@džon... ili si paglu ili se praviš...
"Pišanje po ljudima" je metafora, dakle kad te neko ne poštuje kad te maltretira, zamisli kako je bilo onim ljudima koji su čekali u saobraćaju dok su se degenerici iživljavali po cesti, to ti je isto kao kad dođeš na šalter, a ova te ne jebe ni dva posto već pije kafu, e tad se kaže da piša po ljudima, u tom smislu je bilo ono da pišaju, jer nemaju nikakvih skrupula, poštovanja, ni vrijednosti.
Evo i ti mi odgovori, bi li u zemlji gdje devedesetpostotna većina smatra da je nošenje kratkih tola sramotno, znači bi li nosio kratke tole, ili, bi li da si okružen komšijama muslimanima koji poste ramazan, znači bi li izašao pred njih sa pečenim janjetom i pivom i naslađivao se jedući pred njima znajući da ih to spotiče? Odgovor na ova pitanja dati će ti odgovor o tome kakva su stoka ti degenerici što hoće da paradiraju.
Pa jebote nepismeni seljacu iz sela odakle su moji porijeklom znali su šta je red, a šta ne i kako se ponašati, tako je bio jedan zaselak gdje su srpske i muslimanske kuće naprosto izmješane, srbi iz tih kuća nisu htjeli držati svinje, ne jer im je bilo zabranjeno, jer nisu smjeli ili se bojali, ne, nisu ih držali iz poštovanja prema običaju, vjerovanju i osjećajima onih pored kojih su živjeli i sa kojima su dijelili životni prostor, iako je svinja među srbima egzistencijalna stvar, linija da li će se zimu provesti sit ili gladan, (komšije muslimani im najvjerovatnije ne bi zamjerali ni da su držali svinje) ali čojstvo je važnije.
A pogledaj one spodobe, oni nekom nešta žele dokazati, žele na silu ljude natjerati da vjeruju kako je bolesno i degenerično ustvari normalno, žele na silu nametnuti da je crno, ustvari bijelo, umjesto da se pokriju ušima oni svima koji ne misle kao oni nabijaju na nos da su fašisti, oni nekom nešta da seru i prijete, bagra nepismena,
Ako je to fašizam, jesam fašista sam i ponosim se time, svoje dijete ću također odgojiti da bude fašista, a hvala Bogu živim u komšiluku gdje su svi odreda fašisti.