Milanko Djeric je napisao:
zamisli, recimo, kakvoj bolesti smo izlozeni sto svaki dan moramo u prodavnici da prolazimo pored polica sa kondomima. ti kondomi su potpuno neprirodan izum, koji neuporedivo vise steti odrzavanju ljudske rase nego pederluk. ipak, kondomi se reklamiraju na televiziji, u prodavnicama se drze na policama pored kasa pored kojih svako prolazi. tako nasa djeca prolaze pored tih kondoma i gledaju ih svaki dan. oh, boze, ona ce biti potpuno emotivno i moralno osakacena. kuda ide ovaj svijet pored takvog polnog sakacenja?
Јој Миланко, немам ја шта коме доказивати, истовремено нисам нешто нарочито упућен у медицинске закључке,поштујем овог претходника који је студирао ваљда медицину.
Ал ти га јаране баш оно оде, што би у селу мог друга бабе рекли " питу поједе,супу попи".
"поред полица са кондомима" Мораш признат крајње субјективно схватање. Ајде онда, шта бих ја требао одговорити контра питањем,сваки дан морамо проћи поред лака за нокте,бријача, ножа,итд. итд. итд.
"кондоми потпуно неприродан изум" - контам донекле овакву твоју дефиницију,али ако већ покушаваш банализовати или поларизовати,некако ми је превише неадекватно речено. Шта је природан изум? Компјутер? Сауна? Мјерач притиска? Апарат за снимање срца?
"више штети одржавању људске расе" - Још једна па рекао бих крајње себична констатација, морам признат (иако је то твоја ствар и иако си вјероватно примјетио без обзира на опоненте ових мојих схватања) не желим те увриједит,ал ово је готово идентично изјавама појединих представника ЛГБТ. А онда кренемо ли том логиком биће ти и јасно п и п не могу створит д,као ни к и к што не могу. И тако у недоглед. Али надам се да имаш неки јак аргуметн,не мора се радит о сензацији али макар заснован на реалним чињеницама.
"дјеца пролазе поред кондома и гледају их сваки дан" - Та иста дјеца свакако од једног предмета који је спакован у кутијици неће доживјети трауму или чуђење веће него кад на улици виде двије секе и два педера. Или бар неће на њихове мождане вијуге толико окрутно дјеловати,могао бих отићи и у логичке ствари ,типа да дјечица обично поред те исте касе ријетко остају дуже од 5 секунди итд итд.
"полног сакаћења" дефинитивно као што сам и на основу твоје прве реченице могао схватит,ниси схватио мој претходни пост,дакле ради се да сам ја припаднике ових организација означио тим именом а не говорио о утисцима.
И да иако сам сам себе слагао како нећу настављат дискусију,ово сам укратко отприлике објаснио,гнушам се оваквих размишљања,заснованих на пукој празној причи,гдје се поистовјећује предмет са болешћу,или деформитетом у блажем вербалном облику. Надам се да се и онај дипломац неће позват на ово болест,знам ја да он мисли само на рођене педере,нажалост у пракси је далеко више оних који су рођени "нормални" а данас се представљају као уживаоци за мене ове болести.
едит: Да бзвз постове не бацам, да ти одг и на тај пост. Дакле то што причаш о нападима причаш напамет. Први живим у једном малом мјесту (ал то није разлог да ме неко окарактерише као малограђанина пуног предрасуда,иако свак има право да доноси закључке и карактеризације),шта хоћу рећ, потпуно ми је позната ситуација у великим центрима,сам сам провео доста времена у НС. Имају своје локале и нико их не дира,тако је у свим већим градовима. О спорадичним нападима,па тога има свугдје,колико је само случајева да су педери напали чланове неких других организација итд,итд.Да не причамо што су управо неки од чланова тих организација у сврху својих права означили Патријарха Павла како су означили,мајку девет Југовића итд,итд...
п.с. НЕ ВЈЕРУЈ СВЕМУ ШТО ЧИТАШ НА ПОРТАЛИМА И ГЛЕДАШ НА РЕЖИМСКИМ МЕДИЈИМА!