Pored prijatelja kao sto je Vojvodina,neprijatelji nam ne trebaju.
A da se ulazu milioni u omladinsku skolu i banjalucke sportiste,umjesto u padobranstvo i kanu,ovaj mali Srdjan i desetine slicnih njemu iz regiona,bi ostali ovdje,prvo nam donosili radost i rezultate,a kasnije milione.
Ali cobanima koji drze kasu je nemoguce to objasniti.Nekad je seljaku uspjeh bio sama cinjenica kad ne dobije taj dan batine u gradu,cutali su,zivjeli svoje male zivote a nije im padala na pamet nikakva vrsta kurchenja ili cak dizanja glasa....A sad su postali glavni,predsjednici klubova i saveza,gradonacelnici,premijeri,predsjednici....Doslo malo njihovo vrijeme.....Manje bi boljelo da me potkrada slifovan frajer,tipa Berlusconi,Shirak ili sta ti ja znam,ali ovaj ples seljobera sa dna kace, stvarno boli....Ponekad cak mislim i da nas namjerno zajebavaju i sprdaju se pricom kako su nova zaduzivanja ustvari uspjeh,pa npr sa ova 4 miliona za padobranstvo,a invalidnina 41 marku za lice koje treba tudju pomoc! Ako se vec ulaze u sport,ulozi u nesto ste ce se vratiti visestruko,a ne bacaj u vjetar milione u ovoj bijednoj i siromasnoj Srpskoj....
Laku noc Banjaluko!
Izvinjavam se na malo ostrijem postu,i ako se neko nasao povrijedjen,ali ovakve vijesti,poput skypostmanove,me uvijek izbace iz takta! Eto kad sam neki dan onako popizdio sto malog Zizua Mustedanagica na turniru u Petrovom Gaju primjeti praska Sparta a ne Borac,onda mozete zamisliti kako se osjecam kad neko banjalucko dijete od 15 godina ide u -Vojvodinu,takav klub

!!...sjesti i plakati

Kunem se da ni slova ne bih o ovome napisao da nema ovih miliona za Borovcanina,kajak,kanu,padobranstvo,rafting....rekao bih,jebiga,siromasno smo drustvo,treba stvarno voditi racuna o svakom pfeningu i treba ga gurnuti sto dublje u dzep jer teska su vremena,jebes fudbal i sport......ali,dok god se budu seljacine razbacivale nasim parama na ta govna,tesko je cutati....