Da li je neko cuo za ovu bitangu? Covjek se predstavlja kao uspjesan biznismen,vlasnik butika sportske opreme Tweety,rukometnog kluba Amigo i raznih jos budalastina.To nema veze s vezom. Elem,stvar je u tome,sto postavlja razne oglase za prijem radnika,nudi savrsene uslove a pritom od kandidata trazi pored ljekarskog uvjerenja,da mu donesu-GINEKOLOSKI NALAZ,EKG,NALAZ KRVI,URINA I SPIROMETRIJE!!!!!!!!!!!!!!!! To znam,jer sam nekidan imala "sastanak" sa doticnim u vezi posla trgovca u knjizari u Integralovoj zgradi.Koja btw uopste ne postoji!Covjek nije normalan! Malo sam trazila po netu i vidjeh da je bilo takvih slucajeva i u Laktasima,Prnjavoru i Doboju.Cure su mu donosile sve te nalaze,naravno od posla nije bilo nista,a svoje nalaze i radne knjizice nisu dobile nazad! Postavlja se pitanje,sta taj mamlaz radi sa tim nalazima od nesretnih djevojaka?! Pisem ovo,jer zelim da skrenem paznju da ne padate olako na tako nesto.Lik ocigledno ima nekog malo jaceg iza svojih ledja,za koga radi takve stvari,jer ocigledno ni policija ne moze ili nece da mu stane u kraj! Pa ti svi nalazi i radne knjizice se prepravljaju na druga imena i koriste se u svrhu trgovine ljudima!!!!!!!Razmislite malo.
|