banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Maj 2025, 21:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 61 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Sep 2011, 18:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Banjaluka: Izboden u centru grada pred prolaznicima, napadači uhapšeni

BANJALUKA - Policija je uhapsila Ranka Cvišića (26) i izvjesnog Ostojića, obojicu iz Banjaluke, zbog krvničkog napada na sugrađanina Zdravka Kalabića (38), koji se odigrao oko 18 časova u strogom centru Banjaluke.

Kalabića su, na očigled mnogobrojnih prolaznika i djece, napadači izboli nožem po leđima, a zatim se razbježali između obližnjih zgrada.
Cvišića je kako saznaju "Nezavisne", policija pronašla i uhapsila u rekordnom vremenu, kao i Ostojića.
Tokom hapšenja Cvišić je na svojoj odjeći imao tragove krvi.
Obojica uhapšenih sprovedeni su u zgradu Centra javne bezbjednosti (CJB) Banjaluka i u toku je njihova kriminalistička obrada.

O čitavom događaju, kako saznajemo, nije upoznat dežurni banjalučki tužilac i on je o napadu u centru grada, koji je šokirao slučajne prolaznike, saznao od našeg novinara.
Kalabić je nakon ranjavanja prebačen u banjalučki Klinički centar, ali do ovog trenutka nismo uspjeli dobiti informaciju u kakvom je zdravstvenom stanju.

"Bila sam sa djecom i krenula kroz naselje Centar prema naselju Borik. Vidjela sam prvo dvojicu mladića kako galame jedan na drugog na obližnjem parkingu, a nedugo zatim jedan od tih koji su se svađali je sav krvav pao na zemlju ispred kafića Dauntaun", ispričala je šokirana Banjalučanka za "Nezavisne" koja je sa djecom prolazila pored mjesta zločina u trenutku obračuna.

Drugi očevici takođe su ispričali da su u prvi mah mislili da je čovjek koji je bio izboden mrtav.

"Vidjeli smo čovjeka koji je sav krvav pao na zemlju. Majica na njegovim leđima je bila sva krvava. Vrištali smo i dozivali u pomoć. Na kraju su prišli ljudi i pomogli nam da pružimo pomoć povrijeđenom čovjeku" , ispričala je druga žena koju smo zatekli na mjestu obračuna.

Kalabić i Cvišić, žrtva i osumnjičeni napadač od ranije su poznati policiji, a nedavno su privođeni zbog većeg broja provala, pljački, ali i napada.
Kalabić je posljednji put priveden u avgustu nakon što je u avgustu ove godine ispred Narodnog pozorišta RS pretukao sugrađanina koji mu je odbio dati cigaretu.
Kalabić je privođen i zbog pljačke vozača autobusa koji je u novembru prošle godine saobraao na relaciji Banjaluka- Laktaši, a kome je ukrao 200 maraka iz novčanika.
Kalabić je i u junu 2007. godine osuđen na dvije godine zatvora zbog trgovine heroinom, a sud mu je tada izrekao mjeru obaveznog liječenja od zavisnosti.

Osumnjičeni napadač Ranko Cvišić u septembru ove godine je uhapšen tokom provale u prdavnicu bijele tehnike 'MG Mind'.
Tokom kriminalističke obrade nakon ove provale, policija je utvrdila da je Cvišić tokom avgusta ove godine provalio u čak osam privatnih firmi i domaćinstava.
Cvišić je zbog ranijih krivičnih djela osuđen na uslovne kazne zatvora.

Poslednji put menjao shakal dana 29 Sep 2011, 18:26, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 18:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Strašno, postaćemo kao Sarajevo sa ovim dešavanjima

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 18:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
JBT! :confused2:

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 18:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Španska serija, što rekao tensa.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 18:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ako ce ovi krimosi samo medjusobno da se bodu/kolju/ubijaju, onda to i nije toliko strasno.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 18:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Udario tuk na luk....

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 18:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
shakal je napisao:
Ako ce ovi krimosi samo medjusobno da se bodu/kolju/ubijaju, onda to i nije toliko strasno.

Slazem se. Da bude jos regularnije, ja bih zamolio gradsku upravu da im se ustupi jedan oznaceni i ogradjeni prostor, gdje mogu da upraznjavaju svoje obracune, da se ne bi zadesio ili nastradao neki slucajni prolaznik... Usput, da se uredi i stand sa onim cikama sto ostre nozeve, kalibriraju naoruzanje, a pored moze i expresna pogreb - sluzba.

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 18:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Kontam, neće ovi ići bocati pošten narod, već su si nešto međusobno skrivili, al opet kad se u po dana u centru ljudi krenu nabadati, nije ni zanimljivo za tuda prolaziti...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 18:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Jel to OFM s ekipom došao u BL?

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 18:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
ERROR je napisao:
shakal je napisao:

Slazem se. Da bude jos regularnije, ja bih zamolio gradsku upravu da im se ustupi jedan oznaceni i ogradjeni prostor, gdje mogu da upraznjavaju svoje obracune, da se ne bi zadesio ili nastradao neki slucajni prolaznik... Usput, da se uredi i stand sa onim cikama sto ostre nozeve, kalibriraju naoruzanje, a pored moze i expresna pogreb - sluzba.

:lol:

Nemam šta dodati.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 18:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
http://www.facebook.com/cvisic.ranko

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 18:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Izzard je napisao:
Jel to OFM s ekipom došao u BL?

Hiz abaut tu bast a kep in jor es....

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 18:50 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
a pazi sad ovu slucajnost
Kalaba i Raka su non stop zajedno tesko je reci da su najbolji prijatelji jer se kolju i tuku medjusobno svakih 15 minuta ali ih zakri poveze ko superljepak za sat dva i sad Raka izboden prije 7 dana sad Kalaba cak i u bodljavini se ne razdvajaju jarani :o

inace Kalaba je lik o kojem se moze vise tuznih referata napisati (znamo se od malih nogu ) i tuzno je kako je zavrsio
jedna njegova legendarna izjava u Ricu " drug moj ja kad sam na slobodi ko da sam u zatvoru" posto je cesce gore a i zivot mu je uredniji kad je na tunjicama ;)

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 18:56 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Je li ovaj izbodeni Kalaba iz Nove Varosi?

Sve se slaze,i droga i godiste i prezime,ali nisam siguran kako mu je ime,tj da li je Zdravko.Svi ga znamo kao Kalaba.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 19:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Ma nek pocrkaju svi u qratz vise...yebote...ko da je Beograd 90-ih i "do koske"...
Znaci ovo je prevrsilo svaku mjeru vise...

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 19:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
Danas je na onim klupicama kod pozorišta gdje stalno sjede ti narkomani i alkosi bila grupica pomenutih, 5-6 muškaraca i jedna cura. Sjedili su tu skoro čitav dan, cugali pivo i onda je u jednom momentu izbila svađa između njih, a nakon toga i tuča. Koliko sam uspio skontati, ovaj jedan je pominjao neke cvike, valjda su se zbog tog zakačili. Bilo je i bezuspješnih pokušaja razbijanja pivskih flaša od glavu. Cura i još jedan momak su ih uspjeli razvaditi, krenuli su niz aleju pa skrenuli prema Masteru i, koliko sam vidio, još jednom se uspjeli potući usput.
2-3 minuta nakon toga sam krenuo u pravcu Downtown-a i vidio ispred policiju i hitnu pomoć, kako unose jednog momka na nosilima u ambulantna kola. Vrlo moguće da je to bila ista grupica. Vremenski je odgovaralo a i krenuli su u tom pravcu.

O događajima koji su uslijedili po dolasku u hitnu, izvještavaće vas Nicole

:lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 19:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2005, 19:08
Citiraj:
cak i u bodljavini se ne razdvajaju jarani

hahaha...
Kad si objasnio s kim se druzi,mislim da znam o kome je rijec.
Nego da ovaj Cvišić nije sa Mejdana možda plava kosa ,il` sam ja pomijesao s nekim!?

edit-Nakon Guessovog posta sam siguran da je tu i stari junkie Šoba bio upetljan,

Poslednji put menjao insp_CaLLahan dana 29 Sep 2011, 19:08, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 19:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Cim je ovakva situacija upitanju sigurno je bar jedan sa Mejdana :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 19:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Koji divljaci, nije mi zbog njih, neka se poubijaju međusobno nego nedaj bože da neko mlađi to sve vidi, pa da mu ostanu traume ili da im se nešto desi..

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 19:09 
bila sam tu kod sdk u to vrijeme, vidim hitna juri, ludilo neko, galama, nisam ni znala sta se desava dok sad ne vidjeh na forumu..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 61 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]