Evil_Dead je napisao:
Браво! Управо моја поента! Шта који к.... мораш вољети или не вољети оне који парадирају/протестују/штрајкују...? Људи би нешто да изгањају и то је оно у чему их ја подржавам! А, то да ли ја то лично сматрам болесним или не... небитно потпуно! Мислим, кад фудбалери у Италији и кошаркаши у НБА могу да штрајкују (а плата им је дегенерична у поређењу са рударима/сметљарима/бауштелцима...) и нико не мисли да је то ненормално, зашто и педери не би то смјели док год не крше закон? А не крше га...
Подржимо оне који су у мањини, макар нам њихов начин живота био болестан, да бисмо сви ми као људи имали своја права! Сутра ће нам требати маса да се боримо за наша законом прописана права! Јер, ако се сад одрекнемо макар једног човјека који би нас могао подржати... кметоваћемо у бесконачност!
нормално да МОРАМ "вољети или не вољети оне које парадирају/протестују/штрајкују". имам неки став о свему, а како сам по природи веома емоционалан, то онда није добро.
ја сам углавном за протесте, штрајкове, али не и у овом случају. никако у овом случају.
вјероватно је исписано већ зашто да и зашто не за педерску љубав или педерску параду. не бих да се понављам. мало мање ми сметају педери као опредељење, мало више педерске организације, параде, и агресивна промоција педера.
а поготово " Подржимо оне који су у мањини, макар нам њихов начин живота био болестан..."
ма дај молим те. ја то не могу.
а што се тиче заједничке борбе... нека људи одлуче, у овом случају педери, да ли се вреди борити у заједничкој бици за законска права. ваљда се та права тичу и њих.
и да ли се заједничко друштвено добро поклапа са њиховим добром
и да, људи гледају србијанске филмове. мада није у питању да ли ти или ја гледамо србијанске филмове, него са којим циљем је тај филм направљен