banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 23:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3051 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 153  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Sep 2011, 13:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2009, 20:16
Meni mnogo kvalitetniji zvuk tokom tokom razgovora ima nimbuzz.

šire grozu
a oblaci iz visina
gledaju u razvalinu.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2011, 14:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Ja, sada, bas nikakvih primjedbi nemam na racun Vibera (osim onog iritantnog ringtone + kad smo kod toga zna li iko nacin kako se to mijenja? :oops:). Kvalitet zvuka je, kada se telefonira preko wi-fi, i vise nego dobar. Preko m'tela bas i ne ide (SMS rade bez problema), ali to mi i ne igra neku znacajnu ulogu.
Inace, juce sam instalirao "Mouse trap" i u jednom momentu dobio neopisivu zelju da zapalim i telefon i onoga ko je osmislio igru :oops: :lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2011, 19:37 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Koristi li ko od vas neku AV aplikaciju za android i ima li potrebe za njima?

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2011, 20:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Ne koristim. Ne znam da li ima potrebe, sumnjam.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 18:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Koje widgete koristite? Koje preporucujete?
Postoji li nacin da se ukloni ili ucini providnijom onaj "slider" koji treba pomjeriti za otkljucavanje kada je telefon zakljucan?
Moze li se Google Earth instalirati na telefon iako kada odem na m.google.com/earth preko telefona dobijem poruku da za moj uredjaj nije podrzan (u pitanju je HTC Desire Z)?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 21:02 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2011, 19:12
Od widget-a ja koristim samo Power Control ...ostale manje vise NE sto zbog baterije, sto sve to trazi konstantan update, a ja sam to iskljucio jer nemam non stop konekciju. A za G.Earth nadji neki apk fajl na netu, ima ih hrpa, pa pokusaj. Cesto se desava da ne mozemo neke aplikacije instalirati (kao npr GMail !?) jer nije podrzana od naseg carrier-a... Veze ...no nadjem apk fajl pa instaliram sebi zadnju verziju. No ukoliko se aplikacija ne moze instalirati zbog neispunjenih hardverskih zahtjeva ..e to je onda upitno (Flash plazer na mom tel. ne moze raditi npr...)

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 21:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Koristim Beautiful Widgets za sat i vrijeme, PlayerPro ima svoj widget za muziku, imam jedan za mijenjanje zvučnih profila, jedan za uključivanje GPRS-a, watchdog ima svoj widget koji koristim i to je to, ima zgodnih widgeta za kalendar i slično ali mi zasad ne trebaju.

Google Earth se može instalirati tako što pronađeš APK instalaciju i onda ga tako instaliraš. Ja imam 2.0.1 verziju.

Za slider za otključavanje telefona ne znam kako to ide na HTC modelima, ja ovaj na Samsungu nisam mijenjao.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2011, 12:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2005, 19:12
Naletih na ovaj povelik katalog Android aplikacija, doduše na ruskom forumu, ali uz Google Translate ne mari, plus nazivi aplikacija su na engleskom tako da nema problema. Lijepo su podjeljeni u kategorije. :) Link

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2011, 08:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Instalirao sam "lijecen" Beautiful Widgets i ubacio si widget za sat i vrijeme, ali imam jedan problem. Vidim da tamo postoji opcija za promjenu skina i sata i vremena, ali kada kliknem da dobijem listu novih skinova samo mi se vrti onaj kruzic kao da ucitava nesto i nista se ne desava (ostavio sam sinoc 5-6min da vrti, ali bez promjene). Mogu li ja skinove za sat/vrijeme skinuti direktno sa neta pa ih jednostavno ubaciti "rucno"?

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2011, 09:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

I kod mene ista stvar, samo vrti i nista. Ne znam moze li se skinuti rucno. Ja sam izgled tog widgeta mijenjao u njegovim opcijama, ne drzim defaultni izgled.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2011, 15:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
http://forum.mobilism.org/viewtopic.php ... =Beautiful
mislim da ce pomoci

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2011, 15:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Super! Bas ti hvala!
Jos jedan pozitivan komentar na racun Vibera (barem iz moje perspektive), za 11min razgovora mi je utrosio samo po 3.5MB uploada/downloada.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2011, 15:58 
Koliko to izadje u novcima?

Koristis to samo za inostrane pozive ili kad zoves poznanike sa mtel (ako si na njoj) mreze?

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2011, 16:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Super! Bas ti hvala!
Jos jedan pozitivan komentar na racun Vibera (barem iz moje perspektive), za 11min razgovora mi je utrosio samo po 3.5MB uploada/downloada.

nimbuzz trosi manje. 5 minuta oko 2MB meni skinulo. ja na 3G, djevojka na 3G. oboje Mtel. kod mene Android, kod nje Symbian

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2011, 16:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Koristim iskljucivo, zasad, za poziv i SMS u inostranstvo.
Mene, trenutno, to izlazi besplatno s obzirom da koristim smart L tarifu (a upao sam u onaj promo period duplih bonusa pa imam 1GB protoka od kojih sam, od pocetka mjeseca do danas potrosio samo 80MB).
Generalno net preko mtela ne koristim pretjerano, tu i tamo virnem mail, FB, neke vijesti i forum, tako da mi se ovaj bonus koji imam malte ne ni ne nacne, pa vecinu mogu da koristim za telefoniranje i SMS putem Vibera. Kad na tas stavim to pretplate sto imam, a ovamo cijene poziva i SMSa u inostranstvo ne samo da ce mi racun biti manji nego ce biti toliko manji da cu ubrzo i tel da otplatim na tim razlikama :lol:

edit:
Da li taj nimbuzz ima opciju SMS?
Kakav vam je kvalitet poziva kada oboje pricate preko mtel neta?

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2011, 16:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

nema SMS al ima opciju chat. cim se drugi korisnik uloguje dobije poruku
zvuk je dobar ali malo kasni. ipak je veliki ping na Mtelu(po testiranjima oko 800ms)

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2011, 20:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2010, 16:56
koiko vidim ovde malo ko igra igrice na telefonima ili samo ne pisu igre oje imaju

napisite koju pametnu i vrijednu igranja jer od aplikacija meni trebju samo osnovne aplikacije ali zato imam preko 30 igrica na telefonu

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2011, 23:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ne igram igrice na telefonu (igrao malo Angry Birds) :) ponekad na kompu igram malo Civ V i cekam FM2012

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2011, 09:09 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2011, 19:12
Evo jos povoljniji net paket za frend korisnike 6 KM +pdv je 250 MB na 30 dana. http://www.mtel.ba/file_cache/file/Mobi ... _vodic.pdf

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2011, 09:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

lemi_93 je napisao:
koiko vidim ovde malo ko igra igrice na telefonima ili samo ne pisu igre oje imaju

napisite koju pametnu i vrijednu igranja jer od aplikacija meni trebju samo osnovne aplikacije ali zato imam preko 30 igrica na telefonu

Iako se jako rijetko igram, imam 3 instalirane: Angry Birds, Mouse Trap i Jewles Deluxe
:D

Moze li mi neko poslati na PP link do iGo? (Nisam bas vican tomu pa ne znam da li mape za ove nase lokalne predjele dolaze preinstalirane ili se mora skidati i neki map pack? :?) Svi linkovi koje sam ja pronasao su bili "mrtvi".

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3051 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 153  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]