banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 22:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1437, 1438, 1439, 1440, 1441, 1442, 1443 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 04 Okt 2011, 11:54 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 04 Okt 2011, 00:45
Banjalucki_Behar je napisao:
Neznam, kod nas se treneri mjenjaju "malo" previse. Vise od pola lige je vec mjenjalo trenere, a zaboravljamo cinjenicu da promjenom trenera, ostaju isti problemi. Baja jos nije ni poceo a vec naisao na probleme. Mnoge ljude iz kluba treba "ocistiti", a takode jedan dio igraca, koji je svojim ponasenjem nezasluzuju dres Borca. Ali to ce se tesko desiti, sve dok se nesprovede privatizacija, koja nazalost nije jos ni na vidiku. Ovako ostaje ova "patnja", ali nemamo drugoga izbora.

Vec nekih 10setak dana u Banjaluci je Zlaja Muslimovic, trenirao je sa Sredojicem individualno(jos nije pronasao klub vani), bili smo par puta na fuka, "nagovaro" sam ga da odigra do kraja sezone kod nas, pa vidjecemo :D :D :D

Eto sad gledaj šefe kako ti klub svojataju ispred nosa, ne valjaš ti što navijaš za Bosnu i Hercegovinu, džaba ti što voliš Borac više nego ovi kvazinavijači tipa Dilan Dog, on navija za Borac u inat nekom, a ne zato što ga voli. Saće ih se pet upalit ko kutnjak kad me budu citirali.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 12:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ajd ne seri,matere ti...Koga boli kita ko za koga navija,piši o Borcu ili odjebi odavde i ostavi ljude da na miru pišu o našem klubu.Neće me biti do večeras,nadam se da neću morati bristai tone smeća i predlagati banove kad se vratim!

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 12:28 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ma niko ga i ne vidi, vidiš da su to sve pacijenti... uopšte ih ne primjećujem...

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 12:31 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
multietnicari sa ivan sedla :D

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 12:35 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 04 Okt 2011, 00:45
Schlager je napisao:
Ajd ne seri,matere ti...Koga boli kita ko za koga navija,piši o Borcu ili odjebi odavde i ostavi ljude da na miru pišu o našem klubu.Neće me biti do večeras,nadam se da neću morati bristai tone smeća i predlagati banove kad se vratim!

Hahaha, hoš me i zayebat :lol: Shvatam ja tvoje frustracije, nekad si bio uvaženi moderator na uvaženom ss.ba forumu, a sad redaš packe po nekakvoj lokalnoj prćiji od foruma, šta ćeš, danas jesi sutra nisi :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 12:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
kakav smo mi dobar narod, jedne naucis da plivaju, druge da trce, nema sta u zdravom tijelu zdrav duh

@seljo nama je nas prcija kako je ti zoves lepsa i draza od tvoje kvazi drzave i ta tvoja drzava danas jeste sutra nije....

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 12:42 
Bič božji
Bič božji

Ignorišite indijanca, molim vas...

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 12:48 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
veteran 1987 je napisao:
srdjanBL je napisao:
Dilan Dog, daj molim te nemoj biti smijesan, ne treba nam igrac takvog kalibra.... Pa ti si bas smijesan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

srdjane na 2 mjeseca nam netreba ni Ronaldo a ne tamo neki igrac koji je pred penziju pokusaj to razumjeti

Ma nisam ni ja mislio na dva mjeseca, takav nam ne treba ni pod razno, da ga vracamo u zivot i da ode cim prvi zovne, ako ce potpisati na dve godine min. onda je vise nego potrebam, sto se mene tice, i ovakav je za ovu ligu igracina. A pisemo gluposti, prvi ja, nema od toga nista.... 8)

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 12:51 
Stara kuka
Stara kuka

srdjanBL je napisao:
veteran 1987 je napisao:
srdjanBL je napisao:
Dilan Dog, daj molim te nemoj biti smijesan, ne treba nam igrac takvog kalibra.... Pa ti si bas smijesan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

srdjane na 2 mjeseca nam netreba ni Ronaldo a ne tamo neki igrac koji je pred penziju pokusaj to razumjeti

Ma nisam ni ja mislio na dva mjeseca, takav nam ne treba ni pod razno, da ga vracamo u zivot i da ode cim prvi zovne, ako ce potpisati na dve godine min. onda je vise nego potrebam, sto se mene tice, i ovakav je za ovu ligu igracina. A pisemo gluposti, prvi ja, nema od toga nista.... 8)

ok, razumijemo se, samo ubuduce bolje procitaj post prije nego raspalis,

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 13:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
ucp.php?i=zebra&mode=foes&add=%C5%BDeljo Idemo na YES.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 13:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Dilan Dog je napisao:
neka ide u naprijed ili cak zeljeznicar neka ga tamo vracaju u zivot!!!
dosta je vise trivunovica,maletica i ostalih koji odigraju pola godine,godinu i cim ih pozove receligas sa sumatre hvataju prvi let i odose bez da se pozdrave i zahvale.
pogotovo muslimovic koji ama bas nicim nije vezan za borac,koji kao i vecina "svedjana" dodje u nas grad na godisnji odmor i to je sve.
druga stvar nek ide kod svojih na grbavicu i tamo igra,jer mi smo odavno etiketirani kao nacionalisti sovinisti i ruralci najgori,pa sta ce nam onda zlatan muslimovic i mi njemu i on nama?!neka ide tamo gdje ce ga rasirenih ruku docekati kad banja luka nema sluha za multietnicnost i toleranciju.........jbg,zatucani smo pa to ti je..........

Stavio sam TRI smajlija na kraju posta, mislio sam da je sasvim dovoljno da se shvati da je rijec obicnoj sali, ali ipak ne. Nisu mi potrebne dvoje defenicije o dozi "svedjana" a pogotovo "banjalucana" i njihovoj ljubavi prema svome gradu. Zlaja je u vise nevrata pomogao Borac, na vise necina, moze da provodi svoje vrijeme gdje zeli, a on je izabrao svoj rodni grad, kakav "zlocin" zar ne????

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Poslednji put menjao Banjalucki_Behar dana 04 Okt 2011, 13:46, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 13:44 
Stara kuka
Stara kuka

sutra ujutro novi stari sef ima sastanak sa igracima a odmah poslije toga i prvi trening

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 14:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
U koliko?

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 14:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8ttPANMEuAo[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 14:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Novi trener Borca Velimir Stojnić ekipu će preuzeti u srijedu kad će se igrači aktuelnog prvaka vratiti sa dvodnevnog odmora. Stojnić kaže da je svijestan posla koji ga očekuje na klupi Borca.

"Klub ima sjajne igrače na raspolaganju, ali nije bilo rezultata i mislim da je tu najveći problem taj psihološki efekt. Imamo dosta vremena do gostovanja u Zenici i siguran sam da ćemo se na valitetan način pripremiti za ono što nas čeka na Bilinom polju", rekao je novi trneer Velimir Stojnić.

Ovaj trener se sjeća vremena od prije dvije godine kad je Borac pod njegovom dirigentnom palicom u Zenici savladai Čelik i to golom Nemnje Bilbije.

"Potrebno je da igrači samo prihvate moju fudbalsku filozofiju, a to je discipina u igri i van terena i sve će biti u redu. Neke igrače sam već trenirao, a neke poznajem, tako da neće biti problema oko privikavanje i njih na mene, ali i obrnuto", dodao je Stojnić.

Novi trener je stigao, ali ambicije su ostale iste, a to je borba za Evropu i za trofeje.

"To su i moji prioriteti i duboko vjerujem da će se ekipa probuditi i brzo ćemo se vratiti u sami vrh tabele", zaključio je Stojnić.

Zanimljivo da je ovo 18 trener na klupi Borca od sezone 2002/2003. kad je formirana jedinstvena Premijer liga BiH.

MALO SA SSBACA

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 14:22 
Stara kuka
Stara kuka

Tommy Vercetti je napisao:
U koliko?

po poslednjim info u 09h sastanak a poslije toga odmah trening

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 14:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Kgi-iEue5x4[/youtube]

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 14:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Moze jedan clan grupe da mi se javi na pp.Hvala.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 21:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
Šuput: Šipovac je privatizovao Borac!
Bivši predsjednik Borca Srđan Šuput osuo je "drvlje i kamenje" na aktuelnog direktora banjalučkog kluba Radmila Šipovca.

"Fudbalski klub Borac trenutno je u rukama samo jednog čovjeka koji želi da se pita za sve! Za svlačionicu, finansije, organizacionu strukturu, da vodi nakaradnu klupsku politiku, da odlučuje kada će biti plata i kolika i bojim se da je sve ono što smo u prethodne dvije godine gradili propalo", izjavio je bivši prvi čovjek Borca za "Glas Srpske".

Prema njegovim riječima, Šipovac ne bi smio da se miješa u poslove drugih ljudi u klubu sa banjalučkog Gradskog stadiona.

"Zna se za šta je direktor zadužen i ne smije niko nikome da se petlja u ingerencije. Međutim, kako vidim, u Borcu sada vladaju neka druga pravila protivna onima koja je uveo Upravni odbor sa mnom na čelu. Naš trud je srušen preko noći".

Šuput smatra da je Šipovac na neki način privatizovao klub.

"Ostavili smo odlične finansijske pretpostavke ljudima koji su preuzeli klub od nas, a sada se ta sredstva krčme neplanski bez pravog uvida u realno stanje i o svemu odlučuje jedan čovjek. Osim toga, narušeni su međuljudski odnosi, ima mnogo sukoba među čelnicima kluba, a dok smo mi bili u klubu, nismo dozvoljavali takve stvari i sve smo rješavali dijalogom, detektovanjem problema i njihovim rješavanjem. Koordinacija je bila na visokom nivou, a sada od toga nema ništa".

Prema njegovom mišljenju, direktor Šipovac se izdigao iznad Upravnog odbora i Borca.

"Činjenice sve jasno govore i vide se prostim okom. Kad imate problem sa igračima, saradnicima, bivšim trenerom za koga odmah izjavite da je trener bez licence, a ne preduzmete ništa o tom pitanju, onda su mnoge stvari više nego očigledne. Na žalost, sve je kulminiralo kada je Borac trebalo da odskoči još jednom i nastavi put progresa ka Evropi".

Bivši čelnik crveno-plavih takođe smatra da su izjave direktora nakon prekinutog susreta sa Željezničarom bile neprimjerene.

"Poslije utakmice u javnosti su se pojavljivale samo njegove izjave nazvavši gostujuće igrače kukavicama. To je neprimjereno klubu kao što je šampionski Borac, sa tradicijom i ugledom. Jasno smo rekli kakav klub i manire želimo, ali od toga sada nema ništa. Sve prijeti da se uruši, ako već i nije. A za prekid protiv Sarajlija niko drugi nije kriv nego organizator utakmice, odnosno ljudi iz kluba koji su po funkcijama odgovorni".

Na pitanje, da li je neko možda izrežirao prekid, Šuput je rekao da je mnogo sujete u Borčevim strukturama.

"Umjesto da budu samokritični, pojedinci su loptu odgovornosti prebacili na polje rivala. Posebno su me, kao navijača Borca i bivšeg predsjednika, zaboljeli istupi u medijima. Tako je stvorena ružna slika o Borcu i Banjaluci".

U banjalučkom klubu vlada haos, u svlačionici je "bomba", igrači su podijeljeni, izjave pojedinaca iz kluba nisu sinhronizovane.

"Zna se ko je to sve napravio, a on mora da i odgovara. Borac je jednostavno neprepoznatljiv, izgubio se onaj šmek, porodična atmosfera, odgovornost je na niskom stepenu. Izjave koje očigledno nisu sinhronizovane štete klubu. Svojevremeno smo kaznili sportskog direktora Darka Ljubojevića zbog istupa u medijima o imenima igrača koji treba da dođu u Borac bez znanja Upravnog odbora. Definitivno, danas je u klubu praksa drugačija. I mnogo šteti samom Borcu, ali i Banjaluci, jer su zdrave osnove urušene".

Prema njegovom mišljenju, prebrzo je otpušten trener Zvezdan Cvetković.

"Sve se desilo brzo, bez razgovora i ozbiljnih analiza. Po mom mišljenju, trebalo se sačekati, sve je prerano došlo. Osim toga, nisu ostvarena tri poraza u nizu, utakmicu protiv Željezničara izgubilo je klupsko rukovodstvo zaduženo za organizaciju meča visokog rizika, jer nije bilo doraslo tome. Bila je i pobjeda u Kupu BiH. Umjesto da se zbiju redovi, raskol je produbljen. Pojedinci su uspjeli da ostvare svoje namjere još od dolaska Cvetkovića u Banjaluku".

Šuput uprkos oštroj retorici nema saznanja o eventualnim finansijskim malverzacijama u Borcu.

"Nisam u klubu i ne mogu da znam jeste li ili nije otuđen neki novac. Za sve postoje organi koji utvrđuju, moje nije da se time bavim. Znam samo da je uprava sa mnom na čelu obezbijedila značajna sredstva od ‘Elektroprivrede RS’, kompanije ‘m:tel’, drugih sponzora… Podignut je i kredit, dio priprema na Zlatiboru je platila ‘Drina osiguranje’, do kraja godine treba da stignu i sredstva iz UEFA za nastupe u Evropi. Sve je to džaba ako se racionalno ne troši", zaključio je bivši predsjednik Borca.

(MONDO)

Evo i skijas ima stav, kaze da se krcme pare koje je ON obezbjedio!!!!

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 21:33 
Bič božji
Bič božji

Skijaš progovorio :lol: :lol: :lol: Ono što je ON ostavio od finsnsijskih sredstava u klubum ja potrošim svako jutro na kafu...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1437, 1438, 1439, 1440, 1441, 1442, 1443 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]