banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 14:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 717 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 36  Sledeća

Da li podržavate održavanje koncerta ?
Da, bez obzira na sve. 37%  37%  [ 34 ]
Ne, neke stvari se ne zaboravljaju. 63%  63%  [ 59 ]
Ukupno glasova : 93
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Okt 2011, 21:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Schlager je napisao:
ma ne trebas uopste razmisljati o zabrani,nema od toga nista....kad nisu zabranjivali gostovanje ovih koji su direktno protiv beograda pjevali (film,tereza...),bas ce sad marginalnog dinu zabranjivati...

Шлагер схватио сам до сада да си озбиљан форумаш. :wink:
Тему нисам поставио из разлога што желим нешто ја овдје млатарат,пријетит,већ видим не бави се нико овим,а врло је у задњих пар дана присутно,па реко да видим шта мисли народ ;)

То око Терезе ми је познато,али тад реално гледано сви противници концерта Мерлина ипак нису обраћали толику пажњу,реално на концерту Терезе је било 50% припадника старачких домова по Србији и 50% људи који су ту дошли или да би били виђени на концерту (естрадњаци,политичари,геј активисти) или прави поштоваоци који опет су одавно ступили у брачне воде или макар одавно су раскрстили с прославом 15 година од матуре. Не умањујем значај ове умјетнице,ал то су чињенице.

А овај што пита око тих који желе бранити, није за форума ;)

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 21:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Citiraj:
па реко да видим шта мисли народ

E bas ti je ovaj forum reprezentativan u p.m

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 21:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
drinin vuk je napisao:
Schlager je napisao:
ma ne trebas uopste razmisljati o zabrani,nema od toga nista....kad nisu zabranjivali gostovanje ovih koji su direktno protiv beograda pjevali (film,tereza...),bas ce sad marginalnog dinu zabranjivati...

Шлагер схватио сам до сада да си озбиљан форумаш. :wink:
Тему нисам поставио из разлога што желим нешто ја овдје млатарат,пријетит,већ видим не бави се нико овим,а врло је у задњих пар дана присутно,па реко да видим шта мисли народ ;)

То око Терезе ми је познато,али тад реално гледано сви противници концерта Мерлина ипак нису обраћали толику пажњу,реално на концерту Терезе је било 50% припадника старачких домова по Србији и 50% људи који су ту дошли или да би били виђени на концерту (естрадњаци,политичари,геј активисти) или прави поштоваоци који опет су одавно ступили у брачне воде или макар одавно су раскрстили с прославом 15 година од матуре. Не умањујем значај ове умјетнице,ал то су чињенице.

А овај што пита око тих који желе бранити, није за форума ;)

Dok ti tako razmisljas eto i Cece u Sarajevo samo da prodje kucni pritvor,oni ce uzimati lovu,a ti zabranjuj :D

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 21:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
ERROR je napisao:
Citiraj:

Ej, ba ti, ako ja nisam čovjek iz naroda onda ne znam ko je.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 21:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ama sta se ima ko smarati sa Dinom i njegovim tezgama? Da li si ti normalan?
Pa to nije ni vijest koja se usput cita.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 21:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Dok ti tako razmisljas eto i Cece u Sarajevo samo da prodje kucni pritvor,oni ce uzimati lovu,a ti zabranjuj

Ништа ја не забрањујем ;) да се одмах разумијемо,дакле тема је отворена да би се дискутовало ,не забрањивало,ко сам ја да забрањујем? Већ једноставно сматрам да тај концерт не треба допустити,не због тога што је он муслиман (обожавам Халида Бешлића,Шабана) већ због свега оног што је поменути "умјетник" причао и радио протеклих година.

А што се Цеце тиче,причати шта ће бити кад ће бити,просто ми свеједно,али Цеца је но.1 на овим просторима и њој ни у ком случају концерт у Сарајеву неће донијети неку нарочиту вишу етапу у популарности,док овом мрзитељу дакако Београд може донијети,све је то стратегијски и због виших интереса,не спорим да има пуно људи који воле пјесме од Мерлина,то је реалност,ал кажем Мерлин ништа не ради случајно,па тако ни овај концерт на тзв. дан државности Федерације.

Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 21:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

filozof sa vrbasa je napisao:
ERROR je napisao:
Citiraj:

Ej, ba ti, ako ja nisam čovjek iz naroda onda ne znam ko je.

Fiki, sta god reci u globalu, prvo tebe skloniti na sigurno pa onda oplesti, no sikiriki ti si jedinstven, ko pusmipuli sa dvije glave(ne znam sjeca li se ko)...
Ovim samo hocu reci da ne smatram da su forumasi i njihovo misljenje ogledalo stvarnosti i onog kako misli sirotinja raja u real life.

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 21:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Naizgled nema veze,ali po meni ima....Naime,paralelno gledam utisak nedjelje,olje beckovic i kad sam krenuo da otkucam post,vidim prilog iz beogradskog porodilista i maticne sluzbe opstine zvezdara kako se u velikom broju djeci daju imena onur i seherezada,i kako to ima trend porasta.....

golemo 8)

onur milosavljevic :D

seherzada kolarevic :D

Poslednji put menjao Schlager dana 09 Okt 2011, 21:50, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 21:50 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
giometar je napisao:
Da, da, kriza i na estradna vrata zakucala, nisu dovoljne Svedska, Svabija i "Svicarska".

sad ce pevati "Moj je zivot Srbija..."
:lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 21:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Шлагеру,није ми само јасно,кад већ толико не воде рачуна о именима дјеце,зашто бар ако већ желе остварити што силнији ефекат не почну давати имена типа Нинџа,Маслачак,Ћуна? Ма колико ти то смјешно дјеловало,наведена имена постоје у земљи Србији, што се тиче имена Маслачак тако се зове малиша из Смедерева,а остала два су дали ултра мега гига урбани београђани. :roll:

Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 21:56 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ja ipak lazem sam sebe da ta imena daju beogradski romi,mada niko u prilogu to nije pomenuo...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=h1sfPPzjhV4[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 22:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
odmah da kazem da me bas svrbi desno jaje oce li ili nece odrzati koncert,ali ne mogu da ne primjetim kako se kampanja digla protiv tog dine.
ovo da je pisalo zabranjeno za pse i srbe je stara izlizana fora,meni je kolega iz bihaca pricao da je to bilo na ulazu u kafic alena islamovica,mada sad sumnjam i da je to istina.

ako ovi nasi mogu njima pjevati za ramazan i sta ti ja znam,ne vidim razlog sto to on ne bi mogao tamo.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 22:02 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ja sam cuo da je nirvana imala tu zabranu za srbe i pse,sad ne znam da li na omotu albuma ili kako vec,ali znam da se pricalo....

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 22:03 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Pa to je prvo provaljeno za Nirvanu....Samo što niko nikad nije vidio omot kasete,cd-a ili ploče na kojem to piše....

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 22:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jan 2009, 12:54
Ja i žena bi odma na njegov koncert. Kad čujemo pjesmu ''Kad zamirišu jorgovani'' sjetimo se dobrih vremena. Najbolje da se vrati vrijeme Jugoslavije.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 22:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Zabrana, nego šta, ako se imalo dostojanstva ima.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 22:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Moja je zelja samo da im ga shupak odrzi profesionalno kao i koncert kojem sam zadnji put prisustvovao, ali cisto sumnjam da ce :(

Vrh

Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
zabrana bi bila najobicniji idiotluk

Vrh

Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
ako ovi nasi mogu njima pjevati za ramazan i sta ti ja znam,ne vidim razlog sto to on ne bi mogao tamo.

Зато што ти "наши" нису учествовали у рату,зато што нису снимали пјесме гдје се велича злочинац,зато што нису имали друге сличне фашистичке испаде или у најмању руку националистичке предрасуде.

А да добро да још нико није поменуо како се онај мамлаз што није хтио дјете признат,сликао са Насером у Федерацији.

едит: у Федерацији су забрањени наступи следећим извођачима: Лепи Мића, Бора Чорба,Бајага,Цеца, Баја Мали Книнџа,има их још.

Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 22:08 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 02 Dec 2010, 18:19
Meni je Dino ogavan pjevac kao i njegove pjesme.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 717 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 36  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]