banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 14:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1381, 1382, 1383, 1384, 1385, 1386, 1387 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 22 Sep 2011, 11:41 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Sada kraj gradskog, bgm, okolčeni su novi pomoćni tereni, tj veći su nego ovi dosadašnji, ili će ostati iste veličine samo će biti izmješteni zbog gradnje tribine "sjever" ,čekaju se izgleda mašine, okolo je sve pokošeno, možemo se nadati skorom početku radova... :D

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2011, 11:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
kitopsina je napisao:
blus je napisao:
Ostavio nas je zimus,otisao za neku mizeriju te mu želim da se vrati odakle se i dokotrljao -Šator iz Glamoča

Zasto bi se odrekli igraca kao sto je Trivunovic? Nece on otici u Sator nego ce osvanuti u Sarajevu. Ako ce potpisati bar na 1,5 godina za ono sto mozemo da mu platimo neka opet dodje u Borac. Itako nam treba dobar stoper. Markovic i Stakic su dobri, ali kad jedan ispadne imamo veliki problem. Vidjelo se to protiv sugavog Olimpika. Boka ne igra tamo gdje ga najvise trebamo itd.

može ti on potpisati na 140 godina,ali ako mu dođe ponuda za 10 km veću platu,ode on(i zimus je bio pod ugovorom)...to je takav profil čovjeka.a o igračkim kvalitetama ne treba trositi rijeci,međutim takva fela nema moralnih kvaliteta ni malo...

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2011, 11:56 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
O njegovim ljudskim kvalitetima ne treba ni pisati, nema ih. O igrackim bi se ponesto moglo napisati ali realno i Leo i Staka su, po meni, bolje igraci od Vuleta, tako da...

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2011, 11:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

...nas ne bih ni malo pogodilo kad bi se vratio u svoju najveću ljubav-jaliju ćaršijsku :)

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2011, 11:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
kitopsina je napisao:
blus je napisao:
Ostavio nas je zimus,otisao za neku mizeriju te mu želim da se vrati odakle se i dokotrljao -Šator iz Glamoča

Zasto bi se odrekli igraca kao sto je Trivunovic? Nece on otici u Sator nego ce osvanuti u Sarajevu. Ako ce potpisati bar na 1,5 godina za ono sto mozemo da mu platimo neka opet dodje u Borac. Itako nam treba dobar stoper. Markovic i Stakic su dobri, ali kad jedan ispadne imamo veliki problem. Vidjelo se to protiv sugavog Olimpika. Boka ne igra tamo gdje ga najvise trebamo itd.

Не треба нам Вуле, показао је какав је човјек!

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2011, 12:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Sada kraj gradskog, bgm, okolčeni su novi pomoćni tereni, tj veći su nego ovi dosadašnji, ili će ostati iste veličine samo će biti izmješteni zbog gradnje tribine "sjever" ,čekaju se izgleda mašine, okolo je sve pokošeno, možemo se nadati skorom početku radova...

Odmah bih pristao da ponovo igramo Drugu Ligu,ali da se ta omladinska skola organizuje po principu ozbiljnih klubova,sa nekoliko pomocnih terena,internatom i srednjom skolom za talentovanu djecu,jakim skautingom....
Dusa me ponovo zaboljela ovog ljeta kad sam vidio da talente sa turnira u Petrovom Gaju(kod Omarske) odvode u Cehu,sa 13 godina! :( ...Bio ogroman broj ekipa,a taj mali Mustedanagic toliko odskakao da su ga odmah vrbovali da preseli sa ocem u Prag,gdje ce biti u omladinskoj skoli Sparte,i ove jeseni ode tamo....Otac ce dobivati po 1000 eura mjesecno i to je to.....Takve investicije se uvijek vrate desetostruko,a mi smo ga mogli dovesti i bez tih 1000 eura mjesecno,samo da ga ima gdje smjestiti i skolovati.....Bas cu pratiti njegov razvoj,a koliko se ja razumijem u fudbal,i koliko se to moze u ovim godinama procjeniti po brzini,gradji,udarcu,tehnici i ogromnoj zelji za igrom,ovaj mali ce biti igrac reprezentativnog kalibra....Inace,bio je u podmlatku Slobode iz Novog Grada....

Poenta price je da je (dok je ovakva organizacija) Petrov Gaj blizi Pragu nego Banjaluci od koje je udaljen 30 kilometara....

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2011, 12:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
blus je napisao:
kitopsina je napisao:
blus je napisao:

može ti on potpisati na 140 godina,ali ako mu dođe ponuda za 10 km veću platu,ode on(i zimus je bio pod ugovorom)...to je takav profil čovjeka.a o igračkim kvalitetama ne treba trositi rijeci,međutim takva fela nema moralnih kvaliteta ni malo...

Pa koji to nas igrac nece otici za nesto bolje uslove? Nije bas 10 maraka u pitanju. Odlazili su, odlaze i odlazice jos dugo svi na isti nacin kao on i Maletic. Jedini razlog zasto neko ne treba da se vrati je ako ce unositi nemir u svlacionicu. Tad nam ne treba ni Mesi.
Trivunovic je stoper koji je dao i nekoliko golova. Od tada nam se stoperi nisu nadavali golova (Boku ne racunam u stopera). Kada nam klupa bude puna Trivunovica bicemo i puno jaci klub.

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2011, 12:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

kitopsina je napisao:

Pa koji to nas igrac nece otici za nesto bolje uslove? Nije bas 10 maraka u pitanju. Odlazili su, odlaze i odlazice jos dugo svi na isti nacin kao on i Maletic. Jedini razlog zasto neko ne treba da se vrati je ako ce unositi nemir u svlacionicu. Tad nam ne treba ni Mesi.
Trivunovic je stoper koji je dao i nekoliko golova. Od tada nam se stoperi nisu nadavali golova (Boku ne racunam u stopera). Kada nam klupa bude puna Trivunovica bicemo i puno jaci klub.

Вуле је једва чекао да оде из Борца, чак са екипом отишао у Турску и буквално из авиона отишао! И као ''Вуле сад нема клуба, ајмо га вратити''... да опет буде пола године, овде одржава форму и заузима мјесто некоме и да једва чека да запали негдје!

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2011, 12:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Starac,razgovaramo konkretno o Trivunoviću.Jako loš covjek koji je uslovljavao Borac kad nam je bio najpotrebniji uslovima koje mu puno jači klubovi ne bi mogli ispuniti.I sad kad imamo i Stakića i Markovića koji su po kvaliteti izjednaceni s dotičnim,smatram da je na nas red da malo pucamo penale a on da se baca oko stadiona...Iskrano se nadam da je proslo to vrijeme "tamnog vilajeta",kad su pojedinci bili ispred kluba

Poslednji put menjao blus dana 22 Sep 2011, 12:12, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2011, 12:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ako kontamo postati ozbiljan klub (bar za sada idemo dobrim putem), onda te zvijezde i zvijezdice moramo lagano odjebati od kluba. Ko hoce igrati za klub, super. Ko nece, dovidjenja. Nema vracanja. Vule jeste dobar igrac, ali sam je odlucio da ne igra za Borac i napustio ga.
Potpisivanjem saradnje sa Vuletom, napravili bi korak nazad.
Nadam se omladinskoj skoli, pomocnim terenima, zdravoj atmosferi u klubu, a ne Vuletu, Maleti, Puziju...

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2011, 12:12 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
kitopsina je napisao:
blus je napisao:

otisao bi on davno u sarajevo ali zna da tamo igraci nisu 3 mjeseca dobili nista, na godinu nam netreba ako ce potpisati na 3 onda da jer bi tako nesto zaradili kad mu opet vidimo ledja ovako bi mu samo posluzili da igra i lakse pronadje klub a nama :thebirdman:. Inace ni lea mesija nebih doveo na godinu dana a vuleta pogotovo.Vule ima igracke kvalitete ali ta prica o ljubavi prema borcu itd nepije vode vise

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2011, 12:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Ako kontamo postati ozbiljan klub (bar za sada idemo dobrim putem), onda te zvijezde i zvijezdice moramo lagano odjebati od kluba. Ko hoce igrati za klub, super. Ko nece, dovidjenja. Nema vracanja. Vule jeste dobar igrac, ali sam je odlucio da ne igra za Borac i napustio ga.
Potpisivanjem saradnje sa Vuletom, napravili bi korak nazad.
Nadam se omladinskoj skoli, pomocnim terenima, zdravoj atmosferi u klubu, a ne Vuletu, Maleti, Puziju...

То је поента цијеле приче, а не да се звијездице мало врате код нас док не нађу нови ангажман у Таџикистану или Тунгузији!

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2011, 12:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Najveca greska je napravljena odlaskom Corica. Kada ispadne jedan od ovih nasih stopera imamo veliki problem. Kostace nas to nepotrebno previse bodova. Za to nemamo rjesenje.

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2011, 12:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Moram reci da mi je krivo sto je taj momak otjeran/otisao.
Iznio je citavu prethodnu sezonu. Kad sam prvi put odveo kolegu, koji nije iz BL, na utakmicu, rekao mi je:"Ko je ona pet'ca? Predobar je." Mi bili na zapadu, protiv Sirokog mislim da je bila tekma.

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2011, 12:28 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Mar 2011, 14:09
Slika
link
http://i51.tinypic.com/25uk76w.jpg

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2011, 12:32 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
kitopsina je napisao:
Najveca greska je napravljena odlaskom Corica. Kada ispadne jedan od ovih nasih stopera imamo veliki problem. Kostace nas to nepotrebno previse bodova. Za to nemamo rjesenje.

Ovo za Lea Corica je u potpunosti tacno ali je to stara tema koja je mnogo puta do sada prezvakana ovdje. Takvu glupost sebi nismo smjeli da dozvolimo.

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2011, 12:46 
Bič božji
Bič božji

Plakat je predobar, ali još više mi se sviđa ono što piše desno sa strane... svaka čast... 8)

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2011, 12:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Mislis BiH? 8)

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2011, 12:52 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
Mislis BiH? 8)

"МАРКЕТИНГ ТИМ ФК БОРАЦ" :)

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2011, 13:28 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jul 2010, 14:58
Ljudi stalno me muči jedna stvar,cijene karata,pogotovo za zapad su preskupe pogotovo sad kad nam je opao broj ljudi na stadionu.
Možda bi uprava malo trebala sniziti cijene karata,samo moje mišljenje.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1381, 1382, 1383, 1384, 1385, 1386, 1387 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]