Danas sam isao do velikog Merkatora sa drugom, (inace zivim na Starcevici) i prolazio sam pored pasarele kad sam cuo cviljenje... Okrenuo sam se i vidio preslatkog malog stenca, kako me gleda i mase repom... Rado bih ga uzeo i i cuvao, medjutim vec imam jednog psa, a zivim u stanu... Pas lici na stence rotvajlera, medjutim kad sam vidio kuju koja ce definitivno umrijeti uskoro, jer je kao grana mrsava, mislim da je neki mjesanac, i ima dosta krvi lovackih pasa kod sebe... Bilo kako bilo rekao bih da je star oko 20ak dana (ne razumjem se), i presladak je. Stoga:
molio bih ljude dobre duse koji citaju ovaj post, da ako ikako mogu da u svoju porodicu uvedu jos jednog clana, ili da nadju nekog ko bi zelio bar jednog od ovih stenaca (ima ih 3, ostala dvojica su crni). Odmah nek me kontaktuju ko bi zelio, uhvatio sam par slika, ali to je bilo zbrda zdola...

Ostala 2 crna:
Ne traze mnogo, malo hrane, vode i paznje, a daju bezuslovnu ljubav!Nije problem, ko bude zainteresovan, dacu i broj telefona, pa da se cujemo, da im nadjemo dom...
HVALA SVIMA!