banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 13:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 542 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 24, 25, 26, 27, 28  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Razdruzivanje
PostPoslato: 25 Sep 2011, 22:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
_zoka je napisao:
Značenje je podložno promjeni? Možda tumačenje....al' svejedno,to ne pokriva tvoju neobrazovanost što se tiče vlastite istorije.

Tema je razdruzivanje, cak i da ne poznajem dalju istoriju ama bas nista, dovoljno je da u ovom buducem razdruzivanju budem otprilike upoznat sa dogadjajima 92-e pa na ovamo.

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2011, 22:53 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Dovoljno bi bilo kada ti kao "argumente" ne bi koristo stvari iz dalje istorije.....al' koristiš :wink:

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2011, 23:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

whatever, nego opao nesto Behar po pitanju razdruzvanja, jos koja godina, pa ce i on skontati da nema nista od unitarne BiH i klanjanja Sarajevu...

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2011, 08:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
RSboljaPolovinaBiH je napisao:
whatever, nego opao nesto Behar po pitanju razdruzvanja, jos koja godina, pa ce i on skontati da nema nista od unitarne BiH i klanjanja Sarajevu...

Pa moj kolega, pa zasto opet ja :D :D Ja se "susjecam" sa tobom, Zoka te razvali, i to u elemnetranim stvarima. onoga u sta se ti zaklinjes, i ja se solidraisem sa tobom, ostajem neutralan, a ti mene prozivas :) :) :) :) .
Medutim ti si "orginalan" primjer danasnje frustracije ljudi. Znaci Zoka kao "polutan" tebe kao "velikoga osvajaca" rasturi u onome u sta se ti zaklisnjes, zamisi sta bi tek bilo da je "cistokrvni", kako bi tek onda prosao :P .

I opet su za sve krivi "oni drugi" to je klasicna demgoska ideologija "Mile iz Bakinaca", cije si ti okorjeli sljedbenik, mada nezelis da priznas, ali samo cu ti navesti par tvojih ociglednih primjera "dodikologije". Znaci citiram tebe. "neka je Mile potrosio miiliajrdu nase love, mi imamo zgradu Vlade" "RS je bolji dio BiH, sve smo prodali u pravo vrijeme prije recesije, i u boljoj smo situaciji od onih u FBiH sto nisu prodali, mi imamo zgradu Vlade i od nje muslimani masovno dobivaju infrakte". " Neka ja nepoznajem svoju istoriju, neka me Zoka "ponizi" za sve je kriv Behar :D , i da mu ja odmah kazem nema nista od BiH".

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2011, 08:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

u vasim glavama se izgleda desava neko rasturanje, cim to toliko spominjete...
ja bar nisam zatrovan zeljama da nesto i nekog rasturam, sto se mene tice dovoljno je i razdruzivanje :)

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2011, 19:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
http://www.facebook.com/groups/gradjanskiustav/

Е овако се само убрзава са процесом раздруживања.
Некима никако из дупета у главу.
Па који смо мој ратовали?!?!?!
Значи ајмо све јово наново.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2011, 19:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2003, 12:50
Sinny je napisao:
http://www.facebook.com/groups/gradjanskiustav/

Е овако се само убрзава са процесом раздруживања.
Некима никако из дупета у главу.
Па који смо мој ратовали?!?!?!
Значи ајмо све јово наново.

Mogu oni zahtjevati šta hoće, a biće na kraju trla baba lan da joj prođe dan.
Posle potpisivanja Dejtona sam kontao da je suživot moguć, međutim kada vidim politiku Sarajeva poslednjih godina, onda dođem do suprotnog zaključka.
Najsmješniji su "multietničari" koji kroz ideju "građanske BiH" proturaju alijine planove. Pa nismo mi vesla sisali da ne konatmo o čemu se radi.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2011, 21:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Temu sam u stvari pokrenuo sa mislju da bi moglo da se desi razdruzivanje bez mijesanja bilo koga sa strane, jer razdruzivanje zavisi samo od jedne strane, a to su muslimani, oni kad skontaju da mi s njima necemo i da BiH nikad vise nece biti unitarizovana, a uvjereni su da smo im samo teret, uz cinjenicu da ratova u skorijoj buducnosti nece biti... Dakle, kad se na osnovu toga opamete i odluce da hoce dalje bez nas, nema te Amerike ili EU koja ce moci da utice na javno mjenje tj. rezultate referenduma u federaciji za dobrovoljno odvajanje federacije od RS.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 01:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Procitao sam pricu za djecu danas, savrseno primjenjiva za temu razdruzivanja.
Ukratko ide ovako: Dva bodljikava praseta se smrzavaju i ne mogu da zaspu. Ali posto su bodljikava nikako se mogu priljubiti da se ugriju jer se medjusobno bodu. Nadju kompromisno rjesenje i spavaju blizu jedno drugom, da se koliko-toliko ugriju, a da ne bude ubadanja...

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 19:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
Ukratko ide ovako: Dva bodljikava praseta se smrzavaju i ne mogu da zaspu. Ali posto su bodljikava nikako se mogu priljubiti da se ugriju jer se medjusobno bodu. Nadju kompromisno rjesenje i spavaju blizu jedno drugom, da se koliko-toliko ugriju, a da ne bude ubadanja...

Мислим да не можемо да користимо прасе за један од конститутивних народа, и мислим да би требало да буду прасе и јаре. Бодљикаво јаре :D

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 19:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Sinny je napisao:

Мислим да не можемо да користимо прасе за један од конститутивних народа, и мислим да би требало да буду прасе и јаре. Бодљикаво јаре :D

Mozda uco i ne misli na one moje vec na ova 2 sto to gotive....

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 21:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ERROR je napisao:
Sinny je napisao:

Mozda uco i ne misli na one moje vec na ova 2 sto to gotive....

Uco?
Ja sam nastavnik, inace po profesiji profesor. Ali nema veze, kad se razdruzimo zovi me "komsija" ;)

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2011, 15:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nego, da ne otvaram novu temu, odem opet malo na muslimanske forume danas, pogotovo zbog Bakira i njegovih izjava, da vidim malo sta tamosnji narod prica, kad skontam 2 stvari:
- navode tonu nekih politicara koji su aktivni po njihovim kantonima, i,, niti jedno ime ne znam od tih likova, a sve isto neki kradljivci itd.
- druga stvar, ti muslimani tamo nisu skroz uredni s glavom: mozes od istog covjeka cuti kako je situacija u bih do ljudi (a nije do politicara), te kad se ljudi sloze sve ce biti dobro. naravno, sve bi bilo ok, da mnogi koji imaju takvo misljenje, ujedno smatraju RS genocidnom tvorevinom bez cijeg nestanka nema napretka za BiH.

Jos jednom, nista drugo nego razdruzivanje, a sve ove godine od rata mi se cini da smo isli pravim putem ka tome. Mozda se moglo i brze, ali je i ova koncepcija dobra. Ne pljuje Dodo u prazno, niti se u prazno Bakir buni...

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2011, 16:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Sinny je napisao:

Бодљикаво јаре :D

:lol: :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2011, 01:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

citam malo sa-x, i vidim da su poprilicno isfrustirani cinjenicom da RS nece glasati za Nato, s obzirom na nedavne izjave kako ce za ulazak u Nato, u RS biti raspisan referendum...
ovo ispada jos jedna velika nesuglasica i jos jedan korak ka mirnom razdruzivanju, jer federacija bi posto-poto u Nato.

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2011, 03:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
citam malo sa-x, i vidim da su poprilicno isfrustirani cinjenicom da RS nece glasati za Nato, s obzirom na nedavne izjave kako ce za ulazak u Nato, u RS biti raspisan referendum...
ovo ispada jos jedna velika nesuglasica i jos jedan korak ka mirnom razdruzivanju, jer federacija bi posto-poto u Nato.

Jel ovo jos jedna djecija ucho? :lol:

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2011, 10:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

error, izbori se blize, nece sebi nijedan politicar iz RS dopustiti takve igrarije poput pokusaja ulaska u Nato, a da se o tome ne pita narod.
ako ti mislis suprotno, zivi bili pa vidjeli... ali tvoje kolege, internet-junaci iz federacije, dijele moje misljenje...

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2011, 11:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
error, izbori se blize, nece sebi nijedan politicar iz RS dopustiti takve igrarije poput pokusaja ulaska u Nato, a da se o tome ne pita narod.
ako ti mislis suprotno, zivi bili pa vidjeli... ali tvoje kolege, internet-junaci iz federacije, dijele moje misljenje...

Istocna Norveska znaci :-? :-? :-?

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2011, 11:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Banjalucki_Behar je napisao:

Istocna Norveska znaci :-? :-? :-?

Nisam tako aktivan posjetilac sa-x da znam odakle je ko tamo. Koliko sam naletio na postove vidim da ih ima svakakvih, mada mislim da si u pravu - djeluje da ima dosta "skandinavaca" tamo.
U svakom slucaju je zanimljivo to sto svi muslimani tamo misle da RS definitivno odbija Nato, a vas dvojica ovde imate neko svoje "izdvojeno misljenje"... Kako to?

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2011, 16:37 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
Nema naprijed dok se mirno i civilizovano ne razidjemo,kad su mogli cesi i slovaci sto nebi mogli i mi,nezavisna drzava republika srpska nema alternativu,nezavisna drzava RS garantuje mirnu buducnosti i ekonomski napredak,ako ostanemo u ovoj kvazi drzavi takozvanoj bih samo je pitanje vremena kad cemo se ponovo potuci,i ponovo ce poteci rijeke krvi,vehabije ce upadati u nase gradove i ubijati nam djecu.....samo razlaz,srbi i hrvati su to shvatili ostalo je samo da ludaci u sarajevu to shvate i odreknu vlaznih velikobosanskih multietniCkih snova

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 542 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 24, 25, 26, 27, 28  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]