banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 20:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1291 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 65  Sledeća

Gay parada
Protiv parade 82%  82%  [ 68 ]
Podržavam paradu 18%  18%  [ 15 ]
Ukupno glasova : 83
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Sep 2011, 20:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
old fashion men je napisao:
Evil_Dead je napisao:
indigobluz je napisao:
OFM, tebi su ove slike bas drage, a?

То он дијели своје влажне снове с нама! :lol:

Ne nego vam ove slike izbiju sve vaše debilne "argumente", a ja uživam u vašoj nemoći i komentarima poput ovih.
Jednostavno morate priznati da su pederi degenerici, a degeneričnost se ne treba prikazivati kao nešto normalno, kao što nije normalno ni jebavanje leševa, niti jedenje izmeta, to rade degenerici, znači pederi su degenerici i kao takve ih treba posmatrati.

ja bih nekrofiliju ipak stavio u bolesniju kategoriju. jer nemam problem da se homoseksualizam praktikuje u strogoj privatnosti, dok nekrofiliju ne bih odobravao ni u kom slucaju.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 20:55 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 22:40
old fashion men je napisao:
Evil_Dead je napisao:
indigobluz je napisao:
OFM, tebi su ove slike bas drage, a?

То он дијели своје влажне снове с нама! :lol:

Ne nego vam ove slike izbiju sve vaše debilne "argumente", a ja uživam u vašoj nemoći i komentarima poput ovih.
Jednostavno morate priznati da su pederi degenerici, a degeneričnost se ne treba prikazivati kao nešto normalno, kao što nije normalno ni jebavanje leševa, niti jedenje izmeta, to rade degenerici, znači pederi su degenerici i kao takve ih treba posmatrati.

Ти имаш један проблем, превише си искрен. Боље би ти било да мало глумиш ,,Европејца'' ...

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 20:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Citiraj:
Ево и мајке Југовића!

Видиш, ја сам своје дјевојке љубио (па и ваћарио ) на јавним мјестима... улици, кафани, кину... а све то јер сам размишљао неком референдуму... Наравно!
Што се и педери не би љубили? Ти стварно мислиш да је то све завјера, или се само правиш блесав? Имаш и ону тему о томе јесу ли људи слетјели на Мјесец или не, па убаци коју...

Вјероватно си само дјелимично погледао мој пост (отприлике у обиму у којем је Ли Бојер погледао каталог са препаратима за обнављање власи). Без обзира на то поново ми приписујеш то како сам ја против љубави,дјељења емоција на јавном мјесту,занемаривши тиме и најбитнији аргумент у свему,а он је (мораћу великим словима,можда овај пут и добије бар тренутак твоје пажње,ако никако другачије онда бар визуелно) ЉУБЉЕЊЕ ПЕДЕРА У ГЛАВНОЈ УЛИЦИ НИЈЕ ГЛАВНИ РАЗЛОГ ЗА ФИЗИЧКИ ОБРАЧУН СА ЊИМА,ГЛАВНИ РАЗЛОГ ЈЕ ЊИХОВ НЕПОСРЕДНИ ЦИЉ КОЈИ ЖЕЛЕ ОСТВАРИТ И УТИСАК КОЈИ ЖЕЛЕ ОСТАВИТ!

А истовремено не желим слушати крајње емотивне и тотално небитне личне доживљаје у далекој прошлости ( у већини случајева се ради о сновима) о љубавним достигнућима,биолошким потенцијалим,натприродним појавама испод појаса и тако тому. Ваћарити не мораш дјевојку,можеш и школску другарицу,ал ако ћемо сад ићи тако далеко,онда у сврху тога шта је све дозвољено на јавном мјесту можемо слободно рећи да је дозвољено и скидање шешира са главе 75-њем дједу који је кренуо подићи пензију,а претходно је заборавио закопчати шлиц и понијети личну карту.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 21:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
drinin vuk je napisao:
ЉУБЉЕЊЕ ПЕДЕРА У ГЛАВНОЈ УЛИЦИ НИЈЕ ГЛАВНИ РАЗЛОГ ЗА ФИЗИЧКИ ОБРАЧУН СА ЊИМА,ГЛАВНИ РАЗЛОГ ЈЕ ЊИХОВ НЕПОСРЕДНИ ЦИЉ КОЈИ ЖЕЛЕ ОСТВАРИТ И УТИСАК КОЈИ ЖЕЛЕ ОСТАВИТ!

CIA snajka, CIA...

Ne vjerujem sta citam :roll:

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 21:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2011, 00:53
drinin vuk je napisao:
ЉУБЉЕЊЕ ПЕДЕРА У ГЛАВНОЈ УЛИЦИ НИЈЕ ГЛАВНИ РАЗЛОГ ЗА ФИЗИЧКИ ОБРАЧУН СА ЊИМА,ГЛАВНИ РАЗЛОГ ЈЕ ЊИХОВ НЕПОСРЕДНИ ЦИЉ КОЈИ ЖЕЛЕ ОСТВАРИТ И УТИСАК КОЈИ ЖЕЛЕ ОСТАВИТ!

Који непосредни циљ? Рекох ли ти - ако говориш о теоријама завјере има и та тема, а и подфорум Мистерије и занимљивости.
Још само фали да се однекуд појаве "Протоколи педерских мудраца"... :roll:

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 21:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

drinin vuk je istakao sasvim validan argument...
pa vecina cura koje poznajem koje su se "ljubile" (cura sa curom) u javnosti su to u glavnom radile da izazovu sok onih koji ih gledaju...
kod homosa, takve tendencije bi bile bar dva puta vise izrazene nego kod najnjeznijeg pola :)

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 21:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Ne pozivam ja ni na kakvu borbu, niti se busam u srpstvo preko interneta, ako ne mogu nista uraditi zapravo, onda sigurno ne bih ni ovdje srao. Ali evo, vi ste organizovani, branite pedere ovdje, a da li cete biti tamo drugog oktobra da ih branite od ostalih Srba varvara, ili ste samo internet ratnici.
Samo me cudi taj apsurd da se neki bore za neka prava, a ne zanimaju ih prava nekih drugih. Eto, na primjer, ti i elvis, brinete se oko pedera, a gadite se na svu pricu oko Kosova. Znaci zajebi sve ove obraze, cetiri esove, vase stereotipno vidjenje nacionalizma... Budite onako iskreni, pa mi recite da li vas to Kosovo i malo pogadja kao pederi.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 21:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dakle bilo koje ljubljenje u javnosti, a da nije od strane heteroseksualnog para, MORA biti okrenuto nekom cilju i postizanju nekog sok efekta na prolaznike???

Nakon ovih debilnih izjava (neka se uvrijedi ko hoce, zaboli me, ali ovo je u najmanju ruku maloumno) ja se povlacim sa ove teme.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 21:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Elvis Presley je napisao:
Dakle bilo koje ljubljenje u javnosti, a da nije od strane heteroseksualnog para, MORA biti okrenuto nekom cilju i postizanju nekog sok efekta na prolaznike???

Nakon ovih debilnih izjava (neka se uvrijedi ko hoce, zaboli me, ali ovo je u najmanju ruku maloumno) ja se povlacim sa ove teme.

Elvis, tebe smatram za covjekom koji procita do kraja tekst i shvati ga.
Prvo niko nije rekao bilo koje ljubljenje, nego su spomenuti parovi zena/zena i muskarac/muskarac.

Ja ne iskljucujem mogucnost da bi se neko od njih bas eto morao poljubiti pred ljudima u sred Gospodske, i to bez skrivenih motiva, ali smatram da bi takav izliv ljubavi (i niceg drugog) bio rijedak.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 21:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

giometar je napisao:
Ne pozivam ja ni na kakvu borbu, niti se busam u srpstvo preko interneta, ako ne mogu nista uraditi zapravo, onda sigurno ne bih ni ovdje srao. Ali evo, vi ste organizovani, branite pedere ovdje, a da li cete biti tamo drugog oktobra da ih branite od ostalih Srba varvara, ili ste samo internet ratnici.
Samo me cudi taj apsurd da se neki bore za neka prava, a ne zanimaju ih prava nekih drugih. Eto, na primjer, ti i elvis, brinete se oko pedera, a gadite se na svu pricu oko Kosova. Znaci zajebi sve ove obraze, cetiri esove, vase stereotipno vidjenje nacionalizma... Budite onako iskreni, pa mi recite da li vas to Kosovo i malo pogadja kao pederi.

De ti meni reci, jesu li se crnci okupljali da protestvuju protiv sjece amazonske prasume ili protiv diskriminacije nad njima???
Jesu li Stonewall protesti bili okrenuti zastiti polarnih medvjeda ili nasilju nad homoseksualcima?

Glupostima nikad kraja... Sta ce neko da se bori za prava drugih ljudi, ne moze niko nikoga da optuzuje za nesto sto nije uradio a mogao je, svi mi mozemo sad prodati sve iz kuce i poslati pare ljudima sa Kosova pa opet to necemo uraditi i niko nam nece prigovoriti zbog toga jer je naprosto van pameti. Takva logika jedino postoji na ovom forumu i nigdje vise.

Covjece...

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 21:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
RSboljaPolovinaBiH je napisao:
drinin vuk je istakao sasvim validan argument...
pa vecina cura koje poznajem koje su se "ljubile" (cura sa curom) u javnosti su to u glavnom radile da izazovu sok onih koji ih gledaju...
kod homosa, takve tendencije bi bile bar dva puta vise izrazene nego kod najnjeznijeg pola :)

Дринин вук никада не прича оно што неко жели да чује,односно оно што он жели да каже да би казао,већ искључиво дајем своје виђење ;)

Драго ми је да овдје ипак има људи који схватају да НЕПОСРЕДАН ЦИЉ НИЈЕ ИСТО ШТО И ИСКАЗИВАЊЕ ЕМОЦИЈА!
А твоји примјер је прави показатељ и на неки начин сасвим релевантан вид,који оправдава моје виђење,а последица дакле није никакве супер среће учесница или учесника у чину лицемјерног љубакања на јавном мјесту зарад стицања препознатљивости.

Ето нећу спомињат име друштвене мреже,ал сви знамо о чему се ради. И тако ми једног дана на лажни профил стиже захтјев од једне цуре (ко Фол лезбејка) и прихватим ја чисто да видим шта је у питању а тамо ( све могуће странице подршке овој популацији,онак згодна цура) и тако ништа ја не лајкујем,слика гомила,између осталог и слике по кафићима како се жвали и тамо наравно коментара брдо (ево једног најрелевантнијег у циљу аргументације) " Шта има везе ако сам лезбејка,то је баш кул данас", услиједио је од неког маторог следеће питање " Јеси ли ти стварно лезбејка или нас лажеш",њен одговор је гласио "наравно да сам лезбејка видиш да се на слици љубим с другарицом". ;)

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 21:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Prvo niko nije rekao bilo koje ljubljenje, nego su spomenuti parovi zena/zena i muskarac/muskarac.

Ja ne iskljucujem mogucnost da bi se neko od njih bas eto morao poljubiti pred ljudima u sred Gospodske, i to bez skrivenih motiva, ali smatram da bi takav izliv ljubavi (i niceg drugog) bio rijedak.

A kada se muskarac i djevojka pobalave u gradu tu nema skrivenih motiva jer to je, zaboga, "normalno"???

Bjezi, odustajem, nema svrhe.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 21:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
A kada se muskarac i djevojka pobalave u gradu tu nema skrivenih motiva jer to je, zaboga, "normalno"???

Ne to nije normalno, nego je normalno da muškarac jebe muškarca u šupak, a sad stvarno odustani, ne sramoti se više.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 21:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

giometar je napisao:

De ti meni reci, jesu li se crnci okupljali da protestvuju protiv sjece amazonske prasume ili protiv diskriminacije nad njima???
Jesu li Stonewall protesti bili okrenuti zastiti polarnih medvjeda ili nasilju nad homoseksualcima?

...

Nije uporedivo. Amazon je u Brazilu i mnogo je prakticnije da ljudi koji su iz te okoline protestvuju, uz podrsku udruzenja koja se bave zastitom ziv. sredine. Dok je siromasnim crncima jako tesko da dodju do Amazona (carter let do tamo bi samo dodatno zagadio atmosferu).

Protesti su u Beogradu od strane Srba homoseksualaca, u momentu kad njihova braca na Kosovu trpe najvecu torturu u posljednjih par decenija.

DA je sukob umjesto na Kosovu, npr. na Kipru, bilo bi uporedivo sa crncima i Amazonom.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 21:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Koliko gluposti na jednom mjestu.
Stalno mlatite o jednom te istom.
Nije mi jasno, zar stvarno mislite da je neko odlucio iz hira da bude homoseksualac?
Za one koji misle da je to bolest, kako bi ih vi lijecili, posto ocito da lijek nije pronadjen?!
I da, Bolja polovina, djeca homoseksualaca ce patiti, ali u onoj sredini u kojoj ce preovladati primitivizam, zatucanost, homofobija,...
Licno smatram da balkan jos nije spreman za legalizaciju homo brakova, ali to ne znaci da jednog dana nece biti.
http://www.blic.rs/Strip/1232/Marko-Somborac

Poslednji put menjao Blackrose dana 29 Sep 2011, 21:22, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 21:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Glupostima nikad kraja... Sta ce neko da se bori za prava drugih ljudi

Apsolutno tacno!
Samo zasto se ti onda boris za prava pedera?
Ljudi sa Kosova su za tebe drugi ljudi, ali pederi nisu?

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 21:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Zavisi, ako je muskarac ruzan i debeo i ima prepun novcanik, onda je jasno da se samo hvali i svima nabija na nos svoju sponzorusu. I zbog tog razloga ga treba razbiti istim intenzitetom kao dva pripadnika homoseksualizma koji svojim postupcima provociraju narod.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 21:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

giometar je napisao:
Glupostima nikad kraja... Sta ce neko da se bori za prava drugih ljudi

Apsolutno tacno!
Samo zasto se ti onda boris za prava pedera?
Ljudi sa Kosova su za tebe drugi ljudi, ali pederi nisu?

Ja se ne borim za njihova prava. Ja serem po forumu o jednoj drustvenoj temi kao i ti.
Stvarnost se nalazi van kuce i interneta.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 21:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

blackrose je napisao:
I da, Bolja polovina, djeca homoseksualaca ce patiti, ali u onoj sredini u kojoj ce preovladati primitivizam, zatucanost, homofobija,...
Licno smatram da balkan jos nije spreman za legalizaciju homo brakova, ali to ne znaci da jednog dana nece biti.
http://www.blic.rs/Strip/1232/Marko-Somborac

Slazemo li se da je sjever Kosova provincija, koja bi u mirnodopskim uslovima bila sve, samo ne utociste za homoseksualce i njihovo slobodnije ponasanje?

Ako se slazemo, a mislim da se svi po tom pitanju mozemo sloziti, onda: Ja GARANTUJEM da kad bi se taj "PRIDE" preselio na Kosovo i jedno vrijeme podrzavao i pomagao proteste dole, da bi stekli simpatije.
Zar to ne bi bio pravi pocetak promjena i spremnosti na drustveni zaokret?

Evo ja bih prvi promijenio stav prema njima kad bih skontao da rade nesto konkretno za svoj narod.

Poslednji put menjao RSboljaPolovinaBiH dana 29 Sep 2011, 21:26, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 21:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja serem po forumu .

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1291 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 65  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]