odgovoricu ti ja po stoti put na tvoja nadasve "originalna pitanja"
Citiraj:
Naturaju neprirodne stvari poput ozakonjenja odgajanja djeteta u nezdravom homoseksualnom braku
ako to predstavis tako da policija dolazi sa pistoljima i otima djecu straight roditelja koji ih lijepo vaspitavaju i odvode tu djecu pederima, koji ih svakodnevno siluju i tjeraju da gledaju pederske orgije, onda da, to je zaista lose.
ali, da li se ti ili bilo ko koje tako u startu protiv te "bolesne" ideje imalo zamisli kako to sve izgleda. kao prvo, nisi naveo ni jedan suvisli argument zasto je odgajanje djece od strane pedera tako pogubno za djecu.
kao drugo, osim veoma malog broja onih koji imaju dovoljno para za IVF, surogat majke i sl., vecina pedera bi usvajala djecu koja su inace u domovima za nezbrinutu djecu. tako je i stara pedercina elton john htio da usvoji djecaka iz ukrajinskog sirotista. mene zanima da li si se ti ili bilo ko drugi zamislio kakva je alternativa te djece i, nakon sto zadovoljno protrljate ruke jer je pedercinama odbijen zahtjev za usvajanje, kako ce uopste nadalje izgledati zivot te djece?
ja, licno, mislim da je odrastanje djeteta u BILO KAKVOJ porodici u kojoj nema nasilja i u kojoj se roditelji postuju neuporedivo bolje nego odrastanje bez ikakve porodice, sa jos hiljadu djece u nikakvim uslovima u tim domovima. dijete koje bi elton john usvojio je odbaceno od strane njegovih divnih straight roditelja iz ovih ili onih razloga, i kad bi ga ta stara pedercina usvojila, mogao bi da mu priusti apsolutno sve sto pozeli, ukljucujuci i najbolje privatne skole i univerzitete (dakle, najbolje svjetsko obrazovanje). ovako, sta ce biti sa tim djetetom u ukrajinskom sirotistu?
poznato je milion primjera asocijalnog ponasanja onih koji su odrasli u domovima i bez roditelja. ja ne vidim ni jedan racionalni razlog zasto bi dijete odraslo u pederskom braku samo zbog toga sto su mu roditelji pederi pokazivalo bilo kakav oblik devijantnosti...
Citiraj:
naturaju prevelike slobode koje ce na kraju rezultovati onakvim razvratom sto ga OFM stalno prikazuje.
jos jedna vidovita baba zorka.
uostalom, jel ti pokusavas da kazes da je zivot u srbiji/rs bolji nego u americi i da su djeca zdravije odgojena jer, zaboga, pa kod nas nema takvog razvrata a u americi ima
Citiraj:
Pritiscu drustvo da ih prihvati iako nema jasne definicije gdje su oni to tacno neprihvaceni *ako se iskljuci ovo sto sam na pocetku rekao*.
jesi li ti uopste saslusao ili procitao bilo koju izjavu ijednog pedera o krsenju njegovih prava? odakle ti tolika sigurnost da oni nisu neprihvaceni i diskriminisani?
isto ko kad bi ja, recimo, vidio da crnci u juznoj dakoti organizuju paradu jer su im prava ugrozena, i samo odmahnuo rukom i reko "ah, ma lazu, njihova prava nisu ugrozena, treba im zabranit paradiranje". jest da nisam saslusao ni jednog crnca iz juzne dakote, jest da ne znam ni jednog crnca iz juzne dakote, al na neki nacin ZNAM da im prava nisu ugrozena.
hajd ovako, da dopustimo tu paradu, da u miru saslusamo sta pedercine tacno hoce i na koji nacin tacno misle da su diskriminisani, pa da onda donesemo zakljucak o tome da li oni samo seru i hoce paznju, ili tu ima jos nesto...