Dilan Dog je napisao:
smatram da ovaj poraz i nije toliko los i da ce imati pozitivnih stvari.
najbitnija stvar je da nam se niko od konkurenata nije odlijepio zbog gubitka ovih bodova,a i da smo uzeli taj jedan bod ne bi nam u ovom trenutku nista pretjerano znacio jer ima jos puno utakmica da se odigra,mozda samo u nekom psiholoskom planu,dok s druge strane mozda bi i taj nerijesen rezultat protiv olimpica jos vise digao ekipu pa bi nam se to obilo o glavu protiv zeljeznicara sto bi imalo kud i kamo teze posljedice.
po meni,ako je cijena lagane pobjede protiv zeljeznicara poraz od olimpica ja to objerucke prihvatam.
poraz kao poraz,nit prvi nit zadnji u prvenstvu i stvarno mislim da bi iz njega mogli da imamo visestruke koristi,prije svega da se svi u borcu (pa i mi koji ga pratimo) presaberemo malo u glavama i skontamo da NEMA laganih protivnika da se za svaki go i pobjedu treba dobro namuciti i dosta znoja proliti.
jeste da smo izgubili od poslednje ekipe na tabeli ali to olimpic sigurno ne zasluzuje da bude jer je kvalitetom sigurno ispred slavije,slobode,kozare,rudara,travnika...........
PS hlapicu,sve vezano za fudbal PLBIH a sto nema veze sa nasim klubom molim te pisi na temi vezanoj za PLBIH.
HVALA
poenta je da ako smo pametni,mozemo visestruku korist izvuci od sinosnjeg poraza i ako bude tako,onda u pobijedu od bar 2 gola razlike protiv zelje ne sumljam.
dobro razmisljanje mada brine nesto drugo a to je nezalaganje, jer je nevjerovatno da u drugom poluvremenu kod rezultata 2-1 za njih nismo bili u stanju da ih pritisnemo, i da odigramo 3 dobra dodavanja. Opet kazem volio bih da je to bio los dan.