banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 06:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120143 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1450, 1451, 1452, 1453, 1454, 1455, 1456 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 07 Okt 2011, 11:26 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Sve se ja kolega s tobom slazem,kao i obicno i mislim da si u pravu,ali koristis pogresne argumente pa te neko nece razumjeti....kao npr,
Citiraj:
sve od slova do slova je tačno, pa čak i to da Borac ne može da voli niko više do samih Borčevaca

putnik namjernik ce kad ovo procita misliti da si na strani Fisera a ne Cubica :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2011, 11:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2010, 22:01
Ljubo Cubic u Pressu kaze da su svi bili za smjenu Cveleta i svi prisutni, jos je dodao da je bar jedan clan bio za to da ostane da ga ne bi smjenili

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2011, 11:28 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Schlager je napisao:
Sve se ja kolega s tobom slazem,kao i obicno i mislim da si u pravu,ali koristis pogresne argumente pa te neko nece razumjeti....kao npr,
Citiraj:
sve od slova do slova je tačno, pa čak i to da Borac ne može da voli niko više do samih Borčevaca

putnik namjernik ce kad ovo procita misliti da si na strani Fisera a ne Cubica :D :D

Hahahaha, mislio sam na Ćubićevu izjavu u Pressu, rekao je nešto kao otprilike, da je dosta više sa plaćenicima sa strane, te da Borac niko ne voli više od samih Borčevaca, pa je onda naredao, Baju, Jagodu, Starčevića, Ćelu ??!, ...

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2011, 11:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
ево већ је РБА качио тај текст са Ћубићем:

viewtopic.php?p=1408391#p1408391

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2011, 11:30 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
A nije ovo isti tekst, ovo je iz Fokusa od juce a imas danasnju, opsirni u Press-u.

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2011, 11:30 
Bič božji
Bič božji

Haniste je napisao:
Ljubo Cubic u Pressu kaze da su svi bili za smjenu Cveleta i svi prisutni, jos je dodao da je bar jedan clan bio za to da ostane da ga ne bi smjenili

Nije rekao da su bili prisutni svi, rekao je da je smjena bila jednoglasna, na sjednici nisu bila dva člana U.O., znači smjenjen je jednoglasno...

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2011, 11:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Od svih tih nabrojanih,jedino je Celo odigrao vise od sezone u Borcu 8)

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2011, 11:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
независне и глас су копањине, са друге стране ето фокус и пресс објавише ћубићеве изјаве

шта је са Блицом? то су доста читане новине

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2011, 11:33 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
Od svih tih nabrojanih,jedino je Celo odigrao vise od sezone u Borcu 8)

Ma to je nepobitno, ali mislim da je i Jagoda igrao više od jedne sezone...

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2011, 11:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Haniste je napisao:

Nije rekao da su bili prisutni svi, rekao je da je smjena bila jednoglasna, na sjednici nisu bila dva člana U.O., znači smjenjen je jednoglasno...

Ko nije bio? Ja jutros citao pa se ponadao da su se usaglasili svi i smirilo malo stanje

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2011, 11:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:

Ma vise se i ne sjecam bio je rat,dosao je kad smo igrali kao domacini u Kostolcu ili Valjevu,onda je tesko povrijedio koljeno u Novom Pazaru 1993 (kad je pun stadion citavu utakmicu klicao "Alahu Ekber",jer im gostuju cetnici iz Banjaluke),znam da je igrao onaj mitski Kup sa Rudarom,ali stvarno nisam siguran da je nesto puno igrao Vlado..poslije te povrede u Novom Pazaru,nikad se vise nije vratio u punom sjaju,i nije vise licio na nekadasnjeg igraca.....Ali je pravi Borcevac,bez obzira na sve,i ja ga vise volim nego Celu koji je igrao 10 godina,i koji je clan moje najdraze generacije :D

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2011, 11:38 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Sep 2007, 16:59
Nezavisne i Glas su Kopanjine,Fokus i Press su cisto SNSD glasilo ,a Blic je kao neka opozicija.

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2011, 11:38 
Bič božji
Bič božji

Haniste je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Haniste je napisao:

Ko nije bio? Ja jutros citao pa se ponadao da su se usaglasili svi i smirilo malo stanje

Pa jedan od dvojice koja su bili odsutni je Fišer, drugi nije bio prisutan opravdano zbog poslovnih obaveza...

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2011, 11:39 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
Citiraj:

Ma vise i ne sjecam bio je rat,dosao je kad smo igrali kao domacini u Kostolcu ili Valjevu,onda je tesko povrijedio koljeno u Novom Pazaru 1993 (kad je pun stadion citavu utakmicu klicao "Alahu Ekber",jer im gostuju cetnici iz Banjaluke),znam da je igrao onaj mitski Kup sa Rudarom,ali stvarno nisam siguran da je nesto puno igrao Vlado..poslije te povrede u Novom Pazaru,nikad se vise nije vratio u punom sjaju,i nije vise licio na nekadasnjeg igraca.....Ali je pravi Borcevac,bez obzira na sve,i ja ga vise volim nego Celu koji je igrao 10 godina,i koji je clan moje najdraze generacije :D

Hehehehehe, zbog te povrede koljena, više golova je zabio glavom, nego li nogama...

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2011, 11:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pa jedan od dvojice koja su bili odsutni je Fišer, drugi nije bio prisutan opravdano zbog poslovnih obaveza...[/quote]

Ma sta nas briga za Fiserom, on i nije clan U.O. i nema pravo glasa bitno je da u samom upravnom nema podjela

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2011, 11:48 
Bič božji
Bič božji

Haniste je napisao:
Pa jedan od dvojice koja su bili odsutni je Fišer, drugi nije bio prisutan opravdano zbog poslovnih obaveza...

Ma sta nas briga za Fiserom, on i nije clan U.O. i nema pravo glasa bitno je da u samom upravnom nema podjela[/quote]

Fišer jeste član U.O. 8)

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2011, 11:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Fino Cubic kaze da je suspendovan, ne pika se vise njegova :D

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2011, 11:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Fišera otjerati pod hitno čuj hoće zeleni krov, idi u sarajevo pa hodaj zelenim trotoarima, sjedi na zelenim stolicama, pravi zeleni krov i veličaj tu svoju SDA...

Ne bi bio loš ni taj recept Aletiko Bilbaa samo nisam upratio ko je to prvi pogurao. Očigledno je da naši momci odavde iz Krajine najviše daju za klub pa makar i da su im samo žene odavde kako kaže Baja :D

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2011, 11:57 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Tako je uvjek bilo odakle ti zena odatle si i ti :)

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2011, 11:59 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Banjalucki_Behar je napisao:
Fiser sere u Avazu da ga je Seki nazvao "balijom", te da ga se mora rijesiti, jeli je balija, i on i Bucan. Te da se klub nalazi kao u 91, ma nigdje veze, jasno je sta se desava. Trazi se smjena ovoga rukovodstva, u reziji Kopanje, doj je Bankar, Fiser, Cvetkovic, potparoli i po potrebi izjavljivaju sta im se napise. Samo ova "nacionalisticka igracaka" koju Fiser koristi je, "dno dna", nasta je covjek spao, Sramota :-? :-? :-?

evo ovaj put se moram sloziti sa tobom i to od rijeci do rijeci

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120143 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1450, 1451, 1452, 1453, 1454, 1455, 1456 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]