banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 00:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1291 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 65  Sledeća

Gay parada
Protiv parade 82%  82%  [ 68 ]
Podržavam paradu 18%  18%  [ 15 ]
Ukupno glasova : 83
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Avg 2011, 21:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
pa ne mozes ljude uvjeriti da su poroci (pogotovo lagani poroci poput alkohola i cigara) losi po zdravlje toliko da ih treba ostaviti, a kamo li da je homoseksualni brak i dijete u njemu ok... gdje ti zivis?

bogu hvala, u united kingdomu, gdje vecina ljudi nisu zatucani, gdje se homoseksualnost ne smatra 10 puta gorim porokom od alkoholizma :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
a gdje ti zivis? u kojoj zabiti, medju kakvim neandertalcima, kad imas takve stavove?
u tvom selu bi vjerovatno isto reagovali i kad bi se u skoli pojavio crnac, indijac, kinez, neko ko muca, ima neki vid autizma, i, uopste, ne uklapa se u sablon zatucane srpske seljacke gluperde.

Citiraj:
uostalom ako mislis da je stvarno tako, onda homoseksualni brak ne bi trebalo da ima dijete dok se ne bi drustveno mjenje promijenilo. to bi trebalo da za sobom vuce enormnu kampanju, kao sve anti-alkoholne i anti-nikotinske kampanje PUTA 10, da se svijest kod ljudi promijeni.

jeste, ni crnce ne treba slati u skolu dok ne dokazu da nisu niza rasa. mos mislit, negdje gdje su bijelci vecina, pojavi se crnac. on je po defaultu kriv, i on je taj koji mora dokazivati drugima da je normalan, a ne drugi koji ga mrze samo zato sto je crnac.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 21:23 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
vukxfiles je napisao:
a sta onda sa lezbejkama? :lol:

Njih ostavljam tebi :P

Slika

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 21:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Gay parada:

Jedini dan u godini kad su složni navijači Crvene Zvezde, Patizana, Rada, Vojvodine itd... Tada idu u kolektivnu hajku na ove što paradiraju

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 21:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
FORUMAŠI BL FORUMA, PAŽNJA !!! :angry4:

Nemam namjeru da sudim, ali moram reći jednu stvar - glupi ste / smo svi, i anti-gay, i pro-gay, i uzdržani, i vjernici koji na trenutak posrnu i izvale nešto njima zabranjeno, i ateisti, i džedaji, i administratori koji tolerišu ovakve rasprave, i svi koji jedni druge časte nelaskavim epitetima, i pro-EU organizatori gay parade, i Dveri Srpske, i prosječni neistaknuti član srpskog društva, i drugi narodi koji nam se smiju sa strane (ako uopšte nas i gledaju)!

Kao prvo, izvinjavam se ako sam pozivao na linč homoseksualaca, tamo među svim onim gay Beograđanima u manjini sigurno ima članova naših porodica, a i oni gayjevi iz hrvatske sigurno su nečija mila djeca koja osjete tugu kada se tokom nemoralnog odnosa sjete mame i tate, baka i deka. :(
Ne želim da mrzim homoseksualce, ali mrzim taj njihov način života!!!

Koja je pozadina ove i ovakvih rasprava? Zar nije osnovno pitanje - KAKO DA SVIMA UČINIMO OVAJ SVIJET BOLJIM?!
Mi možemo reći jedno - nemoguće je, jer ne dijele svi ista mišljenja, ukusi se razlikuju itd.
''GEJSTVO'' zapravo nije bolest, nego samo pogana navika zabludjelih ljudi nastala očigledno zbog prevelike gordosti - imali su tolike ljubavnike i priležnice, pa hajde da promijene ploču i probaju nešto novo i potencijalno uzbudljivije.
Šta imaju od toga?! AIDS, neodobravanje bližnjih i okoline, zatvorenost, a tokom zajedničkog života sasvim sigurno depresiju, tugu i osjećaj nedostatka (potvrđeno!).

Na nama je, da na najhumaniji i najpristojniji mogući način, poručimo skupini naših zabludjelih zemljaka, jedne manjine pogonjene budućim propalim zakonima i idealima, da ne želimo nešto potvrđeno izopačeno u svojoj okolini, barem za dobrobit budućih naraštaja! (ako uopšte ima optimizma u vezi slučaja ''bijele kuge'')

Hvala.
(moderatori, ova tema je već postala devijantna, mogli bi staviti katanac na nju)

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 21:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
FORUMAŠI BL FORUMA, PAŽNJA !!!

trebao si da napises "FORUMASI BL FORUMA, PAZNJA!!! UPRAVO CITATE NAJGLUPLJI POST U ISTORIJI FORUMA!!!"

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 21:31 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2011, 14:07
otkud tebi pravo da odredjujes sta je devijantno. pokazi mi zakon, matematicku formulu ili kriterijum po cemu se odredjuje da je nesto devijantno i odvratno.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 21:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
RSboljaPolovinaBiH je napisao:
Elvis Presley je napisao:
To jeste drustveno pitanje, ali to kako ce se dijete razviti kao licnost je najvecim dijelom produkt odgoja (dakle porodice, roditelja) i genetike. Drustvo moze i mora da reaguje jedino kasnije, ako se dokaze da je dijete ugrozeno.

Elvise, ja sam rekao i drustveno i porodicno pitanje. Drustvo definitivno treba da ureduje odredjene norme i sankcionise naravno roditelja koji na neprimjeran nacin uopste rukovodi zivotom djeteta.... U ovo naravno treba da spada zabrana odgoja djeteta u homoseksualnom braku.

A sta je to neprimjeren nacin rukovodjenja zivota djeteta? Ako roditelj govori djetetu da pederi nisu bolesni, nastrani, neprirodni ili sta ja znam sta jos ne? Ti ovdje pricas o svojim licnim stavovima. Nema veze sto te stavove dijeli jos mnogo ljudi u ovom drustvu. Ljudi moraju prihvatiti da postoje drugaciji ljudi i to je to.
Ja jesam protiv usvajanja djece, ti si naveo primjer izrugivanja u skoli, to je otprilike i najveci argument, sto se to dijete ne pita mnogo u tim situacijama a to bi trebalo biti najvaznije. Njihovo seksualno opredjeljenje je takvo kakvo je i trebaju se pomiriti sa tim da djecu ne mogu imati prirodnim putem. Dakle njihov izbor i neka se pomire sa posljedicama.
Ali ja zaista mislim da i kada bi se desilo da gay parovima dopuste da usvajaju djecu da ta djeca ne bi imala nista bolju ili goru buducnost od ostale djece. Devijacija ce uvijek biti, mnogo je faktora tu u pitanju, a to da li imas dvije mame ili dvojicu tata mislim da nije toliko presudno koliko neki to pokusavaju prikazati.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 21:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Citiraj:
Ja jesam protiv usvajanja djece, ti si naveo primjer izrugivanja u skoli, to je otprilike i najveci argument, sto se to dijete ne pita mnogo u tim situacijama a to bi trebalo biti najvaznije.

Poplitak argument. Ako cemo tako, onda bi trebalo biti uopste svako usvajanje djece zabranjeno, jer zaboga, ako je jedino u razredu usvojeno, opet ce se djeca rugati, pogotovo (jako cest slucaj) , ako je dijete druge rase....

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 21:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

vukxfiles je napisao:
otkud tebi pravo da odredjujes sta je devijantno. pokazi mi zakon, matematicku formulu ili kriterijum po cemu se odredjuje da je nesto devijantno i odvratno.

Tema je postala zabrinjavajuće popularna, a na njoj se talože glupi postovi (moj je barem bio dobronamjeran). Krivim sebe što sam je otvorio.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 21:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Na nama je, da na najhumaniji i najpristojniji mogući način, poručimo skupini naših zabludjelih zemljaka, jedne manjine pogonjene budućim propalim zakonima i idealima, da ne želimo nešto potvrđeno izopačeno u svojoj okolini, barem za dobrobit budućih naraštaja! (ako uopšte ima optimizma u vezi slučaja ''bijele kuge'')

ma prosto se ne zna jesi li dobronamjerniji ili pametniji :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 21:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pišem u žurbi sigurno. :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 21:44 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Halpert je napisao:
vukxfiles je napisao:

Tema je postala zabrinjavajuće popularna, a na njoj se talože glupi postovi (moj je barem bio dobronamjeran). Krivim sebe što sam je otvorio.

dobronamjerna? ha. oduzimanje prava ljudi da se karaju u sopstvenoj privatnosti je veoma dobronamjerno (sarkastican komentar)

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 21:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

vukxfiles je napisao:
Halpert je napisao:
vukxfiles je napisao:

dobronamjerna? ha. oduzimanje prava ljudi da se karaju u sopstvenoj privatnosti je veoma dobronamjerno (sarkastican komentar)

Cccc, meni nije jasno zbog čega vi toliko hoćete svađu, tj. zašto toliko volite kontrirati?

Sad mi anti-gay/EU virimo u tuđu intimu?! :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 21:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
E ovo je već zrelo za brisanje ;)

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 22:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
Milanko Djeric je napisao:
Citiraj:
pa ne mozes ljude uvjeriti da su poroci (pogotovo lagani poroci poput alkohola i cigara) losi po zdravlje toliko da ih treba ostaviti, a kamo li da je homoseksualni brak i dijete u njemu ok... gdje ti zivis?

bogu hvala, u united kingdomu, gdje vecina ljudi nisu zatucani, gdje se homoseksualnost ne smatra 10 puta gorim porokom od alkoholizma :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
a gdje ti zivis? u kojoj zabiti, medju kakvim neandertalcima, kad imas takve stavove?
u tvom selu bi vjerovatno isto reagovali i kad bi se u skoli pojavio crnac, indijac, kinez, neko ko muca, ima neki vid autizma, i, uopste, ne uklapa se u sablon zatucane srpske seljacke gluperde.

Citiraj:
uostalom ako mislis da je stvarno tako, onda homoseksualni brak ne bi trebalo da ima dijete dok se ne bi drustveno mjenje promijenilo. to bi trebalo da za sobom vuce enormnu kampanju, kao sve anti-alkoholne i anti-nikotinske kampanje PUTA 10, da se svijest kod ljudi promijeni.

jeste, ni crnce ne treba slati u skolu dok ne dokazu da nisu niza rasa. mos mislit, negdje gdje su bijelci vecina, pojavi se crnac. on je po defaultu kriv, i on je taj koji mora dokazivati drugima da je normalan, a ne drugi koji ga mrze samo zato sto je crnac.

Wow a UK je mjerilo cega? Modernog imperijalizma?
Hvala na lijepim rijecima, zivim i rodjen sam u BL. Mozda je to za UK zabit, ali bolje mi 10x da u svom "selu" zivim svoj zivot, nego da u tudjini skupljam komplekse.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 22:14 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Smorište vala i vi i pederi..... :roll:

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 22:15 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

i sot je najgore nijednog pedera na vidiku :D

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 22:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
I cek sta tacno nije u redu sta prijedlogom da prvo promijenimo javno mjenje, pa tek onda dozvolimo usvajanje djece gayovima?

Kad si vec spomenuo crnce, i kod njih je to islo korak po korak, prvo su dobili da nisu robovi, pa tek prije 50 godina su se mogli voziti busevima.
Da nisu odjednom sve dobili? A pazi ovde pricamo o PRIRODNIM ljudskim bicima, a ne zivotinjama kojima su data prava.
Homoseksualizam nije prirodan, pa bi samim tim borba za njegova sva prava, posebno ukljucujuci to sa djecom, vrlo negativno uticalo ako se neki koraci u ostvarivanju tih prava preskoce.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 22:18 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

RSboljaPolovinaBiH je napisao:
I cek sta tacno nije u redu sta prijedlogom da prvo promijenimo javno mjenje, pa tek onda dozvolimo usvajanje djece gayovima?

Kad si vec spomenuo crnce, i kod njih je to islo korak po korak, prvo su dobili da nisu robovi, pa tek prije 50 godina su se mogli voziti busevima.
Da nisu odjednom sve dobili? A pazi ovde pricamo o PRIRODNIM ljudskim bicima, a ne zivotinjama kojima su data prava.
Homoseksualizam nije prirodan, pa bi samim tim borba za njegova sva prava, posebno ukljucujuci to sa djecom, vrlo negativno uticalo ako se neki koraci u ostvarivanju tih prava preskoce.

cek cek cek ko kaze da je neprirodno?

izvolite profesore engleskog:
http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexual ... in_animals

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 22:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
vukxfiles ili sta si vec, posto si se uhvatio kao pijan plota teorije evolucije, objasni mi kako homoseksualizam doprinosi daljnjoj evoluciji covjecanstva?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1291 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 65  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]