veteran 1987 je napisao:
Schlager je napisao:
Ako i ovo za padobranstvo prodje glatko,bez ikakvih protesta i reakcije na lokalnim izborima dogodine,onda smo stvarno govna i zasluzili smo da nam rade sve ovo.....
Ako se sad kaze 4 miliona,to ce za dvije godine narasti (najmanje) na 10,a sa pola tih para bismo mogli napraviti najmoderniju fudbalsku akademiju u ovom dijelu Evrope koja bi se ispocetka samofinansirala a vremenom postala fabrika novca!A ovako cemo za tri dana pizdarije koja nikoga ne zanima i koju niko nece,baciti trogodisnje budzete svih banjaluckih klubova zajedno!!!
Ali kako to objasniti retardima???!!!
A jos najgore od svega je sto vazduh dijelimo i sa onima koji garant podrzavaju ovo,ali uvijek je vazila ona-"dok je ovaca,bice i vune"
Zar nemislis da je one koji ovo podrzavaju nazvati ovcama uvreda mislim uvreda za ovce

ma nekako smo bas pogodni za muznju...bacis nam nacionalnu igracku i u pozadini uzimas milione kako ti se cefne.....nije da se hvalim,ali nazalost,cini mi se da sam jedan od rijetkih koji ne pada na te fore,i uvijek problem trazim ovdje medju nama,jer ovdje je kljuc od kase,a oni tamo me ne interesuju kao ni lanjski snijeg!
Ali,evo uzmi ovaj primjer. Da se recimo pored ove vijesti o milionima za padobranstvo pojavi vijest "Zeljina zastava osvanula na najpoznatijoj banjaluckoj crkvi",sta mislis o kojoj bi se vijesti milion puta vise pisalo,o cemu bi se po gradu jedino komentarisalo i o cemu bi se snimale specijalne emisije???!!!Pa ne bi niko pomenuo padobranstvo
Koji mi je kurac,jos im dajem ideje