banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 21:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 717 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 36  Sledeća

Da li podržavate održavanje koncerta ?
Da, bez obzira na sve. 37%  37%  [ 34 ]
Ne, neke stvari se ne zaboravljaju. 63%  63%  [ 59 ]
Ukupno glasova : 93
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Okt 2011, 22:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Citiraj:
Зато што ти "наши" нису учествовали у рату,зато што нису снимали пјесме гдје се велича злочинац,зато што нису имали друге сличне фашистичке испаде или у најмању руку националистичке предрасуде.

Hajde ti to jos jednom provjeri, onda stavi na vagu, pa nam javi jel to bas tako...

Ko nije dijete.....?

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 22:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
drinin vuk je napisao:
Citiraj:
ako ovi nasi mogu njima pjevati za ramazan i sta ti ja znam,ne vidim razlog sto to on ne bi mogao tamo.

Зато што ти "наши" нису учествовали у рату,зато што нису снимали пјесме гдје се велича злочинац,зато што нису имали друге сличне фашистичке испаде или у најмању руку националистичке предрасуде.

А да добро да још нико није поменуо како се онај мамлаз што није хтио дјете признат,сликао са Насером у Федерацији.

pa i on je bio u njemackoj,nije on vidio rata.ima cak i neka pjesma ide: gdje si bio kad se ratovalo(nesto u tom smislu) ne znam tekst uglavnom ismijavaju ga svi zbog toga,on prvi zapalio i otuda pjevao gdje ste vi bili kad se pucalo :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 22:10 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:

vjeruj da bi i nasi bili isti da je beograd bombardovan 4 godine od strane bosnjaka i da su se vodile ulicne borbe po vozdovcu,paliluli, ili tasmajdanu...

Poslednji put menjao Schlager dana 09 Okt 2011, 22:11, izmenjena samo jedanput

Vrh

Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ima li kakav konkretan dokaz o "fašističkoj prošlosti" Dine osim te pjesme o Aliji?

Vrh

Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Citiraj:
Ko nije dijete.....?

Што се каже није за форума ( а надам се да ме неће опет неко означити за шупљатора што је постало пракса од стране појединаца) ,не би због дјетета које мислим чак и живи у Бањалуци или Брчком. ;)

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2009, 15:20
Цеца би му била гост на концерту само да није у притвору , аутор је њене најпопуларније песме http://www.youtube.com/watch?v=5mYzPQuU ... r_embedded

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 22:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

mandrak je napisao:
drinin vuk je napisao:
Citiraj:
ako ovi nasi mogu njima pjevati za ramazan i sta ti ja znam,ne vidim razlog sto to on ne bi mogao tamo.

А да добро да још нико није поменуо како се онај мамлаз што није хтио дјете признат,сликао са Насером у Федерацији.

pa i on je bio u njemackoj,nije on vidio rata.ima cak i neka pjesma ide: gdje si bio kad se ratovalo(nesto u tom smislu) ne znam tekst uglavnom ismijavaju ga svi zbog toga,on prvi zapalio i otuda pjevao gdje ste vi bili kad se pucalo :lol: :lol:

U Svedskoj, Malmo.
A to je otpjevo kad se vratio dole.

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 22:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
78 dana bombardovanja Srbije je dovoljno da nijedan Amerikanac, Švabo, a bogami i Englez ne zapjeva nigdje u Srbiji.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 22:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

eror prvi put cujem da je bio u malmeu,ali eto ako ti kazes da je tako,sigurno znas bolje

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 22:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jan 2009, 12:54
Joj oko čega mi ovdje raspravljamo. Ako ćemo iskreno pola pjevača ne bi trebalo gostovati po drugim zemljama, šta su sve pričali i radili. Evo npr: Ceca ona se ne bi trebala nigdje pojavljivati sem Srbije i RS, a žena gostuje svugdje, mi je inače ne gotivimo :-(. Nama je Dino car, ima čovjek glas i pjesme što je najbitnije, a sve ostalo je manje važno. To bi bilo isto da kažemo da ne slušamo Halida Bešlića, Bijelo Dugme, Lepu Brenu ili Zdravka Čolića. Pre svega svi smo mi odrasli na njihovim pjesmama i svi koji kažu da ih ne slušaju pričaju gluposti i neistinu.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 22:16 
Administrator
Korisnikov avatar

drinin vuk je napisao:
едит: у Федерацији су забрањени наступи следећим извођачима: Лепи Мића, Бора Чорба,Бајага,Цеца, Баја Мали Книнџа,има их још.

Citiraj:
Bajaga i „Instruktori“ u nastavku slavljeničke turneje po regionu povodom 25 godina rada večeras će nastupiti u Sarajevu u kultnom rok mestu Domu mladih.
Što se tiče Baje MK i Lepog Miće...ja bi njima zabranio koncerte svuda....

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 22:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Пјесма "војник среће" вјерујем да сте је многи послушали који заступате права Мерлина?

Моје су омиљене пјесме "Бојне чавоглаве", "Кад јуришник бије" тако вели дино.

http://www.smedia.rs/zabava/vest/15164/ ... skama.html

Има још много материјала,дакле чисти аргументи,без нагађања,већ ми се нешто не ставља сав,јер кажу неке ствари вриједи оставити ради личне сигурности :) :) :)

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 22:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

nemz je napisao:
Joj oko čega mi ovdje raspravljamo. Ako ćemo iskreno pola pjevača ne bi trebalo gostovati po drugim zemljama, šta su sve pričali i radili. Evo npr: Ceca ona se ne bi trebala nigdje pojavljivati sem Srbije i RS, a žena gostuje svugdje, mi je inače ne gotivimo :-(. Nama je Dino car, ima čovjek glas i pjesme što je najbitnije, a sve ostalo je manje važno. To bi bilo isto da kažemo da ne slušamo Halida Bešlića, Bijelo Dugme, Lepu Brenu ili Zdravka Čolića. Pre svega svi smo mi odrasli na njihovim pjesmama i svi koji kažu da ih ne slušaju pričaju gluposti i neistinu.

kome nama?

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 22:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja ne znam da li je napuštao Sarajevo tokom rata, ali sjećam se ratne 1993. da sam ga viđao na Alijinoj TV.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 22:19 
Administrator
Korisnikov avatar

drinin vuk je napisao:
Пјесма "војник среће" вјерујем да сте је многи послушали који заступате права Мерлина?

Druže,u čemu je problem ako neko pjeva patriotsku pjesmu? Ono,ako ne pjeva da će klati druge i sl?

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 22:56 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
de malo da i ja zaguzvam...

DANI: Mozemo li razjasniti jos nesto: 1994. godine izjavili ste da Vam je na prijemu Alija Izetbegovic rekao "da ste ga previse pohvalili u pjesmi"; cetiri godine kasnije hladno ste izjavili da tu pjesmu niste posvetili njemu, nego svom komsiji Aliji Miladinu. Licemjerje?
DINO: Niste u pravu. Prva izjava, koju mozemo provjeriti, bila je u Slobodnoj Bosni 1993. godine, a naslov intervjua je otprilike glasio: Ja sam Vladimir Nazor bosnjacke borbe za slobodu. Tu jasno pise da sam tu pjesmu posvetio Aliji Miladinu. Kasnije sam rekao da se Izetbegovic moze naci u tome.

DANI: Prije nekoliko godina ste obecali da cete se izjasniti o jednom pitanju vaznom za duhovnu strukturu miljea kome pripadate. Ispunite obecanje i ocitujte se o zlocinima na Kazanima, pocinjenim uglavnom nad sarajevskim Srbima.
DINO: Ja sam u Sarajevu bio polovinu rata, i ne znam dosta stvari koje su se tu dogadjale, ali znam, nazalost, noc kad sam se stidio sto sam Bosnjak. Prvi i jedini put. U mojoj mahali su bili ubijeni ljudi Srbi, pravoslavci, nevini. Reagovao sam s gnusanjem. I moja majka isto, cak smo bili toliko temperamentni da nas je to moglo zivota kostati. Svaki zlocin koji su pocinili Bosnjaci - naglasavam da su ih oni u odnosu na druge cinili u puno manjoj mjeri - s gnusanjem odbacujem. Apsolutno sam siguran da to nema veze sa islamom.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 23:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Takva je klima u Srbiju da su ovakvi dobrodosli.Dok se baja i ostali rodoljubivi pevaci nazivaju fasistima i zabranjeni su u svim tv kucama.Mene ne bi zacudilo ni da tompson zapjeva recimo u subotici.Dosta hrvata ima u subotici,pa da im vlast pokaze da nisu diskriminisani izace im u susret.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 23:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ko je pa sada Alija Miladin?

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 23:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

filozof sa vrbasa je napisao:
Ko je pa sada Alija Miladin?

Pa komsija Fiki, de se koncentrisi malo jbte :roll:

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 23:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Nov 2010, 15:27
JA bi prvi otisao na njegov koncert u Banjaluci, tip je umjetnik, ima dobre pjesme. Svi vi velike Srbende, koji se busate i pricate o Srpstvu kao i o Pravoslavlju zaboravljate sta je jedna od najvecih vrlina Pravoslavaca, a to je oprastati, pa sta ako je pjevao o Aliji? Alija je ipak za Muslimanima omogucio drzavu a ovi nasi su nama naljepili etikete koljaca, on je njihov heroj..bar da i mi imamo svoga a ne ove prodane duse.
Pitam se zasto stalno podsjecati na lose stvari? Zasto ova tema ne glasi "Dino Merlin konacno u Beogradu?"
Zar ne mislite da je pola njegovih izjava izmisljeno?
Da li ste se zapitali da li je sve sto je napisano o njemu tacno?
Kladim se da svi imate bar jednu pjesmu koja vam izmami osmjeh iako je Dino Merlin pjeva.
Zabraniti treba mnoge druge stvari.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 717 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 36  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]