banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 12:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1382, 1383, 1384, 1385, 1386, 1387, 1388 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 22 Sep 2011, 13:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
danas vidim i na auta kace pozivnice za utakmicu, skoro svako auto na parkingu je ilamo jedan mali letak kao taj platak. svaka cast momcima.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2011, 13:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Sada kraj gradskog, bgm, okolčeni su novi pomoćni tereni, tj veći su nego ovi dosadašnji, ili će ostati iste veličine samo će biti izmješteni zbog gradnje tribine "sjever" ,čekaju se izgleda mašine, okolo je sve pokošeno, možemo se nadati skorom početku radova... :D

Neko je bio napisao da radovi pocinju ove ili sljedece sedmice,samo sto ja sad najbolje ne povezujem,da li se krece graditi jug,ili pomocni tereni?Ili i jedno i drugo?

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2011, 13:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 15:34
Slika

:lol: :lol: :lol:
Komentar je suvisan.

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2011, 13:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Борац БЛ je napisao:
Spoiler:
Slika

Komentar je suvisan.

:lol: :lol: :lol: !

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2011, 14:01 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
:D
Обратите пажњу на то са чим је плакат залијепљен... :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2011, 14:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07

Ala preCjednika detaljiste, prvo 'marketing tim', zatim ovo.

Ako kad budem trazio iglu u plastu sijena, znacu gdje da se obratim.

Ja sam i dalje za da i manijaci placaju ulaz na ovoj tekmi.

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2011, 15:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
blus je napisao:
Starac,razgovaramo konkretno o Trivunoviću.Jako loš covjek koji je uslovljavao Borac kad nam je bio najpotrebniji uslovima koje mu puno jači klubovi ne bi mogli ispuniti.I sad kad imamo i Stakića i Markovića koji su po kvaliteti izjednaceni s dotičnim,smatram da je na nas red da malo pucamo penale a on da se baca oko stadiona...Iskrano se nadam da je proslo to vrijeme "tamnog vilajeta",kad su pojedinci bili ispred kluba

sve si u pravu sto pises.
Samo ja sam misljenja da se ne treba inatiti, vec obrnuto, nema nikakvih problema, ako hoces igrati dati NASE uslove i samo pod tim uslovima da igra. Mislim da u ovakvim situacijama klub moze i mora bez pardona da odredi 100% svoje uslove, bez bilo kakvih ustupuka i rapravljanja.
Ne radi se samo o Vuletu, ima tu jos nekih odlicnih igraca, neki su ljuti na klub, na neke klub itd.
Klub nikome ne treba okrenuti ledja, vec gledati kako moze sto vise da profitira, da izvuce korist za sebe, pa ko hoce ko nece.

Moje misljenje je da nam Vule ne treba jer bi imali tri ravnopravna stopera, i neko bi morao ispastati, automatski losa atmosfera. ili da igramo nazaad sa tri stopera :confused2:

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2011, 15:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
batica je napisao:
Борац БЛ je napisao:
Spoiler:
Slika

Komentar je suvisan.

:lol: :lol: :lol: !

8) 8) 8)

neka ovako lijepa slika postane tradicija :D

P.S. Kovacevic je najveci promasaj, zajebo je Dekete :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2011, 15:31 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
tatamata je napisao:
Sada kraj gradskog, bgm, okolčeni su novi pomoćni tereni, tj veći su nego ovi dosadašnji, ili će ostati iste veličine samo će biti izmješteni zbog gradnje tribine "sjever" ,čekaju se izgleda mašine, okolo je sve pokošeno, možemo se nadati skorom početku radova... :D

Neko je bio napisao da radovi pocinju ove ili sljedece sedmice,samo sto ja sad najbolje ne povezujem,da li se krece graditi jug,ili pomocni tereni?Ili i jedno i drugo?

ja sam napisao :D da pocinju radovi jos proslog ponedeljka, malo se kasni kao i sve ali ce se raditi to je najbitnije. Rade se pomocni tereni mislim da je to u reziji predsjedika Cubica. Tribina ce se raditi u reziji grada nadam se vrlo brzo

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2011, 15:38 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Tommy Vercetti je napisao:

Ala preCjednika detaljiste, prvo 'marketing tim', zatim ovo.

Ako kad budem trazio iglu u plastu sijena, znacu gdje da se obratim.

Ja sam i dalje za da i manijaci placaju ulaz na ovoj tekmi.

to za naplacivanje karata se radi reciprocno, znaci kako su oni nase docekivali tako i mi njih mada bi bilo fino da i oni pomognu napaceni narod na kosovu a uzimajuci cinjenicu odakle je vecina sadasnjih manijaka :D

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2011, 15:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Volim Borac je napisao:
blus je napisao:
Starac,razgovaramo konkretno o Trivunoviću.Jako loš covjek koji je uslovljavao Borac kad nam je bio najpotrebniji uslovima koje mu puno jači klubovi ne bi mogli ispuniti.I sad kad imamo i Stakića i Markovića koji su po kvaliteti izjednaceni s dotičnim,smatram da je na nas red da malo pucamo penale a on da se baca oko stadiona...Iskrano se nadam da je proslo to vrijeme "tamnog vilajeta",kad su pojedinci bili ispred kluba

sve si u pravu sto pises.
Samo ja sam misljenja da se ne treba inatiti, vec obrnuto, nema nikakvih problema, ako hoces igrati dati NASE uslove i samo pod tim uslovima da igra. Mislim da u ovakvim situacijama klub moze i mora bez pardona da odredi 100% svoje uslove, bez bilo kakvih ustupuka i rapravljanja.
Ne radi se samo o Vuletu, ima tu jos nekih odlicnih igraca, neki su ljuti na klub, na neke klub itd.
Klub nikome ne treba okrenuti ledja, vec gledati kako moze sto vise da profitira, da izvuce korist za sebe, pa ko hoce ko nece.

Moje misljenje je da nam Vule ne treba jer bi imali tri ravnopravna stopera, i neko bi morao ispastati, automatski losa atmosfera. ili da igramo nazaad sa tri stopera :confused2:

Slazem se. To sam i ja pokusavao reci.
Jedino sam misljenja da nam svakako trebaju tri jaka stopera. (Vule ili neko drugi.) Trebaju nam i kvalitetni rezervni bekovi. Zasto ne bi neko sjedio na klupi? Pa i Stajic i Kajkut sjede cesto na klupi. I kako cemo izrasti u jaci tim nego sto jesmo bez jake klupe. To je stvar sposobnosti i autoriteta trenera hoce li nekakva nezadovoljstva neigranjem izrasti u problem ili biti poticaj za to da se bude sto bolji i izbori mjesto u prvoj postavi. Inace u ovoj ofanzivnoj igri koju hoce Cvetkovic ima manje mjesta za slabe odbrambene igrace nego sto je to bio slucaj prosle sezone kada je cijela ekipa bila defanzivnije postavljena. Sada odbrana ima manje prava na gresku. Nema ko da ih krpi. Igra se vise prema naprijed. Petric je proslog proljeca mogao koliko toliko zamijeniti Corica. Sada bi bio skroz smijesan (da je tu).

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2011, 16:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

vidim Benovic nije igrao u kupu...rijeci Ceveta vode ne piju (za Benovica). izgleda je on otpisan definitivno, sto mi je jako zao. sigurno je bolji od Zarica, a i ofanzivniji je. cudi me da Cvele gaji ofanzivan fudbal, a nije dao priliku Beni...

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2011, 19:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
veteran 1987 je napisao:
ja sam napisao :D da pocinju radovi jos proslog ponedeljka, malo se kasni kao i sve ali ce se raditi to je najbitnije. Rade se pomocni tereni mislim da je to u reziji predsjedika Cubica. Tribina ce se raditi u reziji grada nadam se vrlo brzo

Hvala na objasnjenju.Nadam se da ce taj jug,ako bog da i sjever biti gotovi do Evrope,a pomocne terene ocekujem puno ranije... :)

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2011, 19:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Мало слика из Милосаваца :)
http://www.borac-sport.com/index.php?op ... Itemid=111

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2011, 19:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Dovoljno pogledati prvu i zadnju sliku :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2011, 20:33 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Jao vidi zetora masine, kabrio :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2011, 22:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Двојица дјечака су се 14. септембра ове године на тим мечевима доказали, те потписаће уговоре са славним београдским клубом. Ријеч је о Огњену Јефтенићу, рођен 1994. године у Шипову и Бојану Поповићу, рођен 1995. године у Бањалуци. У другој половини октобра они ће на прес-конференцији у Бањалуци и званично бити промовисани као нови фудбалери омладинског тима Црвене звезде.
:angry4:

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2011, 22:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Штета за те момке (надам се да се не ради о татиним синовима,много случајева ми је познато,када је ријеч о одласцима тих дјечака у највеће клубове у Србији,типа довешћу ја мог малог нек и он тренира на Маракани) кад то кажем,не кажем то не дај боже због сујете, зависти или чега све не ,већ искључиво што знам пар момака који су отишли из Зворника у Партизан. Нећу рећ какав је однос према њима такозване дјеце из метрополе,али оно што сигурно знам да би успјели и обукли дрес Партизана морају бит три пута већи таленти од локалне дјеце уз то молити бога да у датој категорији нема више од 7 татиних синова (ово не кажем зато што сматрам да у БГ нема талентоване дјеце) свако надам се разумије моју констатацију.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 09:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Kolilko je dobro odrađeno, mora se opet okaciti.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fUZRfcUNECM[/youtube]

Autorima svaka cast!

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 09:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Stvar je odlicno uradjena,ali na koji se nacin koristi? Ide li na nekoj tv? Ili mozda na facebook-u (nisam nikad imao profil pa ne znam)?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1382, 1383, 1384, 1385, 1386, 1387, 1388 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]