banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 08:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 969 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 49  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Sep 2011, 18:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Izvitoperio se, zato ga i prekrajaju.

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2011, 18:31 
oooooooooooo ne prekrajaju ga, nego su ga isjekli zbog nove poslovne zgrade koju prave na pocetku vec pomenute ulice

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2011, 20:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2005, 15:04
smucek je napisao:
Prekopase ulicu Kralja Petra II, dugo je i izdrzala.

Та улица је први пут расјечена 4. (словима: ЧЕТВРТИ!) дан по постављању новог асфалта...

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2011, 23:13 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
Da, pisao sam vec o tome. Prepravljali su jedan saht, pa zatim i drugi, ali to i i nekako, a ovo ce sad da zakrpe i za mjesec dana ce tu da bude rupa preko citave ulice kao i u vecini drugih saobracajnica sirom banja luke.
Cak sam se iznenadio kako su prespajali vodovod u sred raskrsnice prije asfaltiranja, ali ne, mora se ulica prekopati, dugo je i izdrzala.

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2011, 08:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Nov 2010, 22:12
sampion u prekopavanju je Bulear Vojvode Stjepe Stjepanovica ... onaj dio od Skorpiona do rebrovacke crkve su bar jedno 20 puta sjekli i prekopavali bar sto sam ja upratio ...

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2011, 13:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 00:57
borke je napisao:
sampion u prekopavanju je Bulear Vojvode Stjepe Stjepanovica ... onaj dio od Skorpiona do rebrovacke crkve su bar jedno 20 puta sjekli i prekopavali bar sto sam ja upratio ...

+ ono kopanju uzduz :)

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2011, 16:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

kod bus stajalista ispred lesnine sam bio u 16h05min
semafor kod Metala sam prosao u 16h23min
udaljenost je max 150m

eto strucnjaka nasih sto znaju proracunati protok saobracaja

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2011, 17:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2003, 22:29
to je taj crveni val u kojem ja pricam. Treba samo promjeniti medjusobne intervale paljenja i gasenja zelenog svijetla i problemi ce biti rijeseni.

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2011, 20:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ja koliko znam val je bio uspostavljen i iskljucen neugo nakon toga neki kazu pod pritiskom naftasa

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2011, 21:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

[Enterprise] je napisao:
to je taj crveni val u kojem ja pricam. Treba samo promjeniti medjusobne intervale paljenja i gasenja zelenog svijetla i problemi ce biti rijeseni.

ma nihova logika je da je tad špic i da treba omogućiti da se rastereti centar grada, medjutim idioti nisu svjesni da gro ljudi upravo radi od pijace pa do glamocana
skontace oni to za 3-5 godina

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2011, 06:55 
bukvalno, taj semafor od lesnine ka merkatoru, a kod metala, traje 5 sec, brojala sam nekidan uspije proci 3 auta na zeleno, i jos 2 na zuto... ukupno 5 ako se pozure, sto je za onakvu guzvu, u pola 8 ujutro i u 4 popodne kad ljudi idu na posao i s posla, uzas..

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2011, 20:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
Pa ne može ni proći više, kada prvi u redu čeka zeleno da pritisne kvačilo, pa ubaci u brzinu, pa dok krene...

Pa onda drugi u redu čeka prvog da krene, da bi on ubacio u brzinu i tek onda krenuo.

A treći u redu čeka da krene drugi, pa tek onda on ubacuje u brzinu i kreće.

I to je taman 3 automobila. Dobro i to.

:angry4: :mad: :angry3: :evil:

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2011, 22:28 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
To je princip voznje koji je karakteristican za bl.

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2011, 06:58 
aaaa ne, ova 3 tj. 5 (sa zutim) automobila koja sam ja spomenula su svi vec na gasu, kad bi bilo kao feniks sto kaze, ne bi prosla ni 2 .. vjerujte mi, u gradu nisam vidjela semafor koji krace traje, cak i onaj kod UIO traje duze..

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2011, 09:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

znaci kad kisi kao zadnja dva jutra sva stoka i marva ovog svjeta sjedne u auto i voza se po banjaluci ...
mislim da sam jutros osjedio dok sam dosao do kanc ...

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2011, 09:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
A da prihvatite cinjenicu da se grad prosirio, da je vise stanovnika, samim time i saobracajnih ucesnika.. I ne shvatam, cemu ta nervoza? Sviranje na zuto? Samo u BL imam osjecaj da su svi milioneri koji se zure nazad u biro da provjere jesu li im akcije jos uvijek u porastu :D

Sta bi radili da zivite u svjetskim metropolama, da putujete po 100 km do posla i sl? Opusteno narode :wink:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2011, 09:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
јесте има пуно недостатака и пише се о њима овдје, али што рече ајкула сви се као негдје журе, сви нервозни, Боже сачувај...

ја стварно не волим да се вучем и када возим волим дати мало јачи гас(али не јурцам) и онда мени дође неки шабан и свира иза мене зато што нисам скренуо лијево на раскрсници у маниру возача из холивудских акционих филмова, него сам пропустио ауто које ми долази у сусрет брзином 60-70 км на сат и које има првенство пролаза. ма једном ћу стварно упалити сва четири, изаћи из аута и посвађати се са неким ко ми тако свирне без разлога.
или када људи стоје на семафору и дође зелено и крену аута и наравно треба времена да се помјери прво ауто, па друго,итд. а неки дебил на крају колоне свира чим се пребаци на зелено?! па чекај идиоте не можеш се помјерити истог тренутка.

мада има понекад и онога што је Феникс описала да се људи вуку гдје не треба. ја први када сам негдје на семафору гдје није гужва избацим из брзине и лаганини, али кад знам да је неки семафор који кратко држи увијек сам спреман и одмах на жуто крећем да не би задржавао колону

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2011, 10:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
Jedna jako nezgodna raskrsnica, nije toliko prometna ali po meni je nezgodna, to je raskrsnica kod Raiffeisen banke, dijagonalno od banke je tehnomarket (ex shoping centar)... nezgodna je za one koji idu iz pravca muzeja, imaju znak stop a lijevo se ništa ne vidi zbog same konstrukcije raskrsnice kao i rastinja pored...

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2011, 10:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Za one koji dolaze iz tog pravca ima uredno postavljeno ogledalo koje rjesava problem smanjene vidljivosti sa lijeve strane.
Najveci, po meni, problem na toj raskrsnici je bio prije par godina kada je doslo do promjene prava prvenstva. Stari vozaci koji su navikli na stari raspored uopste nisu obracali paznju na novopostavljene znakove pa je nerijetko dolazilo do udesa.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2011, 11:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ajkula je napisao:
A da prihvatite cinjenicu da se grad prosirio, da je vise stanovnika, samim time i saobracajnih ucesnika.. I ne shvatam, cemu ta nervoza? Sviranje na zuto? Samo u BL imam osjecaj da su svi milioneri koji se zure nazad u biro da provjere jesu li im akcije jos uvijek u porastu :D

Sta bi radili da zivite u svjetskim metropolama, da putujete po 100 km do posla i sl? Opusteno narode :wink:

sa ovim nasim saobracajnicama, gradskim ocima u odsjeku za saobracaj i ovim nasim vozacima za tih 100km bi nam trebalo bar 5 sati voznje

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 969 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 49  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]