banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 11:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120144 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1383, 1384, 1385, 1386, 1387, 1388, 1389 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 23 Sep 2011, 09:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
e ljudi sad bi se moglo polako o sastavu, ocekivanom rezultatu i popunjenosti tribina. malo o sudijama, mozda zaigra i perica stanćeski :lol: . ja ocekujem da ce mo ih nabiti 4:0 i da ce otjerati amara sa klupe i onako mu se drma. spasavaju ga ovi penali i crveni kartoni koje kupuje iz svog dzepa.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 10:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
a covjeka pa sto da tjeramo takvu velicnu kakva je amar osim.

samo nek on sjedi na klupi zeljezniĆara. ja nemam nista protiv

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 10:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Schlager je napisao:
Stvar je odlicno uradjena,ali na koji se nacin koristi? Ide li na nekoj tv? Ili mozda na facebook-u (nisam nikad imao profil pa ne znam)?
региструј се на фејсбук па ћеш видјети :P :D
шалим се мало. углавном ово не иде на ТВ-у. вјероватно нико није платио за ТВ рекламе, а уосталом да се Борац рекламира на телевизији ишла би вјероватно мало другачија реклама...а и не вјерујем да је резолуција овог клипа довољна за ТВ. углавном ова најава се дијели по разним форумима и друштвеним мрежама(најчешће фејсбук), па онда сви које имаш у пријатељима могу да виде шта си поставио. фејсбук је одлична ствар за бесплатан маркетинг само га треба знати користити

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 10:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
batica je napisao:
e ljudi sad bi se moglo polako o sastavu, ocekivanom rezultatu i popunjenosti tribina. malo o sudijama, mozda zaigra i perica stanćeski :lol: . ja ocekujem da ce mo ih nabiti 4:0 i da ce otjerati amara sa klupe i onako mu se drma. spasavaju ga ovi penali i crveni kartoni koje kupuje iz svog dzepa.

е да,њега не смијемо заборавити....треба ђубре поздравити,свако да допринесе колико може вербално,наравно...
није некакав играч па да се зато жали,већ курвањски начин на који је отишао.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 10:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
станћески толико се наиграо у сељи да сам тотално заборавио на ту пи*кицу

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 10:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Ала људи како тресе еуфорија и неки оптимизам па то је невјероватноооооооо!!!

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 11:13 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
vlakanje je napisao:
batica je napisao:

е да,њега не смијемо заборавити....треба ђубре поздравити,свако да допринесе колико може вербално,наравно...
није некакав играч па да се зато жали,већ курвањски начин на који је отишао.

ja ga nisam zaboravio i naravno da ce biti docekan onako kako zasluzuje :thebirdman: :glasses7:

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 11:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
RBA,ako je vjerovati onoj tvojoj teoriji da ce biti x7 ljudi na FB pozivnici onda ce biti 7000,jer je tamo prisustvo potvrdilo 1000 ljudi :D

To bi bilo super.Inace mene su zvali drugovi koji nikad nisu otisli na fudbal uzivo,a sad bi isli gledati Borac....tako da mislim da je marketing odradjen prilicno dobro :)
Sto se tice sastava volio bi od pocetka vidjeti stvari ovakve :
----------Avduka----------
Mića---Staka---Boka---Žare
------ Srđo----Kruna------
Sejo-----------------Mikac
------Sale-----Vidak-------

Pobjeda ne bi smjela doci u pitanje :wink: AJ BORAC !

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 11:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
batica je napisao:

Sastav se zna,manje vise,po meni jedina dilema hoce li igrati Markovic u prvih 11,i ako hoce,koja ce onda biti uloga Boke na terenu.

Ja ocekujem nasu pobjedu jer smo puno jaci i uigraniji od Zeljeznicara,njima ne igra onaj Smajic i napadaci su im katastrofa sve i jedan.Nema tu sta previse kalkulisati,odigrati kako znamo i to je to.

Sto se tribina tice,sve osim punog stadiona bi bilo iznenadjenje,bar za mene.Sarajevo,Zeljeznicar to je uvijek pun stadion,ne trebaju se bukvalno ljudi ni zvati.

Naravno Stanceskog ako udje u igru ispratiti zvizducima i po kojom psovkom. 8)

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 11:31 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Sutra trebamo biti pametniji od njih i ne skandirati Ratku Mladiću,jer sam ubjeđen da bi Amar povukao ekipu sa terena i onda sranje,vjerovatno kazna i sve ostalo.A da je spreman na takve stvari,uvjerio sam se na prenosu finala Kupa iz Zenice,kad nije htio započeti utakmicu dok na stadion nisu ušli navijači Željezničara.Zato samo pametno,i bez bilo kakvih gluposti!
Ima toliko drugih prikladnih skandiranja tipa " jebem te Sarajvooooo" ili "Amar,Amar,sisaj,sisaj" :D

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 11:32 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
----------Avduka----------
Mića---Staka---Boka(?)---Žare(?)
------ Srđo----Kruna------
Sejo-----------------Mikac
------Sale-----Vidak-------

To je sastav manje više, znači dvije dileme...

Rekao sam da je x7 prema onom što sam ja upratio, najviše ljudi na toj pozivnici je bilo kada smo dobili srajevo 2-0, čini mi se nešto oko 1300, ali tada je takođe marketing bio odrađen vrhunski...
http://www.youtube.com/watch?v=JkpkqSeSF4M

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 11:43 
Bič božji
Bič božji

http://www.youtube.com/watch?v=f7D39RqQ ... re=related

Misliš na ovo Schlageru... :)

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 11:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ma da,znaš i sam da kod nas postoji dio publike koji samo dolazi na Željezničar i Sarajevo,kojima je fudbal deveta rupa na svirali i kojima bi najveći doživljaj sutra bio zapjevati tako nešto.
Jednom smo zbog transparenta na utakmici protiv Željezničara dobili tri utakmice pred praznim stadionom,pa nam je prisjela ona pobjeda 2-0.Ali boli njih kita za kaznu,i tako dolaze gledati samo "sarajevske velikane".

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 11:50 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
Ma da,znaš i sam da kod nas postoji dio publike koji samo dolazi na Željezničar i Sarajevo,kojima je fudbal deveta rupa na svirali i kojima bi najveći doživljaj sutra bio zapjevati tako nešto.
Jednom smo zbog transparenta na utakmici protiv Želje dobili tri utakmice pred praznim stadionom,ali boli njih kita za to,i tako dolaze gledati samo sarajevske velikane.

Zbog skandiranja čovjeku koji je za nešto tek optužen nema ni jednog ozbiljnog argumenta da te neko kazni, tako da nisam baš nešto zabrinut zbog toga, onaj trans je bio nešto drugo... :D

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 11:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ma treba sutra i za generala,i "kad je bio dijete malo",i "ubij Turcina",ma citav repertoar. :lol: :lol: :lol: A kada neko da gol,nek opali imaginarni rafal ala "Milan Jovanovic",prema plavim navijacima. :D 8)

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 12:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Drago mi zbog prenosa jer necu biti na tribini zbog posla :( a najvise mi krivo zbog stanćeskog, spremio sam za njega mali repertoar ćestitki

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 12:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
jeste pa da ga u hag odmah sa stadiona transportuju

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 12:09 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
tatamata je napisao:
Ma treba sutra i za generala,i "kad je bio dijete malo",i "ubij Turcina",ma citav repertoar. :lol: :lol: :lol: A kada neko da gol,nek opali imaginarni rafal ala "Milan Jovanovic",prema plavim navijacima. :D 8)

Zasto to?
Jel to vracanje nekih dugova ili cisto da pokazemo da smo divljaci?

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 12:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
Schlager je napisao:
Sutra trebamo biti pametniji od njih i ne skandirati Ratku Mladiću,jer sam ubjeđen da bi Amar povukao ekipu sa terena i onda sranje,vjerovatno kazna i sve ostalo.A da je spreman na takve stvari,uvjerio sam se na prenosu finala Kupa iz Zenice,kad nije htio započeti utakmicu dok na stadion nisu ušli navijači Željezničara.
Ima toliko drugih prikladnih skandiranja tipa " jebem te Sarajvooooo" ili "Amar,Amar,sisaj,sisaj" :D

slažem se,schupak je ono pravi,pogotovo kad bi skandiranje usljedilo za po njih nepovoljnom rezultatu.zato momci koji idu na istok a posjecuju ovu temu,nek malo razmisle o tome i ako je moguce spriječe isto jer nije ovo Leotar,gnjide su ti ono džeparoške...

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 12:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Inace ulaznice se mogu i dobiti u kladionicama Vilijams ko odigra tiket kod njih (mislim prvih 30 da dobijaju) ne nekoliko mjesta. Ocito da se zeli sto puniji stadion...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120144 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1383, 1384, 1385, 1386, 1387, 1388, 1389 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]