banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 07:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 114 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Okt 2011, 18:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
о овоме се не вриједи расправљати :)
ја сам изнио свој став и не планирам да га мијењам. поштујем туђа размишљања, али када је педерлук у питању, не волим их гледати, али сигурно нисам неки екстремиста да их идем физички нападати.
иначе склон сам да признам када нисам у праву, али у вези ове теме мишљење не мјењам и то је то.
а педерима овакви попут мене сигурно неће бити проблем, јер се сво моје негодовање своди на вербалну комуникацију

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 19:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Шајин je napisao:
о овоме се не вриједи расправљати :)
ја сам изнио свој став и не планирам да га мијењам. поштујем туђа размишљања, али када је педерлук у питању, не волим их гледати, али сигурно нисам неки екстремиста да их идем физички нападати.
иначе склон сам да признам када нисам у праву, али у вези ове теме мишљење не мјењам и то је то.
а педерима овакви попут мене сигурно неће бити проблем, јер се сво моје негодовање своди на вербалну комуникацију

Posteno.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 19:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 15:34
Porediti penzionere i mentalno zaostale osobe sa pederima je veoma veoma glupo...

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 19:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Борац БЛ je napisao:
Porediti penzionere i mentalno zaostale osobe sa pederi je veoma veoma glupo...

Napisati da je poredjenje penzionera i mentalno zaostalih osoba sa pederima veoma glupo, je veoma veoma glupo.

Covjece makar procitaj sta sam napisao, makar to.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 19:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Elvis Presley je napisao:
Jer na kraju se to svodi na licni razlog (draze ti je da ih ne gledas) a ako odemo tom logikom tako mozemo otpisati penzionere, hendikepirane, gluve, slijepe jer nekome i oni mogu smetati. Neko bi radije da u gradu gleda samo dobre trebe a ne neke babe od 80 godina. Ali to ne znaci da na osnovu toga trebamo odstraniti 80godisnje babe iz javnosti.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 19:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ti sad mozes reci mentalno zaostali ljudi nisu krivi sto su takvi dok pederi imaju izbor ali nije tu poenta. Poenta je da su to sve ljudi i ne kontam kako nekome moze smetati samo pojava drugacijih ljudi na ulici.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 19:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

...je veoma glupo.

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 19:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pazi, nije ovo sad neki inat, svi smo se slozili da svako moze da mrzi bilo koga. Svi imaju pravo da se gnusaju cega hoce.

Ja samo pokusavam da pokazem da u ovom slucaju to nema nikakve racionalne uzroke vec su u pitanju cisto licni stavovi a onda dolazimo do politike i prava gdje licni stavovi ne trebaju da nadvladaju zakone.

Uzeo sam za primjer penzionere jer postoji Gerantofobija, strah od starosti i starih ljudi.
http://en.wikipedia.org/wiki/Gerontophobia

Dakle postoje ljudi koji se gnusaju starih ljudi. Ali svaka fobija se definise kao iracionalan strah, dakle nema valjanih razloga za takvo nesto.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 19:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

kako mi nece smetati pojava pedera na ulici????To je najodvratniji prizor koji mozes vidjeti.Kako neko iole normalan moze to podrzavati??

Za sve su to krivi jebeni amerikanci...

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 19:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Ne mozes pojmiti da takvi ljudi postoje. Odnosno draze ti je da ne postoje.
Mene recimo zaboli k... za njima.

Je li to isti ono kao kada hetero kaže: srcei me boli za njom. duša me boli za njom, ...

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 19:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Elvise, tebi smeta sto se ljudi okrecu za njima?
Pa ja se okrecem za dobrom curom, okrenem se i za ruznom i pomislim:"Kozara je malo djete", okrenem se za nekim u rozoj majici i pomislim:"Debeljaci, garant", za svakim ko ima preko 2.10 ili ko je nizi od 1.50.
Za ljudim sa krestom, za bajunima koji hodaju u potkosuljama gradom, za skejterima itd, itd...
Jednom rijecju, ko god odskace malo vise od prosjecnog gradjanina, kupi poglede. Nije to covjece diskriminacija.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 19:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Nisu mi jasni pederi i njihovi fanovi.

Prvo se kuka jer ih drustvo ne primjecuje, ignorise a onda ovaj tvrdi da ih ne smijes gledati jer je to diskriminacija.

Ko koga tu jebe?

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 19:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2010, 11:27
E, a otkud vama da su pederi ako se drže za ruke?? Možda su slijepi, pa im je tako lakše ići... Ili su radili sa nekim ljepilom pa se sad ne mogu otkačiti... :lol:

Okej, šalu na stranu, moje mišljenje njima je takvo da ih nikako ne shvatam i smatram to nekom vrstom poremećaja, ali definitivno nisam ekstremista i ne podržavam nasilje. Msm neka rade šta hoće, samo mene nek' ne diraju :D

E al' pazite sad ovo: ima jedan komentar na YouTube-u koji kaže ''u Banjaluci ne možeš biti gay, jer je odnos žena prema muškarcima 7:1'' ili tako nešto :confused1: To sam čuo više puta i toliko me nervira, pa to nije bilo ni za vrijeme Prvog svjetskog rata na području najvećih bojišta. :confused2: Ne znam ko je ovo prvi izvalio, pa da je tako to bi bilo potpuno poremećenje demografske slike...

Doduše, tako je na mom fax-u :D (malo jje manji odnos djevojaka, ali dobro). :wink:

The sun the moon the stars all bear my seal.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 19:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Pa ja se okrecem za dobrom curom, okrenem se i za ruznom i pomislim:"Kozara je malo djete", okrenem se za nekim u rozoj majici i pomislim:"Debeljaci, garant", za svakim ko ima preko 2.10 ili ko je nizi od 1.50.
Za ljudim sa krestom, za bajunima koji hodaju u potkosuljama gradom, za skejterima itd, itd...
Jednom rijecju, ko god odskace malo vise od prosjecnog gradjanina, kupi poglede. Nije to covjece diskriminacija.

Ne kazem ja da je diskriminacija.
Okrenem se i ja za dobrom curom (za ruznom bogami i ne :D ) ali brate, valjda imam valjan razlog u tom slucaju :)

Ja znam da se ljudi okrecu za njima jer oni ovdje kod nas odskacu od prosjeka. Ali negdje na zapadu niko se nece okretati za njima i to je ono sto oni zele u principu. Neko je ovdje pisao da oni zele samo da budu promovisani, vidjeni i slicno. Ja mislim da je bas suprotno. Hoce da ljudi prihvate njih kao obicne ljude i da jednostavno prodju pored 2 lika koji se drze za ruke i nastave svojim putem.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 19:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ташко je napisao:

Ne kazem ja da je diskriminacija.
Okrenem se i ja za dobrom curom (za ruznom bogami i ne :D ) ali brate, valjda imam valjan razlog u tom slucaju :)

Ja znam da se ljudi okrecu za njima jer oni ovdje kod nas odskacu od prosjeka. Ali negdje na zapadu niko se nece okretati za njima i to je ono sto oni zele u principu. Neko je ovdje pisao da oni zele samo da budu promovisani, vidjeni i slicno. Ja mislim da je bas suprotno. Hoce da ljudi prihvate njih kao obicne ljude i da jednostavno prodju pored 2 lika koji se drze za ruke i nastave svojim putem.

To ce biti siguran znak da je ovo drustvo, a i mi sa njim, otislo u tri lijepe picke mater'ne.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 19:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Jebote Taško pa tebe vrat zaboli svaki put kada izađeš iz kuće.
Mada ovo za rozu majicu je veoma sumnjivo :)
A ovo ispod 150 cm, tu zalaziš u pedofil zonu :) Vjerovatno dobiješ upalu mišiča kada prođeš kraj osnovne škole :)

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 19:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja kontam da ih i u Londonu i u Parizu ljudi "primjete"... Ne mogu proci dva muskarca da se drze za ruke, a da neko ne pomisli:"Eno pedera". Jednostavno nemoguce.

Danijelle, :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 19:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
To ce biti siguran znak da je ovo drustvo, a i mi sa njim, otislo u tri lijepe picke mater'ne.

Vau, jednostavno nemam rijeci, uostalom, kao i svaki put kada ti i giometar nesto napisete. Covjek jednostavno poklekne pred tim argumentima.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 20:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Ja kontam da ih i u Londonu i u Parizu ljudi "primjete"... Ne mogu proci dva muskarca da se drze za ruke, a da neko ne pomisli:"Eno pedera". Jednostavno nemoguce.

Primjete njih svugdje (valjda je jednostavno prepoznati 2 lika u odnosu na lika i curu) ali makar se negdje ne okrecu za njima kao da je prosao lik sa 2 glave ili 3 ruke.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 20:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jes' to zivio negdje vani par godina pa znas ili natucas ko i ja?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 114 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]