banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 20:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120142 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1445, 1446, 1447, 1448, 1449, 1450, 1451 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 06 Okt 2011, 13:58 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Jun 2011, 06:12
kod kuće i na strani je napisao:
Tekst u 'Glasu' protiv Šipovca. Tekst u 'Nezavisnim', takodje protiv Šipovca. Sa žaljenjem konstatujem da je Šipovac osudjen na propast, bar što se tiče pozicije direktora u klubu. Kopanja se svrstao na stranu poštenjačina Fišera i Ringa.

najbolje da mi SIpovca stavimo za dozivotnog direktora kluba kada svi toliko volimo :D :D :D :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2011, 13:59 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Dobro vidim da se pomalo stisava buka od juce koju je izazvao Cvetkovic.
A ja do zadnjeg mislio da je sazvao pres da se oprosti od novinara kako i dolikuje jednom gospodinu, medjutim sve je on samo ne gospodin. Ovima koji vec oplakuju sudbinu Borca i koji se registruju za to moram reci da je to pucanj u prazno. Prezivio je Borac mnogo toga u svojoj istoriji pa ce prezivjeti i ovo nebrinite. Poslije ovog cemo biti jos jaci jer ono sto te neubije ojaca te. Mozda bi bilo dobro skloniti ekipu negdje na par dana da rade u miru dok se neslegne prasina oko ovog svega.
"Nasa pobjeda je u tome sto oni nevide u cemu je njihov poraz"

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2011, 13:59 
Početnik
Početnik

Dilan Dog je napisao:
ne vidim razlog za tako bombasticnim izjavama tipa,otjerati 90 i kusur posto uprave i sl..................ako cemo vjerovati izjavama glasnogovornika prethodne uprave znaci ringa fisera suputa i glavnog carobnjaka onda u redu,ajde da rastjeramo sve od uprave igraca trenera pa do svete sa stadiona nije problem ali sta se onda postize????
ne znam od kud sad tolika nervoza kada svi jako dobro znamo da je ogroman dio one konferencije od juce neistinit,sto ste se nadigli odjednom,nije valjda da ste povjerovali u te lazi!?
najbolje se praviti nijem i slijep na takve izjave koje su krenule od onog mladjanog ski bankara pa se nastavila cirkusom od juce,jer se vidi jasno ko dan da je sve izrezirano i osmisljeno.
direktora i ostale strukture klupske ne mogu smijeniti novinski clanci i ostale gluposti i zar mislite da ce sadasnji predsjednik uo ostati u klubu ako sipovac npr ode? licnog sma misljenja da od te pjesme nema nista a i ako ode sipovac,za njim ce otici i cubic i onda sta nam ostaje,da nam se vrate iste one KONTAS ME fudbalske institucije koje su uveliko doprinjele da nas malo ko voli jer su vagnuli koga god su stigli?

i za kraj,ja koji sam licno branio cvetkovica moram reci da sam jako razocaran njegovim izjavama od juce!ocekivao sam od njega malo vise dostojanstva i ljudskosti i da ce drzati do sebe i svog imena do kraja i da nece dozvoliti da bude lutka u tudjim rukama.ovako je zatvorio vrata guzicom i borcu i banjaluci za vijek vijekova umjesto da je kao gospodin dosao na tu konferenciju i zahvalio se onima koje treba i smatra da treba da se zahvali,i da,ukoliko je imao vec problema od pojedinaca u klubu to kaze na jedan suptilniji nacin a ne ovako....................

nema sta pametan si, svaka ti cast

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2011, 14:04 
Početnik
Početnik

veteran 1987 je napisao:
A ja do zadnjeg mislio da je sazvao pres da se oprosti od novinara kako i dolikuje jednom gospodinu, medjutim sve je on samo ne gospodin. Ovima koji vec oplakuju sudbinu Borca i koji se registruju za to moram reci da je to pucanj u prazno. Prezivio je Borac mnogo toga u svojoj istoriji pa ce prezivjeti i ovo nebrinite. Poslije ovog cemo biti jos jaci jer ono sto te neubije ojaca te. Mozda bi bilo dobro skloniti ekipu negdje na par dana da rade u miru dok se neslegne prasina oko ovog svega.

ma bilo i proslo. danas UO nas dao podrsku SIpiju, on drmno jednu rakiju i idemo dalje. samo neka nasi momci sada zaigraju kako treba, iako nisu dobili platu, ali ko jos danas igra za pare, igra se iz ljubavi 8) :D :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2011, 14:05 
Stara kuka
Stara kuka

djuro mutavi je napisao:
Tekst u 'Glasu' protiv Šipovca. Tekst u 'Nezavisnim', takodje protiv Šipovca. Sa žaljenjem konstatujem da je Šipovac osudjen na propast, bar što se tiče pozicije direktora u klubu. Kopanja se svrstao na stranu poštenjačina Fišera i Ringa.

najbolje da mi SIpovca stavimo za dozivotnog direktora kluba kada svi toliko volimo :D :D :D :D :D :D

Generalno nisam za to da se nekome daje "marsalski" cin, ali dok radi svoj posao onako kako treba onda ga netreba mijenjati, a ne kao jebeni skijas i ostali uvlakaci koji su tu bili samo ikebane

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2011, 14:06 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
djuro mutavi je napisao:

Nije, varaš se. Najbolje bi bilo da mi Šuputa ponovo dovedemo u klub. Navjerovatno koliko dobrih stvari je taj čovjek uradio za naš klub. Čudotvorac, Bog i batina. Najveći Lešinar od svih nas. Predlažem da mu damo funkciju Šaha, Kralja, Idola...e ovako bih ja pisao kad bi bio mutav(i)

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2011, 14:07 
Stara kuka
Stara kuka

djuro mutavi je napisao:
veteran 1987 je napisao:

ma bilo i proslo. danas UO nas dao podrsku SIpiju, on drmno jednu rakiju i idemo dalje. samo neka nasi momci sada zaigraju kako treba, iako nisu dobili platu, ali ko jos danas igra za pare, igra se iz ljubavi 8) :D :lol:

ajd znamo i zasto nisu dobili platu, nemoj se praviti puno pametan to sto ste uspjeli zaustaviti govori dovoljno o vama i koliko vam je stalo do Borca

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2011, 14:45 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Sep 2007, 16:59
Stvarno ne znam dokle ce nas narod podrzavati budale kao sto je Sipovac,da se razumijemo Ringo i ekipa su mracniji i od najmracnijeg mraka,ali Sile je zavio Slogu iz Trna u crno,sad je zavio i FK Borac u crno,a vecina vas ga podrzava,covjek em je coban,em lapa,mislim o njemu sve najgore kao i ovoj mutnoj ekipi tipa Ringo.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2011, 14:50 
Stara kuka
Stara kuka

lider je napisao:
Stvarno ne znam dokle ce nas narod podrzavati budale kao sto je Sipovac,da se razumijemo Ringo i ekipa su mracniji i od najmracnijeg mraka,ali Sile je zavio Slogu iz Trna u crno,sad je zavio i FK Borac u crno,a vecina vas ga podrzava,covjek em je coban,em lapa,mislim o njemu sve najgore kao i ovoj mutnoj ekipi tipa Ringo.

niko nije sjajan to svi znamo a vjerovatno i ti imas kandidata za to mjesto ili se varam, evo ja sam prvi da ako ima sposobniji da se mijenja sipovac, ali ako mislis na tuzioce itd onda :roll:

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2011, 14:53 
Pripravnik
Pripravnik

Ja bih stavio Ljubojevica ili Olivera Jandrica,a ne da se dovode ljudi koji su vec upropastili jedan klub kao sto je FK Sloga,pa sad upropastavaju FK Borac,njemu je do Borca stalo kao i meni do Bayerna.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2011, 14:59 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Ma kakav Jandric, bez uvrede ali nije on za direktorsku pozicju, to je ipak vise administrativni dio posla a ne fudbalski, ima u Banjaluci hrpa nezaposlenog mladog skolovanog svjeta koji su kavlifikovani za to mjesto, samo bi trebalo izabrati najbolje.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2011, 14:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=x_hbSr4LXng[/youtube]

Ovo mi je od juče prva asocijacija,i na jedne i na druge i na treće...jedino bi klibera izuzeo,i možda još jednog-dva čovjeka....

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2011, 15:10 
Pripravnik
Pripravnik

Ja sam samo stavio nekog za koga znam da je ostavio dubokog traga u Borcu,Oli je toliko igrao u Borcu mislim da smo se necasno oprostili od njega.p.s. i to sto kazes toliko mladih ljudi ima koji bi to uradili krajnje korektno i profesionalno,ali kad je pola ljudi gore zbog svog dzepa,a ne zbog Borca to je najmracnije od svega.Mislim da nije lose sto je Cvele iznio prljav ves,stalno to guramo pod tepih,daj da jednom to izvadimo na cistinu pa da krenemo od nekih zdravih osnova,vjerovatno je nesto neistinito sto je rekao od ovog,ali veliki dio mislim da je istina,od utrcavanja navijaca(znalo se par dana unaprijed da ce se to desiti,sad da li je Sile to odradio,treba utvditi da li je bio u Sarajevu par dana prije tekme,ako je bio,moguce je da je to njegov neki dil sa Amarom,jer takvi ljudi bi i svoju mamu prodali,a kamoli Borac,Slogu Trn ,znam da je vecini ovo nepojmljivo,ali takva je to sorta ljudi.),treba utvrditi ovo sa aranzmanima kad se putovalo u Izrael,pa vidjeti sta je od toga istina i izvesti na cistinu,takodje treba utvrditi zasto navijaci bojkotuju Baju,jel to isto u pozadini ima neke novcane transakcije,daj da se jednom utvrdi,a ne kao na klasican srpski nacin daj da se stavi pod tepih,pa nek se gomilaju problemi,a nagomilace se toliko da ce postati nerjesivi.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2011, 15:10 
Veteran
Veteran

Ja bih se prvo svima nama obratio na ovaj nacin (Radmilovic). Svi smo mi pomalo pukli.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2011, 15:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ima i toga...da bar ima jebenih utakmica,da nam malo odvuku pažnju i vrate samopouzdanje....da ne mislimo na ovo smećarenje...

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2011, 15:24 
Stara kuka
Stara kuka

lider je napisao:
Ja bih stavio Ljubojevica ili Olivera Jandrica,a ne da se dovode ljudi koji su vec upropastili jedan klub kao sto je FK Sloga,pa sad upropastavaju FK Borac,njemu je do Borca stalo kao i meni do Bayerna.

nevidim da je FK Sloga Trn upropastena nego se samo vratila gdje joj je mjesto kao recimo Obilic ili Brotnjo imas takvih primjera koliko hoces, sta se desi kad je JEDAN COVJEK= KLUB.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2011, 15:32 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Najbolje je da se vrati skijaš, koji je već u maju mjesecu potrošio svih 460 000 km, namjenjih klubu od starne Administrativne službe grada Banjaluke, koje je trebalo da se troše tokom čitave godine, ali skijaš je to povukao u prvom kvartalu ove godine te sve spiskao, valjda na piće i žene, jer igračima je u momentu preuzimanja kluba od strane nove uprave dugovano Tri plate i po sedam ili osam stanarina... Mislim da u svakom slučaju takvim poltronima i ljigavcima treba dozvoliti da se vrate u klub, ipak oni znaju kako isti može da se vodi...

Poslednji put menjao RBA 1987 eks VB 1987 dana 06 Okt 2011, 15:40, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2011, 15:36 
Veteran
Veteran

O Olji Jandricu bi se moglo dosta toga napisati. Da je za Direktora kluba, nije. Olja je igrao jako dugo u Borcu i to je tacno, ali kad je god je bila prilika da se ode, on je odlazio. O nacinu na koji se Oliver ponasao nakon sto ga je Vlado sklonio, necu pisati.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2011, 15:44 
Stara kuka
Stara kuka

O Olji Jandricu bi se moglo dosta toga napisati. Da je za Direktora kluba, nije. Olja je igrao jako dugo u Borcu i to je tacno, ali kad je god je bila prilika da se ode, on je odlazio. O nacinu na koji se Oliver ponasao nakon sto ga je Vlado sklonio, necu pisati.

Olja Jandric je veliki Borcevac to mu niko nemoze osporiti, samo je jako konfliktna licnost mislim da bi bio odlican direktor omladinske skole naseg kluba da onoj bandi stane malo na rep

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2011, 15:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Najbolje je da se vrati skijaš, koji je već u maju mjesecu potrošio svih 460 000 km, namjenjih klubu od starne Administrativne službe grada Banjaluke, koje je trebalo da se troše tokom čitave godine, ali skijaš je to povukao u prvom kvartalu ove godine te sve spiskao, valjda na kurve i žene, jer igračima je u momentu preuzimanja kluba od strane nove uprave dugovano Tri plate i po sedam ili osam stanarina... Mislim da u svakom slučaju takvim poltronima i ljigavcima treba dozvoliti da se vrate u klub, ipak oni znaju kako isti može da se vodi...

Nije sad tema Šuput,niti je više u klubu,niti ko traži da se on vrati,niti sam pročitao negdje njegovu izjavu da se želi vratiti.Tema je Šipovac,i ne bi bilo loše da vi koji ste upoznatiji sa događajima u klubu napišete koju lijepu o njemu i njegovim zaslugama,ako ih ima.Čisto da ljudi imaju neku protivtežu onim Cvetkovićevim brljotinama. Ako neko podržava Šipovca,stvarno bi bilo korektno i da se napiše koja lijepa o tom čovjeku nakon svega onoga čime smo bombardovani juče.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120142 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1445, 1446, 1447, 1448, 1449, 1450, 1451 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]