RSboljaPolovinaBiH je napisao:
nemz je napisao:
-
Да ли постоји икаква могућност да ово друштво крене напријед, у бољи живот? Ја дубоко не вјерујем. Једино неко чуде да буде па да се изненадим. Али дефинитивно не вјерујем.
А ви? Шта ви мислите о свему овоме и овоме сличном....?
Potrebno je da se RS prvo razdruzi od BIH i da svako (RS i Federacija) krenu svojim putem,
time bi se eliminisala mogucnost daljeg trovanja naroda nacionalnom retorikom u cilju kontrolisanja masa...
Ako bi u takvoj jednoj postavci politicari i dalje nastavili biti korumpirani i bezobzirni, postojali bi uslovi da se narod digne i smakne ih sve.
Има и тога. Слажем се са мишљењем.
Danny ^_^ je napisao:
Ma mi smo stoka.

Sent from my iPhone using Tapatalk.
Немој ти да изједначавати праве људе са стоком. Није у реду због оних који осуђују и труде се да мисле, раде, чине и дјелују ипсравно. Зашто због "стоке" да се сви изједначимо и кажемо "ми смо стока". Они су стока који пишу да је Владо Јагодић издајник... И који боду људе ножем по граду, који их након саслушања пуштају на слободу, они који пљачкају, они који не раде оно за што су плаћени и изабрани, и сви они од којих се обичан народ склаља. Питам се докле ћемо се склањати? Нико неће да се петља, само кажи пусти будалу, смакни се од њега. Нећу да се склањам нека се они смакну од нас!!!