banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 23:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1435, 1436, 1437, 1438, 1439, 1440, 1441 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 03 Okt 2011, 22:08 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Šta je ovo, odem na par sati, a vi već izabrali novog trenera... Sve ekspresno...

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 22:15 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Nov 2010, 23:18
u redu,cvetkovic je otisao,rezultati8 mu nisu isli u korist i naravno da je trener prvi koji je na udaru........iako smatram da on nije jedini i iskljucivi krivac za ove poraze koji su nas zadesili,smatram da se barem jednim dijelom slazemo svi sa tim.

sto se stojnica tice,ono sto je sigurno da ce naredni period biti i te kako zanimljiv iz prostog razloga sto postoji skoro pa velika razlika u misljenju izmedju dviju grupa ljudi koje navijaju i podrzavaju borac-na ovaj ili onaj nacin.
kada spominjete navijace i podrsku koju svako treba da dobije,samo cu reci da je stojnic vec jednom bio trener i da je on isto na pocetku imao podrsku od strane navijaca kao i svaki trener koji je dosao prvi put na klupu borca i eto,zbog ovog ili onog razloga se negdje izgubila veza izmedju njih i od tada traje ta netrpeljivost za koju ne znam da li je obostran ili samo jednostrana i bojim se da su male sanse da se nesto promijeni.
ne vjerujem da ce klub i rezultati ispastati zbog tog konflikta,pa i ciri se skandiralo ciro pederu,pa je sa komsijam bio treci na svijtu.

moje misljenje je da stojnic nije najbolje rijesenje jer ako je jednom bio nepodoban,ko moze da garantuje da se to opetnece desiti pa sta smo onda napravili.........sami sebi cemo grob iskopati!!!
ali jos gora stvar od ove je ta da je jako malo kvalitetnih trenera dostupno u ovom trenutku.
isto tako,od dana danasnjeg sam izricito protiv trenera iz srbije,hrvatske,crne gore,tanzanije.......pokazalo se na 2 primjera da ti ljudi udju podcjenjivacki u ovu ligu i da im se to obije o glavu i zbog toga nikada vise ne bih dovodio trenera koji nema bar 2 sezone iskustva vodjenja ekipa iz pl bih.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 22:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Šta je ovo, odem na par sati, a vi već izabrali novog trenera... Sve ekspresno...

Радимо пуном паром. 8)

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 22:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
предсједниче, ништа се не брините пушка је закочена.

све је под контролом :D

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 22:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Шајин je napisao:

:lol: :lol: :lol:

Slika

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 22:23 
Bič božji
Bič božji

Dilan Dog je napisao:
u redu,cvetkovic je otisao,rezultati8 mu nisu isli u korist i naravno da je trener prvi koji je na udaru........iako smatram da on nije jedini i iskljucivi krivac za ove poraze koji su nas zadesili,smatram da se barem jednim dijelom slazemo svi sa tim.

sto se stojnica tice,ono sto je sigurno da ce naredni period biti i te kako zanimljiv iz prostog razloga sto postoji skoro pa velika razlika u misljenju izmedju dviju grupa ljudi koje navijaju i podrzavaju borac-na ovaj ili onaj nacin.
kada spominjete navijace i podrsku koju svako treba da dobije,samo cu reci da je stojnic vec jednom bio trener i da je on isto na pocetku imao podrsku od strane navijaca kao i svaki trener koji je dosao prvi put na klupu borca i eto,zbog ovog ili onog razloga se negdje izgubila veza izmedju njih i od tada traje ta netrpeljivost za koju ne znam da li je obostran ili samo jednostrana i bojim se da su male sanse da se nesto promijeni.
ne vjerujem da ce klub i rezultati ispastati zbog tog konflikta,pa i ciri se skandiralo ciro pederu,pa je sa komsijam bio treci na svijtu.

moje misljenje je da stojnic nije najbolje rijesenje jer ako je jednom bio nepodoban,ko moze da garantuje da se to opetnece desiti pa sta smo onda napravili.........sami sebi cemo grob iskopati!!!
ali jos gora stvar od ove je ta da je jako malo kvalitetnih trenera dostupno u ovom trenutku.
isto tako,od dana danasnjeg sam izricito protiv trenera iz srbije,hrvatske,crne gore,tanzanije.......pokazalo se na 2 primjera da ti ljudi udju podcjenjivacki u ovu ligu i da im se to obije o glavu i zbog toga nikada vise ne bih dovodio trenera koji nema bar 2 sezone iskustva vodjenja ekipa iz pl bih.

Ma ljudi, moramo svi da shvatimo da je ovo samo popravljanje štete koja je urađena još u maju ove godine, ovo su samo uzročno posledične stvari, tvoja zadnja rečenica treba velikim slovima da bude ispisana u prostorijama kluba...

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 22:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Најбоље би било без тренера играти :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 22:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Шајин je napisao:

Zar to ne bih ja trebao reci?

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 22:34 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Schlager je napisao:
kod kuće i na strani je napisao:
Mislim da nije vrijeme da se svrstavamo u ovaj ili onaj tabor. Simpatizer, navijač, po meni sasvim svejedno. Svi mi imamo svoje zasluge.
Stav Lešinara se mora poštovati kao stav grupe ali ne moraju se svi saglasiti sa njima. Manje više svi znamo šta se dešavalo u jesen 2009. i nisam ni očekivao drugačiji stav Lešinara.
@Simpatizer Koliko znam, veći dio grupe nije bio za ulijetanje na teren protiv Željezničara. Neću sad dalje objašnjavati kako se i šta desilo, ali grupa nije planiral takav incident.
Sjećam se skandiranja Džimiju Mariću u pozitivnom smislu. Od tog trenutka, koliko to god paradoskalno zvučalo, stvari su se u klubu počele mijenjati u pozitivnom smjeru. Ne, ne opravdavam podršku tom kvazi stručnjaku i bezobrazniku. Mislim da bi grupa morala pokazati malo fleksibilnosti kad se o Baji radi. Ako je Cvetković mogao dobiti vrijeme da se eventualno dokaže, mislim da Baja takođe zaslužuje bar isti broj utakmica.
Aj Borac!

Ti,tvoj kum,RBA,Cadjo i veteran 87 ne spadate ni medju Lesinare ni medju nas simpatizere.

Vas bih svrstao u Klub lijecenih borcevaca.To je nesto iznad i jednih i drugih. Molim ostale forumase da navedene persone vise greskom ne svrstavaju medju simpatizere.

Nisam ni ja daleko,ali za puno clanstvo mi fali da cesce dodjem na trening.

ma i ti si jedan od nas samo to jos nisi svjestan. Ono sto je najbitnije je da nam je cilj svima isti ,a to je jak Borac, jedino smo ponekad razlicitih stavova kako do tog doci.Dobro je sto je trener izabran ovako brzo, imace dovoljno vremena za konkretne poteze,mozda i poneku prijateljsku recimo u subotu bi bilo super, a i ove mini pripreme. Baja dobro dosao

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 22:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Ташко je napisao:
Шајин je napisao:

Zar to ne bih ja trebao reci?

добро де, ај реци неком од модова да обрише мој пост па ти напиши :D

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 22:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Nema veze, ovaj put ti je oprosteno. Ali nemoj da mi krades tekst :D

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 22:38 
Bič božji
Bič božji

Naravno, očekujem da se igrači za svoja mjesta bore od nule, znači nadam se da će u tim biti vraćeni svi, Benović, Sakan, pa olako zaboravljeni Kovačević, Marković, Džo ?! 8)

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 22:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Nema veze, ovaj put ti je oprosteno. Ali nemoj da mi krades tekst :D

Ма не краде он текст, он теби колико ја видим краде функцију :D

Slika

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 22:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ako i ovo za padobranstvo prodje glatko,bez ikakvih protesta i reakcije na lokalnim izborima dogodine,onda smo stvarno govna i zasluzili smo da nam rade sve ovo.....

Ako se sad kaze 4 miliona,to ce za dvije godine narasti (najmanje) na 10,a sa pola tih para bismo mogli napraviti najmoderniju fudbalsku akademiju u ovom dijelu Evrope koja bi se ispocetka samofinansirala a vremenom postala fabrika novca!A ovako cemo za tri dana pizdarije koja nikoga ne zanima i koju niko nece,baciti trogodisnje budzete svih banjaluckih klubova zajedno!!!

Ali kako to objasniti retardima???!!!

A jos najgore od svega je sto vazduh dijelimo i sa onima koji garant podrzavaju ovo,ali uvijek je vazila ona-"dok je ovaca,bice i vune"

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 22:40 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
GanDra je napisao:
Citiraj:
Сви они којима црвено-плава крв тече венама сигурно знају да ће се Звездан Цветковић од данас спомињати као бивши шеф стручног штаба њиховог клуба. Сигурно знају и то да је на упражњену клупу "брзином свјетлости" сјео Велимир Стојнић, човјек који је прије двије године већ обављао посао који му је данас повјерила Борчева управа. Јасно је и да је Борац у посљедње вријеме забиљежио неколико (не)очекиваних пораза, приказао забрињавајуће лоше партије и "први осумњичени" је увијек тренер, по неком неписаном правилу, међутим, иако Звездан није једини кривац за све (остали ће се сигурно пронаћи сами), мора се признати да је данашња Цветковићева смјена одраз како се већ дужи низ година ради у Великану из Платонове.

Рекосмо, Цветковић је данас након сједнице Управног одбора смијењен... Само три и по мјесеца је на Борчевој тренерској вртешци провео "војник Динама" и некадашњи шеф струке овог клуба. Звездан ни трећину шампионата није издржао на клупи бањалучког премијерлигаша, а већ му је речено да потражи нови посао. Ех, камо среће да је једини у блиској прошлости у Борцу који је имао такво искуство...

Вратимо се само годину дана уназад. Да, тачно годину, толико је на клупи Бањалучана сједио Владо Јагодић. Па прије Јагодића Марић, тек нешто више од пола године. Марићев претходник и нови тренер нашег поноса Велимир Стојнић није прошао ништа боље – успио је само једну полусезону да изгура као тренер вољеног нам клуба. Још је ту примјера из блиске прошлости нашег клуба. Нису тако давно биле 2005, 2006. и 2007. година, па и оне прије њих... Сјетимо се Станислава Карасија, Зорана Смилеског, Михајла Бошњака, Драгана Вукше... Ријетко који од горе наведених је успио да оно што је зацртао одради до краја...

У 15 година Борчеве послијератне историје преко 20 тренера је окушало срећу у лутрији званој Борчева клупа. Ријетко који клуб у регији је себи дозволио такво нешто. Зар по томе да нас памти фудбалски свијет? Умјесто да народ говори: "Знаш, то је бањалучки Борац, онај који увијек игра шампионски, онај који се у лијепом свјетлу покаже и у Европи", говори се "Ма, то ти је онај клуб који након свака два годишња доба промијени тренера!" Па докле тако??? До када ће се у Борцу радити накарадно? До када ће нас иоле квалитетни стручњаци заобилазити у широком луку?

Умјесто Цветковића, брже-боље је именован Велимир Стојнић, ни трепнули нисмо кад оно – Баја на клупи! Не варамо се, већ се одавно знало да ће Звездан "летјети"... Али хајде... Постављен је Стојнић. Супер. Имамо тренера. Шта послије Велимира? И Велимир ће кад-тад поново отићи са Борчеве клупе, и Стојнић ће забиљежити пар пораза, па ће "летјети и његова глава". Шта онда? Па доћи ће нам неки нови Јагодић, па послије њега неки нови Марић, па није искључено ни неки нови Смилески... И поново ће се показати да је Бањалука транзитни град, а наш вољени Борац, наш понос, транзитни клуб. Дођу тренери, мало посједе, два, три мјесеца, па и пола године, и "шут-карта". Манири попут корова за који треба времена да се почупа...

sve ovo stoji jer su to cinjenice a da imam mogucnost pitao bih autora ovog teksta samo jedno;
Koliko je od tih 20 trenera bilo "pravih" trenera a koliko trenera u pokusaju?
mislim da ovih prvih nije bilo vise od 5 a ovo ostalo nije vrijedno pomena, samo puka statistika

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 22:46 
Bič božji
Bič božji

Schalager... Molim te na pretjeruješ, KLB za sada ima samo jednog člana, koji je ujedno i osnivač istog, Profesor Mića je jedan i jedini...

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 22:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Nikako mi se ne svidja sto Baja i dalje nema podrsku Lesinara...Kako raditi,ako vec na pocetku nemas podrsku,i ako ljudi,a da nisu vidjeli rezultate pisu,"Baja,jedva cekamo da ti vidimo ledja"? :-?

Ja se sjecam,nekada davno,kada je Vlado vodio Borac,pjevalo se "Damir Spica/Vlado Jagodic narkoman,veoma bogat narkoman",a sada svi Vladu dizu u nebesa,postuju ga kao boga,od simpatizera do grupe...

Ne shvatam ja nista ovdje sta se radi,stvarno mi postaje muka od sapunice.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 22:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Schalager... Molim te na pretjeruješ, KLB za sada ima samo jednog člana, koji je ujedno i osnivač istog, Profesor Mića je jedan i jedini...

Ne znam stvarno,meni kvalifikacija simpatizer djeluje uvredljivo za vas,pa cak i za mene,donekle....ne znam gdje da vas svrstam ako ne u KLB...

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 22:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

tatamata je napisao:
Nikako mi se ne svidja sto Baja i dalje nema podrsku Lesinara...Kako raditi,ako vec na pocetku nemas podrsku,i ako ljudi,a da nisu vidjeli rezultate pisu,"Baja,jedva cekamo da ti vidimo ledja"? :-?

Ja se sjecam,nekada davno,kada je Vlado vodio Borac,pjevalo se "Damir Spica/Vlado Jagodic narkoman,veoma bogat narkoman",a sada svi Vladu dizu u nebesa,postuju ga kao boga,od simpatizera do grupe...

А добро, сјећам се и ја кад се пјевало "Владо Владо пуши к***ц" али ево сад су га Лешинари завољели, ко зна, ако Баја буде низао добре резултате, и Лешинари ће га завољети сигурно, кад кажем Лешинари то значи да ће читава група бити уз њега, не може овдје појединац писати о ставу групе а нови тренер није још ни сјео на клупу како треба. Дати му пар кола форе па ћемо видјети! ;)

Slika

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 22:52 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

tatamata je napisao:

pa bar ti si imao dobre zivce!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1435, 1436, 1437, 1438, 1439, 1440, 1441 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]