banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 15:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1443, 1444, 1445, 1446, 1447, 1448, 1449 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 05 Okt 2011, 14:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ove svađe su loša stvar ko god želi dobro Borcu spustiće loptu na zemlju pa bio on Šile ili neko drugi i sjesti i razgovorom rješiti ovo a sa Cvetkovićem na sudu jer su ono ozbiljne i kompromitujuće optužbe, a ne preko medija jer to samo odgovara protivnicima. Ako nastave preko medija onda treba krenuti sistemski i konačno počistiti sve one koji na bilo koji način štete klubu. proćiće par kola a opet će se pojaviti priče o klanovima u klubu i svlačionici kao da neko namjerno to radi, to nije u interesu kluba i takvi se moraju identifikovati i odstraniti

Poslednji put menjao Borac u srcu dana 05 Okt 2011, 14:50, izmenjena 3 puta

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 14:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Cvetkovicu sram te bilo!!!!!

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 14:51 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ljudi ja sam jos u soku poslije svega..Tek kad se smirim napisacu neke stvari
Jos malo pa bih pomislio da je Sipovac kriv i za napad na SAD 11. septembra

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 14:51 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 05 Avg 2010, 01:49
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
jebo ga Ringo i Fišer koji su ga doveli, zajedno sa mladim skijašem...

Ствар је јасна као дан.Осјети се ко прича из дотичног господина.Зашто та нула од човјека није сјела са представницима навијача него је побјегао главом без обзира (буквално побјегла) као има авион касни у загреб.

Нећу да износим неке ствари овде,али јасно је ономе коме треба да буде чија је ово кухиња!

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 14:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Kao prvo ovo nije navijacki forum i navijacka tema vec tema o klubu a kao drugo nisam tebe Schlager uopste prozvao vec ove koji su protiv nas i sto misle da su pojedinci placeni za ono sto se desilo.

Sto se mene tice ova izjava Cvetkovica se treba ukloniti sa teme,koje on ? bivsi trener (vise niko i nista).
Ko na neki nacin gubi ima pravo da se ljuti.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 14:56 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2010, 22:47
deep in the night je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
jebo ga Ringo i Fišer koji su ga doveli, zajedno sa mladim skijašem...

Ствар је јасна као дан.Осјети се ко прича из дотичног господина.Зашто та нула од човјека није сјела са представницима навијача него је побјегао главом без обзира (буквално побјегла) као има авион касни у загреб.

Нећу да износим неке ствари овде,али јасно је ономе коме треба да буде чија је ово кухиња!

nije on pobegao.. nego ga je sile deportovao :)

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 15:23 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 05 Okt 2011, 15:17
Rat izjavama se nastavlja
Cvetkovic o Sipovcu i Borcu u izjavi za Nezavisne novine
http://www.nezavisne.com/sport/fudbal/Z ... 09078.html

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 16:08 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Tekst u 'Glasu' protiv Šipovca. Tekst u 'Nezavisnim', takodje protiv Šipovca. Sa žaljenjem konstatujem da je Šipovac osudjen na propast, bar što se tiče pozicije direktora u klubu. Kopanja se svrstao na stranu poštenjačina Fišera i Ringa.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 16:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
kod kuće i na strani je napisao:
Tekst u 'Glasu' protiv Šipovca. Tekst u 'Nezavisnim', takodje protiv Šipovca. Sa žaljenjem konstatujem da je Šipovac osudjen na propast, bar što se tiče pozicije direktora u klubu. Kopanja se svrstao na stranu poštenjačina Fišera i Ringa.

Kopanja me bas razocarao... :-?

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 16:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
U kakvoj seoskoj ligi igramo govori i to da smo je pregazili i sa ovakvim trzavicama u klubu, samo sto sad o ovom pisu novine...

Kopanja nema sta da vas razocarava, pa veca postenjacina je onaj koji ga je digao u vazduh.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 16:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
"Radmilo Šipovac je organizovao prekid protiv Želje, on je klincima dao pare da to urade“, izjavio je smijenjeni trener Borca Zvezdan Cvetković.

On je iznio i niz optužbi na račun direktora Borca, koji je zbog toga najavio tužbu protiv Cvetkovića.

Upravni odbor Borca smijenio je Zvezdana Cvetkovića sa mjesta trenera poslije poraza od Zvijezde u Gradačcu i na njegovo mjesto je doveden Velimir Stojnić, ali priča o njegovoj smjeni nije prošla tako lako.

Cvetković je u srijedu sazvao pres konferenciju samo sat vremena nakon što je novi trener Borca pričao o svom povratku na mjesto trenera Borca, a zatim je „ispalio“ niz optužbi na račun direktora Radmila Šipovca, a u pojedinim trenucima nije birao riječi za svog bivšeg šefa.

„Šipovac je organizovao prekid protiv Željezničara, on je klincima dao pare da to urade. To nisu bili navijači Borca, navijači Borca su sjajni momci, gotov sve sam ih upoznao. To su bili klinci kojima je Šipovac dao pare da prekinu utakmicu“, rekao je Cvetković.

Sada već bivši šef stručnog štaba rekao je da je Šipovac od prvog dana radio protiv njega, da ga je „masakrirao i svaki dan uništavao“ i da ga je na kraju on smijenio, a ne Upravni odbor Borca.

„Šipovac je mene smijenio u nedjelju ispred autobusa na povratku iz Gradačca. Na Upravnom odboru nije bilo ni predsjednika, Čedo Savić nije ni znao za smjenu. Mene nije smijenio UO, mene je smijenio Šipovac.“, istakao je Cvetković optužujući Šipovca za loše stanje u klubu.

„On je hronični alkoholičar, pijanica, smrdi po znoju, šeće u patikama, nikada ga nisam vidio u sakou iako je to neki kodeks za nekakvog direktora, to kod njega nikad nisam vidio. Taj čovjek treba na patološki pregled i mora se maknuti iz kluba. Njega zanima samo haos on tako funkcioniše. Nikad ga nema u klubu. Ja sam u Dinamu radio do juna, i htio sam to prenesem ovdje, ali to njega ne zanima. Njega zanima samo haos. On je alkoholičar koji počne da pije u devet ujutro“, rekao Cvetković.

On je rekao da je sve počelo još od utakmice sa Makabijem iz Haife u Izraelu, gdje se putovalo tamo i nazad pet dana, od čega su četiri i po provedena u putu, a ostatak samo na terenu i u hotelu.

„Izgubili smo 5:1, ali mogli smo puno bolje proći da je bilo bolje organizovano. On (Šipovac, op.a.) je s nekom turističkom agencijom to organizovao uz proviziju za sebe, a sve je koštalo oko 50.000 evra pa vi izračunajte kolika je njegova provizija“, rekao je Cvetković dodavši da su tu počeli problemi, ali da ih je imao i po samom dolasku u klub.

„Šipovac je pozvao komesara za bezbjednost Acu Miloševića i tražio od njega da pozove policiju i da upadnu na trening kako bi mi tražili radnu dozvolu, i pošto je tada nisam imao kod sebe, da me deportuju van zemlje sa zabranom ulaska. Milošević je to odbio i poslije je zbog toga odstranjen, nije više nigdje putovao sa nama“.

„U prvom kolu protiv Kozare Šipovac je tražio od suca da mi zabrani da sjedim na klupi, na šta on naravno nije pristao. Protiv Zrinjskog kada je Krunić zabio onaj gol o kome se pričalo da li je regularan ili nije Šipovac mi je rekao da ga je on zabio, Kasnije je došla utakmica sa Željom gdje nije bilo atmosfere pred derbi.“

Osim što je optužio Šipovca za prekid derbija, Cvetković tvrdi i da je direktor Borca plaćao mito sudijama, odnosno da mu se time pohvalio.

„Kada sam se s njim sreo u Jablanici na mom putu do Fojnice, rekao mi je da ide da se nađe sa prijateljem iz Zenice. Taj prijatelj iz Zenice je sudija koji nam je sudio u Gradačcu. On mi je tada rekao. 'Ja sam mu dao pet hiljada KM i sve će seduti za nas. Taj čovjek je sudio tako da je Kruniću dao crveni karton. Ako mu je dao, dao mu je da sudi protiv nas ili je sebi uzeo te pare“, rekao je Cvetković.

On tvrdi da Šipovac nije htio da licencira doktora Jakovljevića zbog čega Borac dva mjeseca nije imao svog doktora, te optužio direktora Borca za nacionalizam.

„Ja sam insistirao na dovođenju Seada Bučana. A Šipovac mi je tada rekao 'Nemoj mi dovoditi baliju u klub'. Bio sam šokiran, ali nisam obraćao pažnju na bilo čiju nacionalnost i on je doveden. On je tražio i da se Krunića eliminiše iz ekipe jer su se oni u jednom razgovoru posvađali, a Krunić je po meni ponajbolji igrač Borca“.

Cvetković je rekao da nikada nije bilo pritisaka oko sastavljanja ekipe, čak ni od Šipovca, ali da je on konstantno njemu „kopao jamu“.

„Osjećam se popi.an i pos.an jer ja sam došao ovdje da napravim posao. Široki sada jeste apsolutni favorit za osvajanje titule ali garantujem životom da bih uspio da izvedem Borac u Evropu. Ja jesam pogriješio kod dovođenja Brazilaca i za to sma se izvinio svima. Uostalom ja saM za njihove karte platio i 1940 evra. Ako sam napravio neke greške, one su bile nesvjesne“, rekao je Cvetković koji ističe da bi se ipak nekad vratio u Borac, ali da sarađuje sa drugim ljudima.

„Sigurno da bih se vratio u Borac, ali kada klub budu vodili sportisti. Banjaluka je najljepši i najuređeniji grad u BiH i ovdje ima novca za fudbal. Vratio bih se ali da sarađujem sa normalnim ljudima“ istakao je Cvetković koji je rekao da će u slučaju da ne postigne dogovor o osplati dugovanja tužiti Borac.

Šipovac: Cvetkovića ću tužiti zbog laži

Direktor Borca demantovao je optužbe Cvetkovića rekavši da su to laži i izmišljotine, te da će ga tužiti zbog klevete.

„Ko gubi ima pravo da se ljuti. Gospodin Cvetković je izgubio i ima pravo da se ljuti ali nema pravo da laže i da kleveće zbog čega ćemo se on i ja vidjeti u Osnovnom sudu u Banjaluci. Ali kada čovjek kaže da ima licencu, a nema je laže. Kad kaže jednom da je Zvjezdan, a drugi put da je Zvezdan, laže. Kad kaže jednom da je Srbin, drugi put da je Hrvat, laže. On je tipični lažov i ispod svakog nivoa je polemisati sa čovjekom koji šiti atkve informacije u javnosti".

„Ja sam prvi put čuo da sam organizovao prekid od novinara. To je čista laž. Gospodin Milošević je suspendovan od strane UO zbog propusta u organizaciji utakmice sa Željom. Te priče zaista nemaju nikakve veze sa istinom. On samo traži alibi za sve. Suština je da je otpušten jer je izgubio tri utkamice. Čudi me da me nije optužio za napad u Americi 11. septembra. On nije odgovorio na zahtjev koji su postavljeni pred njega i nije mogao da izvede Borac na evropski put“, istakao je Šipovac.

Šipovac je priznao da je rekao Cvetkoviću da je otpušten i prije odluke Upravnog odbora.

„Upravni odbor je donio jednoglasnu odluku o smjeni, ali prije utakmice u Gradačcu njemu je rečeno da treba donijeti šest bodova ili bar četiri sa dve utakmice. Mi smo rekli planiramo šest, ali bilo bi dobro i četiri. Nismo mi mogli čekati da izgubimo i u Zenici i da poslije njegovog odlaska dođemo u situaciju da se bori za opstanak. Borac još ima šanse, još se može izvući. Mislim da će sada uslijediti pozitivan šok i da će sa novim trenerom Velimirom Stojnićem ostvariti pozitivan rezultat u Zenici i poslije i d aće na kraju jesenjeg dijela sezone Borac biti kandidat za osvajanje titule“ rekao je Šipovac i ponovio da će zbog svega izrečenog tužiti Cvetkovića.

„Dobiću snimak sa pres konferencije i već narednih dana posredstvom advokata podnijeti tužbu“, zaključio je Šipovac.

(MONDO)

Да ли је тачно ово да је он платио карту Бразилцима?

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 17:59 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2010, 22:47
ODGOVOR ŠIPOVCA: “Više laži u životu nisam čuo i da nije žalosno bili bi smiješno”, prva je reakcija Radmila Šipovca, direktora Borca, na optužbe od strane Zvezdana Cvetkovića, smijenjenog trenera banjalučke ekipe.

Cvetković je za otkaz optužio upravo Šipovca koji ga je, kako kaže, minirao od njegovog dolaska u Banjaluku.

"Nisam ga smijenio ja nego Upravni odbor. Na sastanku je prisustvovalo sedam od devet članova. Nisu bili prisutni samo Muhamed Ibrahimbegović i Radovan Bajić. Nakon svega što je rekao mogu samo da kažem da ćemo se viđeti na sudu", izjavio je Šipovac.

Bivši trener je predsjednika kluba apostrofirao kao najvećeg krivca za prekid derbija protiv Željezničara.

"Kaže da sam ja platio navijače. On ima veću platu od mene i mogao je on to da uradi, a ne ja. Doveden je da bude trener, ali on se svima miješao u posao i htio je čak i da bude direktor", kazao je Šipovac i osvrnuo se na izjavu da je Seada Bučana nazvao "balijom".

"Nemam riječi za takve laži. Sa Bučanom sam privatno dobar i jedan sam od najzaslužniji za to što su on i Asmir Avdukić u klubu".

Cvetković se žalio i na neisplaćene plate, kao i na to da mu klub nije plaćao račune u hotelu "Bosna".

"Kao i svaki fudbaler i on ima pravo na 300 KM za smještaj i to je dobijao. Istina je da mu nije isplaćena jedna i po plata, ali će i to uskoro biti regulisano", zaključio je Šipovac.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 18:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2010, 11:12
Ja sam u totalnoj dilemi nakon ovih clanaka, izjava Cvjetkovica, izjava Sipovca, nakon nekih stvari koje pratim i uvidjam, te nakon vasih postova uopste nisam siguran ni u sta osim u dvije stvari. Prva stvar je ta da bi ja ili bilo koji drugi navijac Borca, kojem su i Borac i fudbal u srcu, covjek koji se imalo razumije u fudbal te marketing uspjesnije vodio klub od sve doticne gospode u nasem klubu...da ne grijesim dusu mozda i ima nekih pojedinaca na koje se ovo ne treba odnositi, ali u globalu nisam potpuno zadovoljan.
Zasto nemamo ovo, zasto nemamo ono, zasto nismo uradili to, sta se ceka sa tim...zar je danas kad je fudbal toliko razvijen i popularan u svijetu, gdje ima toliko pozitivnih primjera finansijskog poslovanja i sportskih uspjeha klubova, tesko barem naci neki modul pa pokusati prenijeti bar dio toga ovdje?
Da li je nemoguce da se neko istinski posveti klubu bar na 8 sati dnevno, pa to vam je posao gospodo, a tempom kojim se nas klub razvija bi rekao da se radi po 2 sata dnevno. Imate li morala, imate li strasti, imate li ljubavi prema klub u, imate li vjere da mozete nesto promjeniti, da se vrijedi za nesto boriti, da ce vam neko biti zahvalan sutra, ili ste tu samo nekih vama poznatih motiva.
Zar je tesko objaviti izvjestaj o poslovanju u javnosti, napraviti neki detaljan plan poslovanja? Zar je tesko prihvatiti neke standarde i shvatiti te prilagoditi se promjenama. Doktor i fiziotarapeut su dobili otkaz pod obrazlozenjem da se nema toliko para, inace doktor je koristio najsavremenije terapije nad igracima, (laik sam, ali da li ste primjetili na jednoj utakmicu Vidakovica sa onim plavim flasterom na zadnjem dijelu vrata, to su valjda neki podupiraci za misice, i jako mnogo kostaju) saopsteno im je da se nema para za rasipanje, za takve preparate. Kako ocekivati od igraca bolje od protivnickih ako nemaju bar podjednake uslove za rad??? Nemojte mi govoriti o politici o uslovima za zivot na ovim prostorima jer ima pozitivnih primjera u svakoj oblasti zasto to Borac ne bi bio u sportu? Ne znam...cesto neko kaze nije sve toliko crno, nemojte tako pisati, i slicno...Mozda sam ja previse mlad, mozda sam previse optimistican i ambiciozan, mozda ce ovo uvijek biti Borac, a mozda cu se i jednog dana moci opravdano nadati necem vise od borbe za evropu u ovoj lakrdiji od lige, u nakaradnoj drzavi.
Do tad hvala ti Borce za svaku pobjedu, za svaki gol, za svaki aplauz i povik koji tebi upucujem ja, za sve misli i svo vrijeme sto posvecujem tebi, hvala ti sto si osvojio moje srce, HVALA TI STO SI BORAC.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 18:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aEhsiGykjkQ[/youtube]

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 18:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2011, 16:34
stize BORAC je napisao:
Ja sam u totalnoj dilemi nakon ovih clanaka, izjava Cvjetkovica, izjava Sipovca, nakon nekih stvari koje pratim i uvidjam, te nakon vasih postova uopste nisam siguran ni u sta osim u dvije stvari. Prva stvar je ta da bi ja ili bilo koji drugi navijac Borca, kojem su i Borac i fudbal u srcu, covjek koji se imalo razumije u fudbal te marketing uspjesnije vodio klub od sve doticne gospode u nasem klubu...da ne grijesim dusu mozda i ima nekih pojedinaca na koje se ovo ne treba odnositi, ali u globalu nisam potpuno zadovoljan.
Zasto nemamo ovo, zasto nemamo ono, zasto nismo uradili to, sta se ceka sa tim...zar je danas kad je fudbal toliko razvijen i popularan u svijetu, gdje ima toliko pozitivnih primjera finansijskog poslovanja i sportskih uspjeha klubova, tesko barem naci neki modul pa pokusati prenijeti bar dio toga ovdje?
Da li je nemoguce da se neko istinski posveti klubu bar na 8 sati dnevno, pa to vam je posao gospodo, a tempom kojim se nas klub razvija bi rekao da se radi po 2 sata dnevno. Imate li morala, imate li strasti, imate li ljubavi prema klub u, imate li vjere da mozete nesto promjeniti, da se vrijedi za nesto boriti, da ce vam neko biti zahvalan sutra, ili ste tu samo nekih vama poznatih motiva.
Zar je tesko objaviti izvjestaj o poslovanju u javnosti, napraviti neki detaljan plan poslovanja? Zar je tesko prihvatiti neke standarde i shvatiti te prilagoditi se promjenama. Doktor i fiziotarapeut su dobili otkaz pod obrazlozenjem da se nema toliko para, inace doktor je koristio najsavremenije terapije nad igracima, (laik sam, ali da li ste primjetili na jednoj utakmicu Vidakovica sa onim plavim flasterom na zadnjem dijelu vrata, to su valjda neki podupiraci za misice, i jako mnogo kostaju) saopsteno im je da se nema para za rasipanje, za takve preparate. Kako ocekivati od igraca bolje od protivnickih ako nemaju bar podjednake uslove za rad??? Nemojte mi govoriti o politici o uslovima za zivot na ovim prostorima jer ima pozitivnih primjera u svakoj oblasti zasto to Borac ne bi bio u sportu? Ne znam...cesto neko kaze nije sve toliko crno, nemojte tako pisati, i slicno...Mozda sam ja previse mlad, mozda sam previse optimistican i ambiciozan, mozda ce ovo uvijek biti Borac, a mozda cu se i jednog dana moci opravdano nadati necem vise od borbe za evropu u ovoj lakrdiji od lige, u nakaradnoj drzavi.
Do tad hvala ti Borce za svaku pobjedu, za svaki gol, za svaki aplauz i povik koji tebi upucujem ja, za sve misli i svo vrijeme sto posvecujem tebi, hvala ti sto si osvojio moje srce, HVALA TI STO SI BORAC.

Svaka cast za svaku rijec!!!

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 19:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
o jbm ti sun.. Baja me nasmija do suza u nekim segmentima intervjua :lol: :lol:

Kaže čovjek da mu je je žao i Petrića i Ćorića što se klub tako lako odrekao, ima on dobro viziju kao i uvijek... a sad ne znam u kakvom je statusu što se tiče reprezentacije da li je još selektor, da li će opet odsustvovati kako i sam kaže prošli put jedno odsustvo je ekipu totalno unazadilo

A fale mu: Bilbija, Vranješ, Trivunović... :lol:

A Starčević je :D obavezno pogledajte do kraja bez obzira što je dugačak intervju ima šta za čuti

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 19:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Моје мишљење је да је Цветковић испао једна обична шу***на, добио је отказ али се није могао помирити са тим па сад покушава да укопа Шиповца. Прича како је Радмило потплатио неку "дјецу" да упадну на стадион, а сви добро знамо да на терену није било никог испод 18, све старији момци. Друга ствар, прича да зна момке са истока, е па баш ме занима с ким је он то толико добар, и то је чиста измишљотина. Жалост жалост, тек сад је показао своју праву "професионалност" !

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 19:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Borac u srcu je napisao:
o jbm ti sun.. Baja me nasmija do suza u nekim segmentima intervjua :lol: :lol:

Kaže čovjek da mu je je žao i Petrića i Ćorića što se klub tako lako odrekao, ima on dobro viziziju kao i uvijek... a sad ne znam u kakvom je položaju što se tiče reprezentacije da li je još selektor, da li će opet odsustvovati kako i sam kaže prošli put jedno odsustvo je ekipu totalno unazadilo

A fale mu: Bilbija, Vranješ, Trivunović... :lol:

Ne,nije vise selektor U17,jer smo se "velikodusno" odrekli mi iz RS tog mjesta i sad je Sakib Malkocevic selektor. Eto cisto da ne bude da stalno samo hvalim Darka Ljubojevica,ne znam koliko je mogao uticati tamo u Komitetu,ali mi smo ostali bez tog mjesta,a zauzvrat smo dobili u15 selekciju (Erbez) koja uopste nema takmicarske meceve :(

To je jedan od poteza Komiteta koji sam upratio i koji mi se nije svidio,nisam htio da talasam zbog Darka,ali SAMO VAS GLEDAM 8)

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 22:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Citiraj:
Marić
Bivši trener Borca je otkrio da je veoma dobar prijatelj sa još jednim bivšim trenerom Borca Zoranom Marićem, koji je, takođe, dobio otkaz u Borcu.

"Rekao mi je da je kada je odlazio iz Banjaluke bio najsrećniji. Moram da priznam da je i meni mnogo lakše jer sam svaki dan imao probleme sa Šipovcem", jasan je Cvetković.

Pa sto to ne rece odmah?! Ne bi se ti zadrzao ni do pocetka prvenstva.:lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 22:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
:lol: Да не повјерујеш. Џими, Џими.... :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1443, 1444, 1445, 1446, 1447, 1448, 1449 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]