drinin vuk je napisao:
Popokatepetl je napisao:
Šta znače oni stihovi "Zašto ćutite", tj. kako su nastali, kome su upućeni i slično? Koliko sam skontao, ima neke veze sa navijačima Zvezde o Partizana?
Онолико колико је мени познато,а поприлично јест,када је навијачки свијет у питању,то нису Делије донијеле на трибину већ Гробари,мада су још неке групе имале у оквиру садржаја свог навијања.
Поменути стих "зашто ћутите,п........" је први пут јавно упућен колико ме памћење служи на утакмици Евролиге Партизан- Цибона прије 11 година. Е сад уколико га је било раније,ја сам у криву,ал мислим да није. Дакле не ради се ни о каквој пјесми,већ одређеној говорној паролици да је тако дефинишем која се састоји углавном од четири ријечи

I inače sam primijetio osobinu tvojih postova, da se sastoje od gomile slova, riječi, rečenica, pasusa, a da suštinski ništa ne kažu. I ne samo to, već ti je stil umnogome konfuzan, teško čitljiv, i voliš da se šicaš "made in Vujaklija" riječima, mada pola njih upotrebljavaš u djelimično ili potpuno pogrešnom značenju. Hoću reći, pola tvoga pisanja je redundantno, if ju nou vor aj min
Ovo naglašavam, ne da bih te nešto "spuštao", nego što si sam rekao da ćeš biti novinar za godinu dana, te je jasan stil pisanja i izražavanja za tebe imperativ. Nekom drugom forumašu ovo ne bih pisao, jer nije toliko bitno, ali tebi moram, jer mislim da ti svaka dobronamjerna kritika može samo pomoći.
A neko ko zaista zna šta se krije iza "Zašto ćutite..." stihova, ako bi bio ljubazan, da napiše...