banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 21:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1291 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 65  Sledeća

Gay parada
Protiv parade 82%  82%  [ 68 ]
Podržavam paradu 18%  18%  [ 15 ]
Ukupno glasova : 83
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Sep 2011, 10:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
old fashion men je napisao:
Popokatepetl je napisao:
Lično sam bio svjedok u tri situacije kada je policija uhvatila ljude sa jednim jedinim džointom, i u sva tri slučaja su išle prekršajne kazne, dakle nikakvo krivično gonjenje.

Lažeš, to je nemoguće, jer policija mora raditi po zakonu, a po zakonu za to djelo nije moguća mandatna kazna, jedino u slučaju da je policajac korumpiran pa kaže izvršiocu eto neću ti ništa za drogu već ću ti napisatu remećenje javnog reda i mira :roll:

Da nisam svjedočio navedenim događajima, ne bih ni napisao. Dakle, u sva tri slučaja, samo novčane kazne su bile u pitanju. Samo u jednom slučaju privođenje, i puštanje sutradan ujutru, poslije plaćanja kazne.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 10:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Ne znam sta se tu desilo, ali nikako se nije moglo raditi o prekrsaju. Ukoliko posjednik droge, istu posjeduje za sopstveno uzivanje i pri tom oda osobu od koje je opojne supstance nabavio, moze se kazniti ...eh sad...da li bi uslovno i placanjem novcane kazne...moram potraziti u knjigama.

edit:nadjoh
ucinioca koji prijavi od koga nabavlja opojne droge, sud moze blaze kazniti ili osloboditi od kazne
tacka 4 clan 224 KZ od 2003

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 11:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Sad citam o onoj `porodicnoj setnji`....Dakle, likovi su tamo dovukli svoju djecu i pred njima uzvikuju `ubij, ubij, ubij pedera`.....

da, da, cuvena 'porodicna setnja'. to bijase u organizaciji dveri, ili nekih slicnih ljigavaca.
porodicna setnja ciji je cilj da u djeci potakne mrznju prema svemu sto njihovi roditelji ne podrzavaju. djeco, mrzite sve one koji su drugaciji od vas...

Citiraj:
Jel postoji kakav snimak, da su na porodicnoj setnji govorili "ubij, ubij, ubij pedera"?

ne nalazis li vrlo zanimljivim kako su ljudi spremni da iste sekunde povjeruju u ono sto im odgovara, makar to procitali u kuriru, na nekom blogu, u skandalu ili jednostavno culi od nekoga, koji je to cuo od nekoga, koji je to cuo od nekoga...a za ono sto im se ne svidja redovno traze vrlo opipljive dokaze, pa ni novinski tekst nije dovoljan, nego mora jos pride i video...

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 11:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Nadam se da moderatoru nece promaknuti epiteti koje Milanko upotrebljava za respektabilne organizacije.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 12:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2011, 18:54
Milanko Djeric je napisao:
Citiraj:
Sad citam o onoj `porodicnoj setnji`....Dakle, likovi su tamo dovukli svoju djecu i pred njima uzvikuju `ubij, ubij, ubij pedera`.....

da, da, cuvena 'porodicna setnja'. to bijase u organizaciji dveri, ili nekih slicnih ljigavaca.
porodicna setnja ciji je cilj da u djeci potakne mrznju prema svemu sto njihovi roditelji ne podrzavaju. djeco, mrzite sve one koji su drugaciji od vas...

Citiraj:
Jel postoji kakav snimak, da su na porodicnoj setnji govorili "ubij, ubij, ubij pedera"?

ne nalazis li vrlo zanimljivim kako su ljudi spremni da iste sekunde povjeruju u ono sto im odgovara, makar to procitali u kuriru, na nekom blogu, u skandalu ili jednostavno culi od nekoga, koji je to cuo od nekoga, koji je to cuo od nekoga...a za ono sto im se ne svidja redovno traze vrlo opipljive dokaze, pa ni novinski tekst nije dovoljan, nego mora jos pride i video...

A i sve da pokažeš video, teško da ćeš im išta dokazati - predrasude predrasude.. :angry4:

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 12:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

MuskoBre je napisao:
Nadam se da moderatoru nece promaknuti epiteti koje Milanko upotrebljava za respektabilne organizacije.

A kakve će epitete upotrijebiti za klerofašističku bandu koja samo zloupotrebljava srpske i pravoslavne simbole da bi širila mržnju i ksenofobiju?

Poslednji put menjao Hercegovac dana 23 Sep 2011, 12:09, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 12:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Hercegovac je napisao:
MuskoBre je napisao:

A kakve će epitete upotrijebiti za klerofašističku bandu koja samo zloupotrebljava srpske i pravoslavne simbole da bi širila mržnju i ksenofobiju?

Organizacija koja siri mrznju, ksenofobiju i sl, se zabranjuje, clanovi i osnivaci bivaju kaznjavani, gonjeni, itd. Srpske Dveri su legalna i legitimna organizacija za koju drzava nije nasla da siri to sto si ti nabrojao, i nije sankcionisana od strane zakonodavca. Dakle, po toj osnovi, nemamo o cemu da pricamo. Btw, tu istu organizaciju cini mnogo veci kulturni i intelektualni autoriteti nego ucesnici na ovoj temi, pa prema tome, ne bi bilo lose da takve epitete sacuvate za pominjanje organizacija mjesnih zajednica, udruzenja kamiondzija, i sl.

Molim moderatora da notira i ovaj gornji epitet.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 12:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2010, 17:53
Dačić: Za policiju bolje da ne bude Parade ponosa

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 12:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Te iste dveri su mnogo opasniji od otvoreno neonacističkih i ksenofobičnih organizacija. Npr. za Nacionalni stroj, Krv i čast, Stormfrontovce se zna da se lože na Hitlera , i mrze sve koji nisu kao oni. S druge strane, Dveri takođe šire mržnju prema svim različitostima, ali na perfidan način "nismo za nasilje, ali parada ponosa je sodoma i gomora te je treba pot hitno spriječiti".. Uz to se pozivaju na neke šatro naučne zaključke.. Lično poznajem nekoliko ljudi koji učestvuju u proizvodnji časopisa Dveri; ima tu i pametnih ljudi, ali je problem u tome što oni samo pišu tekstove koji prije objavljivanja bivaju modifikovani i uređivani kako to odgovara interesu te organizacije..

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 12:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Nemam ja problem sa tim da ti, Milanko, ko god, imate misljenje takvo i takvo, da vi licno smatrate to i to, da vam njihovo djelovanje vuce na to i to, da je perfidno, da je ovakvo, da je onakvo. To su vasi licni i legitimni stavovi, i ne smetaju mi ni najmanje, taman i da ih uopste ne argumentujete. Ali epiteti "ljigavci", "klerofasisticka banda", i sl, je klasicno vrijedjanje, dobrim dijelom i laz, i mislim da su u najmanju ruku za upozorenja.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 12:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Mogla bi B92 otvoriti redakciju u BL. Mislim da bi bila pomama za njihovim radnim mjestima.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 12:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Imamo vise Evropejaca po glavi stanovnika nego bilo koja drzava u EU. To je sada kul.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 12:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Ali epiteti "ljigavci", "klerofasisticka banda"

oces da se vratimo malo na pocetak teme pa da vidimo kakvim su se sve ovde epitetima krstili pederi, pa je sve proslo bez ijednog upozorenja?
znaci, po tebi je reci "sve pedere treba pobiti" sasvim u redu, ali reci "dveri su ljigavci" (da, dveri su ljigavci) je za svaku osudu?

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 12:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

MuskoBre je napisao:
Imamo vise Evropejaca po glavi stanovnika nego bilo koja drzava u EU. To je sada kul.

Evropejac?
Ne pronalazim se, štaviše mislim da Srbiji i RS uopšte neće biti dobro u EU. Ipak, ako sam protiv Evropske unije, ne treba automatski da pozivam na nasilje i mržnju..

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 12:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Citiraj:

oces da se vratimo malo na pocetak teme pa da vidimo kakvim su se sve ovde epitetima krstili pederi, pa je sve proslo bez ijednog upozorenja?
znaci, po tebi je reci "sve pedere treba pobiti" sasvim u redu, ali reci "dveri su ljigavci" (da, dveri su ljigavci) je za svaku osudu?

Taman da napisem.

Znaci ne vjerujem sta citam...
U Dveri se ne smije dirati ali za pedere samo naprijed.

I onda neko pita gdje je ta diskriminacija prema gay ljudima u ovoj zemlji... :roll:

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 12:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Sto se mene tice, nemam nista protiv "pljuvanja" ili karakterisanjem jednim ili drugim pridjevima.
Ako za nekog mozes reci da je pametan, lijep, spretan, zasto ne bi mogao za nekog drugog reci da je ruzan, glup, ljigav, smotan...

Ja bih bi najsretniji kad niko ne bi dosao da tuce i protestuje protiv pedera i njihove parade, te da ih mediji ne proprate nikako ili u najmanjoj mogucoj mjeri.
Kontam da bi onda pomislili "Koji smo ku.ac paradirali?". Tako jedno dva-tri puta i ne bi vise ni paradirali.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 12:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Elvis Presley je napisao:
Citiraj:

Taman da napisem.

Znaci ne vjerujem sta citam...
U Dveri se ne smije dirati ali za pedere samo naprijed.

I onda neko pita gdje je ta diskriminacija prema gay ljudima u ovoj zemlji... :roll:

To je pitanje za moderatora. Ja sam napomenuo da je meni licno zasmetalo, to sto sam napisao. Da li je neko pozivao na to da sve pedere treba pobiti, ili ne ,ne znam, nisam procitao sve i jedan post na ovoj temi. Ako je neko nedvosmisleno pisao tako nesto na ovoj temi, to je itekako za sankcionisanje.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 13:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Meni je malo cudno da si ti na 34 stranici odmah uvidio vrijedjanje Dveri i momentalno reagovao na to a na prijethodne 33 stranice nisi vidio nista slicno upuceno pederima (ili si vidio a nisi reagovao).

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 13:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Moje je licno pravo da temu citam od kraja prema pocetku, od sredina prema kraju, da uvijek citam samo zadnjih par postova, da preskacem postove kako god ja zelim. Naisao sam na nesto sto je meni licno zasmetalo, skrenuo sam paznju moderatoru, i to je sva filozofija. Sto se tice eventualnih prijetnji pederima na ovoj temi, ako ih je bilo, ponavljam, i to je u najmanju ruku za sankcionisanje. Znam da sam ovo zalud ponovio, jer ti ces u mom postu procitati sto zelis da procitas, a ne ono sto pise.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 13:15 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 08 Sep 2011, 13:59
LemiGO je napisao:

Ne znam za snimak, rekoh da sam to negdje procitala.
Ne brini, ne vjerujem svemu sto procitam... :)
Ali, cinjenica je da su tu bili roditelji sa djecom i potpuno sam sigurna da se nasao i poneki isfrustrirani tinejdzer i da je uzvikivao takve i slicne stvari.

Izgleda da na ovako osjetljivoj temi nisam smjela iznositi informacije koje nisu potkrijepljene video dokazima... :)

old fashion men je napisao:
Pa šta su trebali vikati :-?

Mogu oni vikati sta hoce...samo zelim reci da djeci nije mjesto na takvim skupovima.

I sto su se svi tako okomili na homoseksualce? Najbolja mi je ona prica - drzava nam je u takvom i takvom stanju, nezaposlenost, siromastvo, bijela kuga, bla,bla...a oni se tu nasli da nam paradiraju ispred nosa.
Pa sto se ne ugledaju na njih? Sto ne krenu i oni setati, paradirati ili nesto slicno?
Mislim da je u pitanju ili pogresno kanalisan bijes ili najobicnija homofobija.

Da, stvari bi bile puno bolje da nema tih pedera...Procvjetale bi nam ruze...
Da mogu samo nekako da nestanu sa ove planete, da zaboravimo da su ikada postojali.
Jos da su crnci ostali robovi i da zene nikada nisu dobile pravo glasa...
Ih, pa gdje bi nam bio kraj...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1291 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 65  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]