banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 22:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1291 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 65  Sledeća

Gay parada
Protiv parade 82%  82%  [ 68 ]
Podržavam paradu 18%  18%  [ 15 ]
Ukupno glasova : 83
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Sep 2011, 18:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 07 Avg 2006, 11:22
A koga normalnog boli uvo sta ko radi u svojoj spavacoj sobi, i ko ima vremena da lupa glavu o tome. Oni kazu vas je svaki dan, a nas samo jedan godisnje, pa jel to oni ne mogu hodati drugim danima slobodno po gradu jel im neko brani? Ja ovo sve vidim kao obicnu provokaciju, koju ce zvanicnici iz EU iskoristiti da kazu, pa niste jos spremni za EU jer ne prihvatate razlicitosti. Sta sad ja moram da znam da Jovo spava sa Perom i da imaju problem jer Pero ne moze nikako da zatrudni iz nekog razloga.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 18:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Džontra je napisao:
Citiraj:
old fashion men je napisao:
Zamisli da imaš sina od 18 godin, dođeš kući sa posla i zatekneš sina naguženog preko stola kako mu ga čiko trpa u dupe, a on viče to tatice daj mi ga, bi li imao predodžbu o tome da li je to dobro ili loše?

A da je tvja šćer u pitanju i nego je plodi kroz rupu u kojoj se ploditi ne može ti bi rekao "nastavite, slobodno" ? Ili bi ubio i nju i njega, jer je analni seks bolestan?

Da je moja šćer u pitanju i dolaskom kući je zateknem sa muškarcem, ne bi ni znao u koju rupu se trpa već bi uz izvinjenje okrenuo se i zatvorio vrata.
Međutim nije pitanje imaginarne ćerke već pričamo o imaginarnoj situacij sa imaginarnim sinom i pitanje je konkretno i upućeno je konkretnoj osobi, a možeš i ti odgovoriti na isto.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 18:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Bravo majstore majstoroviću, to je to...
Lock!

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 18:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Pa prije svega sigurno bih bio šokiran da vidim djete kako se jebava...Bilo a je s muškarcem bilo da je sa ženom...Mislim niko ne želi gledati svoje djete dok vrše reproduktivno/zadovoljavajuće poslove.
S druge strane nit bi ga manje volio nit bi se moje mišljenje o mom djetetu promjenilo. Mada bilo bi mi žao, jer bi odrastalo u svjetu gdje ima ljudi poput tebe...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 18:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2011, 00:53
giometar je napisao:
To o nasilju si ti nametnuo. Ja sam pisao da je opravdano ocekivati seksualni cin na gej paradi, a ti da je opravdano ocekivati nasilje na stadionu. Dakle, tebi je isto, gledao navijace kako se tuku ili pedere kako se jebu?

Откуд теби уопште идеја о јебању на геј паради? :-?
Него, шта год да се "очекује" оправдано је забранити догађај на ком се то очекује... или није?
Навијачи који се туку, било ко (па и педери) који се јебу на јавном мјесту, прекорачење брзине у насељеном мјесту... је кршење закона и по томе ми је апсолутно исто. Естетика нема везе с тим.
Навијаче који се туку ухапсе, али се због тога не забрањују утакмице. Исто тако, ако се неки буду јебавали на геј паради нек их се ухапси, али основа за забрану параде нема.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 18:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

@Đontra
:lol: :lol: :lol:
Razmišljaš li da se počMeš baviti politikom?

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 18:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Džontra je napisao:
Panzer:znači žene, crnci, homoseksulaci trebaju čekati stotinjaki više godina da bi imali jednaka prava kao ostali, jer ne može to odma...jebo takvo društvo i takvo prihvatanje...

Ne znam gdje ti živiš ali stvari ne idu preko noći, kako ne shvataš to ili možda i shvataš, a nećeš da prihvatiš. Ljudima koji su stotinama godina naučeni na jedno pokušavaš da gurneš nešto samo tako iznebuha. Ne ide to. To bi ti bilo kao da klincu u petom osnovne počneš da objašnjavaš neke diferencijalne jednačine i višestruke integrale i to radiš konstantno, a klincu to naravno strano i nije navikao. Ne ide mu ali mora, on to mora da nauči i nema druge zato što to ti tako kažeš ali jednostavno dijete ne može i tačka! Na kraju će se dijete dići i poslati i tebe i jednačine u pi*ku materinu. Isto tako su i homoseksualci rekli kako preko noći moraju da budu prihvaćeni od društva pod apsolutno svaku cijenu i od toga ne odustaju. Shvataš?

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 18:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Panzer je napisao:
Elvis Presley je napisao:
Zabranu burki potpuno podrzavam.
Jer zamisli da neko natrpa tonu eksploziva na sebe ili da poikusa nesto unijeti u neki objeka, kako da nekoga provjeris, kamere ne mogu snimiti lice tih zena itd. Racionalnost uvijek mora da prevagne u uspostavljanju zakona.

A nije ti racionalno zabraniti paradu zbog koje bi isto tako neko mogao da strada?

I ponovo ista logika koju pokusavamo da objasnimo giometru ali nam ne ide:
Onda cemo da zabranimo utakmice, diskoteke, pabove i sta sve ne jer tu neko moze da strada.

Ljudi molim vas, valjda niste toliko maloumni, posebno neki za koje smatram da su malo i inteligentniji.
Prica vam je suplja do zla boga. Cim vam se povuce sasvim validno poredjenje vi ste donji u argumentaciji.

Parada ne treba da se zabrani jer bi to znacilo popustanje zakona pred fasistickim organizacijama i huliganima. Rulja, masa. Cuj pederi su krivi jer provociraju. Hajde navedite mi tu razliku izmedju silovane zene u disko klubu koja je dosla polugola tamo i pretucenog pedera na paradi. Molim vas, navedite mi racionalnu razliku izmedju te 2 siutuacije.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 18:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2011, 18:54
lollipop je napisao:
hercegovac :
1. koja su elementarna ljudska prava? odnosno osnovna po tebi?

- pravo na slobodno kretanje i vlastitu bezbjednost (gej ljudi su svakodnevno napadani (pogotovo ispred gay klubova) samo zato što neki manijak sa nožem procijeni da izgledaju kao gay)
- pravo na rad (prošle godine je bio slučaj kada je direktor škole htio da otpusti profesoricu koja je lezba/// predsjednik tj. vlasnik Jagodine, Palma je izjavio da kod njega nikada ne bi mogao raditi peder)
- pravo na život (primjer koji sam naveo kada je otac izbacio iz kuće maloljetno dijete jer je gej direktno krši pravo na život tog bespomoćnog stvorenja)
- pravo na dostojanstven život (svakodnevnim homofobnim uvredama se krši pravo na dostojanstvo homoseksualnih osoba) ...

I još mnoga koja se samo formalno poštuju, ali su gay osobe u praksi prilično diskriminisane.

2. da li je parada uz sve nemoralne gestikulacije pokretima stvarno ispravan oblik borbe za to sto na vedes kao odgovor na moje prvo pitanje?[/quote]

Nemoralne gestikulacije?! :wtf:
ODGOVOR NA PITANJE: Jeste, ispravan je (ne kažem da podržavam) ali je zakonski i ustavno dozvoljen zbog čega je i ispravan. Ipak parada ne treba biti jedini metod u borbi gay i lezbo ljudi za svoja prava..

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 18:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Panzer je napisao:
Džontra je napisao:
Panzer:znači žene, crnci, homoseksulaci trebaju čekati stotinjaki više godina da bi imali jednaka prava kao ostali, jer ne može to odma...jebo takvo društvo i takvo prihvatanje...

Ne znam gdje ti živiš ali stvari ne idu preko noći, kako ne shvataš to ili možda i shvataš, a nećeš da prihvatiš. Ljudima koji su stotinama godina naučeni na jedno pokušavaš da gurneš nešto samo tako iznebuha. Ne ide to. To bi ti bilo kao da klincu u petom osnovne počneš da objašnjavaš neke diferencijalne jednačine i višestruke integrale i to radiš konstantno, a klincu to naravno strano i nije navikao. Ne ide mu ali mora, on to mora da nauči i nema druge zato što to ti tako kažeš ali jednostavno dijete ne može i tačka! Na kraju će se dijete dići i poslati i tebe i jednačine u pi*ku materinu. Isto tako su i homoseksualci rekli kako preko noći moraju da budu prihvaćeni od društva pod apsolutno svaku cijenu i od toga ne odustaju. Shvataš?

Joj Panzer...od tebe nisam ovakve postove ocekivao.
Pederi nece da ljudi pred njima bacaju cvijece ili prostru crveni tepih na ulici vec jednostavno da neka 3 klipana ne ubiju boga u njemu kad ga vide kako se drzi za ruke sa momkom.
I ti kazes da trebaju postepeno da se bore za to? Daj covjece..

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 18:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Evil_Dead je napisao:
Навијачи који се туку, било ко (па и педери) који се јебу на јавном мјесту, прекорачење брзине у насељеном мјесту... је кршење закона и по томе ми је апсолутно исто. Естетика нема везе с тим.

A da li ti po necemu nije isto?

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 18:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa i nije...Dva lika koja se jebu ne mogu ubiti jedan drugog, osim ukoliko erotska asfiksija nije u pitanju. Dva navijača koja se tuku mogu ubiti nekog...lik koji je prekoračio brzinu ima veće šanse da ubije nekog nego kad vozi normalno.

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 18:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2011, 18:54
Džontra je napisao:
Citiraj:
Zamisli da imaš sina od 18 godin, dođeš kući sa posla i zatekneš sina naguženog preko stola kako mu ga čiko trpa u dupe, a on viče to tatice daj mi ga, bi li imao predodžbu o tome da li je to dobro ili loše?

A da je tvja šćer u pitanju i nego je plodi kroz rupu u kojoj se ploditi ne može ti bi rekao "nastavite, slobodno" ? Ili bi ubio i nju i njega, jer je analni seks bolestan?

Da je moja šćer u pitanju i dolaskom kući je zateknem sa muškarcem, ne bi ni znao u koju rupu se trpa već bi uz izvinjenje okrenuo se i zatvorio vrata.
Međutim nije pitanje imaginarne ćerke već pričamo o imaginarnoj situacij sa imaginarnim sinom i pitanje je konkretno i upućeno je konkretnoj osobi, a možeš i ti odgovoriti na isto.

Bio bih šokiran bez obzira kakva je kombinacija u pitanju. Seksanje na radnom stolu je nešto što nikako ne dopuštam bez obzira da li će mi to raditi sin sa frajerom, sin sa curom, ćerka sa frajerom, ćerka sa curom.
S druge strane, da saznam da je moje dijete u vezi sa nekom drugom osobom i da oni imaju odnos, ne bi mi smetalo bez obzira bila to heteroseksualna ili homoseksualna veza.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 18:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Panzer je napisao:
Zabranu burki potpuno podrzavam.
Jer zamisli da neko natrpa tonu eksploziva na sebe ili da poikusa nesto unijeti u neki objeka, kako da nekoga provjeris, kamere ne mogu snimiti lice tih zena itd. Racionalnost uvijek mora da prevagne u uspostavljanju zakona.

A nije ti racionalno zabraniti paradu zbog koje bi isto tako neko mogao da strada?

I ponovo ista logika koju pokusavamo da objasnimo giometru ali nam ne ide:
Onda cemo da zabranimo utakmice, diskoteke, pabove i sta sve ne jer tu neko moze da strada.

Ljudi molim vas, valjda niste toliko maloumni, posebno neki za koje smatram da su malo i inteligentniji.
Prica vam je suplja do zla boga. Cim vam se povuce sasvim validno poredjenje vi ste donji u argumentaciji.

Jest ja obožavam tu tvoju arogantnost. Da zabranićemo sve gdje bi neko mogao da strada. Naveo si burke koje su opasne, mi smo naveli ostale stvari koje su opasne i koje treba da se zabrane. Vodiš se potpuno istom logikom kao i mi samo što bezrezervno zastupaš svoj stav što isto tako poštujem, ne odobravam ali poštujem. Nemoj nama o našoj logici kad koristiš istu. Nama je priča šuplja do zla boga, a ja isto tako mogu reći da ti nisi mene ničim uvjerio da je ta parada potrebna, a vjeruj mi da sam poprilično objektivan i da jesi priznao bih da griješim i povukao se sa teme davno. Vječito navodiš ljudima na forumu kako su im priče šuplje i argumenti donji, a ti najpametniji od svih na svakoj jebenoj temi gdje se dohvatiš rasprave. Zabijem ja takvo raspravljanje...

EDIT: Naveo bih još jednom da ja protiv homoseksualaca i njihovog opredjeljenja u principu nemam ništa protiv. Ako se ljudi vole neka im, ne smatram ih bolesnim i neću u to da ulazim kakav im je mentalni sklop jer mislim da to nema veze sa njihovim opredjeljenjem. Ono što mi smeta je konstantna želja da se bude u centru pažnje i da se o njima priča. Isti su mi i oni i huligani, stoka neiživljenja i jedni i drugi...

Poslednji put menjao Panzer dana 13 Sep 2011, 18:21, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 18:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2011, 00:53
giometar je napisao:
A da li ti po necemu nije isto?

Џонтра је већ одговорио... :)

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 18:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Parada ne treba da se zabrani jer bi to znacilo popustanje zakona pred fasistickim organizacijama i huliganima.

E ovo je suplja prica. Kojima fasistickim organizacijama, jesi ti normalan? Ako bi bilo popustanje pred nekim, to bi bilo pred normalnim gradjanima, kojima sve to smeta, a koji su u velikoj vecini. Ako ne vjerujes, raspisi referendum! "Treba li da se odrzi?" Jebo raka raka ako bi 5 posto zaokruzilo da!

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 18:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

giometar je napisao:
Parada ne treba da se zabrani jer bi to znacilo popustanje zakona pred fasistickim organizacijama i huliganima.

E ovo je suplja prica. Kojima fasistickim organizacijama, jesi ti normalan? Ako bi bilo popustanje pred nekim, to bi bilo pred normalnim gradjanima, kojima sve to smeta, a koji su u velikoj vecini. Ako ne vjerujes, raspisi referendum! "Treba li da se odrzi?" Jebo raka raka ako bi 5 posto zaokruzilo da!

E nemoj ni pokušavati, reće ti samo da ti je argument šupalj i da ti je priča bezvrijedna. Cijeni sebe i makni se sa rasprave...

EDIT: Evo i samo glasanje na temi govori koliko je ljudi protiv parade. Je li i ovaj forum dio neke fašističke organizacije?

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 18:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja sam glasao protiv parade..Ne generalno već ove u Beogradu. I ne smatram se fašistom...Kao što većina ljudi takođe nije. Međutim problem je što većina ljudi koja kaže ne homoseksualnost posmatra kao zlo...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 18:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Džontra je napisao:
Pa i nije...Dva lika koja se jebu ne mogu ubiti jedan drugog, osim ukoliko erotska asfiksija nije u pitanju. Dva navijača koja se tuku mogu ubiti nekog...lik koji je prekoračio brzinu ima veće šanse da ubije nekog nego kad vozi normalno.

Dakle, bolje da se pederi jebu na trgu nego da se navijaci tuku na stadionu?

:lol: :lol: :lol:
Pa da, sta cu kad nisam urban...

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 18:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hercegovac je napisao:
Citiraj:

Bio bih šokiran bez obzira kakva je kombinacija u pitanju. Seksanje na radnom stolu je nešto što nikako ne dopuštam bez obzira da li će mi to raditi sin sa frajerom, sin sa curom, ćerka sa frajerom, ćerka sa curom.
S druge strane, da saznam da je moje dijete u vezi sa nekom drugom osobom i da oni imaju odnos, ne bi mi smetalo bez obzira bila to heteroseksualna ili homoseksualna veza.

Zanemari stol, i nema tu nikakvih kombinacija, pitanje je konkretno, jasno i nedvosmisleno, prema tome konkretno, jasno i nedvosmisleno odgovori, nemoj politike ko Đontra.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1291 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 65  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]