaludjer nikako.....

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 15:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Још ако доведете оног Којића баш ћете се усрећити,надам се иако ми је свеједно за ФКСС да ипак њега мафијашки кланови неће довест,јер вас тек ту чека пропаст,да се разумијемо нисмо се ни ми усрећили с Јованчићем.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 16:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Ако сте гледали утакмицу, и ако се слажемо да Калуђеровић не показује апсолутно ништа исто тако се морате сложити да Мезенга није ништа више него обични трупац који промаши и оно мало шанси које му се укажу. Ако очекујемо нешто од ове сезоне потребна су нам два нова нападача јер по свему судећи садашњи тандем неће дати много до краја.

Ако ћемо да будемо реални ни као тим не изгледамо добро. Очигледно нас сви читају што је је најгоре, нешто слично као што су нас читали са Достанићем и Кристићем на клупи. Разумијем Просинечког који тражи да се доминира и игра пас игра али не разумијем да по утакмици не створимо више од 5-6 изгледних шанси које на крају не реализујемо. Опет из два шута примимо два гола и ако је судити по до сада виђеном то ће нам и даље бити најболнији статистички податак.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 18:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Taj Mezenga je izgleda bio neki veliki talenat, koji se dohvatio 5 minuta slave, pa onda tipično brazilski zapao u poroke i sad kod nas ponovo uči da hoda. Ali on se barem bije sa odbranom a Kaluđerović neće ni na golmana da potrči, da pritisne, to mi ne ide u glavu. U svakom slučaju imamo veliki problem s napadačima.

Citiraj:
да се разумијемо нисмо се ни ми усрећили с Јованчићем.

Opravio je Stojić i nas i vas, svaka mu čast.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 20:14 
Bič božji
Bič božji

skeva je napisao:

Centarfor sa izgledom i konstitucijom 12ogodisnjeg djeteta ti je izgledao kao da ce biti dobar :lol: ... Mezenga ima konstituciju za napadaca,kaludjer nikako.....

Ne bih se složio, ali aj sad nije bitno to.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 01:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa dobro, i ja malo pretjerujem jel ne volim nikako Kaludjerovica....

Nego evo posle odigranih nekoliko kola zanima me kakav je vas stav na kojim pozicijama smo bolji a na kojim losiji od komsija_

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 08:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
U Zvezdi izgleda ima puno problema, i to daleko više od onoga što se pokazuje i prikazuje u javnosti. Jednostavno su Lukić i Adžić, nastavili onako kako su i dosad radili, a to je da na jedan dobar potez, nadovežu deset loših. Dovođenje Prosinećkog za trenera, bio je recimo pun pogodak, ali uzalud je dovođenje dobrog trenera, kad ni minimum njegovih zahtjeva za pojačanjima u igračkom kadru, nisi u stanju da ispuniš. Uz sve to, podrivaš u autoritet, tjerajući ga da pravi kompromise "zarad tima" (čitaj: slušaj Vilotić) i dobiješ govno zamaskirano u omot od čokolade.

Prosinečki je u prelaznom roku imao nekoliko želja, a ispunjen je puki minimum. Naravno da on sad neće da izađe u javnost i kaže: "Znate imamo idiota na mjestu sportskog direktora, i ja jednostavno ne mogu da garantujem rezultate, kad i ono malo dobrih igrača u timu, uzmu pa prodaju (Tošić), a adekvatna pojačanja na dolaze."

SUština je da je pola prošle sezone, Prosinečki sastavljao tim bez krštene odbrane, sa Mikićem kao prinudnim rješenjem na mjestu lijevog beka i sa neiskusnim Ćosićem na mjestu štopera. Ove sezone, ostao je bez oslonca na desnoj strani (Ninkov), adekvatnu zamjenu nije dobio, a potom su mu na početku sezone prodali i Tošića, koji je konačno prošao kompletn pripreme, bio u top fizičkoj spremi, a fudbalskih kvaliteta je oduvijek imao. Uz to dodamo, da nijedan štoper nije stigao u prelaznom roku, i da je čovjek natjeran da sam sebe degradira, vraćanjem u tim Adija i Vilotića, koje je bio odavno precrtao, na šta je, zbog njihovog ponašanja, imao i puno pravo.
Naravno šibicari u, i oko, uprave, ne mogu dopustiti da se dvojica solidnih igrača tek tako, ostave da tavore u drugom timu ili prodaju u bescijenje, pa su ga jednostavno ostavili bez drugog rješenja na toj poziciji...

Sve u svemu, tim je i dalje polovan. Odbrane i dalje nema u adekvatnom sastavu, a napad je opet sastavljen od improvizacija. Mezenga je doveden kasno, nespreman. Kaluđerović već dvije sezone ne pokazuje ništa, osim što se naubadao nekih golova, koje je ubacivao u inzagijevskom stilu. E sad, da on čak i igra na način na koji to radi pomenuti Italijan, a daleko je on od toga, to u ovom sistemu, nije korisno. Njemu je kretanje bez lopte nula, tehnika osrednja, duel igra nikakva, a ne može se baš pohvaliti ni sjajnim realizatorskim sposobnostima. Drugim riječima, on je ono što sam ja već par puta govorio, izvikan JSL-ovski igrač, a u stvari teški prosjek... Plafon njegove karijere, može da bude samo neki osrednji ruski prvoligaš, eventualno Kina...
Mezenga je bio još jedan kiks uprave, odnosno Adžića, koji ga je izvadio iz naftalina, nakon što je shvatio, teško pojmljivu činjenicu, da se ni preko Ramba Petkovića, dobri igrači, ne mogu dobiti za džabe... Za razliku od Kaluđerovića, Mezenga ima konstituciju za duel igru, bolji skok, a kao Brazilac, slutim da bi daleko bolje razumio sadašnji sistem igre. No ni on zasad nije pokazao puno, ali treba uzeti u obzir činjenicu, da se Brazilci, teže adaptiraju na promjene sredine...

Kad rekoh da je napad sastavljen od improvizacija, tu podrazumijevam i činjenicu da je Pašeko doveden na poziciju lijevog krila, a da i za njega nije planirana nikakva alternativa, što će reći da su mislili da on može da na najvišem nivou odigra sve utakmice u jednoj sezoni. Što je još gore, o mogućnosti da se on povrijedi, niko nije ozbiljno razmišljao. Tako je Borha gurnut na neprirodnu poziciju lijevog krila, Lazović igra stalno i logično je da u takvom moru prinudnih rješenja, teško može da se uspostavi željena igra...

Vezni red je, da ne bude sve crno, sasvim dobar, ali opet nije doveden igrač koga je Prosinečki želio, več su Kovačevića doveli zato što je u tom trenutku bio dostupan. Svaka njemu čast na borbenosti, srčanosti i svemu što je pokazivao i i dalje pokazuje u Zvezdinom dresu, ali činjenica da Robi sve vše forsira Dimitrijevića, na mjestu tog zadnjeg veznog, dovoljno govori. Njemu su potrebni taktički i tehnički školovani igrači na pozicijama u veznom redu. Kovačević i nije baš najsvjetliji primjer toga...

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 08:48 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Samo da se potpišem ispod ovog komentara

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 08:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
miki je napisao:
Samo da se potpišem ispod ovog komentara

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 09:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Nitro, permission to shout: "Bravo!"?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=g_FdDtCB8xw[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 13:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
'fala ljudi, ali da ja samo razjasnim još nešto...

Nikako mi nije cilj da u svemu ovom sad aboliram Prosinečkog, od bilo kakve krivice i odgovornosti. Normalno je da i na njegov rad postoje zamjerke, ali daleko su manje i imaju manje posljedice, nego greške pomenutog dvojca. Da sad ne bude priča u stilu "rekao sam", mislim da će mnoge stvari tek izaći na vidjelo.

Ja ovoj upravi neću i ne mogu da oprostim Dostanića, Pižona i Kristića, razne Ignjatijeviće, Trifunoviće, Jeremiće, Cvetkoviće i ostalu 30-ogodišnju "Zvezdinu djecu", te lakrdiju sa izborom Zvezdine zvezde i generalno seljačko i provincijsko ponašanje po medijima.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2011, 18:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
IMa mnogo primjedbi na Prosineckog jer tvrdoglavo gura 4-3-3 iako je jasno da su igraci poceli igrati alibi pas unazad umjesto naprijed. ali o tom drugom prilikom
Kad vec govorimo o nekim stvarima meni kod sadasnje uprave najvise smeta bacanje prasine u oci...POtrosili su silnu Zvezdasku energiju a nisu nista napravili...
Sjetite se pocetka / Zvezda zvezdasima a ne menadzerima i mafijasima... Na kraju su pored Robija , Mareta i Zare, sve neki kumovi, prijatelji i ostali u klubu a Zvezdasa nema.. Ja se i dalje nadam raspletu na zimu da ojacamo dva najgora mjesta u klubu/ direktora i sportskog direktora ...
Prva utakmica atmosfera kao iz bajke. Pizon na klupi okolo milion Zvezdasa ekipa losa ali jbg. nemamo para daj sta das. Oni ginu bore se.. Vidi se da ne znaju ali nekako uspjevaju doci do prvog mjesta. A onda slijedi bolno otreznjenje sa Partizanom. Pizon trazi igrace oni ne kupuju. Ljudi koji su bili uz Lukica nestaju jedan za drugim a oko predsjednika dolaze ljudi koji ne bi smjeli. On to objasnjava sa ovima preko puta jer kod njih je prvi covjek BIA, ministar policije i siva eminenacija

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 132  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]