Što se tiče Kontakta, sada je na 90,1MHz, po konačnoj dodjeli frekvencija CRA. Kontakt i TMK zajedno imaju Program Plus, mislim da je opet počelo reemitovanje na TMK naveče (muzičke želje).
Što se tiče Kontakta, još uvijek poslije 00h ide muzika koja išla nekda, neki pop 80'ih godina...
Takođe kao što sam napomenuo da sam upućen u rad nekih radio stanica, a i bio sam tonac (tehnika i sl.) nekada ne bitno gdje, znam da su reklame izvor sredstava, a takođe znam i na koji način voditelji dolaze do mikrofona. Pretežno su ljudi mlađi (zavisi gdje, ne govorim o svima ali pretežno), studenti, nema profi voditelja, npr. na BH radiju 1 je bio oglas da se traži zamjena za voditeljicu, a uslovi su da ima završen fakultet novinarsta (žurnalistika, poznavanje stranog jezika i sl.). Ne govorim ništa o mladim ljudima koji rade, jer ipak danas je teško naći posao i dobro je mladi rade, ali ipak malo je profi voditelja ili radnika. Takođe je teško i nekom novom voditelju koji dođe, jer se treba prilagoditi, a i navići na mikrofon (treba se obratiti recimo 1000 ljudi koji slušaju), a svaki voditelj koji dobije podršku slušaoca, prelazi na drugi bolji radio i oni opet moraju tražiti novog voditelja i zato pretežno se smjenjuju glasovi, radnici i sl.
Što se tiče radio stanica, slušam Otvoreni radio HR, jer imaju dobar zvuk, voditelje, emisije a muzika je O.K. jer šetaju po žanrovima, ali je strana muzika. TAkođe sa satelita slušam Sunshine Live Njemački Techno radio.
Možda će biti nekih kritika što sam rekao, a forum je da svako kaže šta želi.