banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 00:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1438, 1439, 1440, 1441, 1442, 1443, 1444 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 04 Okt 2011, 21:39 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ovdje ću da napišem jedan post u vezi sa dešavanjem večeras iz Borika... Onaj naš gradonačelnik, seljačina je zaista prevršio svaku moguću mjeru, došao je večeras da se slika tamo, a treba da se sakrije u mišiju rupu majmunčina obična, u kakvoj dvorani mu igra bivši Evropski prvak i jedan od najpoznatijih Evropskih rukometnih klubova, slaba rasvjeta, nema klime, semafor iz 48, igra se na parketu, što je u ovoj 2011 godini nezamislivo, moljakamo neke ljude da nam poklone podlogu koja košta 200 000 km, zaista tragično, a da ne pričam koliko košta ona ekipa Zagreba, naspram ove naše bijede i sirotinje, ali ne, majmunčina se u prve redove nagurala da se slika, pu jebem ti pravdu, ako je igdje ima...

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 21:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Ovdje ću da napišem jedan post u vezi sa dešavanjem večeras iz Borika... Onaj naš gradonačelnik, seljačina je zaista prevršio svaku moguću mjeru, došao je večeras da se slika tamo, a treba da se sakrije u mišiju rupu majmunčina obična, u kakvoj dvorani mu igra bivši Evropski prvak i jedan od najpoznatijih Evropskih rukometnih klubova, slaba rasvjeta, nema klime, semafor iz 48, igra se na parketu, što je u ovoj 2011 godini nezamislivo, moljakamo neke ljude da nam poklone podlogu koja košta 200 000 km, zaista tragično, a da ne pričam koliko košta ona ekipa Zagreba, naspram ove naše bijede i sirotinje, ali ne, majmunčina se u prve redove nagurala da se slika, pu jebem ti pravdu, ako je igdje ima...

Jebi ga nema sredstava za dvoranu ide nam evropsko prvenstvo u padobranstvu, treba osvjetliti nebo iznad zaluzana :confused2: :confused2: :confused2:
Kako schlager lijepo rece dok je ovaca bice vune!

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 21:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26

Bravo majstore! Potpis!

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 21:47 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Skijaš progovorio :lol: :lol: :lol: Ono što je ON ostavio od finsnsijskih sredstava u klubum ja potrošim svako jutro na kafu...

Prvo pozitivno sam iznenadjen da skijas uopste zna da prica doduse bilo je onih svjedoka iz san rema kad je rekao da ga boli k.rac za borac pa sam odavno u dilemi njega.Drugo nije ga bilo godinu dana sad se pojavio u onoj kaznjenickoj utakmici protiv zvijezde u BLuci.u lozi, ma sta si ti to ostavio borcu osim dugova igracima. Mora da mu se opet drma posao u banci pa bi da premosti sa borcem dok nesto nenadje, e nece moci igumane ovaj put.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 21:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Слажем се РБА , Зградољуб Давидивић није уредан с главом !

Једва чекам уткамицу у Зеници, да видимо како ће то Баја посложити :wink:

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 21:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ne bih detaljisao o ovom sukobu Sipovac-Suput,ali jedna stvar bode oci svakome ko imalo poznaje odnose u gradu...
Radmilo Sipovac,koji je Kopanjin covjek,koga je Kopanja i instalirao i doveo u Borac,i za koga smo vecina nas tad prvi put i culi,biva ovako zestoko napadnut u novinama Zeljka Kopanje (Glas Srpske)!!!
Sta se tu iza brda valja!?

Citajuci izmedju redova,ovo je vjerovatno Sipovcu katil ferman.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 22:00 
Stara kuka
Stara kuka

Нова Варош je napisao:
Слажем се РБА , Зградољуб Давидивић није уредан с главом !

Једва чекам уткамицу у Зеници, да видимо како ће то Баја посложити :wink:

joj nemoj samo tu rijec posloziti odmah me asociras na atleticare :D

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 22:01 
Stara kuka
Stara kuka

Schlager je napisao:
Ne bih detaljisao o ovom sukobu Sipovac-Suput,ali jedna stvar bode oci svakome ko imalo poznaje odnose u gradu...
Radmilo Sipovac,koji je Kopanjin covjek,koga je Kopanja i instalirao i doveo u Borac,i za koga smo vecina nas tad prvi put i culi,biva ovako zestoko napadnut u novinama Zeljka Kopanje (Glas Srpske)!!!
Sta se tu iza brda valja!?

Citajuci izmedju redova,ovo je vjerovatno Sipovcu katil ferman.

mozda je sile odlucio da se "osamostali" :D

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 22:04 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Sutra i stari šef organizuje konferenciju za novinare u Romanovu :lol: :lol: :lol: , da ne povjeruješ... :roll:

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 22:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
veteran 87

I da nezaboravim stvarno ima li nas gradonacelnik imalo postovanja kao covjek, dodje uslika se i ode a pare u kajak kanu i padobranastvo, ali je veceras dobio takav zvizduk da mu vjerovatno jos zvoni u usima, bravo za ljude koji misle svojom glavom

Vjeruj da je meni bilo doslo da ga pljunem u onu celenku prije 4 mjeseca u onoj utakmici kad smo igrali za prvaka za Bosnom! Ako si bio tada,mogao si zmireci vidjeti da je ova veceras atmosfera totalno pozoriste sta je bila ta utakmica. Emocija se toliko osjecala u vazduhu da se mogla nozem rezati,citava dvorana je,svi kao jedan,disala 60 minuta sa svakim napadom i odbranom Borca!Ja ne vjerujem da sam nekad dozivio u Banjaluci takvu emociju,ni u jednom sportu (doduse,nisam bio na Proleteru),mozda jedino kad je Benes pobjedio Kohena a cijela sala pjevala "Marjane.Marjane,ca barjak ne vijes" I u takvoj atmosferi da izgubimo od levata,da skacu i raduju se na centru,a sa samo par stotina hiljada maraka vise bismo se sprdali sa njima,e to nisam nikako mogao svariti!! Svi ovi "spektakli" i silni miloni baceni u vjetar su mi prosli kroz glavu.I jos se nekako potrefilo da smo otprilike u par minuta primili gol u Tuzli,rukometasi izgubili od Bosne,a on prolazio dva reda ispod mene :angry4: :angry4: :angry4:

Kad sam se tad uzdrzao da ga bar ne opsujem,vjerovatno vise nikad u zivotu necu napasti nikoga!

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 22:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
A i noc sampiona nismo imali odavno, mogla bi sad jedna, prednovogodisnja, cisto kontinuitet da se odrzi.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 23:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Citiraj:

I jos kad direktor Zagreba "nas Banjalucanin" kaze da podloga ceka u Zagrebu al da ljudi iz Borca ne mogu organizovati prevoz odnosno, kako on kaze ne mogu platiti, onda ti dodje da se ubijes......

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 23:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Sutra i stari šef organizuje konferenciju za novinare u Romanovu :lol: :lol: :lol: , da ne povjeruješ... :roll:

Ne znam zasto bi to bilo cudno, to je profesionalizam htjeli mi prizati li ne. Covjek hoce da kaze svoju stranu price, vjerujem da ce biti zanimljiva.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 23:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
skypostman je napisao:

Ne znam zasto bi to bilo cudno, to je profesionalizam htjeli mi prizati li ne. Covjek hoce da kaze svoju stranu price, vjerujem da ce biti zanimljiva.

Баш, и ја једва чекам видео са конференције да видим шта ће он рећи на све ово!

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 08:34 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Schlager je napisao:
Citiraj:
veteran 87

I da nezaboravim stvarno ima li nas gradonacelnik imalo postovanja kao covjek, dodje uslika se i ode a pare u kajak kanu i padobranastvo, ali je veceras dobio takav zvizduk da mu vjerovatno jos zvoni u usima, bravo za ljude koji misle svojom glavom

Vjeruj da je meni bilo doslo da ga pljunem u onu celenku prije 4 mjeseca u onoj utakmici kad smo igrali za prvaka za Bosnom! Ako si bio tada,mogao si zmireci vidjeti da je ova veceras atmosfera totalno pozoriste sta je bila ta utakmica. Emocija se toliko osjecala u vazduhu da se mogla nozem rezati,citava dvorana je,svi kao jedan,disala 60 minuta sa svakim napadom i odbranom Borca!Ja ne vjerujem da sam nekad dozivio u Banjaluci takvu emociju,ni u jednom sportu (doduse,nisam bio na Proleteru),mozda jedino kad je Benes pobjedio Kohena a cijela sala pjevala "Marjane.Marjane,ca barjak ne vijes" I u takvoj atmosferi da izgubimo od levata,da skacu i raduju se na centru,a sa samo par stotina hiljada maraka vise bismo se sprdali sa njima,e to nisam nikako mogao svariti!! Svi ovi "spektakli" i silni miloni baceni u vjetar su mi prosli kroz glavu.I jos se nekako potrefilo da smo otprilike u par minuta primili gol u Tuzli,rukometasi izgubili od Bosne,a on prolazio dva reda ispod mene :angry4: :angry4: :angry4:

Kad sam se tad uzdrzao da ga bar ne opsujem,vjerovatno vise nikad u zivotu necu napasti nikoga!

Apsolutno se slazem sa tobom, ta utakmica sa Bosnom i te emocije odavno nisu bile u BL na nekoj sportskoj priredbi, mozda pored ovog sto sit i naveo jos je bila i utakmica KK Borac Nektar i KK Benston Hrv. i tu je bilo zastoko nabijeno emocijama. Sad me samo zanima za ovo padobranstvo sta ce izmisliti, oce li uloziti 10 miliona da se nebo osvjetli pa da imamo nocno skakanje ko niko na svijetu pa da ih navucemo da svake godine organizujemo takvo jedno takmicenje, kao sto sada organizujemo kajak/kanu, rafting. To su sportnovi buducnosti, ebo fudbal, rukomet i kosarku, marginalni sportovi... Ali ljudi idu izbori lokalni, vrijeme je da se matori skine. 8)

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 11:39 
Stara kuka
Stara kuka

sto se tice ove konferencije u 13 h bivseg sss nadam se da je to da se pozdravi sa novinarima i ostalim sve ostalo bi bilo nepotrebno uostalom vidjecemo ubrzo

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 11:52 
Stara kuka
Stara kuka

ali trening jutros je bio nesto. Radilo se puna 2 sata i to bas bez milosti, a ima i nekih novih momenata, recimo igracima je omoguceno da poslije sata zamijene majice jer su postale teske od znoja 8)

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 11:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2011, 23:57
veteran 1987 je napisao:
ali trening jutros je bio nesto. Radilo se puna 2 sata i to bas bez milosti, a ima i nekih novih momenata, recimo igracima je omoguceno da poslije sata zamijene majice jer su postale teske od znoja 8)

е то је важно....само да се што више ради :D

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 12:10 
Stara kuka
Stara kuka

ColTrane je napisao:
veteran 1987 je napisao:

е то је важно....само да се што више ради :D

ali to nije sve jer ce se raditi 2 puta :D dnevno

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 12:11 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Baja usi zavrce :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1438, 1439, 1440, 1441, 1442, 1443, 1444 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]