banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 08:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 142 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Sep 2011, 22:09 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
tensSa je napisao:
Kao sto rekoh 3-4 jajeta je smijesan dorucak...

Hajde ne lupaj gluposti.Ja u životu,osim za Uskrs nisam pojeo tri jajeta od jednom pa imam trideset kila više od tebe.

@isfuran
To je stvar genetike.Ne možeš tu puno uraditi....Možeš se početi baviti ozbiljnije nekim sportom i nabaciti koju kilu mišića.....Ako genetski nisi predodređen za to,prežderavanje neće puno pomoći....Uživaj u manjku kila,sa godinama će se i metabolizam usporiti pa će se ufatiti i koja kila za tebe.....i ne slušaj svakakve budale koje predlažu da smanjiš seks.... :D

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2011, 22:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2005, 19:08
Citiraj:
На силу ништа нећеш постићи. Опусти се и уживај. Биће времена кад ћеш проклињати "бојлер" изнад каиша!

Ovo bi ti i ja napisao sad sa svojih 28 godina///bio sam mrsav ko grana negdje tvojih godina samo nisam imao tu visinu pa se nije toliko isticalo ..a onda nakon 21-22 naglo debljanje stomacina vec za liposukcije zrela zadnjih 4 godine barem :lol:
Dzaba ti cekaj jos malo ,pa ces gledat po supermarketima fitnes zitarice za dorucak da si kupis,molices svemoguceg da te to zadovolji do rucka,a nema sile.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2011, 22:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 17:12
Većini je poznato da tu genetika igra značajnu ulogu, ne kažem da nije tako. Ali, hebem ti patku šarenu, kako sumo rvači nabace onoliko kilograma. Da li se tim sportom bave samo debela djeca ili treneri primaju sve zainteresovane pa ih usmjere na adekvatan način ishrane... Šta vi mislite?

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2011, 22:15 
Citiraj:
Hajde ne lupaj gluposti.Ja u životu,osim za Uskrs nisam pojeo tri jajeta od jednom pa imam trideset kila više od tebe.

Nisi jaja, jesi nesto drugo...nisi od vazduha narastao sigurno...

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2011, 22:16 
Administrator
Korisnikov avatar

tensSa je napisao:
Citiraj:

Nisi jaja, jesi nesto drugo...nisi od vazduha narastao sigurno...
Imao sam ja momente kada sam se prežderavao,priznajem ali ti momenti su ne tako česti i nisu toliko zaslužni za moje kile....U suštini,ne jedem ništa više od mog brata koji je visok jedno 175 cm,a do prije par godina je imao 55 kila....Sad je nagurao do 70.Ta ishrana kojom se ti baviš,ta naslikana,to nije normalno....Evo,ja garantujem svojom glavom da to nema veze sa zdravom prehranom.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2011, 22:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nije jaja, jok on, al' je glavni delija kad se vabi ekipa za sladoled :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2011, 22:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2011, 00:53
Vjevoricinus je napisao:
Većini je poznato da tu genetika igra značajnu ulogu, ne kažem da nije tako. Ali, hebem ti patku šarenu, kako sumo rvači nabace onoliko kilograma. Da li se tim sportom bave samo debela djeca ili treneri primaju sve zainteresovane pa ih usmjere na adekvatan način ishrane... Šta vi mislite?

Никад од мене сумо рвача било не би! А јесам маштрафио и чварке, и сланину и хљеб машћу намазан (с паприком) и купио масноћу с чорбе што се на врх шерпе накупи и свашта нешто...
Ал ето... не постадох Evil_Godzilla... :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2011, 22:20 
Administrator
Korisnikov avatar

Da dodam još nešto.....Ta internet pamet,to znanje od zdravoj prehrani koje se može pročitati na forumima kod nas....To je "znanje" iz,u najboljem slučaju,druge ruke....Znači,pročitam nešto,rastumačim sebi to na jedan način,pa opišem to svojim riječima da bi ti sebi to rastumačio na svoj,treći način....Knjiga je majka.Knjiga i specijalizovani časopis,štivo koje je napisao neko ko posjeduje znanje iz prve ruke.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2011, 22:23 
Daleko da je zdravo Zoka, ali ja ni ne tvrdim da jeste...ovo na slici sto je bilo (10 jaja)...

Samo ti si endomorf (i to cisti ako se ne varam), a ovaj decko je ektomorf (pretpostavljam), razlika je u tome da on moze pojesti 3x vise (pogtovo UH) od tebe i biti mrsav....

Da se vratim na ontopic, moze se udebljati samo mora mnogo vise nego ostali jesti, sustina je u tome da unese velik broj kalorija...

Moze usporiti metabolizam tako da ce jesti 2x na dan, ali sve je to opet bezveze raditi kada se gleda iz nekok drugog ugla...ja licno bih bio zahvalan na takvom metabolizmu...

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2011, 22:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Evil_Dead je napisao:
Vjevoricinus je napisao:

Никад од мене сумо рвача било не би! А јесам маштрафио и чварке, и сланину и хљеб машћу намазан (с паприком) и купио масноћу с чорбе што се на врх шерпе накупи и свашта нешто...

Imam ja drugara koji ima 29 godina a izgleda kao dječačić, žgoljav i mršav za primjer drugima. Sve je pokušao ali nikako da se udeblja. :( Ne znam ni sam o čemu se tu radi.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2011, 22:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2005, 19:08
Vjevoricinus je napisao:
Evil_Dead je napisao:
Vjevoricinus je napisao:

Imam ja drugara koji ima 29 godina a izgleda kao dječačić, žgoljav i mršav za primjer drugima. Sve je pokušao ali nikako da se udeblja. :( Ne znam ni sam o čemu se tu radi.

Auuu da ne znamo istoga ,iste godine samo sto ovog momka muci Helio bakterija...to ti konstantni proliv...a i genetika igra tu uloge malo.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2011, 22:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

У мом случају је генетика! Кад поредате мог ђеда, оца и мене једног до другог буде и будали јасно!
Гени камени! Вровских сточара с планине Мањаче гене носим и нема ту помоћи! :)
А хелико и проливе немам хвала светој тројици (Канту, Хегелу и Марксу) :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2011, 22:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Da nemaš pantljičaru, gluho bilo :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2011, 22:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Јок ја! Само пола киштре пиве и 2 кутије цигара на дан! То ми је дијагноза! :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2011, 22:50 
Citiraj:
Knjiga je majka.Knjiga i specijalizovani časopis,štivo koje je napisao neko ko posjeduje znanje iz prve ruke.

Ili to, ili platis strucnjaku 30-50 km po satu da satavi plan prehrane i vjezbanja...

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2011, 22:56 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Feb 2008, 11:28
ma pust ove tukce sta pricaju nemaju oni pojma! :D :D :D poslusaj strucnjaka tj mene! 8) 8)
elem da pocnem sta sam se ja tih prica naslusala ko sto neko muku muci da omrsavi tako se nekom tesko udebljat, al sve se to moze rjest, dakle
1.nemoj se "opterecivat" sa kilazom! (svi manekeni i manekenke na slikama izgledaju mocno da ne kazem mashala a u stvarnosti su oko 50kg! na 1,85m!) 8) 8)
dakle dobar si! samo mozda malo u
2.teretanu da dobijes "oblik",( imaj na umu da se misici najvise isticu kod ovih s najmanje sala tj mrsavih! dakle tu si vec u prednosti, a kad se malo nabildas niko te nece pitat kolko imas kila jer ces izgledat sire!) :D :lol: :lol:
3. u teretani ce ti trener najbolje preporuciti vjezbe i prehranu, samo mu reci sta ti je cilj! 8)
4. ako ti se ne da trenirat, pokusaj s prehranom, nemoj se "prezdrevat" jer ces se nervirat i tako ti se moze desiti da jos izgubis na kilazi! :lol: :lol:
5.hrana koja deblja pokusaj pojesti nekoliko banana dnevno, pij nekoliko casa mljeka, i obavezno ubaci neki slatkis! :D
i to je to! 8) 8)
sretno! :D :D

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2011, 22:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

tensSa je napisao:
Ili to, ili platis strucnjaku 30-50 km po satu da satavi plan prehrane i vjezbanja...

И онда мени неко има образа рећи како је филозофија "глупа" ствар?! А кад радим (ако радим) добијем максимално 3 КМ по сату. Па јбт, моји професори не добију 30-50 КМм по сату. А ништа мању будалештину ништа мањим будалама не говоре! 8)

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2011, 23:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
_zoka je napisao:
Ja u životu,osim za Uskrs nisam pojeo tri jajeta od jednom

Takođe.

Neki su fino rekli da i genetika ima dosta veze sa ovim. Moj brat koji je solidno stariji od nas ovde (bar od tih godina koje ste pominjali) jede normalno a možda i malo više od toga pa je uvijek vidno mršav. Drugi sa istom ishranom bi imali dosta više kila od njega.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2011, 23:05 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
ja sam sa 17-18 izgledao kao da su me iz ausvica zbog neuhranjenosti pustili a negdje poslije 25te je pocelo :) do ranih 30ih sam se drzao onda ode nizbrdo ;)

ne sikiraj se ima vremena udebljat ces se definitivno

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2011, 23:07 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Feb 2008, 11:28
neko je sklon mrsavljenju a neko debljanju, malo je "normalnih"! :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 142 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]