banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 13:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1436, 1437, 1438, 1439, 1440, 1441, 1442 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 03 Okt 2011, 22:53 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
tatamata je napisao:
Nikako mi se ne svidja sto Baja i dalje nema podrsku Lesinara...Kako raditi,ako vec na pocetku nemas podrsku,i ako ljudi,a da nisu vidjeli rezultate pisu,"Baja,jedva cekamo da ti vidimo ledja"? :-?

Ja se sjecam,nekada davno,kada je Vlado vodio Borac,pjevalo se "Damir Spica/Vlado Jagodic narkoman,veoma bogat narkoman",a sada svi Vladu dizu u nebesa,postuju ga kao boga,od simpatizera do grupe...

Ne shvatam ja nista ovdje sta se radi,stvarno mi postaje muka od sapunice.

mislim da baji netreba podrska vec mu treba malo vremena da radi i rezultati ce biti mjerilo svega a to je jedino i ispravno, a nekako sam siguran da ce to vrijeme i dobiti
AJ BORAC

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 22:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
A jbga,to ja nekad padnem u depresiju. :D

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 22:55 
Stara kuka
Stara kuka

Schlager je napisao:
Ako i ovo za padobranstvo prodje glatko,bez ikakvih protesta i reakcije na lokalnim izborima dogodine,onda smo stvarno govna i zasluzili smo da nam rade sve ovo.....

Ako se sad kaze 4 miliona,to ce za dvije godine narasti (najmanje) na 10,a sa pola tih para bismo mogli napraviti najmoderniju fudbalsku akademiju u ovom dijelu Evrope koja bi se ispocetka samofinansirala a vremenom postala fabrika novca!A ovako cemo za tri dana pizdarije koja nikoga ne zanima i koju niko nece,baciti trogodisnje budzete svih banjaluckih klubova zajedno!!!

Ali kako to objasniti retardima???!!!

A jos najgore od svega je sto vazduh dijelimo i sa onima koji garant podrzavaju ovo,ali uvijek je vazila ona-"dok je ovaca,bice i vune"

Zar nemislis da je one koji ovo podrzavaju nazvati ovcama uvreda mislim uvreda za ovce :angry4:

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 22:59 
Stara kuka
Stara kuka

i da danas i juce smo imali burna 2 dana pa je malo ko primjetio da je od juce na izgradnju pomocnih terena ukljucen i valjak :D

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 23:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
veteran 1987 je napisao:
Schlager je napisao:
Ako i ovo za padobranstvo prodje glatko,bez ikakvih protesta i reakcije na lokalnim izborima dogodine,onda smo stvarno govna i zasluzili smo da nam rade sve ovo.....

Ako se sad kaze 4 miliona,to ce za dvije godine narasti (najmanje) na 10,a sa pola tih para bismo mogli napraviti najmoderniju fudbalsku akademiju u ovom dijelu Evrope koja bi se ispocetka samofinansirala a vremenom postala fabrika novca!A ovako cemo za tri dana pizdarije koja nikoga ne zanima i koju niko nece,baciti trogodisnje budzete svih banjaluckih klubova zajedno!!!

Ali kako to objasniti retardima???!!!

A jos najgore od svega je sto vazduh dijelimo i sa onima koji garant podrzavaju ovo,ali uvijek je vazila ona-"dok je ovaca,bice i vune"

Zar nemislis da je one koji ovo podrzavaju nazvati ovcama uvreda mislim uvreda za ovce :angry4:

ma nekako smo bas pogodni za muznju...bacis nam nacionalnu igracku i u pozadini uzimas milione kako ti se cefne.....nije da se hvalim,ali nazalost,cini mi se da sam jedan od rijetkih koji ne pada na te fore,i uvijek problem trazim ovdje medju nama,jer ovdje je kljuc od kase,a oni tamo me ne interesuju kao ni lanjski snijeg!
Ali,evo uzmi ovaj primjer. Da se recimo pored ove vijesti o milionima za padobranstvo pojavi vijest "Zeljina zastava osvanula na najpoznatijoj banjaluckoj crkvi",sta mislis o kojoj bi se vijesti milion puta vise pisalo,o cemu bi se po gradu jedino komentarisalo i o cemu bi se snimale specijalne emisije???!!!Pa ne bi niko pomenuo padobranstvo :D

Koji mi je kurac,jos im dajem ideje :D :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 23:31 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

http://www.index.hr/sport/clanak/zvjezd ... 75204.aspx

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 07:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
a sto se tice odnosa lesinari - baja (nije moje da komentarisem o tome ali moram) mislim da ako i jedni i drugi zele dobro Borcu moraju jedni drugima dati sansu par kola, a ne odmah krenuti u kost.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 08:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ako sam ja dobro izracunao,zahvaljujuci ovoj kazni,rasporedu i retardirano dugoj pauzi,mi do marta mjeseca,znaci skoro pola godine,imamo samo jednu prvenstvenu utakmicu u Banjaluci pred publikom,i to protiv Sarajeva :( :( ...i mozda jednu u Kupu,ali to moze biti neki Mramor,Branitelj,Krajisnik...nije vrijedno pomena...A pola godine je jako dug vremenski period (pogotovo u Borcu),u kojem se svasta moze desiti,pa cak i smjena Baje ako ne bude imao igru i rezultate u zadnjih 6 kola,kao i u Kupu....A isto tako je moguce da Borac pocne silovati,gaziti sve redom,dominirati ligom i Kupom,sto bi povratilo i povjerenje Lesinara u njega,ako im je klub na prvom mjestu,a ja sam siguran da jeste.....Zato je bolje da smirimo strasti ovdje i vidimo kako ce sve to izgledati.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 09:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
А шта је са жалбом? хоће ли нам бити смањена казна на 2 утакмице?

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 09:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Zasad je jos ova kazna na snazi,a sigurno bi bilo smanjeno da ne izbi i ova pizdarija u Mostaru.Sad su se svi digli na zadnje noge,pogotovo bosnjacki dio i njima skloni mediji,tako da su sanse za smanjenje kazne u ovom momentu mnogo manje.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 09:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
poslije desavanja u mostaru mislim da od toga nema nista, al vise se u pivu ne kladim :D :D :D

edit: preduhitri me schlager

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 09:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Nije mi zao sto je otisao Cvele, imao je odlicnih poteza, djelovao mi je da zna sta radi. Nazalost izgubio je orijentaciju, nije problem ni par poraza, vec stanje uma u ekipi je bio problem, a kod njega se isto vidjelo, da nije to to.
Ali nas seljacki mentalitet mi ide na .urac opasno, i nacin na koji se to sve rijesava.
Treba praviti cistku sa svim olosem u klubu i to POD HITNO.
Samo Darku ostaviti, ostalo sve tjerati i krenuti praviti novi projekat sa novim ljudima.
Puno srece u daljem radu Cveletu.

Igraci pickice, ima tu izuzetaka na prvom mjestu Boka, pa Mikara koji sa skoro 40 godina moze biti uzor ostalim manekenima i jos par, ali fudbal je timski sport, nije tenis, da prozivam pojedinca, tako da ponavljam IGRACI PICKICE!

Baja polizes nam jaja.
Toliko o novom treneru, a on nek radi i donosi pobjede pa ce i biti mozda na klupi.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 10:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Neznam, kod nas se treneri mjenjaju "malo" previse. Vise od pola lige je vec mjenjalo trenere, a zaboravljamo cinjenicu da promjenom trenera, ostaju isti problemi. Baja jos nije ni poceo a vec naisao na probleme. Mnoge ljude iz kluba treba "ocistiti", a takode jedan dio igraca, koji je svojim ponasenjem nezasluzuju dres Borca. Ali to ce se tesko desiti, sve dok se nesprovede privatizacija, koja nazalost nije jos ni na vidiku. Ovako ostaje ova "patnja", ali nemamo drugoga izbora.

Vec nekih 10setak dana u Banjaluci je Zlaja Muslimovic, trenirao je sa Sredojicem individualno(jos nije pronasao klub vani), bili smo par puta na fuka, "nagovaro" sam ga da odigra do kraja sezone kod nas, pa vidjecemo :D :D :D

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 10:32 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Nov 2010, 23:18
sad mi nesto prodje kroz glavu............svima nam je jasno da je problem u svlacionici u zadnje vrijeme postojao i da je to vjerovatno jedan od top 3 razloga ovih poraza kao i jedna mogucnost da su pojedini igraci minirali cvetkovica(mozda grijesim ali mi tu najvise pada na pamet onaj u kojeg se najvise kleo),i sad mi palo na pamet da je vlado jagodic imao slican problem,da su igraci digli nos i poceli govoriti svasta protiv njega!!!
ovo mi samo potvrdjuje sumnju da je dio igraca u borcu samo grupica samozivih placenika kojima bi i pticije mlijeko da im se donese bilo malo jer bi opet nesto novo smislili i nasli neki novi razlog za nezadovoljstvo.

sada cemo vidjeti kako ce se stojnic izboriti sa tim problemom koji je vise nego evidentan jer je gro ekipe koju je vodio jagodic proslu polusezonu vodio i cvetkovic sve do sada uz par izuzetaka koje je jedan trenirao dok drugi nije,nikolic,veljovic,bucan........

na kraju ce igraci naci,izmisliti razlog da ne budu zadovoljni sa trenerom i opet cemo imati problem koji je jednim dijelom kostao posla prethodnu dvojicu

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 10:34 
Početnik
Početnik

Banjalucki_Behar je napisao:
Neznam, kod nas se treneri mjenjaju "malo" previse. Vise od pola lige je vec mjenjalo trenere, a zaboravljamo cinjenicu da promjenom trenera, ostaju isti problemi. Baja jos nije ni poceo a vec naisao na probleme. Mnoge ljude iz kluba treba "ocistiti", a takode jedan dio igraca, koji je svojim ponasenjem nezasluzuju dres Borca. Ali to ce se tesko desiti, sve dok se nesprovede privatizacija, koja nazalost nije jos ni na vidiku. Ovako ostaje ova "patnja", ali nemamo drugoga izbora.

Vec nekih 10setak dana u Banjaluci je Zlaja Muslimovic, trenirao je sa Sredojicem individualno(jos nije pronasao klub vani), bili smo par puta na fuka, "nagovaro" sam ga da odigra do kraja sezone kod nas, pa vidjecemo :D :D :D

sto se mene tice,nagovaraj ga da predje u naprijed sa mejdana a borac neka zaobidje,ne treba nam

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 11:12 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Dilan Dog, daj molim te nemoj biti smijesan, ne treba nam igrac takvog kalibra.... Pa ti si bas smijesan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 11:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
srdjanBL je napisao:
Dilan Dog, daj molim te nemoj biti smijesan, ne treba nam igrac takvog kalibra.... Pa ti si bas smijesan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Немој се правити луд можеш такав остати,знаш ти добро што је то дилан дог написао !

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 11:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Hajmo se sad malo svađati i oko eventualnog dolaska nekih igrača kojima Borac nije ni kraj pameti.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 11:22 
Stara kuka
Stara kuka

srdjanBL je napisao:

srdjane na 2 mjeseca nam netreba ni Ronaldo a ne tamo neki igrac koji je pred penziju pokusaj to razumjeti

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 11:36 
Početnik
Početnik

neka ide u naprijed ili cak zeljeznicar neka ga tamo vracaju u zivot!!!
dosta je vise trivunovica,maletica i ostalih koji odigraju pola godine,godinu i cim ih pozove receligas sa sumatre hvataju prvi let i odose bez da se pozdrave i zahvale.
pogotovo muslimovic koji ama bas nicim nije vezan za borac,koji kao i vecina "svedjana" dodje u nas grad na godisnji odmor i to je sve.
druga stvar nek ide kod svojih na grbavicu i tamo igra,jer mi smo odavno etiketirani kao nacionalisti sovinisti i ruralci najgori,pa sta ce nam onda zlatan muslimovic i mi njemu i on nama?!neka ide tamo gdje ce ga rasirenih ruku docekati kad banja luka nema sluha za multietnicnost i toleranciju.........jbg,zatucani smo pa to ti je..........

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1436, 1437, 1438, 1439, 1440, 1441, 1442 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]