banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 12:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1393, 1394, 1395, 1396, 1397, 1398, 1399 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 25 Sep 2011, 22:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Освану и нови графит на Лаушу! 8)

Slika

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2011, 23:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
кад су нашим играчима касниле плате, била је прича, ај разумијемо момке не могу дати 100% од себе јер нису плаћени. и као због тога мало лошија атмосфера у свлачионици. онда одједном неки од играча руше атмосферу. па ти играчи буду одстрањени на овај или онај начин. па онда не штима више ни тренер. увијек нешто овим нашим играчима смета, увијек неки проблем у свлачионици, па из тога онда наводно крене њихово незалагање на терену.

ево сад су исплаћени, вјерујем да имају најбоље плате у читавој премијер лиги, а поприлично сам сигуран да смо и међу најредовнијима када су исплате плата у питању. и сад опет нешто не ваља???!!!
па докле више јеботе?

дај нек распродају све играче, и сав буџет уложе у омладинску школу. нека 5 година играмо другу и прву лигу Републике Српске, али да онда добијемо момке који ће гинути за свој клуб, а бити пуно мање плаћени и пуно захвалнији од ових наших звјездица.

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2011, 23:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 10 Maj 2011, 23:20
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Šegrt Hlapić je napisao:
veteran 1987 je napisao:
Siroki je vec sad cini mi se glavni kandidat za titulu, mislim da sarajevo nije kandidat ni za evropu svi znamo zbog cega znaci ostajemo mi, sibicari i zrinjski za ta mjesta sto vode u evropu. mada ako se nepopravi pristup igraca nema od toga nista, i zna li ko od vas ko je odobrio prenos iz kluba za bht tj ko je zaduzen za to

Zasto Sarajevo nije kandidat ni za Evropu? ne znamo bas svi?
I da zasto su se prije utakmice bunili navijaci Borca, sto ce se tekma prenositi na TV-u???

Zato što je nestalo para, plate se ne isplaćuju, zato niste ni u kakvoj konkurenciji...

Za prenos se nismo bunili, nego smo tražili da se plati, jer je prenos sa našeg stadiona odrađen, po dogovoru za ovu polusezonu, ali eto, pokazali smo veličinu kluba i pustili tv prenos, vidim i sa koševa sinoć išao prenos...

Cuj to?
Zanimljivo kako ti iz Banjaluke sve to znas, a mi ovdje u Sa. to ne znamo :roll:
Al' dobro, bice kako ti kazes :lol:

p.s. izvinjavam se na offtopicu jer je tema o Borcu

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2011, 05:30 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Sep 2011, 09:54
Eeee buraz moj nagledat ces se ti svasta na ovom forumu, ovi bolje od tebe znaju sta si ti jeo :D
Mislim oni lupe, i ti se moras sloziti inace ide ban :) i da nemoj puno stavljati smajlija cak im i to smeta :D
Cekamo mi utakmicu Borac Sarajevo, pa cemo onda vidjeti ko nema platu :D

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2011, 07:36 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2011, 10:14
Šegrt Hlapić je napisao:
Eeee buraz moj nagledat ces se ti svasta na ovom forumu, ovi bolje od tebe znaju sta si ti jeo :D
Mislim oni lupe, i ti se moras sloziti inace ide ban :) i da nemoj puno stavljati smajlija cak im i to smeta :D
Cekamo mi utakmicu Borac Sarajevo, pa cemo onda vidjeti ko nema platu :D

Koi ces onda kur moj na ovom forumu,haj ti citaj svoj maaajke ti.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2011, 08:17 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Igraci danas imaju slobodan dan... :-?

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2011, 08:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 18:57
Gazimestanac87 je napisao:
Освану и нови графит на Лаушу! 8)

Slika

Promasio si temu...

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2011, 08:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22

Zasluzili su momci. Hoce li biti kakvih premija?

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2011, 08:38 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Nov 2010, 23:18
za sta ce da koriste slobodan dan,da se odmore od 30 min setanja i poziranja pred tv kameram u subotu?

misljenja sam da se rezultat ne bi preokrenuo da se utakmica nastavila jer je bio vidljiv nedostatak emije na terenu,svako neku svoju igru igra.
toliko sam isfrustriran svim ovim zadnjim desavanjima NA TERENU da se u zadnjih dan dva stvarno zapitam da li smo mi koji dolazimo na utakmice tolike budale pa da dajemo svoj teskom mukom zaradjen novac da gledamo pozorisnu predstavu bez borbe i zara i VOLJE za pobjedom????
da sam igrac borca,mene bi iskreno bila sramota da zaradjujem toliko veliku platu(za mene je u ovoj drzavi svaka plata preko 1500km velika)o kojoj ja i 90% ljudi moze samo da sanja a da necu qrcm da mrdnem pa da malo razveselim taj narod sto dodje da ih gleda!!!

previse su se razmazili to je cinjenica,i ocigledno da postoji razdor u ekipi i ja da imam vlast redom bi ih pokaznjavao,sve redom,od cvetkovica i ostatka strucnog staba pa sve do treceg golmana jer su svi oni kolektivno krivi za ovakvo stanje u ekipi!!!
treba ih sada kazniti jer nemaju ni jedan osnov za nezadovoljstvo i neangazovanost,treba im otkinuti dobar dio plate koje su REDOVNE pa da vide kako je kada ti je licni dohodak umanjen za bar 50%.
nikada nisam bio za to da se nalzaze razlozi da se igraci kazne jer im kkasne plate,pa ih klub kazni zbog nekog trivijalnog razloga da sebi smanji troskove,ali ovo je tako zrelo za sankcije da je to strasno.

znam da svi iz borca citaju ovo,paa naravno i igraci,pa se zapitajte onda dragi nasi puleni da li bi vi mogli biti sledeci na tapetu publike jer ne dajete jedino sto se trazi od vas,a to je vidljiva zelja za borbom na terenu do zadnje minute.
naravno ovo se ne odnosi na sve igrace,ne treba grijesiti dusu pa ih sve u isti kos,ali zbog odredjenog broja zabusanata i ovi ostali ne mogu doci do izrazaja.

i na kraju,ponekad pomislim da je jedan od razloga za ovakvo stanje u ekipi i taj sto je puno igraca kojima borac ama bas nista ne znaci,kojima je borac samo usputna stanica i koji su ovdje dosli samo radi dobre plate i igranja 2 utakmice u evropi..................ovim igracima neko treba da usadi u glavu da im je borac,dok god su u njemu najbolji,najljepsi i najveci klub u kojem su igrali,jer dobar dio njih ne osjeca pripadnost klub.............velika vecina njih su "placenici"

Poslednji put menjao Dilan Dog dana 26 Sep 2011, 08:41, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2011, 08:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
Ташко je napisao:

Zasluzili su momci. Hoce li biti kakvih premija?

Jak ovaj tempo, moraju momci malo odmoriti :confused2: a sutra ce sigurno na bazen da se isplivaju pred kup utakmicu :-?

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2011, 08:57 
Bič božji
Bič božji

Neće, namaju vremena, zgusnut je raspored za bazen...

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2011, 08:58 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Hahahaha cuj slobodan dan..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pa ni drugoligasi nemaju slobodan dan... Sace malo da setaju gradom zavrnutih nogavica :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2011, 09:11 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18

trebaju se oporaviti od onog stajanja protiv zeljeznicara u subotu jbg 33 min stajati u mjestu zabole noge ipak

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2011, 09:11 
Bič božji
Bič božji

Samo da kažem da sam bio u pravu u pogledu posjete, mislim da smo prebacili 7 000...

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2011, 09:25 
Stara kuka
Stara kuka

Samo da kažem da sam bio u pravu u pogledu posjete, mislim da smo prebacili 7 000...

e sad je pitanje kad cemo opet prici toj cifri

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2011, 09:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26

Kako si ono rekao, koliko ljudi prihvati fb. pozivnicu puta 7 i dobar si bio u prognozi, mada cisto summljam da ce nas u skorije vrijeme biti onoliko na stadionu :confused1:

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2011, 09:34 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Mozda je i bolje da nas ima 3/4000. Kazem, mozda.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2011, 09:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
veteran 1987 je napisao:

trebaju se oporaviti od onog stajanja protiv zeljeznicara u subotu jbg 33 min stajati u mjestu zabole noge ipak

Jos ako neko od njih ima ravne tabane....ajoj muke! Najgore je dugo stajanje, znam iz iskustva. :lol:
Sasvim opravdan dan pauze.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2011, 09:57 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Ajd sad ozbiljno, mislim da bi nam pobjeda u srijedu vratila poljuljano samopouzdanje, sreca u svemu sto je ova kriza dosla u vrijeme kada smo imali neku bodovnu razliku, pa ako bi se sto hitnije iz nje izaslo nebi se puno osjetilo na tabeli. Kazem nije sve tako crno, ali bi moglo biti ako se iz dve sledece utakmice u prvenstvu ne izvuku bar tri boda.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2011, 10:16 
Stara kuka
Stara kuka

Simpatizer je napisao:
veteran 1987 je napisao:

Jos ako neko od njih ima ravne tabane....ajoj muke! Najgore je dugo stajanje, znam iz iskustva. :lol:
Sasvim opravdan dan pauze.

ma djevojcice su to nek malo odmore

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1393, 1394, 1395, 1396, 1397, 1398, 1399 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]