banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 19:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 542 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Razdruzivanje
PostPoslato: 23 Sep 2011, 21:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
_zoka je napisao:
RSboljaPolovinaBiH je napisao:
Kojem tacno genocidu, onom iskonstruisanom u Srebrenici?
Onom sto je Alija po dogovoru sa Klintonom odlucio da zrtvuje ljude?
To nije ni G od genocida, uporedi ga malo sa Jasenovcem...

Al' to ne znači da je zločin manji ako je dogovoren.....Genocid naravno da nije.
Rastura nas? HAHAHA! Daj molim te? Cime? Pravopisom?
Logikom....onim što tebi ne ide....

Ajd ti zoka malo se skontaj na cijoj si strani.
Jugoslovena nema, niti ce ih ikad ponovo biti, a ostaju ti samo Srbi protiv svih ostalih...

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 21:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Ko da slušam Šešelja :roll: humor je na drugoj temi ovo je ozbiljna rasprava....

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 21:43 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
_zoka je napisao:
Kako ispada? Tako što sam rekao da civilni objekti nisu legitimne mete ja sam rekao da zgrada RTS-a jeste?

Pa moraš biti precizan kada nešto govoriš, ovi su raspolagali sa trojicom priučenih pilota pa im se možda slučajno potkrala greša, da se skrkaju na WTC, a opet ovi imali samo visoko sofisticiranu tehnologiju i pogodiše takovsku 11, mislim pomalo mi to čudno...

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 21:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Banjalucki_Behar je napisao:
Na uvozne i ove domaće, mene je sramota što živim u istoj državi sa narodom koji je počinio nekoliko terosrističkih napada

NPR, u kojem teroristickom napadu je ucestovao neko iz BiH. A kada samo vec kod "sramote", nas u svijetu najvise poznaju po ratovanju, prvom pocinjenom genocidu nakon drugoga svijetskoga rata, onih sto su na sviranju klavira u Hagu, i Edinu Dzeki (on je sa ove druge strane ponosa :D)

Recimo da je u Madridu učestvovao jedan musliman iz Mostara, pobijeno skoro 300 Španaca, vjerovatno zato što su se protivili idejama Baskijaca ili Katalonaca o razdruživanju, pa onda jedan mali terosrističi akt u Bugojnu, čovjek srušio zgradu MUPA.. treba li još...

Vezano za Spaniju, nigdje veze, momak niti je bio optuzen(a non-stop ponavljas da Mladic nije kriv, nego samo optuzen, a momak ponavljam nije ni optuzen a kamoli osuden). Dok su ovi u suknjicama ubili jednoga "svoga", i narvno da je bio teroristicki napad. Ali kada smo vec kod "terorizma" imali smo ga i mi, i to u sred Banjaluke. Ubistvo Vuklica je okarakterisano kao "teroristicki akt" koje ga je za divno cudo cak i "FBI" istrazivao, i za divno cudo pocinoc jos nije pronaden.

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 21:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vezano za Spaniju, nigdje veze, momak niti je bio optuzen(a non-stop ponavljas da Mladic nije kriv, nego samo optuzen, a momak ponavljam nije ni optuzen a kamoli osuden). Dok su ovi u suknjicama ubili jednoga "svoga", i narvno da je bio teroristicki napad. Ali kada smo vec kod "terorizma" imali smo ga i mi, i to u sred Banjaluke. Ubistvo Vuklica je okarakterisano kao "teroristicki akt" koje ga je za divno cudo cak i "FBI" istrazivao, i za divno cudo pocinoc jos nije pronaden.

A covjeka, pa cak i u "BOSANSKOM" jeziku je "pociniLAC", a ne pocinioc. Znas li ti ista od pravopisa?

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 21:51 
Bič božji
Bič božji

nepokoreni je napisao:
Ko da slušam Šešelja :roll: humor je na drugoj temi ovo je ozbiljna rasprava....

Pa jeste, jedna od ozbiljnijih,

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 21:52 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
_zoka je napisao:
Kako ispada? Tako što sam rekao da civilni objekti nisu legitimne mete ja sam rekao da zgrada RTS-a jeste?

Pa moraš biti precizan kada nešto govoriš, ovi su raspolagali sa trojicom priučenih pilota pa im se možda slučajno potkrala greša, da se skrkaju na WTC, a opet ovi imali samo visoko sofisticiranu tehnologiju i pogodiše takovsku 11, mislim pomalo mi to čudno...

Dobro,i? Jesi li igdje vidio da ja branim Amerikance? Da kažem i jednu pozitivnu riječ o njihovoj politici,vojsci,državnom uređenju,društvenom ustroju? Nemoj mi stavljati riječi usta.
A covjeka, pa cak i u "BOSANSKOM" jeziku je "pociniLAC", a ne pocinioc. Znas li ti ista od pravopisa?
To je ono što ja govorim....Nemaš šta drugo da mu prigovoriš pa se hvataš za pravopis....Ubi te logikom,a ti to znaš.... :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 21:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
_zoka je napisao:

Dobro,i? Jesi li igdje vidio da ja branim Amerikance? Da kažem i jednu pozitivnu riječ o njihovoj politici,vojsci,državnom uređenju,društvenom ustroju? Nemoj mi stavljati riječi usta.
To je ono što ja govorim....Nemaš šta drugo da mu prigovoriš pa se hvataš za pravopis....Ubi te logikom,a ti to znaš.... :lol:

Ne, nego je i pored gluposti koje valja nepismen... A s obzirom da ne komuniciramo u zivo, kad mozes da procijenis covjeka, onda je ovako od pomoci u toj procjeni kad znam da je s druge strane neko ko je krajnje nepismen.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 21:55 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Šta meni govori o tebi tvoje konstantno citiranje cjelih postove,a ne dijelova na koje se tvoj odgovor odnosi? Da si informatički nepismen? Je onda na osnovu toga treba da zaključim da si glup i neznalica?

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 21:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

pocinoc
pocinioc

Ako se vec toliko silno trudis da prestavis kao "pismen", (drugo ti ocigledno absolutno nikako neide), onda se barem potrudi da "citiras" ispravno :D

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Poslednji put menjao Banjalucki_Behar dana 23 Sep 2011, 21:58, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 21:57 
Bič božji
Bič božji

_zoka je napisao:
Šta meni govori o tebi tvoje konstantno citiranje cjelih postove,a ne dijelova na koje se tvoj odgovor odnosi? Da si informatički nepismen? Je onda na osnovu toga treba da zaključim da si glup i neznalica?

Starija garda, šta ćeš...

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 23:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50

Pa tema nije pravopis nego politika. Nikako da shvatis da su bosanski, srpski, crnogorski, hrvatski potpuno isti jezik i taj jezik se prije rata zvao srpskohrvatski-hrvatskosrpski. Dakle, ovi izmisljeni jezici nisu nista nego dokaz nemoci. Jer ako mnoge jace zemlje Juzne Amerike svoj jezik zovu spanski, ili Amerikanci svoj jezik zovu engleski, a balkanske nacijice imaju 15 jezika sta je to odraz nego nemoci.
Sjecam se da si i meni jednom prigovorio da ne govorim "srpskim" jer nisi imao odredjeni argument, a nisi nasao ni pravopisnu gresku :)

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 23:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:

Aha da da, zakljucak ti je kao i svi ostali na ovim temama, ne vidis sumu od drveca.

A ti Jellyfish si sigurno imao neki "kroatizam" da se tako izrazim u svojim pisanjima ovde, pa sam te zato kritikovao.
U svakom slucaju, kao sto vidis napisao sam "bosanski" izdvojeno na nacin da dovoljno inteligentna osoba treba da skonta da o "bosanskom jeziku" ne mislim nista pozitivno ili odobravajuce.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 23:11 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Dobro imate živaca raspravljati na ovoj ne baš potrebnoj temi. Šta ste toliko zapjenili?

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 23:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
A ti Jellyfish si sigurno imao neki "kroatizam" da se tako izrazim u svojim pisanjima ovde, pa sam te zato kritikovao.

Pa ja imam u svom rjecniku "kroatizama" zato sto kad sam se ja rodio i ucio jezik, tada se kod nas govorio srpskohrvatski-hrvatskosrpski, dakle bilo je pomijesano i hrvatskih i srpskih izraza. Ali zato sam ti i napisao ako mislis govoriti kako se govori u Srbiji onda bi trebao preci na ekavski i cirilicu, kao Silvio Dante :)

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 23:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

jellyfish je napisao:

Pa ja imam u svom rjecniku "kroatizama" zato sto kad sam se ja rodio i ucio jezik, tada se kod nas govorio srpskohrvatski-hrvatskosrpski, dakle bilo je pomijesano i hrvatskih i srpskih izraza. Ali zato sam ti i napisao ako mislis govoriti kako se govori u Srbiji onda bi trebao preci na ekavski i cirilicu, kao Silvio Dante :)

Ne, nisi u pravu, srpsko-hrvatski koji se ucio ovde nikad nije imao niti koristio izraze poput "poduzeti" ili "sudac" ili "zracna luka"... sad, naveo sam samo par iskljucivo hrvatskih rijeci koje nikad nisu bile srpsko-hrvatske.
I naravno da ne mislim govoriti ekavski, nego srpski ijekavski. Ne vidim u cemu je problem, a kod takvih kao sto si ti je problem sto ni ne razmisljajuci prihvataju hrvatske rijeci za koje postoji sasvim ravnopravna, ako ne i bolja srpska rijec.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 23:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

U svakom slucaju, mozda da se vratimo na kolosijek teme;
Gospodin ERROR je spominjao nesto u vezi nerazdruzivanja, mozda da nastavimo tu gdje se on osvrnuo pa ga zamolimo da komentar kako to da sad po muslimanima nema razdruzivanja, a poletjeli su 92-e svim silama da se "razdruze"?

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 23:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

jellyfish je napisao:
Sjecam se da si i meni jednom prigovorio da ne govorim "srpskim" jer nisi imao odredjeni argument, a nisi nasao ni pravopisnu gresku :)

Argumeti su u sustini totalno nebitni, pogotovo kada ih u potpunosti neposjedujes, tada stupa nas poznati "Lingvista" na scenu. :D

A naravno argumenti uopste nisu relavntni, npr "RBA 1987 eks VB 1987" se vec punih "sedam godina stidi" sto zivi u drzavi sa narodom, iz koje potice "opasni terorista" koji je ubio 300 spanaca u Madridu (stradala je 191 osoba)... Zaboravljauci jedan mali "argumentic" da je "opasni terorista iz BiH" osloboden bilo kakve umjesanosti. Ali eto, da ovo uzmemo kako on vec kaze "pod opštu neobrazovanost", ili nesto trece. Ali eto mladi smo, ima vremena, bice bolje :D

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 23:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

jellyfish je napisao:

Argumeti su u sustini totalno nebitni, pogotovo kada ih u potpunosti neposjedujes, tada stupa nas poznati "Lingvista" na scenu. :D

A naravno argumenti uopste nisu relavntni, npr "RBA 1987 eks VB 1987" se vec punih "sedam godina stidi" sto zivi u drzavi sa narodom, iz koje potice "opasni terorista" koji je ubio 300 spanaca u Madridu (stradala je 191 osoba)... Zaboravljauci jedan mali "argumentic" da je "opasni terorista iz BiH" osloboden bilo kakve umjesanosti. Ali eto, da ovo uzmemo kako on vec kaze "pod opštu neobrazovanost", ili nesto trece. Ali eto mladi smo, ima vremena, bice bolje :D

Dobro dobro super ajd pusticemo te i da negaciju pises sastavljeno, nego ti nama reci kako to da ste 92-e pozurili da se "razdruzite", a sad ni pod razno ne moze razdruzivanje..?

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 23:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Dobro dobro super ajd pusticemo te i da negaciju pises sastavljeno, nego ti nama reci kako to da ste 92-e pozurili da se "razdruzite", a sad ni pod razno ne moze razdruzivanje..?

Iz voza su prvo "iskocili" Slovenci, zadnji Crnogorci(uvjek lijeni :D)

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 542 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]