banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 22:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 325 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Sep 2011, 23:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2003, 22:29
dukicas je napisao:
P.S. Stvarno sam razočaran kako su naši ljudi u R.Srpskoj i Srbiji nekako ne zainteresovani i ravnodušni (nažalost većina naših ljudi) prema stradanju i patnjama tog našeg naroda dole na Kosovu i Metohiji.

Nemoj tako, evo recimo vecina mojih prijatelja je na faceu promjenila slike u crno. Vidis sta je solidarnost, eeej slike na faceu!
Slika

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2011, 23:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2011, 23:57
[Enterprise] je napisao:
dukicas je napisao:
P.S. Stvarno sam razočaran kako su naši ljudi u R.Srpskoj i Srbiji nekako ne zainteresovani i ravnodušni (nažalost većina naših ljudi) prema stradanju i patnjama tog našeg naroda dole na Kosovu i Metohiji.

Nemoj tako, evo recimo vecina mojih prijatelja je na faceu promjenila slike u crno. Vidis sta je solidarnost, eeej slike na faceu!
Slika

najjače je što su neki kad su vidjeli da svi stavljaju crno kontrirali i stavili bijelu sa komentarom kad svi stavljaju crnu ja ću bijelu :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2011, 23:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Kad vidiš koji je zvanični stav Srbije, bijela boja je čak i prihvatljivija. Nažalost.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2011, 21:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2011, 23:57
http://www.politika.rs/pogledi/Miroslav-Lazanski/Jarinje-u-Vijetnamu.sr.html

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 01:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Ma pustite Dačića, on svaki dan lupa neke nove gluposti i pritom sam sebe demantuje iz dana u dan. Tako neki dan viče kako ''zvanični Beograd'' mora regaovati i imati jasan stav šta dalje, a on je potpredsednik vlade, jedan od najvažnijih ministara i desna ruka predsednika tog ''zvaničnog beograda'' i bez njega i njegove partije ta vlada ne bi mogla opstati, a predsednik bi bio u najvećoj meri onemogućen da radi to što sad radi bez ikakve kontrole. On je Tadićijev psić kojeg ovaj nahuška da laje pa onda Tadići osluškuje kako će narod i ostali politički predstavnici reagovati na taj lavež. Sad mi priča priču o patriotizmu, a pre 4 meseca je uhapsio najvećeg živog srpskog heroja i branioca Generala Ratka. A za uzvrat od EU su dobili kurac od ovce.
Neki od Vas kažu da nema rešenja. Možda nema idealnog rešenja, ali ima milion mogućih rešenja koja će nam biti hiljadu puta manje loša nego što je trenutno. A neka su npr. da na vlast dođu Koštunica ili DVERI i maksimalan savez sa Rusijom. Čak i kad bi nam se desilo da nam Rusija ponovo ne pomogne, bolje biti blizak prijatelj sa njima nego sa ovim hladnim latinima i germanima kojima se želudac okrene kad čuju reči Serb, Serb's, Serbia, Serbian, Republic of Srpska i sl. Ruski narod nas bar voli, ako nas je većina njihovih političkih vođa izneverila. I ponovo Vam kažem Rusija je sad mnogo razvijenija i moćnija nego što je bila 1999. A na čelo joj u martu 2012. dolazi Putin koji nas voli isto kao i ruski narod i MORAMO tih 6 godina njegove vladavine maksimalno iskoristiti, to nam je šansa kakvu još nismo imali minimum 100 godina, a možda i više. Kladioničarski rečeno ZICER, KEC K'O VRATA, KVOTA 1.01, TO VAM JE DOJAVA OD MENE! ;)

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 09:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2011, 18:54
dukicas je napisao:
Ma pustite Dačića, on svaki dan lupa neke nove gluposti i pritom sam sebe demantuje iz dana u dan. Tako neki dan viče kako ''zvanični Beograd'' mora regaovati i imati jasan stav šta dalje, a on je potpredsednik vlade, jedan od najvažnijih ministara i desna ruka predsednika tog ''zvaničnog beograda'' i bez njega i njegove partije ta vlada ne bi mogla opstati, a predsednik bi bio u najvećoj meri onemogućen da radi to što sad radi bez ikakve kontrole. On je Tadićijev psić kojeg ovaj nahuška da laje pa onda Tadići osluškuje kako će narod i ostali politički predstavnici reagovati na taj lavež. Sad mi priča priču o patriotizmu, a pre 4 meseca je uhapsio najvećeg živog srpskog heroja i branioca Generala Ratka. A za uzvrat od EU su dobili kurac od ovce.
Neki od Vas kažu da nema rešenja. Možda nema idealnog rešenja, ali ima milion mogućih rešenja koja će nam biti hiljadu puta manje loša nego što je trenutno. A neka su npr. da na vlast dođu Koštunica ili DVERI i maksimalan savez sa Rusijom. Čak i kad bi nam se desilo da nam Rusija ponovo ne pomogne, bolje biti blizak prijatelj sa njima nego sa ovim hladnim latinima i germanima kojima se želudac okrene kad čuju reči Serb, Serb's, Serbia, Serbian, Republic of Srpska i sl. Ruski narod nas bar voli, ako nas je većina njihovih političkih vođa izneverila. I ponovo Vam kažem Rusija je sad mnogo razvijenija i moćnija nego što je bila 1999. A na čelo joj u martu 2012. dolazi Putin koji nas voli isto kao i ruski narod i MORAMO tih 6 godina njegove vladavine maksimalno iskoristiti, to nam je šansa kakvu još nismo imali minimum 100 godina, a možda i više. Kladioničarski rečeno ZICER, KEC K'O VRATA, KVOTA 1.01, TO VAM JE DOJAVA OD MENE! ;)

Volio bih da je sve tako kako ti govoriš.. Ali oslanjajući se na te saveznike i došli smo do toga da nas ima 6 miliona.. Mislim da je naš narod toliko toga žrtvovao za ljubav prema Rusiji i da je konačno vrijeme da se oni ruska država) prvi put pokažu, a ne da mi opet pravimo prvi korak (prkos NATO-u, prkos Hitleru, prkos Otomanskom carstvu..) a da Rusija tek tada razmotri šta joj je u interesu..
Evo dajemo im priliku - nek' se upletu malo na Kosovo! Nek kažu Amerima: "ok, vi podržavate albance maksimalno, sada ćemo i mi Srbe podržati..". Nema više vremena za čekanje! Govoriš o izborima u Rusiji 2012; bojim se da je taj datum prilično daleko i da bi brojnost Srba na sjeveru Kosova mogla da dostigne brojnost u Metohiji npr.*

*u Prizrenu npr. trenutno živi 13 Srba.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 10:21 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Srbija se urusava, kako ekonomski tako i politicki. Sami su krivi, zarad EU pojeli su govana i govana, i sad kad su skontali da su ih ovi naravno naguzili sad nesto vriste, a sami su izabrali ovu vlast.
Greske se placaju, budale ih ponavljaju i tako to ide.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 18:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
Aco Putnik (51) iz Orahovca preminuo je u bolnici u Prizrenu od posljedica ranjavanja. Na njega i njegovog dvadesetpetogodišnjeg sina Dobricu pucano je noćas oko 02.30 u selu Zrze kod Đakovice.

Kako za "Blic" navode srpski izvori, mladić je pogođen u ruku i stomak i van je životne opasnosti.

Portparol Kosovske policije za region Prizrena Hazir Beriša rekao je da je na oca i sina pucano noćas nešto iza ponoći kada su izlazili iz restorana.

"Pretpostavlja se da je na ove ljude pucano iz zasjede kada su izlazile iz restorana. Policija je završila uviđaj i izvršila pretres na nekoliko lokacija u blizini restorana u Zrzu, gdje su se ubistvo i ranjavanje dogodili", rekao je Beriša.

Beriša nije saopštio koji su motive ubistva i ranjavanja Srba iz Velike Hoče.

Prema nezvaničnim navodima, na Srbe je pucano iz kalibra 7,62 milimetra, najvjerovatnije kineske proizvodnje. Pucano je iz vozila u pokretu.

(Blic)

:cry:

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 20:19 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
filozof sa vrbasa je napisao:
Citiraj:
Aco Putnik (51) iz Orahovca preminuo je u bolnici u Prizrenu od posljedica ranjavanja. Na njega i njegovog dvadesetpetogodišnjeg sina Dobricu pucano je noćas oko 02.30 u selu Zrze kod Đakovice.

Kako za "Blic" navode srpski izvori, mladić je pogođen u ruku i stomak i van je životne opasnosti.

Portparol Kosovske policije za region Prizrena Hazir Beriša rekao je da je na oca i sina pucano noćas nešto iza ponoći kada su izlazili iz restorana.

"Pretpostavlja se da je na ove ljude pucano iz zasjede kada su izlazile iz restorana. Policija je završila uviđaj i izvršila pretres na nekoliko lokacija u blizini restorana u Zrzu, gdje su se ubistvo i ranjavanje dogodili", rekao je Beriša.

Beriša nije saopštio koji su motive ubistva i ranjavanja Srba iz Velike Hoče.

Prema nezvaničnim navodima, na Srbe je pucano iz kalibra 7,62 milimetra, najvjerovatnije kineske proizvodnje. Pucano je iz vozila u pokretu.

(Blic)

:cry:

Šiptarska gamad! Ja ne znam šta još treba da se dogodi da neko od Šiptara odgovara za svoja nedjela! Vidim Srbi u Kosovskoj Mitrovici na mostu postavili betonsku blokadu visoku 4 metra. Trebali su prvo iseliti sve Šiptare sa sjevera i onda postaviti blokadu, čisto da ne mogu provocirati i na sjeveru.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 21:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Mogu li da pogađam, nesrećni čovjek bio je predsjednik nekog udruženja Srba u toj opštini?
Eto još problema za njih, provokacije su sad postale ozbiljne, i pretpostavljao sam da bi naredni period mogao biti uzavreo jer se osjeća napetost u srbijanskoj političkoj sceni.
Da parada srama nije odgođena radi neke veće iritacije srpskog naroda?

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 18:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
SRNA - 03.10.2011 12:44
ISTOK - Grupa Albanaca pretukla je Nebojšu Đurića (39), Srbina iz enklave Osojane (opština Istok), kojeg je policija potom uhapsila bez ikakve istrage.
Đurić, koji otac dvoje djece, otišao je juče oko 15.00 časova u svoj dio šume nadomak sela Osojane. Sa njim je bio otac i dvoje maloljetne djece, javlja "Blic".
U šumi su naišli na grupu od 10 Albanaca koji su krali građu. Došlo je do prepirke, Albaci su pretukli njega i oca. U tim trenucima čuli su se pucnji, ali nije utvrđeno ko je pucao.
Ubrzo je došla policija i bez ikakve istrage ili uzimanja izjava, vidjevši prazne patrone uhapsila Đurića koji je imao vidne posljedice prebijanja.
Njemu je određen pritvor od 48 časova.

Mamu im njihovu, kada jedan njihov zasluženo dobije metak KFOR maltretira Srbe, a kada Srbina pretuku, maltretiraju opet Srbe.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 20:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Докле више?

Шиптарска гамад је једноставним и лаким путем могла бит протјерана чак и 2000 године,а српска покрајина етнички чиста,али умјесто да се то деси, један од најинтелигентнијих Срба данашњег времена је предат злочиначком казамату.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 16:01 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Ja sam čak pročitao da je ubijeni u stvari kosovski Hrvat a ne kosovski Srbin ali nešto ne vjerujem. Barem tako pišu šiptarski mediji na Kosovu.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2011, 14:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Dvadesetak Srba iz Banjaluke danas je, u organizaciji Odbora za pomoć Srbima sa Kosova i Metohije Eparhije banjalučke, krenulo put Kosovske Mitrovice kako bi na nekoliko dana pomogli i zamijenili tamošnji srpski živalj, na barikadama gdje dežuraju više sedmica.

Predstavnik odbora Predrag Adamović rekao je da Srbi na barikadama goloruki brane pravo na život, a odlazak ove grupe lica je gest pomoći u svrsi "jedne male, ali ljudske i bratski iskrene podrške toj borbi", te poruke da cijela Republika Srpska nosi Kosovo u svom srcu.

On je naveo da je prije par dana na Kosovo i Metohiju upućen kontingent humanitarne pomoći i najavio da će te vrste pomoći biti i u budućnosti.

Student banjalučkog Prirodno-matematičkog fakulteta Dragan Praštalo rekao je da svojim odlaskom želi da ispred studenata pruži podršku svojim kolegama iz Kosovske Mitrovice.

Prije odlaska ova grupa prisustvovala je molebanu za Srbe na Kosmetu kojeg su u Sabornom hramu Hrista Spasitelja u Banjaluci služili sveštenici Eparhije banjalučke.

(Srna)

Neka ih Bog čuva i sav taj narod dole.

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2011, 00:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Kristijan Kaš, bivši oficir Kfora, napustio misiju i prešao na barikade. Skrivali smo etničko čišćenje 250.000 Srba i drugih

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/ak ... a-barikade

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2011, 20:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Tadić: Srbi, povucite se sa barikada!

Predsednik Srbije Boris Tadić pozvao je danas Srbe da se povuku sa barikada na severu Kosova. - Barikade ne doprinose odbrani srpskih nacionalnih interesa na Kosovu i Metohiji, već ih, naprotiv, ugrožavaju - poručio je Tadić. Tadić je pozvao Kfor da obustavi akciju uklanjanja barikada jer ta akcija ugrožava živote građana, a političke predstavnike Srba sa severa Kosova da pozovu građane da uklone barikade.
- U ovoj situaciji samo ekstremisti imaju koristi i u ovoj atmosferi se ne mogu rešavati problemi - rekao je Tadić novinarima u Palati Srbija.
Tadić je rekao da svaka eskalacija na Kosovu ugrožava interes Srbije i istakao da se ne smeju ponoviti greške iz 90-ih godina kada su predstavnici Srba odbili Vens-Ovenov plan i plan Z 4.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pJcL6OfEom8[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2011, 01:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
o mamu mu jebem izdajnicku

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2011, 07:30 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Pa nije on sam sebe izabrao nego su ga birali ljudi u Srbiji, covjek radi ono sto je rekao da ce raditi EU prije svega, unistio je on i vojsku pa nije tad bio izdajnik. Ne treba nikako zaboraviti da je on IZABRAN od naroda Srbije.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2011, 08:53 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
I izabraće ga opet....Iskreno,ko je alternativa?

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2011, 01:40 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
jel postoji na kladionicama kvota vezano za atentat na Tadica u nekoj tamo buducnosti? cisto pitam, posto slabo pratim kladionice, a gleda nekako koju kintu zaraditi..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 325 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]